Paradiso podle The Maker je Floral Fruity vůně pro ženy a muže. Paradiso byl/a uveden/a v roce 2021. Vrchní tóny jsou Mangostan, Krvavý pomeranč a Sicilský bergamot; střední tóny jsouAmbrette (přírodní pižmo), Plumérie a Myrta ; základní tóny jsou Marocký cedr, Dubový mech a List pačuli.

deepernet
Tato vůně se nese v citrusové zahradě. Začíná jasně a hlasitě, s velkým nádechem citrusů - téměř se blíží čisticímu prostředku, ale nikdy není příliš chemická. Poté se zjemní do travnatého, teplého trávníku plného bylinek. Je měkká na konci, uvnitř malého hájku stromů. Je to první vůně pačuli, která se mi líbila - je to pro mě obtížný tón a myslím, že tady je krásně namíchaný. Tato vůně se mi opravdu líbila a ocenila jsem jak její siláž, tak její výdrž. V žádném případě bych ji nekvalifikovala jako "tropickou", ale rozhodně je letní a živá. Dům vůní Maker na mě zatím opravdu dělá dojem!

oatmilk_mami
Lahodná citrusová pižmová vůně. Jak již bylo řečeno, tento parfém není typickým sladkým letním parfémem. Připomíná mi loupání pomeranče v čerstvě vypraném povlečení v italské vile. Je to ideální vůně pro někoho, kdo chce ovocnější pojetí typické vůně na kůži. Absolutní lahůdka pro letní nošení!

aweso10
paradisio je doslova dokonalá tropická ovocná letní vůně, aniž by byla přeslazená! má zajímavý kořeněný/trávový aspekt, který je spíš "chillin v tropickém deštném pralese pod mangovníkem" než sladká exploze piña colady/mai tai tiki baru. je to super univerzální vůně a imo by voněla úžasně na každém!