Hodnocení parfému 4.02 z 5 s 65 hlasy
Song In The Wind podle Thomas Kosmala je vůně pro ženy a muže. Song In The Wind byl/a uveden/a v roce 2021. Vrchní tóny jsou Šafrán, Maliny a Bergamot; střední tóny jsouRůže, Vanilka a Pižmo ; základní tóny jsou Ambra, Agarové dřevo (oud), Jantar (ambra) a Pačuli.
Přečtěte si o tomto parfému v jiných jazycích: English, Deutsch, Español, Français, Italiano, Русский, Polski, Português, Ελληνικά, 汉语, 日本語, Nederlands, Srpski, Română, العربية, Українська, Монгол, עברית.
Značka Thomas Kosmala
Lidem, kteří mají rádi toto, se také líbí
Přeložené recenze

LedKirill07/20/23 10:05
Krásná vůně! Samozřejmě její roční doba je podzim-zima, aleoooo....... v +40 jsem ji aplikovala na štětec a...... blin.... jsem byla v šoku.... mé první myšlenky před aplikací byly -No, všechno, teď se to udusí, ale.... v takovém horku se ukázala v takové kráse, že jsem stále ohromena!!!!. Působí tak svěže a lehce, je to prostě bomba!!!!. Vytrvalost a opeření jsou na jedničku!!!
Violetta06/13/23 12:42
Píseň ve větru je kopií knihy More Thsn Words ze stejné kohorty jako Báseň o Damasovi od Alghabry (který se jí také "inspiroval"). Prostě jedno v druhém :)
Stejné tmavé trpké ovocné tóny, jako víno a slupky granátového jablka. Stejné tmavé drsné dřevo, oud a chladivá růže. Stejná gotická atmosféra a dlouhá siláž.
Seznamuji se se sadou vzorků a 4 nebo 5, které jsem vyzkoušela, jsou všechny klony někoho jiného. Dobré, kvalitní, dobře vyladěné co do objemu a výdrže... kopie.
Strýc využívá úspěchu někoho jiného znovu a znovu.
Алиса Бикмаева09/15/22 03:06
Stačilo jedno stříknutí do vzduchu... a rozbolela mě hlava... připomínala mi Montal s jeho štiplavou dusivou růží (fanoušci této značky, prosím, odpusťte mi).
Celý dům byl naplněn tou vůní, nemohla jsem ji vymýtit, domácí sešli z prvního patra a ptali se mě, co je tak jedovatého, že je to slyšet ve všech místnostech. Zůstalo mi to v nose ještě hodinu nebo dvě,
Nevím, jak to vyčerpat, je to strašně husté, syté... všechno tak, jak to mají rády naše jižanky 😉.
Bohužel a ach, další růže, která chybí.
Opravdu se 4 také nebyla láska ani ze třetího rande. Ale teď už je to v náladě.
Ale pro fanoušky růží v montal a manser doporučuji vyzkoušet! Zhodnoťte vytrvalost a plume 👌🏻.
bizo09/03/22 08:07
Dnes jsem testoval vůni, není tam žádná toskánská kůže Tom Ford, vůbec ne.)
nahoře něco cukrově ovocného, pižmo s něčím sladkým, zatím to nedokážu rozeznat, ale není tam malina a kůže, Tuscan Leather tam není, nekoukejte, co je tam napíchané za podobné! Ten, kdo na to upozornil, zřejmě ztratil nos!
aktualizace : uplynulo 10 minut, trochu ostrá, je cítit růže, růžová voda, sladké lízátko něco uvnitř vůně je velmi lepka)))) a uvnitř ovocnost, flakon by nevzal!, 10ml je možné, ale proč? )))))))
Nic takového. Sakra ubohé!
růžová
citrusy
teplá kořeněná
ovocná
- Ve vůni je cítit takový moment tónů!
Zdálo se mi, že je tam pár tónů z Guerlain Royal Santal, ale Guerlain je lepší!
)))) si zatím nechám na zápěstí.
Room 1015
Jeroboam
Kun Amo
Silence of the Lakes od Aura of Kazakhstan: Tajemství pěti jezer
Co nosí Fragrantica redaktoři letos na podzim? Iulia a Markéta
Kayali Vacay v setu miniaturních lahviček
Commodity: Chvíli trvá, než se vymačká ta správná šťáva (Juice)
Šťastné a veselé Vánoce 2023!
20. narozeniny ELNINO
DS & Durga Deep Dark Vanilla: Vanilka opěvovaná grilem