Parfémy: 121K

Hodnocení uživatelů
Hodnocení
Kdy nosit

Hodnocení parfému 4.18 z 5 s 3,455 hlasy

Beach Hut Man podle Amouage je Woody Aromatic vůně pro muže. Beach Hut Man byl/a uveden/a v roce 2017. "Nosem" za touto vůní je Elise Benat. Vrchní tóny jsou Máta, Galbanum a Pomerančový květ; střední tóny jsouBřečťan, Vetiver a Mech ; základní tóny jsou Dřevité tóny, Myrha a Pačuli.

Parfumér

Složení vůně
Pyramida parfému
Výkon
Demografie a hodnota

Přeložené recenze

AlexeyFragRu

Nepíšu negativní recenze - nebavilo by mě je přepisovat. V zimě jsem vyzkoušela Beach Hut Man Amouage a se smíchem jsem všem známým vyprávěla, jak jsou ti parfémoví maniaci divní, když si kupují za drahé vůně toaletní kachny. V létě jsem ji náhodou použila znovu a - jak je ta galbanum-vetiver-pryskyřičná vůně krásná! Zaráží mě subjektivita vlastního i cizího hodnocení. Jak jsou vůně pomíjivé, jak jsou pomíjivými tvory okamžiku a náhody hvězd, počasí, nálady. Teď chci velkou lahvičku, ale brzy zimu a opět cítím lék na odstranění nepříjemných pachů společných prostor. Parfumerie a psychologie - s jedním velkým P. Ještě si počkám.

Blener

"Vysoký, uzavřený zelený keř se spoustou žlutých květů"

Tento parfém mi zpočátku připadal dost matoucí a složitý. Zpočátku jsem cítila něco velmi zeleného, silného, nediferencovaného a matoucího. Když jsem se ale skutečně nastříkala a začala ho nosit, všechno se změnilo. Navzdory názvu v něm není nic vodního ani mořského a je to parfém, který se dá nosit přes den, ale s rozvahou, protože je intenzivní.
Ve skutečnosti je velmi zelený a aromatický, necítím zrovna mátu, ale pochopíte, že je tam spolu s tím břečťanem, který parfém ozelenuje. Spolu s touto zelení je tu galbanum, které cítím jako kytici žlutých květin, což je další vjem, který mi dával dokonalý smysl poté, co jsem se od samotného Davida Magalhãese (parfuméra Amberfieg) dozvěděla, že tato nóta připomíná opečené mandle s mangem (vůně, která z nich vyzařuje, je velmi teplá a opečená). Intenzivně cítím myrhu, která dodává základu sladký pryskyřičný aspekt. Vše je zabaleno do vetiveru, dubového mechu, dřeva a pačuli, takže základ je také zelený, bez jiné sladkosti než té z myrhy.
V tomto parfému je něco jako výzva, je velmi univerzální, v mém vnímání se velmi dobře hodí do chladnějšího dne, nebo dokonce do klimatizovaného prostředí, ale hodí se ke každé příležitosti nebo oblečení, a měli byste být opatrní při jeho nošení v horkých dnech nebo ve velmi malém prostředí.
Pro ty, kteří chtějí zelený, aromatický parfém, s něčím mátovým a jiným, je to dobrá volba.

brenao

ZELENÝ parfém, VELMI ZELENÝ, zpočátku zní jako kakofonie, která trvá jen asi 20 minut, sladká bylinná vůně, která přechází v dřevitou vůni. Má sladké, svěží, hořké i pikantní nuance, je pryskyřičná. Univerzálnější Amouage, ale stále atomová bomba. Nečekala jsem, že se mi bude tolik líbit, ale vzorek se proměnil v lahvičku. Není to parfém s velkým vývojem, myslím, že až jako poslední aktér vstupuje na scénu myrha, která dodává dílu aromatický nádech, i když po 30 minutách aplikace je velmi lineární.

polaroidcaesar

Beach Hut Man je jedna z mých nejoblíbenějších, ne-li nejoblíbenější vůně pro teplé počasí všech dob. Je krásná - dokonce hodná omdlení - silná, jedinečná, komplexní, a přesto neuvěřitelně příjemná jak pro studované nosy, tak pro průměrného člověka.

Beach Hut Man je v rozporu s tím, co by mohl naznačovat její název, velmi zelená vůně. Není to kokosová, lehce bezstarostná vůně piña colady jako Virgin Island Water od Creedu, ani svěže slaná vodní vůně jako Bvlgari Aqva nebo Dolce&Gabbana Light Blue.

Ne, tohle není žádná tropická plážová chata v Karibiku nebo v jižním Pacifiku, ale připomíná mi plážovou chatu na větrem ošlehaném, sluncem ošlehaném řeckém ostrově, plážovou chatu, která se vynořuje z rozložitého porostu cypřišů, mastich a terebint, obklopená ze všech stran starými fíkovníky a nízkými pokroucenými olivovníky, jejichž šedozelené listy se v egejském slunci třpytí jako zatlučený bronz.

Je to plážová chatka, ve které můžete odpočívat při pití ouza a pojídání kalamátů a fety, oblečeni do pomačkané lněné košile a jutových espadrilek.

Téměř cítíte žár slunce na písku, cítíte, jak se vám při pohledu do nedozírné modré dálky zakalují oči.

V úvodu Beach Hut Man se šokujícím způsobem rozvoní zelená záplava hořké, téměř camphorové máty (a tedy máty, která voní spíše po pravé než po zubní pastě) ve spojení s galbanem a svižným, kolínskou připomínajícím pomerančovým květem.

Je ostrá, svěží a téměř je cítit, že se vám ježí chloupky v nose, ale nebojte se - je to naprosto jemná vůně, která se brzy usadí v něčem neuvěřitelně příjemném.

Zelené téma pokračuje i ve střední části, kde se objevuje břečťan, travnatý vetiver a špetka zemitého dubového mechu. Osvěžující mátová vůně z úvodu přetrvává poměrně dlouho do poloviny, ale zhruba po třiceti minutách až hodině začíná slábnout a vůně se uklidňuje do příjemné zelené zemitosti.

Tato zemitost je podpořena pačuli, suchým dřevem a, což považuji za vrchol vůně, myrhou. Ta je zde použita podobným způsobem jako v parfémované vodě Dior Eau Sauvage (verze z roku 2012, nikoli z roku 2017), a sice tím, že dodává bohatý, rustikální nádech.

Beach Hut Man je celkově suchá, zelená vůně, ale myrha jí dodává dávku kouzla, propůjčuje vůni teplo, lehkou sladkost a bukolickou atmosféru. Svým způsobem vůni tak trochu zachraňuje před typickou zelenou vůní a povyšuje ji na něco mnohem zajímavějšího a příjemnějšího.

Hřejivost, jemnost a mírná sladkost, kterou myrha dodává v sušení, činí Beach Hut Man naprosto krásnou, nezapomenutelnou, a dokonce návykovou.

Když ucítím tuto vůni, v mysli se okamžitě přenesu do vzpomínek na Středomoří - nízké štukové domky s terakotovými střechami; náměstí, kde si lidé dopřávají pohodu se sklenkami silného červeného vína a grilovanými sardinkami; rybářské lodě pohupující se v azurových vodách; skalnaté krajiny, které neúprosné slunce rozpaluje do šedohnědých odstínů a které jsou ještě ostřejší díky modrému lesku moře; suchý, teplý vítr, který s sebou nese vůni rozmarýnu a šalvěje a vzdálené teplo ryb smažících se ve velkých kádích s olivovým olejem.

Je to krásná, sugestivní a neuvěřitelně kvalitní vůně, která brilantně dokáže vyvážit jasnou uměleckou vizi s davovou svěžestí. Myslím, že je to umělecké dílo, které může ocenit téměř každý.

Provedení Beach Hut Man je naprosto neuvěřitelné. Je to skutečně jedna z nejsilnějších vůní, s jakou jsem se kdy setkal.

Tato látka je neuvěřitelně silná. Pokud si Beach Hut Man nastříkáte, připravte se na to, že s ní budete žít minimálně den nebo do dalšího sprchování, i když často vydrží i přes sprchu. Je to výplň místnosti, pronikavá maska, taková vůně, která ohlašuje vaši přítomnost, ještě než přijdete. Je neuvěřitelně zářivá. Vůně Beach Hut Man si vás všimnou a lidé ji budou komentovat, obvykle v pozitivním smyslu.

Samotná síla této šťávy mě však vede k tomu, abych vás varovala: NEstříkejte se touto vůní více než dvakrát. Třikrát, pokud se chystáte být venku a opravdu chcete, aby vás všechna zvířata v lese cítila na míle daleko. Čtyři, pět, šest a výše by vás mohly dostat před tribunál za vedení chemické války na tisících nevinných obětí. Je to tak silné.

Celkově je to prostě ohromující dílo, které patří k nejlepším a nejpodceňovanějším vůním Amouage. Pokud ji seženete se slevou, prostě si ji pořiďte. Nebudete litovat.

10/10

Samir66

Opojné!!!❤️

Už dlouho jsem nebyla tak nadšená z nějaké vůně!

Koupila jsem si ji naslepo, riskla jsem to a vyplatilo se mi to!!!

Nechápu to váhání kolem otevření? Člověče, já bych se v té vůni utopila! Je to nádhera, mistrovsky zpracované a nejlepší na tom je, že to nevoní jako nic z mé skromné sbírky.
Je z ní cítit kvalita. Pokud je pozornost to, co hledáte, s touto se vám jí dostane, v dobrém slova smyslu!

Beach Hut Man mám na sobě poprvé, takže se nemohu vyjádřit k výdrži & projekci. Pokud je úvod nějakým indikátorem, řekl bych, že to není žádný šlágr!

Rozhodně si pořídím záložní lahvičku tohoto džusu.

11/10 👍🏽👍🏽

Aktualizace:
Po celodenním nošení jsem ještě nadšenější! Tahle vůně se drží, nikdy nepřešla do kožní vůně do 13-14 hodiny. I pak jsem z ní stále zachycovala závany při pohybu.
Tomu říkám, že se vám vyplatí, kamaráde!

S tímto nákupem jsem velmi spokojená. To je přinejmenším musí vyzkoušet.
Solidní nabídka Amouage!

Santa75

Čerstvé na pokraji brutality. Silná, dlouhotrvající, plíživá (zatuchlá verze). Po dvou až třech atomizacích zaplní celou místnost a celý prostor a zní tak dvě až tři hodiny. Pak plynule přechází do mužného zeleného trpce kouřového pepřového základu a zůstává dlouho. Nepodobá se ničemu jinému. Na nikom ji nenajdete. Výrazně orientální, s výraznou vůní sluncem vysušené pouště, Arabů, velbloudů a orientální zeleně. Nelíbila se mi hned, po třetím a čtvrtém vyzkoušení vzorku. Zpočátku mi připadala nezvyklá, cizí a jaksi cizí. Koupila jsem si plnou láhev. Ještě je tu tester, který je dva roky starý. Všimla jsem si, že čím déle Beach Hut stojí, tím více nabírá na síle. Z čerstvě vyrobené se stává těžší verze parfému. Tester z nové značky 2020 vyrobený v Ománu je mladý, svěží. Při aplikaci vydává jasně zelený rybízový list s nádechem kočičí stopy. Tu jsem u starších verzí neslyšel. Ustálená verze je více zeleno-kouřová, těžká, peprná. V základu po několika hodinách jsou si mladá i starší verze podobné. Jak v chuti, tak v síle. Až na to, že v nové verzi neslyším pepř a kouř, spíš rybízový list, který není deklarovaný, ale zřetelně ho slyším. Vůni nosím do práce. Používám ji jako podpisovou vůni. Ve stopě a auře kolem mě podle asociace "tatínek v domě" - "drž se dál". A hlavně po aplikaci - první dvě hodiny hlasité, křičící vůně. Není to neškodná svěží, ale silná pánská kolínská, která vás bude všude provázet.

dabearjew82

Člověče, já některé lidi nechápu. Tohle není označeno jako vodní a ani název to neoznačuje. Říká se tomu plážová chata, člověče. Ne plážový muž. Má to vonět jako plážová chata z bambusu a citronové trávy, která uvnitř vytváří citrusovou dobrotu. Docela úžasná věc imo. Nevšímejte si nikoho, kdo říká, že to není vodní, aby to nějak shazoval. Jedna z mých nejlepších letních vůní, tečka. Zkuste ji, pokud se mnou nesouhlasíte @me

Landberk70

Zjistila jsem, že je to velmi dobrá vůně, docela robustní, s velkým charakterem. Podle mého názoru není vůbec svěží, možná kvůli mátě, ale celý orchestr tvoří velmi hutnou vůni. Vrchní tóny jsou máta, vetiver a nádech dřeva. Ostatní tóny se snažím rozlišit, ale jejich kombinace mi připadá jako mátová marmeláda. Je to bezesporu velmi dobrá vůně, která mě překvapila hned, jak jsem ji poprvé použila. Měla jsem na mysli něco opravdu svěžího a lehkého, tohle takové není, je to něco s velkým tělem a hloubkou. Výrazná vůně, která není vůbec nenápadná, velmi dobrá výdrž, držení a projekce. Pro mě velký objev, budu ji používat velmi často.
Vůně 8,5/10
Hvězdná 9/10
Dlouhověkost 9/10
Výdrž 10/10

Vřele doporučuji

Marcos Adriano

Vůně je bylinná s mechovým, slaným a mátovým charakterem. V úvodu se objevují mechové bylinné tóny a slanost mořského vánku. Je to velmi příjemná kombinace máty a břečťanu, která nakonec působí lehce slaně. Otevírá se bylinným a hořkým aspektem posypaným dávkou pomerančového květu. Galbanum udržuje parfém zelený a téměř hořký. Když zaschne, objeví se trocha sladkosti a vše se zklidní bez drastické změny a modifikuje se do "méně zelené" verze úvodu. Jako by vůně měla zelený aspekt s trochou pryskyřice, což je podle mě myrha. Těžištěm vůně je mořský vánek a míza korun stromů kolem pláže. Je to jako být na opuštěné pláži, kam příroda přináší veškerou svou svobodu a krásu. Vůně je spíše holičskou fougérou než mořsko-vodní vůní. Navzdory návrhu značky představit vůni, která představuje plážovou chatu. Podle mého názoru je Beach Hut Man svěží vůně, která je na hony vzdálená obvyklým parfémům Amouage (zapáleným, exotickým a vyzývavým). Je to snadno zapamatovatelná vůně, která mě pozitivně překvapila a je výbornou volbou na jaro nebo léto.

Hlavními tóny vůně jsou: máta, břečťan, vetiver, mech, galbanum a dřevité tóny. Beach Hut je aromatická vůně s bylinnými, povzbuzujícími, listovými a zelenými tóny. Je to odtažitá, mužná vůně s dobrou všestranností, zajímavá k nošení jako signature vůně, nejlépe na jaře/létě. Výdrž je dlouhá a projekce nápadná. Parfém je suchý, lehký, jemný, svěží, zářivý, mužný, ležérní, zralý a střízlivý.

Hudba: Rush - Tom Sawyer

Celá recenze je k dispozici na instagramu:
Instagram: @graalfragrances

Fabio

Při hledání vůně se zelenými tóny a s tělem a osobitostí jsem konečně našla kvadraturu kruhu. Využila jsem tak velmi výhodné nabídky a rozhodla se koupit si svou první vůni Amouage. Nic proti tomu, co bylo řečeno v předchozích recenzích, připojuji se k chvále onoho zvláštního pryskyřičného balzamického pocitu s hutnými mentolovými tóny zabalenými do bohaté a kouřové kořenitosti vetiveru a myrhy. Konstrukce pouzdra je také vynikající, pevná a velmi kvalitní, zdá se, že je vyrobena tak, aby obsahovala klenot. Používala jsem ji při celodenní procházce po krásné Veroně a její držení bylo navzdory horku bezvadné. V pozdním odpoledni se nejlépe osvědčilo při návštěvě stinného parku, kde byly přítomny vonné esence; bylo přesně cítit a dokonale splynulo s prostředím. Večer byl stále aktivní a jeho přítomnost mi umožnila zažít vzrušující večeři v restauraci nad kopci, doprovázenou nezapomenutelným západem slunce za tónů saxofonu Colemana Hawkinse.

Colossus

Moje láska k Amouage začala třemi tóny: mužným Interlude, Figment a samozřejmě hrdinou recenze, Beach Hut. Jestliže Figment je jistý posmrtný život a Interlude je průvodcem mezi světem živých a mrtvých, pak Beach Hut je život v celé své kráse. Bujná kytice všeho, čím příroda jednoduše ohromuje každou živou částečku celé planety svou vitalitou a klidem. Omlouvám se za to blouznění, právě jsem našel další svou chuť.

PiccoloAlbero

Vícerozměrná vůně ve stylu holičství, která mě okouzlila. Otevírá se bombou sladké máty, která působí jako Mojito, z něhož se postupně (vývoj je velmi dlouhý) vynořují další tóny, které lze všechny vnímat, ale s velmi originálním nádechem. V polovině vývoje si budete připadat jako v tropickém pralese a po zhruba deseti hodinách vám zůstane velmi příjemná zelená, dřevitá vůně kůže s talkovým efektem. Vynikající a regenerační v horkém počasí, dobrá ve všech ročních obdobích. Plážová chata... dřevěná chatka s doškovou střechou, porostlá břečťanem na okraji tropické pláže, její stín vás ochladí. Vysoké hodnocení, skvělá Amouage.

hammervain

Tato plážová chata byla velmi příjemným objevem. Okamžitě mě vrátila do čichových vzpomínek na dobu před mnoha a mnoha lety, kdy byly v módě vůně ve stylu "barber style", s jejich třídou a přehnanou mužností.
Mezitím už uplynulo hodně vody pod mostem a je stále těžší narazit na vůně, které by měly takovou atmosféru, aniž by byly příliš chemické a laciné.
Amouage na to naštěstí myslela a vychrlila velmi svěží a zelenou vůni, vhodnou pro teplejší roční období, ale podle mého názoru nositelnou v kterémkoli ročním období, což dokazuje, že je koneckonců nesmírně univerzální!
Otevírá se velkou dávkou svěží máty (skoro by se mohlo zdát, že jde o mentolový mastek) a velmi mýdlovou, čistou, povzbuzující vůní. Můj pocit je téměř jako z velmi husté, kvalitní mátové pěny na holení s citrusovou příchutí.
Zelenkavé tóny, především vynikající vetiver, vystupují velmi brzy a parfém získává pozoruhodnou kulatost, také díky pižmu a dřevitému základu.
Během sušení se objevuje nerebelující pačuli a dotek myrhy dodává vůni onen orientální švih, který ománské maison ve svých výtvorech právem uplatňuje.
Výkon, pokud jsem ji vyzkoušela, je následující: velmi silná projekce v první hodině, velmi vysoká výdrž (garantovaných 10/12 hodin) a velmi ostré silážní účinky i po mnoha otočeních rukou!
Netradiční jako zelená letní vůně, myslím, že vůbec nehyzdí při aperitivu u moře při popíjení mátového koktejlu (mojito nebo Moscow mule fate vobis), ale ani v intimitě vlastního domova.
Lidé ve vašem okolí ji jistě ocení: například mně okamžitě dodá dobrou náladu, když ji ucítím, a dovedu si představit, že totéž se stane i mnohým z vás.
Varuji vás: může vám způsobit velmi silnou závislost... mé nebohé nosní dírky o tom něco vědí!

drakecito

Zajímavý návrh od Amouage.

Vůně s ústředním tónem máty a dalším velmi zeleným tónem, který je podle mě břečťan, smíchaný se sladkým tónem, který se mi zdá být tonka fazole (i když to není uvedeno), trochu dřeva a to sedí na pozadí velmi jemného vetiveru.

Cítím i méně přítomné tóny, jako pačuli a některé květinové tóny, ale jak jsem řekl, to, co udává tón, je máta a břečťan.

V pozadí vnímám také zemitý vjem, velmi zdařilý, jemný a vůbec ne nepříjemný.

Nesouhlasím s tím, že by šlo o kopii Colonia Club, a pokud ano, tak je daleko lepší než originál. Acqua di Parma voní jako levná voda po holení a ano, velmi ve stylu Proraso (jehož jsem pravidelným uživatelem), s velkým množstvím mentolu. Velmi bez nuancí a s dosti žalostným pocitem kvality.

Naproti tomu tato Beach Hut má velmi dobře zpracovaný mátový střední tón. Je to, jako byste vzali do ruky svazek čerstvých lístků a hned je ucítili, navíc vám umožní ocenit mnohem více nuancí, s mnohem ostřejším celkovým dojmem.

Provedení u této Amouage je poměrně dobré, zejména s ohledem na styl vůně, která je možná nejsvěžejší z celé značky a jedna z nejsnadněji nositelných.

Na druhou stranu je to záležitost jako obvykle. Velmi vysoká cena, která je podle mě neopodstatněná, i když to záleží na tom, jak moc se vám vůně líbí. V mém případě je podle mě přemrštěná.

Ale zase jiné domy vyrábějí dražší parfémy horší kvality, například Creed (to s těmi Vikingy, to je vtip...) a nic se neděje.

Zkrátka dobrý parfém od Amouage, který působí kvalitně, v úplně jiném stylu, než je pro značku typický orientální. Svěží a snadno nositelná, za směšně přemrštěnou cenu.

blackened

Amouage nás ve svém "ještě těžším" vyzývá k další nové riskantní sázce: zpracovat tvrdý břečťan v parfému s obrazem plážové chaty... haha ; Mysleli jste si, že jste v Ománském domě už viděli všechno? Ne, stále tu byl "svěží" zelený orientál, který vyzařoval energičnost, třídu a sofistikovanost, aniž by se uchýlil ke svému tradičnímu kouřovému balzamickému stylu.
Jemný tanec na drátě mezi lehce fougere a sofistikovaností s delikátním orientalistickým posláním.
Amouage, balancující na laně riskantnosti, nám nabízí jedno z nejrozvážnějších a nejúspěšnějších použití břečťanu, nóty komplikované svou drsnou povahou, která je nám zde však nabídnuta s talentem a jemnou vzácnou prací, aniž by spadla do propasti skřípavosti, otravnosti nebo trpkosti ... Tančícímu hostu je nabídnut závan mentolu, který zmírňuje jeho divoký horolezecký charakter a jen nás okouzluje elegancí a třídou.
Myrha v pozadí nám připomíná, že je to Amouage a že stále dostojí svému poslání jemného orientalisty, i když zde bez kouře a bez kouzelnických triků, hrajícího na drátkách... bez sítě.

Parfémy 121K

Co nosí Fragrantica redaktoři letos na podzim? Iulia a Markéta

Kayali Vacay v setu miniaturních lahviček

Kayali Vacay v setu miniaturních lahviček

od Voňavé čtení Voňavé čtení
Commodity: Chvíli trvá, než se vymačká ta správná šťáva (Juice)

Commodity: Chvíli trvá, než se vymačká ta správná šťáva (Juice)

od Xeryuz Xeryuz
Šťastné a veselé Vánoce 2023!

Šťastné a veselé Vánoce 2023!

20. narozeniny ELNINO

20. narozeniny ELNINO