Valentino Uomo Born In Roma Intense Valentino pro muže

Valentino Uomo Born In Roma Intense Valentino pro muže

levandule
zemitý

Valentino Uomo Born In Roma Intense podle Valentino je Orientální Vanilla vůně pro muže. Toto je nová vůně. Valentino Uomo Born In Roma Intense byl/a uveden/a v roce 2023. Valentino Uomo Born In Roma Intense byl/a vytvořen/a Antoine Maisondieu a Guillaume Flavigny. Vrchní tón je Vanilka ; střední tón jeLevandule ; základní tón je Vetiver.

Levandule

Valentino Born In Roma Intense Duo

od Sandra Raičević Petrović

02/10/23 05:32

therealjeremyfragrance

Tato vůně je tak silná a sexy. Ochutnala jsem ji v obchodě a okamžitě jsem se do té vůně zbláznila. Vzala jsem si ji na sebe na malou akci a řekněme, že kluci se trochu zbláznili. Nakonec jsme měli skupinové orgie pro 28 lidí na podlaze. Dost bylo řečí

Edit: O 2 týdny později je vůně velmi svěží a silná, když ji poprvé nastříkáte. Ale když zaschne, miluju tu suchou levandulovou vůni, kterou vytváří. Miluji tuto vůni 10/10

Antoshka2

Podle mě voní velmi podobně jako Stronger With You od Armaniho, ale o něco sladčeji. Možná trochu víc levandule, nejsem si jistá čím, ale je to nesmírně podobné, hlavně zpočátku. Po zaschnutí je více květinová a ovocná. Je bohatá, silná a velmi dobře se nese. Stačí jen malé množství, protože lidé ji budou cítit i poté, co už opustíte místnost, zejména v létě. Zanechává za vámi stopu i při chůzi. Rozhodně je unisex, ve skutečnosti je na pánskou vůni docela ženská. Rozhodně stojí za to si k ní přičichnout, pokud jste tak ještě neučinili.

Hamdii

Jsem naprosto nerozhodná, co si o této vůni myslím.

Nemůžu ji přestat pořád nosit, i když ani nevím, co se mi na ní líbí a jestli se mi vůbec líbí. Něco mě prostě nutí se k ní stále vracet.

Je to příjemná svěží sladkost, tak trochu bublinková, ale ne přeslazená. Pak je tu aromatický, jemný a svěží nádech, který sladkost vyvažuje. Podle mě je opravdu univerzální, pro každou příležitost a každé roční období (kromě léta, na to je trochu moc sladká).

Můj nos v ní dokáže vypíchnout jen levanduli a pak vetiver v suchu, ale jen velmi slabě, žádnou skutečnou nebo silnou vůni vanilky z ní necítím.

Lépe voní na vzduchu, než když si rýpnete nosem do kůže.

Je to prostě velmi příjemná a jednoduchá vůně, něco, co prostě funguje. Začala jsem mít ráda a více oceňovat jednoduché vůně, takže tahle mi vyhovuje.

OwlFactory

Téměř nikdy si nekupuji vůně v obchodním domě, ale ráda si je vyzkouším u pultu, protože jsou všechny vystavené jako vzorky. Tak jsem objevila Uomo Born in Roma Intense. Opravdu mě ohromila, přestože jsem nejdřív očichala 15 jiných vůní.

Prostě jsem nemohla odejít, aniž bych si ji na místě nekoupila. Ani mi nevadilo, že jsem přeplatila, byla to tak nádherná vůně. Zkráceně jí říkám VUBIRI.

Přinesla jsem si ji domů a nosím ji už několik dní. Má skvostný ovocný úvod, který přechází do - jestli tomu věříte - vanilkového sucha ve stylu PDM Layton's, které prostě zbožňuji.

Solidních 9/10.

M1rp4

Vyzkoušel jsem ho před několika měsíci, rozhodl jsem se ho koupit , není skladem... Moje milá přítelkyně viděla, jak jsem si tuto vůni oblíbil, a rozhodla se mě s ní překvapit. Nyní ji mám a mám možnost ji několikrát použít. Otevírání je ovocné a hned je cítit levandule, která v kombinaci voní úžasně. Ale podle mého názoru dělá tuto vůni jedinečnou plynulý přechod z té levandulové a ovocné vůně do té svůdné vanilkové, která vydrží téměř navždy. Také se hodí pro každou příležitost.
Krásná vůně, ale přesto není hezčí než moje přítelkyně.
10/10

kundi301

Krásná vůně. Velmi univerzální a snadno se nosí. Hlavními tóny jsou vanilka, levandule a vetiver, ale má také ovocný bublinkově sladký prvek. Levandule je velmi dobře namíchaná a působí velmi jemně a decentně doplňuje vanilku. Je rozhodně spíše unisexová, ale dámy si ji zamilují.
9/10

Hesperidya

z deníčku omračující 🙄 Dostala jsem zdarma vzorek této vůně a byla jsem přesvědčená, že je to ženská verze . tak jsem se chvíli stříkala.
Nejdřív mi připomínala Gemme Rosse od L'amande, stejná svěží vůně podporující plnou květinovou vůni, pak vlastně přichází vanilkově-květinový poudrée tón a pak se usadí do příjemného, zeleného, lehce pudrového sušení.
Samozřejmě mě zajímalo, jak se bude chovat na mužské pokožce, a tak jsem vzorek věnovala muži.
Na něm je vůně výraznější, pro něj je příliš "svěže vonící kolínskou" (má rád sladkosti).

ThatGothBBW

Na to, že je to pánská vůně, ji miluju! Náhodou jsem si ji vzala na sebe, aniž bych si uvědomila, že je to vůně pro muže. Ale mému partnerovi se opravdu líbila!

Je to sexy, svěží, levandulová vůně. A ten vetiver opravdu poznáte. Voní to mnohem komplexněji, než jsou uvedené tóny. Čím víc zasychá, tím víc vyniká vanilka. Podle mého názoru se velmi snadno nosí. Lze ji obléknout nahoru i dolů.

Je to trochu unisex, ale stále VELMI mužná vůně!

Je opravdu krásná.

RogueZXRO

Nádherná vůně, kterou jsem nemohla přestat cítit, jakmile jsem ji vyzkoušela. Vyzkoušela jsem edt a je to, jak se píše, intenzivnější verze. Má bublinkově sladký profil vůně, ale je mnohem zajímavější než Invictus. Pokud nemáte rádi bublinkově sladké vůně, pak se vám nemusí líbit. Brzy si ji koupím, protože se mi moc líbí. Mám ji se slevou 20 %, na stránkách Valentino Beauty.

MellyHelly

Dostal jsem vzorek této zbrusu nové pánské vůně. Originál neznám.
Co na to říct? Řeknu, že mi připomněla, jak málo se mi líbí pánské parfémy obecně a ty současné módní komerční ještě méně.
Navzdory poněkud nóbl černému flakonku je barva tekutiny světle růžová a při přímém postřiku lehce špiní bílé látky, takže je třeba s ní zacházet opatrně.
Je to velmi intenzivní parfém, velmi pálí do nosu kvůli neúměrné sladkosti, není špatný a rozhodně není nekvalitní, ale pro mě importovatelný na mě a nemožný nastříkat na Člověka, pokud ho předtím nenarkotizuju.
Hlavním akordem je levandule-vanilka. Žádná není: je to prostě takový ten silný, moderní akord ve stylu Mon Guerlain EdP.
Je z ní cítit hodně sladké vanilky s ne špatným syntetickým levandulovým podtónem, ale už je toho moc.
Příliš sladká, příliš mnoho všeho.
Aby se dalo říct, že je přesto mužná, přihodili tam třeskutě štiplavý syntetický vetiver, který je cítit skrz vanilkovou mlhu. Takhle nějak. Slavný "kontrast".
Na zcela osobní vkus nemám ráda, když přes deku sladkosti cítím ostré pronikavé tóny.
Je to věc vkusu.
Jak se Mon Guerlain vyvíjí, získává mastkové a pudrové mody, aniž by se kdy zcela vzdala sladkosti.
Není to nijak zvlášť komplexní a mnohotvárný parfém, ale trochu se vyvíjí, i když v blocích.
Musím říct, že je vytrvalá, dlouhotrvající a s velmi přítomným siláží, možná tak 1 metr nebo o něco méně, myslím, že hodně záleží na tělesném teple nositele.
Prvních 30 minut: vykašlete se na mě.
Druhých 30 minut: miláčku, už sis dala ten pudr na celé tělo?
Od 60. minuty dolů: aha, ne, tady, teď je cítit hlavně vetiver, není to špatné dah. Parfém se trochu zahřeje a objeví se nepříliš fádní vetiver, který mu zachraňuje špetku elegance, ale zároveň mi v tuto chvíli připomíná pánský vetiverový deodorant typu Intesa/Axe.
Valentino Clemente Ludovico Garavani, ročník 1932, narozen ve Vogherě: kde jsi?
Komu bych doporučil Born in Rome "Intense"?
Komu se líbí :-I
Já osobně bych ji nechal nosit mužské subjekty v reklamě, ale možná i nějaké mladé dámy s podobným stylem, takový temný městský metrosexuál, také chtějící tetování a striktně s drdolem. Možná i na nějakém Maneskinovi by to bylo super. Připomíná mi to tu směs existenciální deprese a chuti na cukr.
Jsem stará a Pierce Brosnana si nechávám na večer ve večerním saku nebo v plavkách, který mi u bazénu přinese koktejl, usměvavý, žádný existenciální truc.
Nedoporučuji nákup naslepo, ale myslím, že tester se dá v parfumeriích snadno sehnat.

Rocky Dogboa

Syntetické, ale velmi svůdné a sexy. Vidím to jako rande večer, bar nebo zábava typ nastavení, ale je dostatečně univerzální, aby nosit v kanceláři (snadno na spoušť v kancelářských nastavení) moje první nošení jsem nastříkal jeden na levé zápěstí, a další dva výstřely, přední a zadní části krku. Po nastříkání jsem měl první hodinu a půl asi 3-4 stopy projekce.

Celkově vzato..nic převratného, ale velmi čisté. Za mě 8,5/10

ChiliOfTheValley

Velmi jednoduchá, ale přesto sofistikovaná vůně do chladného počasí. Myslím, že tato verze se díky své sladkosti a pudrovému charakteru přiklání trochu k unisexové straně. Tři jednoduché tóny: vanilka, levandule a vetiver v pozadí. Celkově je to velmi generická, ale rozhodně davová vůně.

Savatage79

Neuvěřitelné... Naprosto úžasné nové vydání Valentino a proč jsou návrháři tou správnou cestou. Skvělé vůně za skvělou cenu. Tato přebírá a krásně se mísí s originálem Coral Fantasy, stále zachytávám trochu tabáku, ale je to trochu vyhlazené... Vanilka je pěkná, stejně tak celkový profil vůně, a je to silný výkon... Nesmíte s ní jít do těžkých rukou, jinak snadno udusíte místnost, což je dobrý problém. Skvělé uvolnění, miluji ji