Le Beau Le Parfum Jean Paul Gaultier pro muže

kokosový ořech
tropický
kosatec
laktonický

Le Beau Le Parfum podle Jean Paul Gaultier je Orientální Woody vůně pro muže. Toto je nová vůně. Le Beau Le Parfum byl/a uveden/a v roce 2022. "Nosem" za touto vůní je Quentin Bisch. Vrchní tóny jsou Ananas, Kosatec, Zázvor a Cypřiš; střední tóny jsouKokos a Dřevité tóny ; základní tóny jsou Fazole tonka, Santalové dřevo, Jantar (ambra) a Ambra.

Parfumér

VÍTĚZOVÉ CEN ČTENÁŘŮ FRAGRANTICA 2023

od Elena Knezevic

12/31/23 09:00

Hallucinator

Včera jsem si koupila vzorek této vůně a mohu s jistotou říct, že je to opravdu sexy letní vůně s nádechem pina colady. Na rozdíl od předchozí edice, která byla podle mého názoru nositelná jen v chladných podzimních nebo dokonce zimních dnech, je tato mnohem svěžejší a zajímavější. K mému překvapení se v létě prostě skvěle nanáší a ujíždí sama od sebe:) Vůně se mi líbí, ale v létě se mi líbí.

AppleNerd

Mohli by se lidé, kteří komentují tuto nebo jakoukoli jinou vůni s tím, že je "příliš silná" nebo "přehnaná", uctivě vystříhat? Firmy vyrábějící vůně tyto recenze čtou a využívají vaši hloupost a neschopnost správně se nastříkat jako záminku k tomu, aby oslabily dobře fungující vůně. Značkové vůně se slušnou výdrží se v dnešní době shánějí velmi těžko, prosím, nezhoršujte to.

Eric Moreira

Pokaždé, když vidím recenzi od Menezese, vím, že si bude stěžovat! Ten člověk nemá rád sladké parfémy, tak nevím, proč nerecenzuje ty, které má rád, ruší to pohled těch, kteří se o parfému chtějí dozvědět. Průměrná známka je 4,45 z pěti.

Perfektní parfém, je sladký, protože je sladký a baletka. Je to úplně jiná vůně než běžné parfémy, které se otevírají mandarinkou a bergamotem atd... Ne tento, ten se otevírá ananasem 🍍 a kokosem 🥥 Vynikající! A ještě v ní cítím tón kosatce, který je velmi výrazný a dodává vůni zralost.

Hodnocení vůně 10
Výdrž 10 hod.
Projekce 2 a půl až 3 hod.
Univerzální, protože je 🥥 a má plážovou atmosféru, nedoporučuji stříkat moc přes den, maximálně 2 a můžete jít.

pv_lada

Obecně jsem příznivcem tohoto druhu tématiky, tropického ovoce, vůní. Ananas, kokos, miluju to. Koupila jsem ji pro manžela. Myslím, že z toho budu mít radost, pokud něco takového nenajdu pro sebe.
A co vůně. Jednak to není chemozina, všechno zní moc dobře, luxusně. Za druhé, není tu žádná sladká sladkost, jak jsem slyšela v mnoha recenzích ("aha, jen na zimu, je to hodně sladké"), příjemně se nosí, nedusí. Dokonce bych řekla, že je svěže sladká.
Ze začátku voní jasně po ananasu, pak začne jasně vonět v srdci a základu po kokosu. A ostatní tóny, jsou tam, nejsou nijak zvlášť rozeznatelné, ale dělají vůni mužnou. Samozřejmě ne brutaliti soliditi fataliti, ale vůně je mužná.
Specifikace jsou vynikající, jemná lahodná tropická dlouhá stopa, dlouhotrvající! Nemohu srovnávat s edt, nezkoušela jsem ji.
Všichni milovníci podobných témat si mohou koupit. No velmi chutné je to slyšet od muže))))))

Pelmeni

Koupil jsem dnes, dlouho hledá letní parfém, který bude tropická vůně, a konečně našel, koupil s 10% slevou v Thajsku (jen tak bude dobré v takové tropické zemi) v celkové částce 3200 bahtů, (na internetu se dá equavolit v rublech) zprvu voní ananasem a něčím mléčným a trochu kokosem, později se otevře do tropické směsi ananasu a kokosu a nějakých bobulí, výdrž mají dobrou, stopa také není špatná, myslím, že je vhodná na všechna roční období kromě podzimu, obecně: Na rozdíl od obvyklých le beau nejsou tak hnusné).

Bono

Jedinečná vůně, která se jistě stane hitem v domě Jean Paul Gaultier.
Komentář Danila Perfumoristy byl nespravedlivý. Na Le Beau Le Parfum není nic mladistvého ani lehkovážného (parfém nemá věkovou skupinu, jakkoli někteří lidé trvají na tom, aby byl takto označován).

Suroviny v Leau Beau Le Parfum byly velmi dobře vyvinuty, vyzrály díky olfaktorickým schopnostem parfuméra Quentina Bische (tvůrce skvělých parfémů, jako jsou La Belle, Very Good Girl, Nomade, Angel Muse a One Million Parfum). Jinými slovy, moderní parfumér, který zvládl vývoj Leau Beau.
Pokud jste na fragranticu přišli, abyste se o tomto parfému dozvěděli více, věřte, že to stojí za to. Je to skvělá dřevitá vůně s návykovou směsí ananasu, kokosu a fazole tonka.

BeppeFolino

Začátek je sladký ze zralého ananasu, který je doplněn zázvorem a cypřišem, po několika minutách je vše díky kokosu trochu mdlé, příliš sladké a bez jasně definovaného charakteru.
Suchý dozvuk je o něco dřevitější, ale sladké tóny zůstávají v pozadí, což je vývoj, který jsem příliš nepocítil.
Nijak mě neohromila, přišla mi po vzoru těch poněkud syntetických a bezduchých reklam!
Žádná není jako Le Male!

Marcosfire

Není to mistrovské dílo Jeana Paula Gaultiera, ale je to nepochybně kvalitní vůně, kterou stojí za to poznat. Bohužel, Fragrantica (Brazílie) byla napadena youtubery, kteří ve jménu svých komerčních zájmů a částečného/individuálního vnímání chtějí určovat, kdo by měl nebo neměl parfémy nosit. Říct, že určitý parfém "není pro ty, kteří čtou", znamená zobecnit názor, jako bys byl majitelem pravdy. Navíc o tom, zda je pro ně určitá vůně vhodná, by měli rozhodovat pouze ti, kteří čtou.

Le Beau Le Parfum je parfém, jehož konstrukce je ucelená odshora dolů. Například v úvodu jsou tóny ananasu, kosatce, cypřiše a zázvoru v dokonalé harmonii, která zaručuje pohodlí, svěžest a všestrannost. Návrh (dřevitý jantar) se projeví krátce po úvodní fázi, zatímco základ z fazole tonka pracuje s rovnováhou. Nechybí ani dehtová nuance, která přetrvává a spolu s kokosem a dřevinami dodává eleganci a sofistikovanost. Proto se vůně nemůže omezit jen na mladé lidi. Vůně je více než příjemná, vydrží a dobře se promítá.

Jedná se o prvotní dojmy, které se mohou, ale nemusí časem potvrdit. Jsem v prvním týdnu používání!

Později tento komentář upravím.

Vůně: 8,5
Projekce: 2 hodiny
Výdrž: více než 8 hodin
Příležitost: Velmi univerzální (od zimy po léto, od neformálních po formální setkání; rande, večerní akce atd.).

Rotten Rebel

Před nějakou dobou jsem udělala recenzi na YouTube a uvědomila jsem si, že jsem se zapomněla podělit o své pocity s vámi všemi, kteří jste tady na fragrantice!

Je opravdu jiná, když ji porovnáte s originálem, a překvapilo mě (v dobrém slova smyslu), jakým směrem se vydali. Je mnohem hlubší a těžší než originál se zaměřením na něco dřevitého, sladkého se santalovým dřevem a vanilkou a tím kokosem. V její sladké stránce je více nuancí než v originálu, a tak i kokos působí trochu jinak.

Moc se mi líbí. A od mé recenze mi přirostla k srdci ještě víc. A zdá se, že lidé v mém okolí ji mají rádi ještě víc, protože jsem při jejím nošení sklidila docela dost komplimentů.

Obvykle každé léto dopíjím plnou lahvičku Le Beau a mám pocit, že do konce letošního léta bude moje 75ml lahvička minimálně z poloviny plná. A.. vzhledem k tomu, že je to hlubší druh směsi, budu ji určitě hodně používat po celý rok.

Lord_Swann

Nově pořízené. Jak se píše níže, je to bomba. Nastříkala jsem si ho v jednu ráno před spaním a ještě ve 12 hodin jsem ho cítila (samozřejmě na úrovni kůže).

K vůni... Normální Le beau jsem nezkoušela, ale tahle voní docela dobře: začíná lehce zemitým kokosem a postupem času se odhalí a trochu víc osladí fazole tonka. I když jako celek na mě nepůsobí jako "sladká", která se dotýká ženskosti, je mužná. Rozhodně je to bohatá vůně.

Doporučuji včasnou koupi všem flanelovým nadšencům nebo zájemcům, protože za ní stojí Puig a víme, jak to dělají se svými reformulacemi.

ManfrediGaetano14

Le Beau (Le Parfum). Miluji Quentina Bische. Mnoho jeho parfémů, i těch, které jsou odsuzovány neslavně, se mi líbí, protože je z nich cítit pečlivost v dávkování syntetiky a přírodnin. Le Beau Le Parfum je toho dalším důkazem. Vůně nebyla vůbec zkreslena. Zůstala velmi věrná toaletní vodě. Otevírá se akordem připomínajícím mastek, pak "kokosovým", tedy pekelně laktonovým, ale vysychá do něčeho postupně dřevitějšího, co rozhodně není santalové dřevo, ale daří se mu simulovat mýdlovou svěžest a laktonový aspekt. Zbytek se, opakuji, nezměnil. Ale to, že "santalová" nóta nemá onu bublinkovou vůni, která charakterizuje mnoho dosud vydaných "parfémů", mi připadá dost významné. Celkově mi vůně připadá čím dál víc jako přeslazená verze Amyris Homme od Francise Kurkdjiana. Je však zřejmé, že jedna věc je použití pryskyřice a tonkových bobů z Brazílie, druhá použití kumarinu a dalších banálních syntetických aromatických sloučenin. Nakonec mi stále připadá příliš sladká a z dlouhodobého hlediska otravná, ale rozhodně to není špatný parfém. Po technické stránce je dokonalý. Vydrží mnoho hodin a má výjimečnou projekci. Skvělý Quentin! Vytvořil nejlepší "parfém" z celé té nové plejády Paco Rabanne, Gucci & Co.

Adry_slim

No, musím to zkusit a musím říct, že se mi to líbí, ale víc než líbí vůně, což také, Líbí se mi to, protože to není rehash jiného, to je flanker, a jako takový, musí mít podobnosti s jeho původní sestrou, v tomto případě, to připomíná, ale, Myslím, že je zbytečné si ji kupovat, pokud máte le beau, to si nemyslím, ale je to na každém člověku, to je v parfumerii velmi osobní věc, a také jak u každého člověka vyniknou jiné tóny, tak ještě více... Já mám le beau a budu mít le beau le parfum, narozdíl od scandal, který je pro mě osobně špatný jak čert, opakované N povýšené na E, aniž by bylo nové není tak banální, a když už jsme u toho, promiňte, ale ten hlas, který připomíná allure edition blanche je troll nebo co?

Seuni

Takže ho vlastně vlastním, 125ml koupený na místě v Douglasu. Není to tady troll.

Otevření je silné. Kosatec není nijak extra silný - nejvíc asi kombinace na bázi ananasu a kokosového santalového dřeva, ale kosatec voní jako ten v Le Male le Parfum. Vypadá to, že flakóny le Parfum budou s přídavkem kosatce silnější. Stejně jako Allure Edition Blanche je doplněna santalovým dřevem v základu, které představuje krémovou, sladkou, gurmánskou, mýdlovou atmosféru. Směs santalového dřeva, kokosu a ananasu dává velmi zřetelnou a silnou vůni Piña Colady.

Způsob, jakým se santalové dřevo mísí s kosatcem, dřevitými tóny a letním charakterem, vytváří sladkou, krémovou, dřevitou, mýdlovou atmosféru. Nedělám si legraci - voní, jako by Dove vyrobil mýdlo s vůní Piña Colada.

Nemůžu říct za provedení - právě jsem si ji koupila. Jakmile ji dostatečně otestuji (mohu dostat upvote, prosím ;) ?), aktualizuji tuto recenzi o výkon.
Momentálně mi přijde jako silná projekce na dvě hodiny a později mírná s výkonem cca 7 hodin (pak se stává vůní na kůži) a pěkným siláží na 3-4 hodiny.

Je to sladká letní vůně nabitá krémem, mýdlem, kokosem, ananasem - krémová piňa colada. Mýdlo Dove s vůní piña colady. Myslím, že není bezpečné do kanceláře - trochu moc hravé
Léto, pláž, čas zábavy je podle mě nejlepší.