Valentino Donna Born In Roma Intense Valentino pro ženy

Valentino Donna Born In Roma Intense Valentino pro ženy

balsamico

Valentino Donna Born In Roma Intense podle Valentino je Orientální Floral vůně pro ženy. Toto je nová vůně. Valentino Donna Born In Roma Intense byl/a uveden/a v roce 2023. Valentino Donna Born In Roma Intense byl/a vytvořen/a Amandine Clerc-Marie a Honorine Blanc. Vrchní tóny jsou Bourbonská vanilka a Jantar (ambra); střední tón jeJasmín ; základní tón je Benzoin.

Bourbonská vanilka

Jasmín

Benzoin

Isabel Baldo

Můj nejoblíbenější parfém vůbec! Myslím, že žádný jiný parfém ho nikdy nepřekoná, a to není z mé strany hyperbola! Nese v sobě hodně z DNA Born In Roma EDP, takže snadno poznáte, že je to flanďák (na rozdíl od Yellow Dreams a Coral Fantasy, které nemají se svým prvorozeným bratrem nic společného). Born In Roma Intense dostojí svému jménu, je hutnější, více sexy, sladší a opojnější! Skutečné mistrovské dílo! Pro ty, kdo mají rádi sladké a smyslné parfémy, je to skutečná lahůdka! Ideální na podzim a zimu, ale já ji mám tak ráda, že ji nosím i v horku, dávkuji střiky a nezevšední. Je velmi kulatá, bez jakýchkoli okrajů, až příliš dokonalá! Respektive vystřeluje a drží! Mám ji moc ráda ❤️

LORA07

Nejkrásnější ze tří vanilkových vůní zakoupených v roce 2023: Burberry "Goddess", Yves Saint Laurent "Black Opium "Le Parfum" a skutečný viník oslav Valentino "Born in Rome "Intens".

Do Italů obecně se zamilovávám čím dál víc. A dům Valentino obzvlášť.

Vůně je 3D sexy.
Hutná, "temná", hluboká, smyslná. Vanilka. Ale vanilka není mazlavě sladká a není plochá, ale slaná, s ostrými pižmovými doteky (ahoj Kirko!, haha, nevěděla jsem, nenapadlo mě to, ale potkaly jsme se, jak nečekané! )) A ta kořeněná ostrost (neobjeví se hned, až po chvíli, v srdci), na rozdíl od Kirky, tady netíží, ale dokonce se líbí a dodává svůdnost.

Zvuk je moderní a módní. Velmi krásný!

Dívka v reklamě dokonale vyjadřuje charakter vůně a její směřování - je jako její slaně kořeněná pleť, jako mladá, sexy a "hot".

Podstatu vůně "Born in Rome Intens" mohu definovat třemi slovy: SOLNÁ SPIRITUÁLNÍ SŮL. Model s tmavou pletí je zde zvolen záměrně, zvýrazněný a velmi precizní.

Extrémně vytrvalý. Extrémně koncentrovaný. Silný, skutečný intenzifikátor. Aplikuji doslova 3-4 kapky jako parfém a 36 hodin je parfém se mnou. Hřejivé, sladko-slané, kořeněno-vanilkové objetí.

Zvláštnost: má lehce lepkavou texturu, jako byste si na pokožku nanesli cukrový sirup (vodu s cukrem). Proto jsem (a nejen proto, také kvůli vysoké koncentraci) odmítla od pyshikov, nanáším, jak jsem psala výše, po kapkách.

Samozřejmě je to parfém na večer, ale já ho nosila i přes den a v dobrém "plusu". Italové jsou v létě super zvuční a Valentino Intens není výjimkou.

Kombinuje se s černou, fuchsiovou, cyklámenovou barvou. Drzá, sexy, ultramoderní, orientální (v italském podání).....

Parfémovaná voda.
Zakoupeno na jaře 2023 v Evropě.

Gorgeousbaby

Jako milovnici sladkých vůní mě nikdy nenapadlo, že by mě mohla překvapit. Tahle je tak sladká, že mi při nádechu zvlhnou lícní kosti. Nevím, jestli je reálné ji nosit.

Upd: Po rozptýlení docela dobrá, příjemná vanilka s ovocem. Potřebuje otevřený prostor, v interiéru zabije vše živé.

Miss_Lolita

Jaké příjemné překvapení přinesl příchod této krásky. Otevírá se velmi jantarově, pak přichází plná královna bourbonské vanilky, nádherná, krémová, hřejivá, skutečná útulnost, cítím benzoin dobře vyvážený. S každou uplynulou hodinou cítím vanilku ještě lahodněji. Na kůži mi velmi dobře vydržela asi 7 hodin a vydechovala asi 4 hodiny. S tímto uvedením jsem velmi spokojená. Užijte si

DocRach2025

Kouzlo spočívá v suchém puchu. Prvních 30 minut jsem nebyla velkým fanouškem této vůně. Rozhodně chápu, co některé negativnější recenze říkají během této doby.

ALE asi po 30min to začalo být lepší a lepší. Vanilka se prosadí HLAVNĚ a všechno ostatní tak nějak zaniká. Pokud jste milovníci vanilky jako já, určitě doporučuji udělat si test na kůži, protože zasychání je 10/10. Jsem moc ráda, že jsem si ji na sebe nastříkala v obchodě, a ne jen na papír, protože otevření pro mě bylo 2/10 a necítila jsem to. Ale omgggg ten dry down je tak dobrý, že mě ani nezajímá to otevírání lol

Itiskimia

OMG kde mám vůbec začít! Valentineo pochopil zadání tentokrát Donna narodil v Římě intenzivní je to krásné, husté, teplé, opojné sirupové sladké vanilky, která je naprosto božská! Tohle je pro milovníky gurmánství, kteří rádi voní lahodně a rádi, když k nim všichni čichají. Je to jako krémovější verze OG. Opravdu jedna z nejlepších novinek, které zatím vyšly. Také je to celoroční vůně imo, Nemůžu se dočkat, až ji budu nosit celé jaro.

Lejaffet

Nosím Angel a tato sračka mě dusila asi první hodinu můj bože. Ale musím přiznat, že mám ráda své hlasité dlouhotrvající vůně a tahle se povedla. Opravdu vydrží déle než původní Donna a je DOST sladší a pryskyřičnější/jantarovější než OG. Skoro až trochu mužně voní zhruba po 3 hodinách. Je to pro mě velmi moderní unisex vůně po 8 hodinách a stále ji cítím na zápěstí. Byla jsem také psychopat a vrstvila jsem ji následujícím způsobem: Alien Goddess Intense/Donna Born In Roma Intense/Donna Born in Roma. Baby mluví o tom, že se mi zatočí hlava. Imma počká, až bude v tom známém diskontním obchodě, který všichni používáme, a koupí si ji, ale plnou cenu v obchodě za ni určitě platit nebudu.

Tomadeupjazz

Tato vůně nahradila původní Born in Roma na prvním místě mých nejoblíbenějších vůní všech dob!!! Nepřekvapuje mě to, protože je v ní všechno, co mám na originálu ráda na první stříknutí (černý rybíz, bergamot, jasmín, bourbonská vanilka), ale pak je svým způsobem zesílená a přináší několik nových vonných tónů, které ji opravdu posouvají na další úroveň. Myslím, že tato vůně má stále tu kořeněnost, kterou měla původní, ale ještě více, což je zvláštní, protože už tam není tón růžového pepře, (že by směs bourbonu, jantaru a benzoinu??) a to mi vždy přidávalo na jedinečnosti této hluboké sladké sexy tajemné vůně. Když na mé kůži zasychá, je super sladká, vanilka, kterou zesílili, je DEFINITIVNĚ zesílená a směs benzoinové pryskyřice a jantarového tepla dohromady vytváří tuto INTENZIVNÍ sladkost. Mám ji moc ráda, protože jsem milovnice sladkého. Kokos mi nepřipadá, ale připomíná mi vanilku z vonného oleje Nest madagascar vanilla (který má také kokos 😅, ale mluvím spíš o sladké dřevité vanilce v tom oleji, která na mě také zasychá do přeslazené vanilky) Černý rybíz se při zasychání nějak vytrácí a zůstává mi jantar, vanilka a benzoin. Je to hluboká sladkost, která je tak omamná, že bych ji mohla nosit věčně 🥰 Nic dokonalejšího pro tuhle vůni udělat nemohli. Vůně a výdrž je středně dlouhá/těžká, pokud stříkáte hodně jako já. Chci, aby si tuto úžasně sladkou, super sexy moderní vůni mohl užít každý. Je to pro mě životní vůně a rozhodně moje signature vůně (vůně, kterou jsem známá/pro kterou jsem známá), i když ji nenosím každý den, protože mám obrovské množství vůní. Stejně jako její protějšek, který jsem nosila bez ohledu na roční období, denní dobu, roční období, oblečení, událost, i tato je pro mě celoroční, protože ji opět miluji a myslím, že se mi hodí ke všemu. Můžu ji obléknout nahoru i dolů, je ležérní, svůdná na večerní rande, profesionální do práce, úžasná na zvláštní příležitost, ohromující na první setkání. Je to VŠECHNO!!!

BTW Tohle s madagaskarským vanilkovým olejem Nest je 👩🏾🍳💋.

Anahita3

Vidím spoustu negativních recenzí, ale než jim všem uvěříte, musíte to vyzkoušet na vlastní tělesné chemii. Možná se s ní prostě neslučuje. Zatím mě pokaždé, když jsem si to vzala na sebe, zastavili a ptali se mě, co to mám na sobě. Vydrží celý den a alespoň na mně není příliš výrazný. Souhlasila bych, že mi do jisté míry připomíná goddess Intense (které také fandím).

MissKittyki

Vyzkoušela jsem tuto holčičku dva dny po sobě a mohu upřímně říct, že ji miluji. V úvodu na mě dýchne La Belle La Parfum, když zaschne, dostanu jasmín připomínající Alien Goddess Intense. Asi po hodině se vyhladí do krémovější verze OG BIR. Bude to snadno dosažitelná vůně, zatímco si dám pauzu od své OG. Tuto vůni lze nosit celoročně, budu ji mít ve své sbírce vždy!

Spencemonster

Jedno z nejzajímavějších (pro mě) vydání pro rok 2023. Když jsem viděl, že se to chystá, byl jsem tak napumpovaný. Byl jsem trochu šokován cenou 160 dolarů za větší láhev, ale naštěstí byly na webu k dispozici i menší velikosti. Neměli však, když jsem šel koupit mít 1oz na skladě. Takže jsem dostala 1,7 oz a cestovní sprej zdarma.

Donna Born In Roma je jedna z mých nejoblíbenějších - v roce 21/22 byla základem. Roztrhala jsem 1,7 oz lahvičku a 15ml cestovní sprej. Nyní mám lahvičku o objemu 3,4 oz. Je tak dobrá. Je to pro mě základ jasmínové vanilkové a kašmírové vůně. Ta nejopojnější vůně a krásně se na mé pokožce nosí. Nicméně výdrž na DBIR nikdy nebyla úžasná.

Teď tu máme Donnu INTENSE. TOHLE 😳🔥😮💨 to mě rozsvítilo. První nástřik je SILNÝ závan vanilky a koření. Donna dna je tam, nicméně je dospělá. Je to kořeněné. Je bohatá a rumová. Vanilková příchuť je zesílená. Benzoin a jasmín se mísí a vytvářejí téměř tropickou kořeněnou atmosféru manga.

DBIR Intense je velmi odvážná kořeněná kombinace, která vám dává dostatek donna a dostatek nových tónů, aby byla jedinečná. Okamžitě mi připomněla vůni Mugler - Alien Goddess INTENSE. Obě mají to jantarové vanilkové koření. Velmi podobné vibrace má také nová FAME od Paco Rabanne a VELMI podobné ovocně kořeněné vibrace JPG - La Belle a La Belle Le Parfum.

V poznámkách se nepíše, že by tam byly nějaké kokosové nebo tropické tóny, nicméně já cítím téměř kokos. Trochu aktuální mango. Vanilka. Benzoin a jasmín. Je to naprosto bestiální vůně. Přestříkala jsem se a málem jsem umřela. Tohle vás udusí. Siláž je masivní. Nositelnost - kůže 7/10 jemná kořeněná vanilka. Oblečení 10/10 - drží jako prostěradlo ze sušičky na sametových kalhotách. Tady stačí málo. Na rozdíl od DBIR, kde je třeba přestříkat (nicméně voní TAK krásně, že vám to nevadí!), tady přestříkání trochu bolí. Jako např. Chce se vám brečet 😢 nicméně je velmi příjemný a davový.

Řekla bych, že pokud jste milovníci donna a dokonce i fanoušci Alien Goddess, pak potřebujete DBIR INTENSE, když už pro nic jiného, tak pro dlouhou výdrž. DNA donny je tam prostě mnohem větší síla! Dal bych SOLIDNÍ 8/10!

NessaRose

Vanilka je hlavní hvězdou, kokos je překvapivým hostem!

Na rozdíl od intenzivního názvu, který obvykle naznačuje chladné počasí a noční použití, je DBIR Intense celoroční vůně, kterou můžete nosit ve dne i v noci. V úvodu je vanilka jistě hlavní hvězdou, ale rychle zachytím výrazný tón nočního rozkvetlého jasmínu v kombinaci s tropickým ovocem - že by to byl kokos? V suchém tónu Intense je vanilka hřejivá a pudrová, zatímco suchý tón původní DBIR připomíná By the Fire place - více bourbonu, kašmíru a guajakového dřeva. I když mám pocit, že patří do stejné rodiny vůní - tato je jedinečná a v některých ohledech méně "intenzivní" než původní.

Stojí za to mít obě? Rozhodně! Tohle bude moje volba na jaro/léto. Voní jako teplá a sexy tropická dovolená!

Nenepink17

Bohužel to nebyla láska na první přičichnutí. Nicméně oceňuji velkou dávku vanilky, která je v ní obsažena, zejména při zasychání. Nedává mi však takový zážitek jako Donna Born In Roma nebo Donna. Poměrně lineární vůně. Trochu mi připomíná Libre Le Parfum, kterou doporučuju víc než tuto.

Výdrž: 7 hodin +
Vůně : středně silná až silná

Není to můj favorit, ale přesto voní draze, dlouho vydrží, má velkou dávku vanilky a může být variantou pro lidi, kteří neocení ovocnost Donny Born in Roma a Donny Born In Roma Corail (i když Donna je také varianta). Dávám jí trojku z pěti.