The Muse ZARKOPERFUME pro ženy

The Muse ZARKOPERFUME pro ženy

oud
živočišný

The Muse podle ZARKOPERFUME je Aromatic vůně pro ženy. The Muse byl/a uveden/a v roce 2020. "Nosem" za touto vůní je Zarko Ahlmann Pavlov.

Vonné složky

Bavlna
Bílé pižmo
Bílý oud

Militsa

Tvoje pointa, zábava je v tom, že lidé chtějí cítit to, co se jim líbí, někdo má rád oud a dřevo, někdo ovoce a někdo pudr a Lenore, stejná otázka... jaká je zábava cítit koření, dřevo, vánoční stromky, buchty a alkohol????
A teď k té vůni:
Pro mě je to nejčistší vůně pudru, na začátku se časem proměnila ne v lenor, ale ve voňavé mýdlo, velmi příjemné a jemné mýdlo, ne laciné mýdlo typu Duru z obchodu, jak se píše, ale v normálním smyslu mýdlo!
Nikdy mi prášek po vyprání nevoní z oblečení, ale moc by se mi to líbilo! Vůni používám hlavně v čisté podobě, ale občas ji smíchám s oblíbeným parfémem, aby byla svěží, moc se mi líbila, je to přesně to, co jsem chtěla!

Pomelia

A on! To, co jsem hledal... koupil naslepo díky vašim recenzím. Spokojen. Na mém seznamu přání byl Bianche Byredo, možná trochu moc drahý na to, aby se přidal k mnoha parfémům, které už mám. Hledala jsem vůni, která voní čistotou, prádlem vyvěšeným na slunci, modrým avivážním prostředkem, válcovým bubnem Dash z 90. let, který hned po rozbalení provoněl místnost...

V úvodu aldehydová bílá bavlněná květina, která se pomalu stává jemnější a teplejší.

Jsem šťastná! Líbí se mi to a zapadám do toho! Při žádné příležitosti nikdy neomrzí.

Leo5

Ráda bych předeslala, že podle mého názoru jsou čisté vůně jednoduché, protože jsou víceméně vhodné pro každého, a zároveň komplikované, protože jich je tolik (Dash, Marseille, mýdlo na ruce, Dove, Nivea, vůně bavlny, vůně lnu atd.), a tím se stávají příliš osobním vkusem.
Vůně čistoty bez ohledu na to, odkud pochází, je faktem, že se líbí KAŽDÉMU. V tomto případě "múza" nabízí vůni, která připomíná "opravdovou čistotu", a čistotou myslím vůni oblečení vypraného a vyžehleného v čistírně, (přesněji řečeno typickou vůni pomlčky z 90. let). Osobně se nastříkám po sprchování na kůži a před odchodem do práce na oblek a okolí CÍTÍ, že voní čistě, svěže. Tento parfém doporučuji mít u sebe v kapesní velikosti, abyste se cítili příjemně po celý den od pracovní schůzky až po neformální večeři. Nastříkaný ráno večer vám stále bude dodávat pocit svěžesti a komentář, který mnohokrát obdržíte, mi věřte, bude: "ale to jsi právě vylezl ze sušičky?". 😂

Анна Корост

Ti, kteří píší, že fuj, prací prášek, proč tedy vůbec perete věci?))))))))) A vůně je opravdu pro ty, kteří milují vůni čistoty, v pravém slova smyslu! Co jiného se pojí s čistotou, když ne prášek! Proč tolik negativismu, to nechápu...ta vůně je krásná.

Thanaquil

Našla jsem triumf (extra-chemické Ca' va sans dire) mýdla na praní!
Nikdy, nikdy jsem necítila ostřejší mýdlovou vůni než tuto: jakmile ji nastříkám, zahltí mě charakteristickou, i když příjemnou vůní ledového prádla namočeného ve vaně se zmrzlým bionickým změkčovadlem! Brrr... prostoupí mě chvění okysličující svěžesti: čerstvě vyprané, voňavé, bílé látky se třepotají v chladném, čistém zimním vánku!
Zdá se, že květ bavlníku se v těchto "laudryovských" kreacích opakuje, zejména když se mísí se všudypřítomným bílým pižmem připomínajícím prášek na žehlení... ve skutečnosti je oud jen o málo víc než náznak a upřímně řečeno, v kreaci tohoto druhu mě docela odradil.
Nutno říci, že vnáší trochu struktury a tepla do jusu, který by jinak riskoval, že bude netělesný a nekonzistentní.
Definitivně minimalistická a velmi čistá vůně, která svou krémovou bělostí vzdáleně připomíná deodorant Dove nebo Nivea: bělost a zářivost jsou jejími hesly... Pokud hledáte vůni, která voní jako lesklé prádlo právě vytažené z pračky, tak tady je.
Houževnatá a vyčnívající, opravdové bílé, zahalující monstrum, které chutná jako mýdlo zasažené gama paprsky.
Není tak neškodná, jak by se mohlo zdát.
Chutné a příčné.

Madderyman

To se mi líbí! Nikdy předtím jsem žádný parfém takhle necítila - je to spíš takový pocit než parfém.
Nedá se to vysvětlit, musí se to zažít.

Je to svěžest, čistota, čistota a vždycky mě dostane do dobrého módu a cítím pozitivní a šťastné vibrace, když ji nosím.

Matisse

Ach, ti nenávistníci blotteru. Kupte si ho a pak o něm napište. Ale parfuméři jsou kliničtí idioti a schválně vymýšlejí něco hnusnějšího naschvál, aby to nikdo nekoupil.
Tolik komplimentů jsem nesebrala žádné vůni. No a kdo nemá rád čisté upravené lidi? )) I v tom největším vedru si připadám, jako bych právě vyšla ze sprchy a oblékla si vařící bílé šaty. Ne, ne košili - něco romantičtějšího a na zem. A je to velmi příjemný pocit. Je to vůně absolutní čistoty, dar z nebes pro léto. Ano, pokud je jedno slovo mýdlo, ale tohle je nádherné mýdlo. Pokud máte rádi tento směr, určitě ho vyzkoušejte. Blanche, Toy 2 není jako Blanche.

dsty

Souhlasím s recenzentem pode mnou, že voní jako prací prášek, ale nemyslím to ve špatném slova smyslu: ve skutečnosti voní jako mnohem sofistikovanější, pižmovější verze typické vůně čerstvě vypraného prádla. Je to rozhodně nejčistší, nejodvážnější a nejsilnější "čistá" vůně, jakou jsem kdy vyzkoušela: pokud vás tato kategorie zajímá, myslím, že nemůžete udělat nic lepšího. Mně osobně se velmi líbí, přestože osobně na tyto typy vůní obvykle nijak zvlášť nejsem.

louiee

Čistá, čistá, nevinná a půvabná. Křupavé bílé povlečení sušené na zahradě.

Tato vůně má velmi silný pocit čerstvě vypraného prádla. Svěží a rozkošná.

Provedení je opravdu skvělé. Když ji nosím, mám pocit "přímo ze sprchy" Je to vůně pro lehké jarní/letní večery.

Úžasná siláž a dlouhá výdrž.

Tohle je pro mě láska