Arabian Oud Unisex Shalki Blue EDP S... (73.99 USD)
Jomashop.com 2 items for 73.99 - 167.99 USD
FragranceNet.com 1 product for 269.49 USD
Hodnocení parfému 4.41 z 5 s 751 hlasy
Resala podle Arabian Oud je Orientální Spicy vůně pro ženy a muže. Resala byl/a uveden/a v roce 2018.

Luigi408
Skutečné poznámky jsou (ze stránek Arabian Oud):
Vrchní tóny: Šafrán
Srdcové tóny: Složení: růže, madagaskarská vanilka
Základní tóny: Kambodžský oud, hořká čokoláda
Páni, tahle vůně je silná! Je to moje první vůně arabského oudu a teď jí věřím. Růže je silná a oud je hladký a dobře provedený. Složení je velmi kvalitní! Říkám, že nepotřebujete víc než dva střiky. Jedná se o mistrovský kombinovaný parfém růže/ud.

Ngemba
Resala Resala Resala Resala...
Tento parfém jsem si koupila naslepo díky Curly Fragrance (Michella ) na You Tube. Byla to moje první vůně na bázi oudu pourchasse. První stříknutí: Eish příliš tmavý, kouřový, říkala jsem si juchů, že jsem právě vyhodila 100 dolarů u okna ! Bylo to něco, na co jsem nebyla zvyklá. Pak po pár hodinách se začaly ozývat vanilkové, pudrové a další tóny. Pak jsem byl zmatený,a začal oceňovat ty biče.
O týden později jsem se do RESALY zamilovala. Tak krásná a MOCNÁ vůně ! Výkon 10/10.cítím ji ještě po 14hodinách na kůži a několik dní na oblečení. Teď ji denně vrstvím s Madawi, cítím se jako královna, mám to pod kontrolou 😀💪💪💪💪.
Manžel si sem tam ukradne jeden nebo dva střiky.
Arabský oud, děkuji, že existuje...

Valgei Hukku
Parfém je velmi reprezentativní: poměrně těžká zlacená krabička s nádherným flakonem v podobě starobylého kalamáře se zlatým pírkem. Uzávěr s pírkem je kovový, kovová je i základna spreje. Pokud jde o samotný parfém: typická orientálně-gurmánská vůně známého směru, ale s velmi dobrými ingrediencemi. Tekutina je olejovitá a velmi koncentrovaná, stopa je nádherná. Rozprašovač je poměrně velkorysý, takže se musíte rozhodnout sami: 1 nebo 2 střiky. Růže v této vůni není v klasickém orientálním svazku - zde je velmi jemným pozadím a utápí se v čokoládových a gurmánských tónech. V této vůni je cosi z pečiva a orientálních sladkostí. Sladkost zde není lepkavá a dusivá, ale spíše kořeněná.
Pro evropský nos může být nezvyklá, ale člověku, který již má zkušenosti s orientálními vůněmi, nepřijde těžká a dusivá. Není v ní žádná indolence ani dobytčí dvůr, žádné nemocniční nebo chemotické tóny. Složení je teplé kořeněné, hřejivé. Stopa a výdrž jsou vynikající. Chcete-li si tento parfém vychutnat - musíte mít samotný flakon - stojí za to.

Iloveperfume96
Páni, našla jsem svou novou oblíbenou vůni.
Projekce je silná, ale ne bestiální, a vydrží celý den.
Vůně... Nemyslela jsem si, že by čokoláda mohla v parfému fungovat, ale je to ta nejlahodnější vůně, kterou jsem kdy cítila, a nechává mě chtít víc a víc.
Po celou dobu má sebevědomý, lehce vanilkový kakaový základ, který doplňují tóny šafránu, růže a po několika hodinách i něčeho lehce kořeněného a orientálního. Pořád jsem si čichala k ruce, protože je tak lahodná.
Není příliš sladká a čokoláda je polotmavá s nádechem vanilky.
Přála bych si, aby se lahvička prodávala v menších velikostech, protože je drahá. Ale rozhodně za to stojí. Skvělá do chladného počasí.

LabRat
Jsou vůně a pak jsou umělecká díla. Resala patří do druhé kategorie. Počínaje úžasnou krabičkou a ohromujícím flakonem a konče složením vůně. Je velmi koncentrovaná, ačkoli se jedná o EDP, ale co do síly je to přírodní parfém. Spotřeba bude mimořádně úsporná.
Vůně vás zasáhne hned na začátku. Nepodobá se ničemu, co jsem dosud slyšela (i když mám spoustu arabských parfémů). Nejbližší pocit je, že jste se dostali do malého orientálního obchůdku s pekárnou a pečivo a sladkosti byly teprve nedávno položeny na starobylý pult ze vzácného dřeva. Čokoláda, kakao a skořice, to je to, co slyším na začátku. Se šafránem, vanilkou a růží. Čerstvé a teplé čokoládové koláčky, cukrové pukance máčené v čokoládové polevě, štědře pocukrované vanilkou a skořicí. Tácy s dobrotami zahřívají pult a vyzařují ušlechtilou vůni dřeva. V rozích doutnají tyčinky ze santalového dřeva. Horké, teskné, luxusní! Sladké, ano. Ale vůbec ne sladké, i když je to samozřejmě věc vkusu, někteří lidé sladké nejedí a nemají rádi.
Ve středních tónech ustupuje čokoláda do pozadí, dopředu vystupuje oud a santalové dřevo, což je zde velmi krásné! Růže je vždy slyšet jen v pozadí.
Základ je již klidný, dřevitě-vanilkový, chutný, hřejivý. Žije na kůži dlouho, dlouho. Na oblečení zřejmě bude žít, dokud se sama neomrzí).
Vytrvalost je neuvěřitelná. Stopa je dlouhá. Originalita složení je super - takovou vůni jsem ještě na nikom neslyšela!
Celkově je fantastická! A láska.

Napoleone
Novinka Arabian Oud - Resala je vytvořena v podobě kalamáře s perem, je věnována orientální poezii a podle slov konzultanta Arabian Oud boutique je slovo Resala přeloženo z arabštiny jako podpis.
Kompozice patří k orientálně-gurmánským, ale ne křečovitým, hlavní roli zde hraje hořká hořká čokoláda, káva, dřevité akordy: oud a santalové dřevo, stejně jako suchý tón vanilky a růže v pozadí.
Tento parfém bych nazvala směsí tradiční orientální kombinace oud + růže s přídavkem gurmánských tónů, jako je Intense Cafe Montale.
Kompozice není lineární, ale ani super hravá, líně přechází hodiny z jedné fáze do druhé.
Velmi, velmi, VELMI vytrvalý parfém, MONSTRUÓZNÍ vytrvalost a houževnatost pro vše, čeho se dotkne. Fleetka dokázala provonět kapsy mého saka, všechny ostatní fleety v okolí a je stále aktivně voňavá i po 7 dnech od aplikace.
Stopa je také velmi velká, ale přízeň je jemná. Stopa je MONSTRUÓZNĚ intenzivní, i přes zavřenou kapsu bundy se podařilo stopu zanechat, ale ne jako monolitickou vlnu, nýbrž jako tenké přílivy.
Zcela v duchu domu arabského oudu může Resala snadno nahradit 50 % parfémů na vaší poličce a stát se důstojným doplňkem v chladném období.
Závěr: Výdrž 12 z 10, stopa 12 z 10, složení 10 z 10.
P.S. Flakon je samostatný příběh! Musíte si ji osahat!