Ambre de Coco Areej Le Doré pro ženy a muže

oud
kakao
mechový
zemitý

Ambre de Coco podle Areej Le Doré je Woody Spicy vůně pro ženy a muže. Toto je nová vůně. Ambre de Coco byl/a uveden/a v roce 2022. "Nosem" za touto vůní je Russian Adam. Vrchní tóny jsou Broskev a Kakao; střední tóny jsouIndické koření a Santalové dřevo ; základní tóny jsou Indický oud, Jantar (ambra) a Dubový mech.

Parfumér

Broskev
Kakao

Indické koření

Indický oud
Jantar (ambra)
Dubový mech

Bettybotox

To je neuvěřitelně uklidňující poselství. Představte si omamnou vůni Wonkova vodopádu, který čeří a vlní teplou neředěnou mléčnou čokoládu té nejlepší kvality. Nebo třeba přepychovou čokoládovou fontánu či čokoládové fondue v největší švýcarské čokoládovně všech dob a vy si do ní namáčíte kousky zralé broskve místo chleba nebo dortu. Nemělo by to fungovat tak dokonale, ale funguje. Blaženost.

Ambre de Coco je nádherná věc, která má velmi silnou siláž a funguje jako zvíře. Stačí jeden nástřik a máte vystaráno na mnoho hodin. Mám pocit, že to více než ospravedlňuje cenovku. Vane z ní lahodně teplá čokoládová a jantarová stopa. Lidé budou obdivně otáčet hlavy a vy budete přesně vědět proč. Myslím, že je to nejlepší čokoládová vůně, jakou jsem kdy cítila.

mohammad.anas.memon

Není to sladké, když se váš oblíbený parfumér vrátí do formy?

Ruský Adam měl v uplynulém roce více chyb než hitů. Alespoň pro mě a můj vkus byly všechny jeho nabídky po Classic Collection I zklamáním. Přišla kolekce History of Attar s dosud nejvyšším počtem vůní v jedné kolekci. Upřímně řečeno, byla jsem k ní dost skeptická, protože většina těchto vůní vychází z indických attarů, které používám nebo alespoň čichám od dětství. A měla jsem pravdu, protože žádná mě nezaujala natolik, aby si zasloužila plnou lahvičku. Pak jsem vyzkoušela Ambre de Coco a hned jsem si lahvičku objednala.

Podle mého skromného názoru je Ambre de Coco návratem ruského génia. Má onu klasickou Adamovu DNA, která se vyskytuje v mnoha jeho vůních. A abych pravdu řekla, jsem na tuhle charakteristickou DNA vysazená. Ambre de Coco má vycházet z velmi oblíbeného indického attaru Shamama tul Amber, ale je namíchaná tak, že to nepoznáte, kdybyste to nevěděli.

Můj nos zachytil kardamom hned v úvodu spolu s živočišným (pro někoho nasíracím) pižmem. Pižmo zůstává stále přítomné, i když do hry vstupuje hlavní hráč kakao. Nyní kakao v kombinaci s broskví vytváří efekt podobný chypre, ale kakao v tomto odvaru převálcuje vše. Přitom se vůně nikdy v žádné fázi nezmění v přeslazenou nebo gurmánskou a kakao se nechová jako tmavá zádumčivá čokoláda, ale má pudrový tón. Buď byl "oud" namíchán mimořádně dobře, nebo je ho poměrně málo, protože můj nos, nedokázal zachytit žádný výrazný dřevitý prvek. Celkový tón této vůně je vintage a může vám připomenout Adamovy minulé vůně jako Russian Oud (kakao, pižmo) a Antiquity (broskev, jantar), ale má dostatečnou váhu sama o sobě a nepůsobí zbytečně.

Nerada mluvím o Performance, když je šťáva tak svěží, ale vaše potěší, že je stejně dobrá jako kterýkoli extrait z předchozích kolekcí. Na kůži vydrží přes 8 hodin, zatímco na oblečení můžete mít závany pižmového kakaa i po 24 hodinách. Projekce je poměrně nízká a zůstává v těsné bublině.

Ambre de Coco možná není mou nejlepší vůní Areje le Dore všech dob, ale to nic nemění na tom, že nám dává šanci zažít další nejlepší věc po jeho ukončených mistrovských dílech. Vlastně mě překvapuje, že tato stále není na jeho webových stránkách vyprodaná. Ano, cena je za 48 ml flakon poměrně vysoká, ale přesto bych ji doporučila nejen pravidelným fanouškům ALD, ale i těm, kteří mají rádi jedinečné, kvalitní indie vůně.

salim96

Areej Le Dore: Amber De Coco:
Vždy dávám přednost odběru v obchodě. To znamená, že mi chybí v domech, jako je Areej. Poprvé jsem k nim přičichla, když jsem se vydala do dubajského světa krásy. Můj první dojem se málokdy mýlí, a když jsem si přičichla k nové kolekci, ADC mě okamžitě dostalo a já si bez druhého přičichnutí pořídila plnou lahvičku. Dnes ji mám na sobě potřetí a opravdu se mi líbí. To svědčí o bohatých znalostech, které má ruský Adam o klasickém stylu parfémů. Tóny jsou bezvadně vybrané a podle mého nosu spolu velmi dobře fungují. Sladká broskvová libeček, gurmánská stopa kakaa, použitá kvalitní šampaňská, krémové santalové dřevo, krásný jantarový akord a oud se krásně doplňují. Nechápu však dubový mech.

Veranica

Velmi neobvyklý těžký orientální kousek! Hlavní roli zde hraje ambra a oud. Oud je lékařsko-fekálně-čokoládový) a ambra je velmi jemná a lehce slaná (obecně je vše podle kánonů)). Vůně se velmi krásně otevírá oudovo-čokoládovými akordy s trochou koření a ovocných odstínů. A v pozadí trochu mentolového chladu. Není podobná ničemu jinému, velmi originální krása!