Přečtěte si o tomto parfému v jiných jazycích: English, Deutsch, Español, Français, Italiano, Русский, Polski, Português, Ελληνικά, 汉语, 日本語, Nederlands, Srpski, Română, العربية, Українська, Монгол, עברית.
Značka Afnan
9pm Zprávy
Kolekce 9AM 9PM
Lidem, kteří mají rádi toto, se také líbí
Přeložené recenze
Darckent 11/18/23 19:36
Nikdy jsem nepochopil ty podivíny, kteří říkají, že pokud jsi dospělý, tak to není nic pro tebe.
Odkdy se u vůní rozlišuje věk?
Přátelé ...Pokud si VY myslíte, že vůně voní dobře a bude VÁM příjemná, noste ji a zvyšte si sebevědomí, pokud VÁM dělá radost, jsou to VÁŠ peníze, ne jejich.
Nenechte si od nikoho diktovat, co máte nosit a v jakém věku, jako by nad vámi měl vyšší autoritu.... neexistuje nic jako vonná policie...
Vonět dobře a vztyčit prostředníček namyšleným hlupákům, kteří si myslí, že na jejich názoru záleží.
toporlyando 10/11/23 00:38
To je jen tin.....Můj první Afnan, před tím nebyl obeznámen se značkou absolutně...
Koupil jsem obecně v Letual za 2.500 (bonusy, promo kódy, slevy, atd.).
Samotná lahvička je vyrobena velmi kvalitně, vše je rovné, víčko je těžké, samotná lahvička je opravdu pěkná a krásná, ze silného skla, držíte-li ji v ruce, uvědomíte si, že držíte něco kvalitního, protože pokud například co se týče designu a kvality lahviček uvedu příklad stejné Rasasi (také SAE), tak držíte-li v ruce jejich lahvičky, uvědomíte si, že je to velmi budgetové, že je to křivé, že je to ošklivé a drobnosti v součtu vám dojdou, že jste si koupili budgetovou, arabskou vůni.
V případě tohoto Afnanu takový dojem nevzniká, ale naopak jako by šlo o něco opravdu NErozpočtového z luxusního segmentu.
Pojďme dál k vůni: po nastříkání mě do nosu udeřily citrusy a jablko, jako by se nejednalo o složitý luxus, za 20 vteřin citrusy a jablko začala hojně ředit vanilka a spousta levandule....
A teď cimra příběhu: v půlce jsem si přičichla a uvědomila si, že tohle už jsem někde cítila, tuhle vůni znám, je něčemu podobná (Jean Paul Ultra Mail jsem nezkoušela).... A JSEM V ŠOKU, PROČ O TOM NIKDO NEMLUVÍ, ALE UPROSTŘED SE OPRAVDU OBJEVÍ SAVAGE ELIXIR SE SVOU LEVANDULÍ A SKOŘICÍ!!!!.
Ale... jestli se mi Savage Elixir nelíbil upřímně kvůli důchodcovství nějakého frantíka, který mě donutil lahvičku bez výčitek prodat, tak v případě Afnanu je to celé naředěné jablkem, vanilkou, citrusy a dává to pudrově-vanilkový sladký akord, který to nenechá zasáhnout mužně-důchodcovským směrem (jako v případě Savage Elixir).
Ke konci středních tónů, na periferii mezi středem a základem, se vzpomínky na Elixír rychle vytrácejí, dalo by se říci, že jde o letmou asociaci se zábleskem Savage.
Ano, je sladká, sladkost je samozřejmě zředěná, ale lidem, kteří nemají rádi sladké vůně, to může způsobit pocit přílišné sladkosti, já osobně mám ke sladkosti v parfémech klidně vztah, takže pro mě to není mínus.
Mimochodem, s asociacemi se pojí jedna zvláštní věc: může vám také připomínat příchuť auta (v dobrém slova smyslu). Chlapi pochopí, to je ten moment, kdy si v oddělení autodoplňků velmi dlouho vybíráte smradlavou vůni do auta a najdete TO (to vůni v žádném případě nezlevňuje a nedělá ji špatnou, ale na začátku vám může v hlavě naskočit taková paralela).
O výdrži a stopě nemůžu říct nic konkrétního, protože je to hodina a půl, co jsem ji vyzkoušela, ale vzhledem ke koncentraci 20 na 80 (což je velmi vzácné i u drahého luxusu) si myslím, že pravděpodobně nezklame.
Sečteno a podtrženo: pánové, vzhledem ke kvalitě flakonku, vzhledem ke koncentraci 20 na 80, vzhledem ke kvalitě samotné vůně a vzhledem k ceně vůně, nenacházím jiné vysvětlení, že ji výrobce prodává prostě za nákladovou cenu, doslova nic na ní nevydělává:D
No a že do ruských médií parf.komunita k ní zatím nedosáhla čímž ji neudělala populární v SNS, ve skutečnosti je to pohodový a ne drahý (cenově) parfém o kterém málokdo ví a je moc fajn.
PS. NEKUPUJTE HIS!!!! ať zůstane i nadále tak cenově dostupná a v SNS neznámá)))))).
Ronaldo S 05/25/23 02:34
Parfém, který z pokožky odchází pouze při sprchování!
Nevěděla bych, co se týče tónů, i když zelené jablko je velmi zřejmé a přísahala bych, že je to hruška, než jsem se přišla podívat na poznámky k vůni.
Dnes ho mám na sobě a 8 hodin po nanesení jsem potkala japonskou kamarádku, která parfém okamžitě pochválila.
Je to nejsilnější a nejsladší parfém v mé sbírce, mnohem silnější než Versace Eros, Crazy by Armaf a Armani code absolu (neříkám, že je lepší, jen mnohem sladší).
dieRafa 05/19/23 08:49
21:00
Shrnutí: Dobrá vůně a velmi chutné.
Zkoušeli jste Ultramale od JPG? Pokud ne, bude vám to stačit, abyste věděli, co máme na mysli.
Je žoviální, sladká (OPRAVDU SLADKÁ, ale ne přehnaně) a krásně voní. Výdrž je ohromná, aplikovala jsem ji večer v košili a vůně vydržela až do druhého dne (cca 24 hodin).
Jaké jsou její účinky? Tolik, kolik chcete, v závislosti na prostředí a lidech, kterými jste obklopeni.
Doporučujeme? Ano, za tu cenu ji vřele doporučuji, ale pokud chcete ještě výjimečnější zážitek, sáhněte po Ultramale.
Poznámka: Vzhledem k tomu, že jsem mladý, funguje to spíše s dívkami současnými mně (20-25 let).
Užijte si to s následujícím skóre:
Vůně: 9/10
Projekce: 8/10
Doba trvání: 10/10
*A like, pokud se vám recenze líbila :D
renan0606 04/20/23 12:02
Jak to, že tu ještě nejsou žádné recenze tohoto skvostu? Senzační parfém, klon Ultramale.
Je velmi dlouhotrvající, přišlo mi, že ho cítím asi 12 hodin. Výborný na nošení na podzim/zimu nebo do klimatizovaného prostředí (na nošení v kanceláři je příliš sladký, pokud si ho nenastříkáte jen pod oblečení).
Blizznakov 02/22/23 11:29
Na láhvi není nic špatného, ale je základní. Dávám jí body navíc, protože má dobrý těžký uzávěr s velkým rozprašovačem.
Nyní o JPG Ultra Male. Mám oba a myslím, že tento je z 90 % podobný nebo dokonce více. Je to v podstatě stejná vůně, výdrž a vystřikování, což mě opravdu mate... jak to udělali? Za tu cenu je to nutnost mít
Design lahvičky: 6,5
Cena: 10
Celkové hodnocení: 8
JAK HODNOTÍM PARFÉMY:
V
Design flakonu: Jak moc se mi líbí flakon, uzávěr, krabička a rozprašovač?
Životnost: Na kůži 10 (16+ hodin), 9 (12-16 hodin), 8 (10-12 hodin), 7 (8-10 hodin), 6 (6-8 hodin), 5 (3-6 hodin)
Projekční výkon: 10 (zaplní ulici), 9 (zaplní místnost), 8 (je cítit na 5 metrů), 7 (3 metry), 6 (bublina v dosahu rukou), 5 (20 cm od pokožky)
Doba projekce: 10 (10+ hodin), 9 (8-10 hodin), 8 (6-8 hodin), 7 (5-6 hodin), 6 (4-5 hodin), 5 (2-4 hodiny)
Vůně: Jak moc se mi vůně líbí
Cena: Samotné vysvětlení
Jsem zkušená a vždy kupuji originální vůni.
Hodnotím pouze vůně, které jsem testovala alespoň měsíc v různém prostředí a s různými lidmi. Také je stříkám na svou přítelkyni (nesnáší je), abych otestoval, jestli na ně jdu nosem naslepo a abych zjistil, jestli je na cizí kůži cítit jinak.
Vždy uvádím svůj upřímný názor.
Zdravím z Bulharska.
inspirador 11/04/22 04:07
Jak je tento rozdíl v recenzích možný, trvá 10 hodin nebo 30 minut, vycházejí v prvních měsících silné vůně a pak lahve s trochou víc než alkoholem? Utratila jsem stovky eur, řídím se recenzemi a youtubery a výsledek je, že se cítím naprosto zklamaná. Vůně, které nevydrží déle než 30 minut, další orientální vůně, které se nedají používat, protože jsou nesnesitelné. Nakupování naslepo na internetu je rakovina tohoto průmyslu. Kupovat bez možnosti vyzkoušet je neúnosné riziko i při nízkých cenách.
Cousse 06/22/22 11:08
Tuto vůni mám již 4 měsíce a nosím ji dostatečně dlouho na to, abych mohla napsat podrobnou recenzi.
V první řadě je jasné, že tato vůně je podobná ultramale, a abychom se vyhnuli srovnávání, musíme se zaměřit na to, čím je sama o sobě.
Vůně je sladká, žvýkačková s trochou vanilky, opravdu přitažlivá, také zelené jablko je jasně patrné (doufám, že ve vůni do 50 dolarů nehledáte nejlepší kvalitu na světě).
Vůně je dobrá, úžasná na večírky, návyková, čím víc ji nosím, tím víc se mi líbí.
Komplimenty byly něco, co mě překvapilo (i když jsem měla očekávání kvůli její podobnosti s ultramale), opravdu z celé mé sbírky je to vůně, která mi dala více komplimentů, a mnohé opravdu euforické, je to vůně, kterou ženy milují, tak moc, že se mě jedna dívka zeptala na název a začala ji používat.
Výkon je neuvěřitelný na mé kůži snadno 12 hodin, s velmi dobrou projekcí, je to vůně, která o sobě dává vědět, každý si jí všimne, vydrží na oblečení i více než týden.
Závěrem je to velmi dobrá vůně, hlavně za tu cenu, a ty komplimenty, neváhala bych si ji koupit znovu.
Jsem si jistá, že za pár měsíců se o ní bude hodně mluvit.
Poznámka: Prezentace je za tu cenu opravdu dobrá, elegantní, vypadá kvalitně a má váhu, která jí dodává příjemný nádech hodnoty.
Vždycky se mi líbí.
Valgei Hukku 02/03/22 07:38
Zpočátku se mi nelíbil tento směr teplé sladké a kořeněné "chutné" chutě. V průběhu let jsem se postupně "zaprodal". Devátá hodina večerní je jasným zástupcem této rodiny. Je vyrobena z dostatečně kvalitních surovin. Obecně jsem se u značky AFNAN nesetkal se zjevnou nekvalitou nebo levnou chemozinou. Vždy se dbá na detaily jak v provedení lahvičky a obalu, tak v samotné vůni.
Jasná, stopa na metr přesně, výdrž je výborná. Hutná, pevná, zajímavá. Univerzální podle věku i oblečení. Pokud jde o mě, pak výhradně jen pro chladné období: podzim, zima její roční období. Při čtení poznáte každou složku: slyším jablko a bergamot a převládá skořice a vanilka. Jsem velmi ráda, že květinové tóny nevyčnívají, ale jemně sedí v celkovém buketu. A samozřejmě oříšková sladkost fazolí tonka.
S klasickou Le Malle je to jiné. Flanelku jsem bohužel neměla možnost vyzkoušet.
Slušná chuť. Doporučuji ji k vyzkoušení.
MrAbbas 11/04/21 06:33
Voní z 95 % jako JPG Ultra Male, ale poněkud svěžeji. Je to, jako by do složení byla přidána kapka fougere. Líbí se mi to, protože už mám rád JPG Ultra Male. Jeho výdrž je dobrá a zanechává příjemnou bublinku vůně. Přijde mi docela univerzální, protože je o něco svěžejší. Afnan s ní odvedl skvělou práci: 19 eur za 100 ml, opravdu výhodná koupě. Rozhodně ji doporučuji na běžné nošení i na večer. Dobře odvedená práce.
Edit: Tento parfém mi sklidil strašně moc komplimentů, zdá se, že ho lidé mají hodně rádi.
9piece 08/20/21 12:42
Koupila jsem si ji naslepo vedle úzce souvisejícího Versace Eros. Prezentace je dobrá, skvělý uzávěr. Gaultiera jsem bohužel neslyšel, ale mám v úctě, zejména v cenovém segmentu, klon Cuba Gold. Ten si tedy netroufám nosit na veřejnosti, protože vršek zní příliš lacině (čti - synteticky), ale doma se s ním prostě polévám, protože se mi ten základ moc líbí. Zde vůně kopíruje Ultra Male od stejného Gaultiera. A obě vůně mají podobnou náladu, takže budu předpokládat, že primární zdroje kopírují poměrně přesně.
Kompozici otevírá výrazná, až chemotická levandule. Pak už vládne vanilka, téměř krémová, gurmánská; zřejmě jde o pudrovost ostatních tónů. Slyším trochu koření, fazole tonka dodává charakteristickou sladkost. Pak mi připomíná žvýkačku, ale ne mentolovou a ne dětskou, ale ovocnou jako Juicy Fruit.
Velmi silná - drží sebejistě, dokonce trochu perlí. Je to pravděpodobně díky svěží vanilce. Výdrž je slušná, na mé horké kůži vydrží pět hodin s průměrem tři. Na pěnu mnohem silnější než Eros.
Uvítala bych trochu méně vanilky, jde mi z ní hlava kolem. Rozhodně večerní vůně do chladnějších teplot, na červencové odpoledne by nefungovala. Nápadná nejen pro okolí, ale i pro mě samotnou.
Celkově nápadná, sladká, trochu vulgární a 100% syntetická. Pokud jsou to pro vás pozitivní vlastnosti - pro mě například ano - pak vás zaujme. Za tuto cenu skvělá koupě naslepo, určitě ji budu nosit, líbila se mi víc než stejná Moustache.
UPD: jeden z nejlepších nákupů naslepo, které jsem udělal, jsem na něm velmi vysoko.
stilllearning 07/26/21 21:37
Jeden z mých přátel se právě vyplížil z mé kancelářské zásuvky a stříkal 9pm na košili a řekl jsem mu, že to bude problém, jakmile půjdeme ven na schůzku. dlouhý příběh krátký jsme právě šli na místo setkání asi 400 metrů od naší kanceláře pod šíleným 43-45 deg-C. dosáhl tam velmi vyčerpaný opravdu rychle.
A hádejte co? když jsme vstoupili do kavárny, všude se linula vůně. je velmi vzdušná a vůbec ne vlezlá.
poněkud nuance, že jsem getiing je jako sladká svěží kořeněná ultra mužské vibrace stříknout to s čerstvě vymačkaným jablkem, pokud to dává smysl.
Dostal pozitivní komplimenty na každém rohu kolem sebe. číšník, servírka, naši kolegové včetně mě a několik náhodných lidí.
Tenkrát jsem nepoužila žádnou vůni, takže trochu závidím. Lol
lostsoul007 03/13/21 11:22
Vážně zvažuji, že si koupím záložní lahvičku této krásy, než se nevyhnutelně rozhodnou změnit její složení. Mám pocit, že je to jen moje otázka času, když už to nabralo na obrátkách, kvalita a výkon tohoto je prostě příliš dobrý za nízkou cenu.
Tohle voní zatraceně identicky jako Ultra Male, ale tohle je o něco těžší. Ultra Male má v sobě více svěžesti, která může pomoci vyvážit jinak ohromující sladkost díky výraznější mátě a levanduli a onomu hruškovému tónu, který zůstává po celých prvních několik hodin nošení. To znamená, že se trochu více rozvíjí. Zatímco 9pm vás svou sladkostí tak trochu přibije hned na začátku. I když si zachovává určitou svěžest díky ovocným tónům a levanduli, možná i trochu pelargónie pro mátový efekt, skořice, pomerančový květ a konvalinka jsou přítomny hned v úvodu a dodávají vůni teplo a hutnost a sladkost, přecházející s vanilkou, tonkou, jantarem a pačuli v základu.
Myslím, že se dá nosit po celý rok... poskytuje chladnější letní večery, ale v horku se z ní stane omamná látka. Pořídila jsem si ji loni na jaře a nosila jsem ji jeden večer a druhý den ráno, když jsem vstala a začala venku pracovat na zahradě, se vůně reaktivovala s teplotou mého těla a sladkosti bylo příliš, i když jsem byla docela ohromená její výdrží. Tehdy jsem si uvědomila, jak skvělá je kvalita této vůně a jak výjimečně dobře je namíchaná.
Nejenže je to vynikající duplikát pro Ultra Male, ale je také podobná vůním jako PDM Layton a Armani Code Profumo. Pokud hledáte hravou, komplimenty táhnoucí, orientální fougere na večerní nošení, je to neuvěřitelná koupě. Za méně než 40 dolarů za 100 ml je to krádež. Je zábavné ji nosit, strhává obrovské množství komplimentů, má úžasný výkon a dlouhou výdrž, vysokou kvalitu, lze ji nosit každou sezónu, je unisex, má vynikající unisex protějšek na den (9 hodin ráno). Je to něco jako stejný koncept jako Patit Matin a Grand Soir od MFK, ale za 60 dolarů!
Koupit. Kupte si ji hned!
10/10
Gucci
Mémoire d’une Odeur
Silence of the Lakes od Aura of Kazakhstan: Tajemství pěti jezer
Co nosí Fragrantica redaktoři letos na podzim? Iulia a Markéta
Kayali Vacay v setu miniaturních lahviček
Commodity: Chvíli trvá, než se vymačká ta správná šťáva (Juice)
Šťastné a veselé Vánoce 2023!
20. narozeniny ELNINO
DS & Durga Deep Dark Vanilla: Vanilka opěvovaná grilem