Gentle Boadicea the Victorious pro ženy

Gentle Boadicea the Victorious pro ženy

fialkový
kosatec

Gentle podle Boadicea the Victorious je Floral Woody Musk vůně pro ženy. Gentle byl/a uveden/a v roce 2022. Vrchní tóny jsou Bergamot, Grapefruit a Růžový pepř; střední tóny jsouFialka, Magnólie, Kosatec, Pelargónie, Otočník a Hedione ; základní tóny jsou Vetiver, Pižmo, Cedr, Santalové dřevo, Vanilka, Jantar (ambra) a Fazole tonka.

Grapefruit

Cedr
Santalové dřevo
Fazole tonka

Юлена

Velmi jemná, velmi příjemná, šíleně ženská vůně. Kosatce, fialky, trocha svěžesti. Vytrvalá, ale působí velmi intimně. Sedí blízko pokožky. Bude slušet jak mladé dívce, tak dámě v letech. Vůně pro každý den. Nosila bych ji s radostí, ale za tuto cenu se bez ní obejdu. Není v ní nic výjimečného. Kdyby byla dvakrát levnější, koupila bych si ji a nosila na jaře. Je krásná.
Podařilo se mi ji koupit za atraktivní cenu. Nemůžu se jí nabažit. Je to pudrová, pečující vůně. Super. Pudrově svěží. Je to jako něco velmi drahého luxusního. Ale ne Allure. Vzpomenu si, napíšu. Krásný, nekonečně ženský parfém. Je to přesně to, co chci po jasných, horkých zimních kompozicích. A to ve svátek a v klidu. Sedí v kokonu, ale na dlouho. Jsem moc ráda, že jsem si ji koupila.
Právě jsem si vzpomněla. Je to Linstant Magic Guerlain. Kouzelná bývala. Byla na mě velmi tichá, pořád jsem si přála, aby byla světlejší. Tohle je ono, je to ta samá Magic, ale zdokonalená.

Мадам Пампадура

Podívejte, za 30 000 rublů si můžete koupit kbelík Chanelu. Nebo pár kýblů smradlavého Montalu. Nebo mnoho a mnoho litrů něčeho jiného. Třicet tisíc rublů je hodně peněz. Za ty peníze byste mohli žít měsíc v Moskvě. A když si za tyhle peníze koupíte toaletní vodu, doufám, že aspoň uslyšíte něco nadpřirozeného.
Krém na ruce s citronovou příchutí. Přesně takhle to voní.

PAE

Skvělý dárek pro vaši oblíbenou osobu pod vánočním stromečkem)
Zvuk se otevírá lehkými citrusovými tóny, které se dost rychle mění v pudrové - měkké, nadýchané, trochu drsné, je to kosatec s fialkou a heliotropem. V základu se ozve syntetický hedion s šedou ambrou, ale znějí dobře, harmonicky, celistvě, tak, jak by měla drahá, kvalitní niche vůně končit - tichým odchodem jemně vykročí a zavře za sebou dveře.
Výdrž až 8-9 hodin, stopa je jemná, na představení nebo koncert je to tak akorát! V teple zní a otevírá se lépe než v chladu.
Moje pokožka je v době testování suchá a studená. Pokud máte možnost, otestujte tuto vůni, stojí za vaši pozornost.
IMHO.

Montblanc