Click here to buy Greenwich Village from the Bond No 9 website the original guaranteed!
Greenwich Village podle Bond No 9 je Orientální Floral vůně pro ženy a muže. Greenwich Village byl/a uveden/a v roce 2019. Vrchní tóny jsou Liči, Černý rybíz, Broskev a Mandarinka; střední tóny jsouLeknín, Pivoňka a Jasmín ; základní tóny jsou Ambroxan, Pralinka, Pižmo, Vanilka a Dubový mech.
LeslieM
Bez této vůně se už nikdy neobejdu. Když jsem ji v obchodě zkoušela, nechápala jsem ten humbuk, ale pořád jsem na ni myslela, takže jsem si nakonec koupila lahvičku. Nikdy se jí nemůžu nabažit. Snažím se ji moc nepoužívat, protože chci používat spoustu jiných krásných vůní, ale tahle je pro mě snadno dosažitelná. Pokaždé, když ji nosím, dostávám komplimenty a zanechává za sebou lahodnou svěží vonnou stopu. Největší lásku k této vůni mám, když jsem ji neměla na sobě ani minutu. Je to, jako bych se do ní znovu zamilovala. V mé sbírce není nic jiného jako GV. Mému nosu tato vůně nevoní jako BR540 a nechápu srovnání. Pokud něco, tak Tribeca od Bonda má mírnou podobnost jen na první stříknutí. Ale ta bestie je neuvěřitelný výtvor sama o sobě.
Aroma babe
Do prdele!!! Tahle věc je úžasná!!! vážně vlastním přes 100 vůní a tahle doslova převálcuje většinu z nich (samozřejmě ve své vlastní kategorii), tahle vůně je nepopsatelná, je tak krásná. Je sladká jako bonbón, ale nedokážu se k ní přiblížit, abych popsala ty tóny. Zrovna jsem přišla domů k balíčku, když jsem ho otevírala a nastříkala si ho na ruku, abych ho otestovala (protože mám ve zvyku nakupovat naslepo), ještě jsem si k němu ani nepřičichla, pak slyším manžela říkat "kurva to' voní dobře" v tu chvíli to chytnu taky a jsem unešená. Už nějakou dobu jsem na vůních závislá, ale v poslední době se ze mě stal "parfémový snob", kdy mi vůně, jako je tahle, dělají dobře, že mi vypálí celou peněženku, a to mi ABSOLUTNĚ nevadí! Pokud máte peněženku jako já, zkuste ji, slibuji, že si ji zamilujete jako já.
piyux
Bond No 9 Greenwich Village EDP se otevírá silnou projekcí sladkých, pižmových, citrusových, ovocných, květinových a gurmánských tónů. Úvod je intenzivní, výrazný, vyvážený a velmi příjemný. Mandarinkový pomeranč přispívá sladkým citrusovým nádechem, ale jeho přítomnost je krátkodobá, přichází a odchází velmi rychle. Cassis neboli černá je tmavě ovocná, pižmová, s lehkým živočišným nádechem, zostřujícím pižmový nádech, který zároveň zvýrazňuje ostatní tóny. Litchi přináší velmi aromatický ovocný nádech s třešňovým akordem. Pivoňka, leknín a jasmín mísí své tóny a vytvářejí výrazný bílý květinový nádech. Ambroxan se zde promítá a jeho pižmový nádech se mísí s pižmovými tóny této vůně. Kombinace ambroxanu a pižma vytváří ambrový akord, pižmový, aniž by byl útočný nebo živočišný, ale velmi výrazný s jemným pudrovým nádechem. Posledními tóny jsou pralinka a vanilka, gurmánský, sladký, mléčně-čokoládový akord. Jedinou výraznou změnou v této vůni je úvodní a efemérní tón mandarinky, který se objeví na krátký okamžik, a ambrový rozvoj směrem k závěru, jakmile se ambroxan a pižmo usadí. Jakmile Bond No 9 Greenwich Village EDP dosáhne úplného zaschnutí, lze ji shrnout jako středně vystouplou, velmi sladkou gurmánskou (vanilka, pralinka), pižmovou (ambroxan, pižmo), bílou květinovou (pivoňka, leknín, jasmín) a ovocnou (liči) vůni. Vůně působí odvážně, sladce cukrkandlově, uklidňujícím dojmem, útulně, lahodně, hutně, suše, elegantně, energicky, exoticky, draze, květinově, formálně, vonně, ovocně (podobně jako tmavé ovoce), gurmánsky (mléčně s trochou čokolády), kvalitně, impozantně, intenzivně, lákavě, vyzrálá, mléčná, moderní, pižmová (ne živočišná ani špinavá, naopak ambrová s lehkým pudrovým nádechem), příjemně namíchaná, hravá, lehce pudrová, pryskyřičná, rafinovaná, bohatá, romantická, zvláštní, velmi sladká, sirupovitá, jedinečná, unisexová, univerzální a velmi příjemná.
RECENZOVANÁ ŠARŽE: 2020 (#10620).
WOW RATING: 10/10. Velmi dobře vyvinutá a působivá vůně.
HODNOCENÍ NELÁSKY: 2/10. Vůně je velmi sladká a květinová.
JEDINEČNOST: 10/10. Tóny a výsledná vůně jsou jedinečné, vůně používá tóny, které se v jiných vůních často nevyskytují, a vytváří tak jedinečnou a snadno rozpoznatelnou vůni.
MASOVÁ PŘITAŽLIVOST: 9/10. Jedná se o vůni, která se bude líbit většině lidí.
PROJEKCE: 4/10. Střední, asi 4 metry kolem nositele.
SÍLA VŮNĚ: 6/10. Velmi dobrá, asi 6 stop za nositelem.
APLIKACE: 4 až 6 rozprašování.
DLOUHODOBOST: 6/10. Velmi dobrá, asi 6 hodin, promítá se asi 3 hodiny.
SEZÓNY: Zima, jaro, léto, podzim, chladnější dny a klimatizované prostředí.
PŘÍLEŽITOSTI: Vhodné pro: slavnostní události, venkovní setkání, posilovna, kancelář, pracovní, neformální, dovolená, prázdniny, romantika, rande, kluby. Jedná se o vůni vhodnou do kanceláře.
VŠESTRANNOST: 10/10. Vysoce univerzální vůně ideální pro každé roční období a každou příležitost.
DÁMSKÁ VŮNĚ: Vůně je inzerována jako unisexová, obsahuje však výrazné květinové akordy, které vytvářejí mírný příklon na ženskou stranu. Přesto má blíže k unisexové než k ženské vůni.
VĚK: Vůně pro ženy: od 30 let.
DOPORUČENÍ: Bond No 9 Greenwich Village EDP lze zakoupit za přibližně 170 dolarů, je to vůně trochu dražší, ale její kvalita, jedinečnost a vůně stojí za to. Tato vůně je ideální pro ty, kteří ocení unisexové tóny. Jedná se o skvělou koupi.
BLIND-BUY: Ne, nejprve ji vyzkoušejte, květinové tóny by mohly být vnímány jako příliš ženské.
PODOBNÉ: Toto jsou příklady vůní stejného žánru. Alt Fragrances Crystal Intense No 32 je klonem vůně MFK Baccarat Rough 540 Extrait;
Alt Fragrances Crystal No 23 je klonem MFK Baccarat Rouge 540 EDP; Dua Fragrances Casino Royale Nights je klonem MFK Baccarat Rough 540 Extrait; MFK Baccarat Rouge 540 EDP je velmi sladká, pryskyřičná, dřevitá, květinová a pižmová vůně; MFK Baccarat Rough 540 Extrait je sladká ambrová, mandlová, pižmová, dřevitá a kořenitá vůně; AllSaints Sunset Riot je velmi sladká, jantarová, pomerančový květ a růžový pepř; Bond No 9 Greenwich Village EDP je fantastická, velmi sladká gurmánská vůně vanilky, pralinky, pižma, ambroxanu, bílé květinové pivoňky, leknínu, jasmínu a liči.
SHRNUTÍ: Středně vystouplá, velmi sladká gurmánská (vanilka, pralinka), pižmová (ambroxan, pižmo), bíle květinová (pivoňka, leknín, jasmín) a ovocná (liči) vůně. Vůně působí odvážně, sladce cukrkandlově, uklidňujícím dojmem, útulně, lahodně, hutně, suše, elegantně, energicky, exoticky, draze, květinově, formálně, vonně, ovocně (podobně jako tmavé ovoce), gurmánsky (mléčně s trochou čokolády), kvalitně, impozantně, intenzivně, lákavě, vyzrálá, mléčná, moderní, pižmová (ne živočišná ani špinavá, naopak ambrová s lehkým pudrovým nádechem), příjemně namíchaná, hravá, lehce pudrová, pryskyřičná, rafinovaná, bohatá, romantická, zvláštní, velmi sladká, sirupovitá, jedinečná, unisexová, univerzální a velmi příjemná.
Happyolia
Známý z oddělení Kilian vytáhl ze své skrýše vzorek a řekl: "Tady, zkus to, je to kopie Baccarat 450." A tak jsem se rozhodl, že to zkusím. Přinesla jsem si "kořist" domů a opatrně si ji nastříkala na zápěstí, protože jsem nevěděla, jakou sílu mám očekávat. Chvíli jsem čekal, přiblížil se nosem - vyšel známý Baccarat. Asi po 5-10 minutách jsem to vyzkoušel znovu... tento "Baccarat" začal slábnout. Druhý test, další den. Stejný příběh: jako by začíná nabírat na síle, ale nemá dostatek energie a nemůže zaujmout vrcholný tón. Přechází do mužské kolínské. Bondovi se nepodařilo odhalit tajemství Kurkijanovy receptury až do konce.
Eugenika
Dneska jsem byla v Bond #9, v Greenwich Village v New Yorku, a dali mi vzorek tohoto parfému, protože jsem chtěla něco vanilkového. Řekli mi: aha, mám to a je to nejnovější...... Vanilka je moc lehká, pralinka je cítit víc, a vůbec na parfém s vanilkou - tato vůně je moc lehká a skoro ji na sobě necítím, a velmi rychle zvětrala, a všechny Bondovky jsou extrémně vytrvalé. Zkrátka - není to moje vanilka. Je spíše pro milovnice lehkých beztížných vůní.