Bleecker Street podle Bond No 9 je Orientální Woody vůně pro ženy a muže. Bleecker Street byl/a uveden/a v roce 2005. "Nosem" za touto vůní je David Apel. Vrchní tóny jsou Fialkový list, Borůvky, Černý rybíz a Tymián; střední tóny jsouCedr, Jasmín a Skořice ; základní tóny jsou Dubový mech, Semiš, Pačuli, Jantar (ambra), Vanilka a Karamel.

will_i_smell
A je to tu zase. Doslova jsem právě dokončil příspěvek na stránce Sauvage EDT, kde jsem odpovídal někomu, kdo říká, že vůně trvá jen "několik minut". A to poté, co jsem si přečetl, že někdo na stránce JPG Ultra Male říká, že se do něj "namočil" a on se do 20 minut rozplynul. Když už jsem si myslel, že jsem slyšel/viděl všechno, četl jsem o pár příspěvků níže na TÉTO stránce, jak někdo říká, že si nastříkal 12 sprejů na ruku a po 5 minutách už to necítí. Proč??? Proč říkáte takové hlouposti?? Jak sem může někdo přijít, aby získal přesné hodnocení o vůni, která ho zajímá, aniž by musel číst takové zrůdné nesmysly?!!!! To mi hlava nebere.

jerry drake
Sejano77 mi umožňuje testovat tento parfém.
Bleecker Street je zajímavá tím, že má svěží profil ne v klasickém slova smyslu, jak je známá typická modrá, ale zcela přirozený s venkovními a poněkud sladkými prvky.
Nutno říct, že na začátku voní nesmírně příjemně.
To, co je zde vnímáno, je však diskutabilní a je zde velký manévrovací prostor, v mém případě jsem zaznamenal výrazný červený rybíz, poměrně dominantní fialku a také příjemný zelený nádech.
Pokud na vaši pleť některé fialkové vůně fungují a jiné ne, Bleecker Street bude dobrou volbou pro testování rozdílů.
Průzračnost celé vůně, její lehkost a to, jak příjemně se cítíte při jejím nošení, je něco, co je třeba mít na paměti, ale je to právě fialkový tón, který je vpředu a uprostřed, který charakterizuje tento návrh.
Siláž je poměrně umírněná, ale podává dobrý výkon z hlediska výdrže. Je čistá a zároveň sportovní a přitažlivá pro každodenní nošení.
Celkově vzato je to důstojná vůně, když potřebujete něco květinového, lehkého s nějakou podstatou a určitým svěžím prvkem, který na zaschnutí vykazuje známky dřevitě-ambrového mechu, který si razí cestu a v mém případě číší karamel.
Cena je na poměry kapsy výrobce opravdu skvělá.
Celkově však Bleecker Street stojí za doporučení, pokud ji najdete za výhodnou cenu hluboko pod oficiální cenou.

Galohhka
Spíše mužský než ženský. V celé vůni cítím citrusy, vodní a dřevité tóny, mech a rybízový list. Svěžest jaksi není lehká křehká svěžest, trpká, dobře nastrouhané bylinky, prohřáté a rozvoněné. Na kůži je vůně sladší a příjemnější. Na oblečení jasnější a vytrvalejší, ale mužná kolínská.
Nezamiloval jsem si ji.

Williamsmell
A je to tu zase...
"Nasytil obě ruce a nic necítil".
No tak?? Opravdu? Jak to vůbec dává smysl? Proč bys něco takového říkal? Opravdu jen nízko věším hlavu v upřímné frustraci z obecného nedostatku integrity v komentářích, který v poslední době tak prostupuje tímto webem. Podívejte se na můj komentář k "Rande pro muže" jako další příklad.
Tohle je stránka, zdroj pro lidi, kteří hledají upřímnou zpětnou vazbu o vůni. Možná si chtějí vůni koupit a hledají návod prostřednictvím SKUTEČNÝCH zkušeností ostatních s ní. Stalo se z ní místo, kde lidé trollí, píší falešné recenze, pomlouvají věci, které ještě ani nevyšly, a šíří nenávistné zprávy. Opět odkaz na některou z Jeremyho vůní (Office nebo Date). Hanba. Člověk by neměl trávit hodinu tím, že se snaží prokousat stovkami recenzí, jen aby získal hrstku skutečných ohlasů.

laenfermeria
Pokud se vám líbí Aventus, bude se vám líbit i Bleecker Street. Obě vůně mají jasný "rodinný charakter", ale přestože sdílejí některé tóny (cedr, pačuli, dubový mech, jasmín a vanilka), používají radikálně odlišné přístupy.
Bleecker Street se zcela obejde bez charakteristického ananasu, jablka a břízy ve prospěch borůvek jako ovocného tónu; kouzlo vychází z vyvážení zemitého pačuli a semiše s bylinnou kyselostí černého rybízu a sladkými tóny karamelu, vanilky a skořice.
Výsledkem je vůně šťavnatých, trpkých ostružin, která přetrvává s jasností po celou dobu schnutí a dlouhého trvání, doprovázená charakteristickým kouřovým nádechem, který je tak výrazný, a to vše bez použití ambry nebo jiných živočišných tónů! .... pozoruhodná.
Unisexová, ale s mužnou tendencí, ideální pro každé roční období, ale naprosto brilantní na jaře/létě a v kteroukoli denní dobu.
Trvanlivost a projekce na vrcholu toho, co se od kvalitní vůně očekává. Na mé kůži mi 4 střiky zaručily přesahující pracovní den, užívání si její vůně bez nutnosti napínat krk k čichu při jejím hledání.
Samostatný komentář si zaslouží prezentace, křiklavé tvary a psychedelické barvy připomínající éru hippies, vše velmi bezstarostné a veselé.
Nepochybně vřele doporučuji.

Mintwood
Moje oblíbená vůně... jiná než ostatní....
V prvních vteřinách po aplikaci je jasně slyšet vůně mandarinky, a to ve chvíli, kdy z ní odstraníte slupku a ona vystříkne své éterické oleje. Za 5-10 minut mandarinková kůra zmizí a nahradí ji vůně kůže (semiše), benzínu (ano, ano, z nějakého důvodu v ní slyším tóny benzínu), mát..... Vůně je drahá, odvážná, mnohovrstevnatá, "zelená", stejně jako její flakon. Svěží (ale ta svěžest není mořská, není citrusová, ale mátová a bobulová, s nádechem brutality kvůli tónům benzínu a kůže.
Je to, jako byste stáli u benzinové pumpy, s nosem zabořeným do kožené bundy milované osoby jedli bonbón s příchutí borůvek a černého rybízu a v rukou si třeli snítku máty ♥.
Neexistuje pro mě lepší parfém než tento. Všechny ostatní blednou ve srovnání s milovanou Bleeker Street. Je to bomba a láska navždy

Boyfrag26
Elegantní směs divokých ostružin Ovocná, aromatická, unisex, smyslná, svěží, neformální, večerní nebo všechny najednou.
Jedna z mých nejoblíbenějších vůní ze všech Bond No 9, které jsem měla možnost cítit. Je jemná a přitom hravá. Nóta fialky a bobulí je naprosto ohromující. Tato vůně doslova vyvolává štěstí. podle mého názoru absolutní rocková hvězda.
Jemně květinově-černo rybízový úvod je potěšením, Bleecker Street Bond No 9 je nenápadná vůně, ale navzdory omezenému výkonu mám vynikající výdrž mezi sedmi hodinami, pro mě je to vítězný parfém.

Jromas
Tuto vůni jsem měla na sobě už několikrát a je to jedna z těch vůní, které nemůžu přijít na chuť. Na základě docela dost recenzí jsem čekala svěží příval borůvek, ale není tomu ani zdaleka tak. Je to jedna z těch vůní, kde se tóny prolínají tak hladce, že je těžké je od sebe rozeznat. Souhlasím s některými, kteří uvedli, že v tom, jak postupuje během nošení, je téměř blízká podobnost s Aventusem. Neřekla jsem však, že voní stejně. Opravdu miluji tuto vůni a je dlouhotrvající jako téměř každá jiná Bond.

spigo
Svěží, krásná vůně plná čerstvě posečené trávy a kořeněných bylin. V úvodu se mezi zelenými tóny prodírá ušlechtilý, lehký květinový motiv v pozadí - pěstovaný jasmín je oblíbeným motivem parfumérů při tvorbě selských osvěžujících vod (jako například Annick Goutal ve Voda Camille nebo v Charmes et Feuilles The Different Company), dodává celkové kompozici noblesu a ženskost, aniž by degradoval důstojnost vyznění bylinných motivů tam, kde by růže nebo jiná ušlechtilá květina vytvořila disonanci aristokratičnosti a všednosti. Základ je měkký, velurový, lehce okořeněný pačuli se semišovým nádechem. Není průzračný, ani parfémově vynikající, spíše dává pocit hustě naneseného tělového krému z koupelové řady vůní. Je velmi podobný základu Moment du Bonnheur Yves Rocher, ale je hustší, bohatší na odstíny a tlumenější.
Je to jedna z nejoblíbenějších vůní v kolekci. Dámy ji milují více než muži.
Je vhodná pro energický pracovní den v metropoli ve stylu, který nositelku netrápí dress codem. I když je poměrně politicky korektní. Až příliš.