Black Tie podle Celine je Orientální Woody vůně pro ženy a muže. Black Tie byl/a uveden/a v roce 2019.
Redaktoři v zákulisí: Co jsem nosil/a tento podzim ~ 2. část
od Beth Butterfield, Miguel Matos, Ítalo Pereira, John Biebel, Nicola Thomis, Rouu Abd El-Latif, Lucia Remigi
Playball
Téměř nesladká, mírně zakalená a poněkud volná. Nepřipadá mi slavnostní, strohá ani zdobná. Ne že by byla vyloženě špatná nebo vysoce dráždivá, ale není způsob, jak si ji užít. Podobné věci jsem opakovaně slyšel v hlubokém základu některých pánských vůní - od Amouage po Clive K. Ale tam to bylo alespoň na vyběhání, tady ale od začátku do konce. Nehraje si to, neletí to. Je to trojka.
Xela_529
Vyzkoušela jsem Dans Paris & Black Tie od Celine. Velmi oceňuji, jak jsou tyto vůně nenápadné. Nejsou křiklavé a neřvou do očí. Pokud jste fanoušky Montale nebo Tiziany Tirenzi, je velká šance, že se vám tato řada Celine nebude líbit. Black Tie je krásná, unisexová, ale myslím, že se přiklání spíše k ženskosti. Orris je velmi jemný, což mě překvapuje, protože někdy mi orris připadá vrzavý. Je tu také cítit lehká vintage kvalita. Mám pocit, že voní jako něco z 90. let, ale nedokážu to přesně pojmenovat. Rozhodně ale nemá lacinou designovou kvalitu 90. let. Voní draze a rafinovaně. Je ideální na nošení do kanceláře nebo do zasedací místnosti. Velmi čistá a svěží vanilka. Kupodivu si nemyslím, že bych si ji vzala na slavnostní událost s černou kravatou. Přesto je to nádherná vůně!
Londonaftermidnight
Velmi příjemná, klidná vůně vanilky a kosatce. Někde v dálce je slyšet pižmo a trochu mechu. Je to krásná, nebojím se toho slova, klasika. Parfém je jako šedý kardinál, zdá se, že tam je, a velmi dobře mu rozumíte, ale nedává se jasně najevo. Je tam nějaká těžko odhalitelná podobnost s Dans Paris Celine, řekla bych, že jde o stejnou značku. Ale kravata je samozřejmě starší a s klidnějším charakterem, pokud se jí nedotknete. Je na ní něco vinylového, ano, to není překlep, je to vůně vinylu. A v tom je podobná Velours YSL. Celkově je vůně ženská, velmi francouzská. Doporučila bych ji alespoň vyzkoušet. A celkově ji můžete klidně darovat jako dárek.
JoyousOne
Někdo mě obdaroval karafou Black Tie. NIKDY bych si ji sama nevybrala.Je to jako mít na stole 20 lahviček svých oblíbených vůní a agresivně je všechny odstrčit a nechat všechno sklo rozbít a roztříštit. Šťávy tečou všemi směry a vám je to jedno. Ráno se o to postará uklízečka. Ale TOHLE mistrovské dílo .... TOHLE je ta JEDINÁ láhev, která zbyla. Voní tak krásně, že mi doslova ukápla slza. Takovým dopadem se nemůže pochlubit ani Baccarat Rouge 540. Tohle mi viditelně zkřivilo tělo. Je tak dobrá, že jsem šeptala a křičela zároveň. Tohle je crack, heroin a první nedělní přijímání v jednom. Tohle ve mně zanechalo touhu očistit se ve vodách jezera Minnetonka. Vzpomínáte si na všechny ostatní vůně, které jsem sd byly krásné a skvělé? To je škrtněte. Nic na světě už nevoní dobře... kromě téhle. NIKDY jsem se nesetkala s tím, že by nějaká vůně byla smyslná, ale tahle mi doslova zvedla tělesnou teplotu. Proč se moje ruka tak příjemně dotýká mých džín? Co to udělalo s mými nervovými zakončeními? Chlapík, který mi ji poslal, se z toho zbláznil. Jiný chlapík, který má ve své sbírce přes 200 lahví sd poté, co to ochutnal, šel dopředu a koupil si láhev v maloobchodě, protože se to nikdy neprodává. Souhlasím, že stojí za 435 dolarů. Kdyby stála 1000 dolarů za láhev, stále by byla na mém seznamu. Ach to chtění.....oh to chtění....to chtění. Potřebuji plnou láhev.
siestaaa
velmi vážné, a to nejen kravatu, ale celý kabát. pižmový mech je sólista - to blízko sedí ponurý akord, který spolu s kořenem kosatce dělá tuto kompozici "dospělý". vůně v "podobné" - černý oblek - je zajímavé? vskutku. jediné slovo, které mohu použít k popisu Black Tie, je solemn, což současně znamená slavnostní, vážný, důležitý, oficiální, formální a ponurý, temný. žádná vanilka jako cukrářské koření zde nepřipadá v úvahu. do divadla, jak správně poznamenáváme níže - ke kožichu, k černému obleku, a pokud do kanceláře - pak jen s cílem zdrtit svou autoritou. funguje to.
vaninavanini
Black Tie je moje nejoblíbenější vůně z řady Céline Haute Parfumerie, která je fenomenální jako celek. Každá vůně je tam nádherně namíchaná, jako by byla vyrobená podle starých standardů école. Harmonie a kvalita vintage parfumerie se v této kolekci setkává s moderností, což ji činí nadčasovou. Ani galbanová džungle v Nightclubbing nebo čistý fougére styl Rimbaud nepůsobí zastarale. Každá vůně je jedinečná, ale všechny spojuje jakási vzdušná (nikdy ne příliš hutná, vosková nebo prachová) pudrovost, přibližně ve stejném stylu jako gurmánský charakter spojuje parfémy v kolekci Maison Lancome.
Black Tie je prostě nejsvěžejší, dokonale jemný kosatec s elegantní vanilkou v oblaku pudrového pižma - prostě mistrovské dílo, hladké, hřejivé a lahodné. Bravo, Céline.