Cuir Béluga Guerlain pro ženy a muže

Cuir Béluga Guerlain pro ženy a muže

kůže
bylinný
mandle

Cuir Béluga podle Guerlain je Leather vůně pro ženy a muže. Cuir Béluga byl/a uveden/a v roce 2005. "Nosem" za touto vůní je Olivier Polge. Vrchní tóny jsou Mandarinka a Aldehydy; střední tóny jsouSlaměnka a Pačuli ; základní tóny jsou Vanilka, Semiš, Otočník a Jantar (ambra).

Parfumér

Mandarinka
Aldehydy

Slaměnka

Semiš
Otočník

Dama Incognita

Pro mě je to jeden z nejlepších parfémů z kolekce Guerlain "L'Art & La Matiere". Fascinuje mě vůně semiše v kombinaci s vanilkou a heliotropem, což jsou tóny, které rozeznávám nejvíce. Přirovnání k tomuto parfému by se dalo přirovnat k semišové kabelce, do které byl nasypán jemný květinový a vanilkový mastek. Velmi elegantní.

Nuripecor

Cuir Beluga je opojná, nesmírně elegantní.
Semiš je na jiné úrovni, jemný jako samet, s nádechem ataru, který by vám mohl připomínat nejluxusnější make-up, bezpochyby se zlatým obalem. Je to vůně, která obléká, posiluje, není vtíravá, vybízí k přiblížení, je návyková. Na ženě je elegantní, hřejivá a smyslná. Na muži by byla velmi zajímavá. Parfém stojí za to, co stojí, nic podobného jsem necítila. Bude to parfém mé svatby 💜.

Azumi79

𝓒𝓾𝓲𝓻 𝓑𝓮𝓵𝓾𝓰𝓪 𝓖𝓾𝓮𝓻𝓵𝓪𝓲𝓷 🎐.

Dokonale si pamatuji den, kdy jsem to zkusil. Bylo to asi před šesti lety, kdy jsem si při svém neúnavném hledání svého osobního jednorožce Gourmand coquin koupila několik vzorků z exkluzivní kolekce Guerlain.
Upřímně řečeno, koupila jsem si ji jako náplň, protože mě ty tóny nijak zvlášť neoslovily, zejména ne ten ošklivý název. Ale panebože, když jsem si ji nanesla na kůži, měla jsem pocit, že levituju.
Ale to je přece nádhera! Cuir beluga je nejelegantnější a zároveň nejútulnější parfém, jaký jsem kdy cítila, s nótou semiše.
Nepředstavujte si, že s ním rozbijete manšestr a zanecháte obrovskou stopu. No a co? Cuir je tak elegantní, že nepotřebuje být příšerou. Jen vás vybízí, abyste se mu přiblížili, abyste ho poznali, aby ve vás vyvolal tu zvědavost říct si... Kdo nosí takovou vůni? Je nápadná, zahalující, jako vrstva sametu, ale se svůdným nádechem. Malý parfémovaný svatý grál.
Vychází z ní velmi příjemný letmý pomeranč, který vyvažuje sladkost vanilky ozdobené okvětními lístky heliotropu. Tělo je dáno semišem, sexy a zcela výjimečné.
Chválením tohoto parfému bych strávila celý den, ale pochybuji, že někdo dočetl recenzi do konce hahaha.
Přirozená smyslnost od rafinované osoby.
Slepá koupě, pokud milujete vanilku se zvláštními doteky.

Vůně: 🎐🎐🎐🎐🎐.
Doba trvání:🎐🎐🎐🎐.

DairS

Hrála jsem si s personalizací na webových stránkách Guerlain, uplatňovala kupónové kódy a doufala, že se mi podaří snížit cenu, která mě přivádí do očí, v naději, že jednoho dne budu mít nějaké ospravedlnění pro nevyhnutelné utrácení. Po náhodném zakoupení vlastní lahvičky a zjištění, že u takového zboží neexistuje možnost vrácení, byl můj osud zpečetěn, můj oficiální románek s CB brzy začne a já mám pocit, že jsem si už odpustila svědící prsty. Pět set dolarů za parfém je směšných, ale tohle bude můj třetí z kolekce, proklínám tě, Guerlaine, co se týče samotné vůně, luxusní aura jantaru, semiše a vanilky, tak jemná a vytrvalá na mé kůži. Unisex samozřejmě. Celkově vzato, pokud se dokážete přenést přes cenu, což já mám... Je to jeden z nejkrásnějších parfémů, které si můžete dopřát, vřele doporučuji.

gelkita

Koupil jsem si ho včera, měl jsem ho na sobě, než jsem šel spát....
Hádejte, kdo ráno ještě krásně voněl 😍
Hádejte, kdo dostal pusu, objal se a... 🥰

Vypadá to, že tato vůně se umocňuje, když je pokožka v teple... u peřiny, takže předpokládám, že letní teplo také udělá své 😉

Vyzkoušejte ji také a dejte nám vědět 😜

lima_girl

Rozdíl, drahé vanilkové vůně, můj ideál byl nalezen. V Guerlainu, což není překvapivé, vždyť oni vědí, jak na tuto notu hrát nejvybraněji.
Připadá mi, že do flakonu dali náhražku parfému heroin, nosními dírkami vystřelí ostrý bzukot přímo do mozku, oči se vykulí a..... Odběratel je dočasně nedostupný.
Nejměkčí a zároveň nejhustší materiál vás zahalí od hlavy až k patě, po těle se rozlévá teplo, jste v bezpečí, jste milováni. Vzpomínáte, jak v Süskindově parfumerii Grenouille vytvořil parfém, který vyvolává lásku? Cuir Beluga je syntetickou obdobou látek, které se uvolňují do krevního oběhu, když ležíte v náručí Lásky svého života po milování s ním.
Obscénní a svaté.

gividalett

tento parfém je určitě mistrovské dílo. velmi sofistikovaný a zároveň útulný, jemná a sladká kůže, zaoblená vůně. cítím v něm trochu make-upu, který cítím v parfémech obsahujících kosatec, možná je to heliotrop? nevím. Je to intimní parfém, ale výborně drží.

flowers-in-the-springtime

Jsem asi jediný člověk na planetě vůní, který Guerlain nepovažuje za parfémovou nirvánu, nicméně Cuir Beluga je pro mě úplně jiná hra.
Naprosto nádherná, ambrová, pudrová, vanilková, sladká, nebeská vůně. Tento parfém je vůní andělů, o tom jsem přesvědčená. Mám slabý, skoro vůbec tam není, kožený akord a řekla bych, že vůně, kterou tento parfém vytváří kolem mě, je vlastně nádhernější než vůně na mé kůži.
Tento parfém mám ráda, protože je nenáročný na čich. Člověk se nemusí namáhat, aby si ho oblíbil (jako spoustu vůní Guerlain), všechno je tam od začátku. Na této vůni není nic okázalého ani složitého, je prostě úchvatně úžasná.
Síla, výdrž, báječnost, všechno = 10/10

Gleidson Santos

Cuir Beluga bezpochyby vyzařuje eleganci, útulnost a pohodlí.
Její citrusový tón mi v nose přetrvává několik vteřin, pak se objeví kůže, která mi připomíná novou koženou peněženku, novou bundu. Společně s krémovostí vanilky a jantaru ve mně vyvolává pocit, že se nacházím uprostřed sametového obláčku.
Jsem proti myšlence správného parfému pro správnou příležitost. Ale tenhle vás určitě donutí vybíravěji si vybírat, kde a kdy ho budete nosit!
Mistrovské dílo podle mého gusta.

Dolorosa

Takhle by měl vonět večer před volným dnem.
Dlouho jsem se trápila, ale po vybourání plísně jsem to vzdala a koupila si velkou láhev. Pro mě jsou tyhle Guerlaines L'Art et la Matiere drogou a jedem a zdá se mi, že všechno s nimi je takové jednoduché a vanilkové, ale já chci inhalovat, inhalovat, inhalovat.... Zahalit se do nich jako do nejjemnějšího kašmíru hladícího kůži, vychutnat si je celou svou bytostí..... Tyto vůně jsou tak složitě uspořádané při své zdánlivé jednoduchosti (no, ve srovnání s... a výčet by mohl pokračovat dál a dál), že se zdá, že potěší najednou jak čich, tak hmatový požitek, a dokonce i chuť, jakási jemná sladkost se při jejich vdechování rozlije do úst.
Cuir Beluga - lahodná kůže, nejjemnější, nejdelikátnější, lehce slaná ambra a nádherný heliotrop. Pro mě to není vanilka, ale spíše heliotrop.
Vůně nega, vůně, kterou si můžete nechat líbit, vůně sladkého egoismu, vzácných chvil "jen pro sebe".
Mám ji moc ráda.
Cítím se s ní útulně, jemně, klidně.
Ne, nemůže chránit, není to aroma-brnění.
Ale zahaluje mě do tepla a něhy, šeptá "všechno bude v pořádku". A já mu na okamžik chci uvěřit.

Ártemis

Tento parfém je jedním z mých nejoblíbenějších z exkluzivní řady Guerlain. Považuji ho za sofistikovaný a velmi elegantní! Otevírá se lehce sladce, s tóny vanilky a bergamotu. Jak se vyvíjí, stává se z ní jiný druh květinové ambry (snad věčný tón? Nemohu si vzpomenout, jak tato květina voní...), kořeněná a velmi sofistikovaná.

TessL

Co je to sakra ryba?! Upřímně, mám pocit, že čtu poznámky šíleného parfuméra! Kůže běluhy je analogií bohatství, luxusu a krásného života, takže samotná kůže nestačí. Kdyby Guerlain chtěl vytvořit kůži, vytvořil by ji pořádně, nebo jsou snad pochybovači? Tato vůně, stejně jako celá řada, by měla zprostředkovat pohodlí a klid luxusního "dolce vita"... a má k tomu vše.