The One for Men Dolce&Gabbana pro muže

The One for Men Dolce&Gabbana pro muže

tabák
svěží

The One for Men podle Dolce&Gabbana je Woody Spicy vůně pro muže. The One for Men byl/a uveden/a v roce 2008. "Nosem" za touto vůní je Olivier Polge. Vrchní tóny jsou Grapefruit, Koriandr a Bazalka; střední tóny jsouZázvor, Kardamom a Pomerančový květ ; základní tóny jsou Jantar (ambra), Tabák a Cedr.

Parfumér

Jantar (ambra)
Tabák
Cedr

Carelian

Dlouho jsem tento parfém lovil v žebříčku nejlepších pánských vůní všech dob. Silně mě odrazovaly recenze o naprosté nevytrvalosti a stopě. Přesto jsem zariskoval a vzal si likér v důvěryhodném internetovém obchodě.
A bylo to prostě bez střechy.... Moc se mi líbila, je to přesně to, co jsem si já, nezkušená osoba v parfumerii, podvědomě představovala jako skutečný a neuvěřitelně cool parfém. Samozřejmě je možné, že vůně byla jen náhodou "moje", ale nemusela jsem si na ni zvykat jako ostatní, sedla mi jako ulitá, užívala jsem si, že na sobě The One cítím. Tak se stalo, že jsem se ji rozhodla vyzkoušet pod košilí na večerní výlet do divadla, rozhodnutí bylo maximálně správné, ukázala se v celé své kráse - ne aby dusila ostatní, ale aby dotvářela obraz jasným detailem. Stopa a vytrvalost na mně byla přímo dobrá, zejména po očekáváních inspirovaných recenzemi - nesundala se ani po hodině, a pocitově, pokud jste si k ní sedli, docela dobrá. Takže uzavírám, že velmi záleží na vaší pleti a osobní splývavosti.

Malý dodatek: parfém jsem pro sebe začala hledat teprve nedávno, jsem v tomto oboru nováček a nemám snobismus mnoha opravdových znalců. Nevím, která vůně je opotřebovaná a která ne, všechny jsou pro mě nové a můj vjem není vymytý informacemi o frekvenci používání, klonech, nikách a podobně (tím nesnižuji přednosti nik, zvlášť když jsem je ještě neslyšela). A v tomto duchu - vůně je opravdu báječná. Pokud jste jako já, je dobré ji vyzkoušet :)

jerry drake

Pokud hledáte svatý grál D&G, v The One ho nenajdete, i když je olfaktoricky příjemná díky citrusovému úvodu, který přechází ve sladkou svěžest, ale ta se po několika minutách vytrácí a ubírá se spíše kořeněným a pak krémovým směrem.
Upřímně řečeno, je pravda, že kombinuje zajímavé prvky, co byste od moderní mužské vůně čekali, svěží, kořeněnou, sexy, krémovou, mýdlovou?

Velkým problémem je, že po krátké době už není patrná.
Nevím, jestli je homeopatie v módě i na poli parfémů, ale mě velmi zklamala a nevěřím, že by se z tak slibné vůně nedala vytěžit větší trvanlivost a stopa.

D&G v tomto případě vytvořili čichový přelud, který se mnohým jeví jako realita, a snaží se, aby vše fungovalo, i když hlavní prvky chybí.
Nechápu, jak The One zkresluje realitu a neumožňuje vidět, jaká je, protože zde designéři nastavili trvanlivost na minimum, klidně můžete nastříkat 10 střiků, a přesto nezískáte stopu, kterou jiné EdT a EdP dávají už po jednom nebo dvou.

Je mi líto, že Dolce & Gabbana dělala a bude dělat lepší výrobky.
(Recenze vychází z lahvičky z roku 2016, která je již v jiných rukou.)

Damir97

Taková nádherná kompozice. Na začátku je cítit grapefruit a koriandr, pak do srdce vstoupí krásný zázvor, fleurdorange a kardamom. Po dvou hodinách zůstává na kůži krásný základ z ambry a tabáku. Velmi útulná a gentlemanská vůně. Vše je v ní v rovnováze, pro chladné a studené chvíle.
Jedno tučné mínus - po hodině od aplikace sedí blíže k pokožce, nedrží stopu. Výdrž na kůži je 4 hodiny.
Nenažrané Shiseido, kdy už od nich někdo DG odkoupí, protože jen nenažraná firma může zničit takové mistrovské dílo.

Lee 84

Jeden z nejlepších parfémů, které jsem kdy měla, pánská vůně, velmi pevná, silná, ale ve správné míře, bez přehánění, měla jsem pocit, jako bych si na krk natřela kus cedru, tak silný byl ten tón. Fixace dobrá a velmi stálá. Pro kuřáky je výborná, protože dokáže bez větší námahy zamaskovat pach popelníku na košili - hodně jsem ji používal, když jsem byl kuřák.

Ragnar

Pokud hledáte komplimenty od něžného pohlaví i mimo něj, pak je tento model určen právě pro vás.
Klasická a elegantní vůně, která jako by nechtěla vyprchat. Jantar a tabák jdou božsky dohromady a můj nos okamžitě následují dřevité tóny cedru. Následuje zázvor, který však není nijak vtíravý. Je stejně jemný a příjemný, jako není například v Tabarome.
Je velmi univerzální, hodí se pro různé příležitosti ve dne i v noci. Rozhodně se hodí k nošení na podzim a v zimě, ale je třeba o ní uvažovat i při jarních večerech, kdy se za soumraku ozývají všechny typické vůně jara.
Balení je úžasné. Líbí se mi jeho jednoduchost a lineárnost. A také elegantní.
Jedinou bolestí (ale ne příliš velkou) je trvanlivost, která se u EDP verze zlepšila. Co se však týče projekce, myslím, že EDT je téměř dokonalá. Po několika hodinách se z ní nestává "kožní vůně", ale zůstává vůní intimní, svůdnou a důvěrnou... málokdo bude mít to štěstí ji vnímat.

Danilo

The One ve verzi Edt jsem si vzala na zimní odpoledne na rande. S touto vůní jsem spojovala myšlenku, na kterou mě Dolce a Gabbana vždycky zvykali, že si mě všimnou hned na začátku. Rozpoznávám v tomto Maisonu nápaditou a výraznou osobnost, nápaditou a vždy vybočující z řady. The One musíte stříkat velkoryse, aby ji okolí cítilo, protože nemá žádnou velkou projekci, ale je hluboká. Hřejivá, kořeněná, tajemná hloubka, která téměř splývá a stává se součástí vůně toho, kdo je před námi, a jeho okolí. Neodvažuji se představit si, jestli osoba, se kterou jste šli ven, měla na sobě vůni The One for her (která se jmenuje The only one). Byla by to kombinace vůní, ze které by se i kameny obracely. The One vás vtáhne do nejhlubší temnoty a pak vás škubnutím vrátí zpět na zem. Působí jako věčný boj dobra se zlem, kde se v tomto případě cedr opírá o jantar a tabák a pak se je pomalu snaží rozdrtit, aby zvítězil. Jak jsem mohl vidět, The One, tlačí osobu před vámi blíž a blíž k vám, aby zjistila, jaký parfém to sakra máte na sobě.
Je to originální, výstřední vůně a koupě její Edp verze je pro mě prakticky povinná. Kromě skromného trvání a stopy bych ji rozhodně doporučila, je jedinečná.

Giuseppe98

Ten pro ženy je skvělý. Ten pro muže je fantastický! Tabák, jantar a zázvor mi připomínají dobrodružství malé větvičky, která se oddělí od stromu:
padá do řeky.
Rozštípne se
Dosáhne do moře a uvolní své srdce.
FANTASTICKÝ VÝTVOR!
Najdete mě na mém kanálu na YouTube: Nose and Perfume (Nos a parfém)

Gigio

Co na to říct? Je to vůně, která mě ovládá, cítím se s ní jedinečná, vyhovuje mně a mé osobnosti. V poznámkách se nevyznám. Je alkoholická, jantarová, tabáková. Funguje na mě dobře, na rozdíl od mnoha "díky bohu" za to. Dřevitá, sladká, mužná, cítím se pod kontrolou, bez rozčilování, mám ve své sbírce výborné parfémy. The One je parfém na celý život.

hab

Není jasné, proč zde není jako parfumér uveden Olivier Polge. V jiných zdrojích se objevuje, ale určitě ne Stefano Gabana. Přiznám se, že jsem zaujatá vůči D&G, ale v tomto případě mě náhodný nález recenze na webu přesto povzbudil k poslechu. Hlavně je to Polge Jr. a jeho kariéru se zájmem sleduji.

No, recenze mě neoklamaly. Za své peníze je to opravdu slušný parfém. Každý prvek jeho tabule se dá zastřít, jakkoli to zní banálně. Ale nespěchala bych, protože dobrých tabákových vůní není mnoho, zejména mezi těmi, které jsou v ceně parfumérských řetězců. Ačkoli nekouřím, tabákovou vůni v parfémech mám opravdu ráda. Tady není nejpřirozenější, trochu se ztrácí v ambře a cedru a zázvoru, ale je přítomná. Je to, jako by někdo do krabičky, kde všechny tyto prvky leží, vložil kouř, vydechl a zavřel ji. The One má celkově poměrně kompaktní strukturu. Myslím, že parfumér skrýval omezený rozpočet na materiály. Samozřejmě je v ní slyšet, že to není Lutens, o kterém tu byla řeč. Právě materiály drží vůni na uzdě. Ale on to moudře nedělá, zachovává strukturu neporušenou.

Dobrá variace na tabákové téma v současné suitě, dobře hodná další levné vůně tohoto trendu - Burberry London. Ta je o něco sladší, v základu trochu modernější, ale je to logické, značka sama diktuje jistou fádnost. Výdrž je také normální, vydržela 9 hodin.

firehause

Kdykoli to bude možné, nechám zde přehled některých (z mnoha) recenzí, které jsem četl.
Jde o to, že začíná být nudné sledovat, jak lidé mlátí fixaci parfému.
Kdy si konečně uvědomíte, že "problém" s fixací není v parfému? Jestli je nějaký problém, tak je to vaše pleť. Je to vaše pleť, která na parfému nedrží. Místo toho, abyste parfému dávali nízké hodnocení, dejte ho své pleti! Mějte trochu zdravého rozumu a jasnozřivosti a napište "...moje pleť je 01, pokud jde o fixaci tohoto parfému...", "moje pleť tento parfém zabíjí".
POZOR: Těm z vás, kteří ve světě vůní teprve začínáte a čtete tyto recenze, abyste získali informace, nebo dokonce doporučení, bych ráda poradila: NIKDY, NIKDY, NIKDY neztrácejte zájem o parfém, protože vám bylo řečeno, že špatně drží, nebo se rozčilujte, když si přečtete, že drží velmi dobře.Vycházejte z vůně, z tónů, kupte si dekantér a sami pocítíte, jak působí, jestli se vám vůně líbí atd. Recenze jako ta od PERFUMISTA, která je níže, je příkladem, který stojí za přečtení (ale bez ohledu na tóny lol).

Tami Franco

Kniha The One for Men mi přišla nejednoznačná. Bezpochyby je na něm něco, co se mnoha lidem, včetně mě, líbí. Ale podle mého názoru tabákový tón (nejsem si jistá, zda je to on, ale nevím, co jiného by to mohlo být) ubírá na krásné a svůdné aromatické linii, kterou obývá v pozadí. Působí jako vtíravý kouřový tabák, jehož vtíravost je znepokojivá, zbytečná a zklamává.

Tuto vůni jsem zkoušela několikrát a zkouším ji i nadále, protože tato disonantní složka, o které mluvím, jako by se náhle objevila a pak se schovala. Někdy ji cítíte a někdy ne. Jsem kvůli tomu nerozhodná, zda si ji mám koupit, nebo ne.

Stopa a výdrž jsou střední až mírně nízké.

Všestrannost je střední. Nejlépe pro zimní-podzimní použití. Pro denní i noční nošení.

Brasidas

Ovocná, aniž by byla svěží, a sladká, aniž by byla plíživá, dobrá kombinace tabáku s ovocem, jantar a koření jí dodávají určité tělo, které ji prohřívá pro použití v teplých ročních obdobích. Celé to má velmi dobrou harmonii, je to elegantní, a i když to mnoha lidem dlouho nevydrží, doporučuji to vyzkoušet, protože konkrétně mně to má tendenci vydržet v průměru 7-8 hodin, přičemž stopa je určitě trochu nízká.

purplynurply

Zdá se, že spousta z vás má problém s "projekcí" této vůně. co kdybych vám řekl, že ne každá vůně na světě musí křičet: "HEJ! Podívejte se na mě! MÁM NA SOBĚ KOLÍNSKOU!" Pro mě tento aspekt vůně představuje prvek nenápadné noblesy. Nemyslím si, že na decentnosti je něco špatného, zvlášť když vůně voní takhle zatraceně dobře a komplexně. Osobně si myslím, že kdyby to byla jedna z těch projekčních příšerek, mohla by působit trochu omšele. Když už nic jiného, tak fakt, že sedí těsně u kůže, dává dámám, se kterými se bavíte, důvod, aby se k vám přiblížily trochu víc. Vše, co im říkám, je, že pokud vás děsí koupit si tuto kolínskou poté, co jste si přečetli, jak "slabá" je její projekce, zkuste zvážit možnost, že to může být ve skutečnosti výhoda. Na základě četných komplimentů, které jsem dostal při nošení této kolínské, musím říct, že tento problém s projekcí je ve skutečnosti bezproblémový. Díky tomu je univerzálnější, více sexy a klasičtější. Udělejte si laskavost a vyzkoušejte ji.

Mortazuma

Je to velmi příjemná, čistá, moderní pánská vůně, která mi připomněla zimní sváteční setkání a galavečery. Siláž je uctivá, ale dráždí, výdrž je velkorysá v závislosti na chemii těla. Drydown mi připomněl extrémně jemnou verzi Egoïste od Chanelu, jakmile se stala méně dravou a konečně se usadila lol.

Vzhledem k tomu, že má známé složky, líbila se mi tato vůně pro muže, protože voní jako MUŽ. Až příliš často mě unavuje čichat k těm gaučovým, übermoderním, zbytečným, monotónním "mužským" parfémům, které voní výhradně zaměřené na ten typ kluků, kteří se děsí toho, že jim na hrudi narostlo trochu ochlupení nebo že musí měnit pneumatiku.

Je skvělé vidět (cítit?), že někteří návrháři dávají přednost tomu, aby jejich vůně byly jednoznačně mužské. MMMmm MMMmm -purrs-

EBaby

Dobře, pánové... dovolte mi, abych vám jako žena řekla, že to prostě pochopíte. Je to jedna z nejúžasnějších vůní, které jsem kdy na mužích cítila. Vůbec. Láska mého života ji měla na sobě tu noc, kdy jsme se poznali. Když jsme tančili, blízko sebe, s hlavou na jeho rameni, cítila jsem tuhle vůni. Moje. Bože. Když mu došla, koupila jsem si další. Je to moje zdaleka nejoblíbenější vůně. Cítím sladký, ale mužný tabák, krásný, bohatý jantar a sofistikované koření. Tato vůně je vhodná pro většinu příležitostí. Ostatní se zmiňují o podprůměrné výdrži, ale tato na něm vydrží velmi dlouho. Když si ji vezme na sebe předtím, než jdeme ven, je rád, že vyjde ze dveří, "mrk, mrk".