Bite Me podle Confessions of A Rebel je Floral Fruity vůně pro ženy a muže. Bite Me byl/a uveden/a v roce 2022.
spaceybailey
Jahodový dortík v dospělé podobě. S elegantními dlouhými vlasy. Nyní je považována za chodící ENIGMU. (Como yo, y soporta.) Kouří jednu z Manzana Roja Quentina Tarantina. Pije sklenku Gran Reserva Limitada, jejího oblíbeného tmavého, ale sladkého RUMu... Úžasně voní! Jako obvykle s její nezapomenutelně lahodnou charakteristickou vůní STRAWBERRY. Oblečená celá v černém.
Sladká a chlastná tím nejklasičtějším způsobem. Jako když se zakousnete do jablka s cukrovinkami, které je k vašemu překvapení tak šťavnaté, že si jich při odtáhnutí trochu SLUŠÍTE a hřbetem ruky si otíráte rty. Jahodové koláčky úžasná vůně vlasů a sladký vanilkový rum. Dlouhá výdrž je perfektní! Podle mého názoru velmi žádoucí parfém do chladného počasí. Ti, kteří si ji pořídí, si ji pořídí. Ti, kteří ho nemají, mě kousnou! Jsem jím posedlá. BISOUS
birbgirl
Tenhle mi přirostl k srdci. Nejdřív jsem dostala vanilkovou a nic moc jiného. Teď už ji nosím přes měsíc a miluju ji. Mám z ní sladký jablečný rum. Podle mého nosu je mnohem víc jablečná než jahodová. Jak se nosí, je trochu méně komplexní a vanilková, nicméně vydrží velmi dlouho. Často si ji nosím do postele a druhý den se budím s její vůní. Vůni nosím pro sebe, ale můj partner mě vždy doplňuje, když ji mám na sobě, takže to je plus!
annidelaney
Tohle se mi líbí!! Na mně je to sladká, alkoholická jahoda. Ráda ji nosím v létě na rande, ale myslím, že by se mohla hodit i na podzim jako denní vůně, záleží na tom, kde ji nosíte. Jahodový tón voní méně jako čerstvé jahody a spíš jako když nakrájíte jahody a sníte je s cukrem a smetanou. Rumová nóta jí dodává velmi příjemnou rovnováhu a jablko dodává vůni liiiiitkou trpkost v úvodu, která je tak krásná. Ve výsledku je to sladká vůně, ale přesto překvapivě snadno nositelná!!! Tuhle vůni miluju a díky ní chci vyzkoušet další z jejich řady!!!