Spice & Black Vanilla Cremo pro muže

Spice & Black Vanilla Cremo pro muže

balsamico

Spice & Black Vanilla podle Cremo je vůně pro muže. Spice & Black Vanilla byl/a uveden/a v roce 2017. Vrchní tón je Kardamom ; střední tón jeKašmírové dřevo ; základní tóny jsou Bourbonská vanilka a Vetiver.

Kardamom

Kašmírové dřevo

Bourbonská vanilka
Vetiver

a_c_thompson

Viděl jsem komentář nebo dva, které uvádějí, že "to není špatné za tu cenu". Kašlu na to. Za trojnásobnou cenu to není špatné. Tohle prostě není špatné. Tohle je skvělé.
Kořeněná vanilková dobrota.
A na mně (pravděpodobně těžším sprejerovi než většina ostatních) z toho mám fenomenální výkon. Hodně přes 8 hodin výdrže a prvních několik hodin kolem mě zanechává skvělou bublinu vůně.
A na mé ženě voní ještě víc sexy. Takže dámy, měly byste ji také vyzkoušet.

massi_mode

Ok... wow.

Na to, že to stojí 20 dolarů a můžete si to koupit v jakémkoli obchodě Target, JE TO DOBRÉ. Jako opravdu dobrá. Začátek je hlasitý a syntetický jako peklo, ale koho to zajímá. Zaplatili jste 20 babek, tak si tam sedněte a počkejte 10 minut, než to uschne. Řeknu vám, že název nelže. Chtěli jste koření a vanilku a POUZE koření a vanilku? Tak tady to kurva máte. Co se mě týče, etiketa funguje jako značka, rozpis poznámek A seznam složek.

Po nastříkání si řeknete "massi_mode, what the hell. Tohle je sračka." Ale slibuju ti, příteli. Jen počkej. Jakmile se ten pištivý úvod uklidní, můžete vyzdvihnout kardamom (alias koření v Cremo: Spice and Black Vanilla), který se mísí s krémovou, sladkou vanilkou. Fragrantica uvádí, že někde uvnitř je zřejmě vetiver a "kašmírové dřevo". Nic z toho nechápu. Pro mě je to prostě nádherná směs koření a krásné vanilky. Na čemž není nic špatného. V její jednoduchosti je určitá krása.

Projekce: Hlasité AF. Tak hlasitá, že váš smrad řekne "fuck you" jakýmkoli společenským distancujícím se kverulantům, protáhne se přes ten šestimetrový prostor, na který si dáváte pozor, abyste se vyhnuli Roně, dostane se lidem do masky a okamžitě jim rozbije čichové orgány. Jednoduše řečeno. Tohle svinstvo je SILNÉ. Pokud se snažíte být nenápadní, NESTŘÍKEJTE víc než dvakrát. Vážně. Ještě jednou a budete vyzařovat silněji než rozbitá mikrovlnná trouba z padesátých let.

Dlouhá životnost: Tahle věc drží jako bílá na rýži! Nastříkala jsem si ho na hřbet ruky, asi po 4 hodinách jsem si ruce umyla a pořád se to promítá. DOSTAL JSEM DÁMU.

Hodnota: Tahle věc stojí 20 dolarů. Hodnota 10/10.

Koupit naslepo: sakra ano, zvlášť pokud máte rádi kořeněné, orientální vůně.

A teď k tomu zjevnému slonovi v místnosti. Je tohle napodobenina Spicebomb extreme? Ano. Ano, je. Koření je zde jiné než to, které je cítit ve Spicebomb E. Ale také je to méně než pětina ceny Spicebomb E, takže se zřejmě šetřilo a některé chemické látky byly nahrazeny. Měli byste si koupit tento, pokud už máte Spicebomb? Eh, to je na vás. Pokud máte 20 dolarů na rozhazování, tak proč ne.

Závěrečné myšlenky: Upřímně řečeno, tohle je něco, co budu mít ve své sbírce více než pravděpodobně vždycky. Někdy vás prostě omrzí střídání niche/high end značkových vůní a chcete něco levného levného, co splní svůj účel: 1) budete hezky vonět a 2) ostatní si všimnou, jak hezky voníte. Tato vůně splní obojí.

Tigidy101

Tohle je trapné. Jsem tu první recenzent a bohužel nejsem dobrý v recenzování, protože mám problém někdy zachytit něco jiného než nejdominantnější poznámku. Ale nejsou tu doslova žádné informace, takže se pro vás pokusím udělat, co bude v mých silách. Právě mi přišla poštou a otevřela jsem ji. Jelikož už mám Perry Ellis Dark Vanilla Absolute, tak jsem ji nastříkala do vzduchu, abych se v tom vyznala. Pokusím se to znovu aktualizovat, až to zítra budu nosit celý den. S moderní kolínskou jsem poměrně nováček, takže to, co říkám, berte s rezervou.

Mám rád vanilku v kolínské, takže jsem si ji vybral na Amazonu za 23 dolarů. Vzduchový sprej nemá ohromující vanilkovou vůni. Určitě je tam, ale je také spojena s kořením a dřevem. Opravdu zvedám tu bourbonskou vanilku. Není to pro mě sladká vůně. V tuto chvíli je to pro mě líbí, ale ne láska. Podle mě, kdyby vanilka byla vytvořena jako whisky v dřevěném sudu (ehm, předpokládám, že bourbonská vanilka) a bylo do ní vhozeno trochu koření Captain Morgan, pak si myslím, že je to blízko tomu, co byste mohli dostat. Nevím, jak voní kardamom nebo vevitier, takže víc už tady neporadím. Vůně bourbonu, ale ne těžké whisky nebo alkoholu. Prostě nic jako ostatní vanilkové kolínské, které vlastním. Jedinečná. Tam, kde jsem, je 85° a život vysávající 100% vlhkost. Do takového počasí by to byla příšerná volba. Je to podzimní/zimní kolínská a cítil bych se trochu nejistě, kdybych ji měl na sobě v horkém nebo vlhkém jarním či letním dni. Myslím, že bych s ní v teplém počasí voněl jako alkoholik. Hmmm, nicméně kolem svátků by to mohla být velmi dobrá vůně. Je hezká, ale ne dost zajímavá na to, abyste ji použili na první rande, abyste je omámili svým omamným půvabem. Pomůže to vůbec někomu?

Lahvička je průhledná s nápisem Cremo na přední straně a po stranách, ale na přední straně je vyobrazena korunka. Na ní je bílá nálepka s červeným písmem, na níž je napsáno koření a černá vanilka. Moje nálepka je trochu mimo střed a nakřivo. Trochu to zlevňuje celkový vzhled.

Už teď můžu říct, že se do ní nezamiluju, ale myslím, že současné počasí může můj názor zkreslit. Dává smysl, když řeknu, že by byl ve svém živlu při podzimním/zimním kempování, kdy se ocitnete u ohně, kde popíjíte s přáteli a držíte v náručí svou drahou polovičku?

Dobře, tady jsem to zkusil. To je všechno, co jsem zkusil.

Aktualizace po jednodenním nošení:

Teď už není pochyb o tom, že je to podzimní/zimní kolínská. Přichází s dřevitou, mírně kořeněnou, bourbonskou vanilkou. Vlastně by byla docela příjemná v chladnějších měsících a já jsem teď s nákupem mnohem spokojenější. Víte, vanilka v pánské kolínské je těžká vůně. Příliš sladká jako unisex vanilka Molinard a chlap voní jako středoškolačka, puberťačka s bábovkovým parfémem. Když se vám to povede, získáte Eros, Le Male nebo úžasnou chlastovou vanilku Perryho Ellise. Tohle je slušná vanilka. Ne příliš sladká s téměř kouřovým nádechem s tou bourbonskou vanilkou. Nemá nijak bestiální projekci. Projekce a siláž se zdají být zcela průměrné. Vzpomeňte si na ten komentář u táboráku výše o vaší dívce, která s vámi sedí... na místě. Tak akorát, aby si toho všimla ta správná osoba. Jak postupuje přes den, přechází k pouhé vanilce s pouhým náznakem bourbonského kouře. Celkově vzato, budu ji nosit ještě letos.

Takže to je vše. Moje první samostatná recenze bez dalších komentářů, které by mě vedly. Teď jsem připraven, aby mi ostatní řekli, že jsem naprosto a totálně vedle a beznadějný, pokud jde o kolínskou. Lol. Koho to zajímá? Mně se líbí. Každopádně doufám, že to pomůže. Dobrý nákup za @ 23 dolarů.

Závěrečná aktualizace: Takže jsem v procesu učení o vůních zjistil, že bourbonská vanilka je druh vanilky a nemusí nutně znamenat chlast. Nyní vím, že jsem možná projevil trochu neznalosti, pokud jde o vůně, a omlouvám se, pokud jsem někoho zmátl. Přesto skutečná vůně a její můj popis zůstává stejný. Hele, jsem amatér, ale aspoň se učím!