Cecile MattonEmporio Stronger With You / Giorgio ... (53.95 USD)
Emporio Armani Stronger With You podle Giorgio Armani je Aromatic Fougere vůně pro muže. Emporio Armani Stronger With You byl/a uveden/a v roce 2017. "Nosem" za touto vůní je Cecile Matton. Vrchní tóny jsou Kaštan a Cukr; střední tóny jsouŠalvěj a Levandule ; základní tóny jsou Vanilka a Kouř.
emisas
Nejsem velký recenzent, ale řeknu vám svou zkušenost. Před několika lety jsem si ji koupil naslepo. Zpočátku se mi vůbec nelíbila, voněla jako kandovaný pomeranč. Velmi lineární a stále stejná. Dala jsem jí několik šancí... ale nikdy mi moc nechutnala. Od ženského publika jsem však dostávala komplimenty. Zdá se, že se jim líbí. Jednou za mnou přišla kolegyně z práce a řekla: "To je ale pěkná vůně." No. Jindy za mnou zase přišla a řekla: "Z toho parfému se zblázním", a já, celý rytířský ženatý alfa samec, jsem jí řekl: "Já ti ho prodám", a ona řekla: "Dobře". A já mu ho prodal. Konec
Matte Rovi
Vůně, která evokuje Vánoce, s pečenými kaštany a sladkostí vánočního cukroví. Skutečně výjimečná, spolu s Armani code absolu je to pravděpodobně jedna z nejlepších zimních vůní na trhu. Je hutná a zahalující , dlouhotrvající , sexy . Dokonalý parfém pro bezstarostný zimní/podzimní večer . V porovnání s ostatními parfémy Armani je tento možná mladistvější .
Hodnocení:8/10
leandro_augustto
Upřímně mě ohromilo a zarazilo 112 lidí, kteří uvedli, že tento parfém připomíná Invictus. Zatímco Stronger je sladká, mandlová a hřejivá, Invictus je vodní, svěží, kořeněná a lehce dřevitá. Jsou to dva skvělé parfémy, ale jsou velmi odlišné, takže je nemíchejme.
Jeunesse Dorée
Hřejivý, zahalující, moderní, snadno čitelný, příliš komerční parfém, ale přesto velmi dobře provedený.
Klasický fougére úvod, jiskřivý a velmi jednoduchý, jako mnoho jiných v tomto žánru.
Okamžitě přechází do teplé, velmi zajímavé vůně, kde převládajícím tónem je bezesporu vanilka. 'Geniální' byl podle mého názoru kaštan, který lze dokonale vnímat, s jeho charakteristickou vůní, ale ne syrovou, jako spíše vařený kaštan, který uvolňuje méně dřevité a sladší tóny. V doprovodu vanilky je velmi zahalující.
Ostatní tóny jsou doprovodné, kardamom, levandule, cedrové dřevo a mezi nimi i některé ovocné tóny, ale jen v pozadí.
Vůně s moderními tóny a k použití na podzim/zimu, není to můj žánr, ale je dobře udělaná, bude těžké si ji neoblíbit, i kvůli jejímu masovému přístupu.
Výborná výdrž
Bill Gates
Je to samozřejmě otázka vkusu a barvy. Ale tohle je skutečný TOP pro muže-vzdělance. Podle mého bláhového poslouchání všemožných guru vůní jak zahraničních, tak ruských ponakupil všechny top vůně počínaje Creed aventus/silver mountine, savage, blue de chanell a konče space bomb, obecně všechny vůně, o kterých říkali, že přímo lichotivé a úžasné, že je můžete poslouchat donekonečna a užívat si je.
Ale!!! Žádná, opakuji, žádná z vůní, kromě Armani Stronger with you a One million nedostala tolik komplimentů od holek a kluků jako tyto dvě vůně. Přesněji řečeno, kromě těchto vůní žádná jiná vůně nedostala ani jeden kompliment od opačného pohlaví ani od kluků.
Všimla jsem si zvláštnosti, že tato vůně má velmi silný účinek na dívky v alkoholovém opojení - prostě jako kočky na kozlíku na to jdou ))).
icaroline
Páni, to je ale lahodný parfém. Vyhrála jsem jeho vzorek a nosím ho, když se bojím, že mi dojde. I když je to mužský parfém (a vůbec si nemyslím, že je ženský), nosím ho, protože ho ráda cítím.
Má osvěžující, ovocný úvod (jako máta s ananasem) a teprve pak se zvýrazní její dřevitá stránka.
Nepřipadá mi přeplácaná. Myslím, že se hodí spíš na každodenní nošení.
Pro ženy, které mají rády mužné vůně, je podle mě super nositelná, protože má sladkou stránku.
I když na tomto parfému není nic odlišného ani inovativního, myslím, že je super hodnotný. Stále je totiž lahodná.
Danilo
Musím přiznat, že zpočátku se mi líbila víc a byla jsem přesvědčená, že tato idylka vydrží, ale pak pokaždé, když mám náladu na tóny tohoto druhu nebo alespoň na teplé kořeněné tóny, vždycky skončím u něčeho jiného a jen velmi málo u této. Stronger with you je ano silná, ale ne univerzální. Jediné období, kdy ji mohu nosit, je zima, zbytek roku ne. Věřím, že jen chladné počasí dokáže utlumit náklaďák skořice a vanilky v tomto parfému. Pro mě je to vůně, která se nosí na horské chatě, když venku zuří vánice a zapálený krb zahřívá těla i duše přítomných. Možná nejen při této příležitosti, ale na velmi chladných místech nebo v místech, kde jste v kontaktu se stovkami jiných vůní, jako třeba v klubu, by to nezůstalo bez povšimnutí.
Ano, protože provedení je velmi dobré a sušení přichází s náznaky mezi sladkou vanilkou a téměř pudrem, které mě nepřivádějí k šílenství možná právě díky kombinaci kardamonu s vanilkou.
Maják v noci v prvních 2 hodinách. Je to slušná vůně, která se mi v úvodu líbí mnohem víc než během svého vývoje, nicméně možná až příliš pomrkává po některých ženských vůních, zejména v závěrečných taktech. Pro mě je to však Ni.
August
Už jen počet mrzutých komentářů k této vůni ukazuje, že to není tak špatné a triviální, jak se to snaží prezentovat. Za prvé, zvykněte si na to, že muž by měl vonět po tabáku a pilinách. Za druhé je mi trochu divné, proč se výrobci nevzdají prezentace tzv. pyramidy vůní ve formátu konvenčně rostlinných výrazů. K čemu sakra kaštan, máta, fialka atd. Chemie, chemie, chemie. Koho zajímá, co je to "pyramida". Osobně mám jediné kritérium: líbí/nelíbí. A je mi jedno, jestli je v tom kaštan nebo fialka :)). Stronger With You se mi rozhodně líbí, je jasná, sexy a vytrvalá.
Frau_falter
Četl jsem komentáře níže, nemám slov, kluci, proč má většina z vás tak stereotypní myšlení, přečtěte si historii parfumerie, nikdy neexistovalo rozdělení na mužské a ženské vůně, jen v dnešní době někdo rozhodl, že kluci mají vonět svěžími citrusy a pačuli parfémem a holky vanilkou a vy jste na to všichni skočili, kolik můžete uctívat vymyšlených norem, které nikdo nepotřebuje, buďte individuality, přestaňte následovat masy. Alespoň jako holka můžu říct, že mě unavuje, že skoro všichni muži voní svěžestí a citrusy, jako by používali stejný parfém nebo byli v sektě pro vymývání mozků s Fahrenheitem od Diora. Armani se vám snaží rozšířit obzory, ale vy se držíte nepochopitelných kánonů všemi deseti.
O vůni mohu říci, že je nádherná, balzamicky příjemná, večerní, potěší a potlesk pro autora.
Punkerage
Tento parfém bych definoval jako kombinaci parfému Ultra Male (Jean Paul Gaultier) a 212 Vip Black EDP (Carolina Herrera). Je to vůně nabitá spoustou vanilky. Je velmi sladká, ovocná a sladká, jinými slovy... Současná gurmánská vůně.
Pro ty, kteří už mají tohoto typu vůní plné zuby... bych ji nedoporučovala. Ale pro ty z vás, které stejně jako já tento typ vůní milují? Můžete do toho "jít". Tohle bude moje signature vůně na zimu. Výborně vystupuje a drží! Myslela jsem si, že Giorgio Armani měl pravdu, hlavně s názvem vůně (Stronger With You), opravdu? Kdo bude nosit tuto vůni, bude mít silného spojence (smích). ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Espartaco
Emporio Armani Stronger With You by Encima de las Nubes Siempre Brilla el Sol není špatná vůně. Alespoň já jsem čekala dvě věci: ambroxanový parfém (Sauvage & cia) nebo sladký vodní parfém (Invictus). A ne, našla jsem spíše příjemnou kořeněnou aromatickou vůni s vanilkovými nuancemi.
Ani Stronger With You at 3 Metres Above the Sky neklame. Je to mladistvý parfém a působí plasticky až do morku kostí. Kromě toho není přehnaně sladká ani vtíravá či plíživá, jak se zdá být v tomto odvětví pravidlem. Má velmi příjemný chraplák karafiátu nebo pikantní chryzantémy na krémově vlhkém základu, který mě vede k představě jednoho z těch španělských hřbitovů s úzkými uličkami a vertikálními výklenky, s vlhkostí na fasádách panteonů, s paprskem světla pronikajícím střechou a s tou vzácnou neurčitou vůní, v níž se mísí vůně živých kytic s vůní sušených věnců, jejichž květy ztratily svou přirozenost a staly se spíše kořením.
Aniž by byla mléčná, což není, protože připomíná něco stokrát cítěného, připadá mi elegantnější a sugestivnější než ostatní generické parfémy v jejím sektoru.
Lahvička a název jsou katastrofa.
beto_ruiz
Emporio Armani Stronger with you je aromatická, ovocná, kořeněná a sladká vůně. Velmi mladistvá, jak ji popsalo několik kolegů. Vůně mi připomínala ovocný punč, který se připravuje na prosincových posvíceních, ale jako by do něj bylo přidáno hodně vanilky. Samotná vůně je trochu neoriginální, už jste zmínili několik, které mi připomíná, mně konkrétně velmi připomíná nedávno uvedenou Wanted od Azzaro, ale musím uznat, že tato od Armaniho působí kvalitnějším dojmem. Nepochybuji o tom, že mladšímu publiku se bude hodně líbit, protože je příjemná, extrovertní a alespoň na mé pleti byla poměrně trvanlivá(více než 12 hod.). Osobně se mi nelíbí, ale ani mě nijak neohromí.
Myslím, že se hodí na večerní vycházky nebo do chladných dnů.
giuliana_b
Jsem žena a byla jsem s několika přáteli v baru, když kolem mě prošel chlap, který naprosto úžasně voněl. Všechny tři jsme okamžitě zvedly nosy ke vzduchu. Mmmmm...
Moje kamarádka se pak šla toho chlápka zeptat, co má na sobě. To je ono.
V některých recenzích se tu psalo, že to není moc mužná vůně. Já s tím nesouhlasím. Rozhodně bych ji svému muži koupila.
Jediné, co se mi na ní nelíbí, je hloupý název "Stronger With you " je hodný guffaw. Emporio Armani se s ním netrefil do černého.
BelleofRivendell
Z pohledu ženy:
V tomto pořadí voní sladce, trochu kořeněně, trochu svěže a trochu zeleně. Dobře vyvážená, krémová, medová, ale ne mazlavá. Mezi mořem typických pižmových akvatických & kořeněných vůní, které jsem testovala v ostrůvku pánských vůní, tato vynikala. Dovedu si představit, jak lahodná by byla na mužské pokožce. Kéž by takhle krásně voněl každý muž! :)

llloyd
lol co je to s tím rozhořčením a nenávistí? zníš jen frustrovaně a zároveň ti zjevně chybí jakákoli objektivita k posouzení vůně.
Armani není v žádném případě moje oblíbená značka, ale s ohledem na poslední vydání musím uznat - jsou to všechno vysoce kvalitní vůně, které jsou opravdu dobře udělané. Dobrá projekce, dlouhá výdrž, nic nechybí. Vzhledem k "designu vůní" byl Armani vždy na bezpečné straně, takže nevím, čím jsou lidé pobouřeni nebo překvapeni.
Prostě klasické vůně, které jsou opravdu dobře udělané.
Navíc, opravdu si myslíte, že po staletích parfumérského průmyslu a miliardách vůní je možné přijít s něčím tak převratným, že se zachvěje zemské jádro?