Alberto MorillasGiorgio Armani Mens Acqua Di Gio EDP... (24.99 USD)
Acqua di Giò Eau de Parfum podle Giorgio Armani je Aromatic Aquatic vůně pro muže. Acqua di Giò Eau de Parfum byl/a uveden/a v roce 2022. "Nosem" za touto vůní je Alberto Morillas. Vrchní tóny jsou Mořské tóny a Zelená mandarinka; střední tóny jsouŠalvěj muškátová, Levandule a Pelargónie ; základní tóny jsou Minerální tóny, Vetiver a Pačuli.
Catherine Vargas
Uvědomuji si, že jsem první ženou, která zde tento parfém recenzuje, a hodlám vám sdělit své dojmy z ženského pohledu na tuto parfémovou lahůdku.
Je lehká, vodní, sladká a ovocná. Velmi ovocná. Má v sobě jakousi šťavnatou mandarinku, která se drží na kůži až do konce, mísí se s květinovými tóny a něčím syrovějším, něčím, co nedokážu úplně identifikovat, což by mohly být spíše přírodní a minerální akordy, které zanechávají parfém vypadající jako "pozdní odpoledne na pláži". Není to ten nejmužnější parfém na světě a klidně by ho mohla nosit odhodlanější a všestrannější žena, ale má "Q" mužské DNA, které umocní každého muže.
Chcete-li tuto vůni pochopit, představte si dvacetiletého mladého muže s opálenou pletí, jak se v létě prochází po budovách na Santorini a má na sobě bílé oblečení lehce zašpiněné pískem. Tento obraz mladého muže, který si užívá horkou letní dovolenou na rajské pláži, je možná dobrou analogií pro tuto nezaměnitelnou vůni.
Lehká, plážová, svěží, ale s velkou projekcí. Pro chladné dny, prosím.

daniel_db
Jsou zde dva problémy: pokud neznáte původní verzi, může se vám vůně samozřejmě líbit, ale pokud ji znáte, máte rádi původní vintage verzi a očekáváte oživenou EDT verzi, budete určitě zklamáni, ne kvůli provedení, ale protože vůně samotná je velmi odlišná.
Tento parfém rozhodně není revitalizovanou verzí Acqua do Gio zničenou reformulací. Vůně se od původní verze posunula o velký kus dál. Verze EDP má lepší výkon než současná EDT, s lepší projekcí a fixací, ale nikdy ji nelze označit za verzi "2.0". Velmi nízké hodnocení zdejších uživatelů u tak uznávaného parfému je jen známkou toho, že se produkt lidem nelíbil a že recenze mnoha youtuberů neuvádějí jejich skutečné dojmy, ale dojmy, které jim mohou vydělat nejvíce zhlédnutí a provizí.

equiva1ent
Nechápu, z čeho jsou komentátoři fragů nešťastní.
Klasická AdG se přežila - souhlasím, Profumo je spolu s Essenzou stále nejlepší z řady. A novinka je stejně dobrá! Srovnávat je jako soupeře je blud, všechny 3 jsou jiné, ale všechny 3 jsou slušné.
Tato je nejstudenější a nejminerálnější. Znáte tu vůni mrazu v zimě? Přesně tak voní tato vůně, ale s přidanou minerální mořskou slaností. V základu bude podobná odkazu Profumo, ale více bublající a studená.
Výdrž je vynikající, stopa je maximálně příjemná. Na léto to bude 100/10, zejména v horku.
Hedione
Ze všech verzí AdG mi tato vyhovovala nejméně. Otevřela se podobně jako Profondo, ale když zaschla, měla kovový zápach (který trochu připomínal krev) a šalvějovou vůni. Ze všech parfémů, které jsem dosud používala, je podle mě Profumo zdaleka nejlepší.
Mám dojem, že tato řada parfémů se už "omrzela". Myslím, že Armani by měl vytvořit novou řadu "modrých" parfémů, aby mohl konkurovat Chanelu, Dioru, Versace a dalším, místo aby uváděl na trh nekonečné flanky staré řady. Nebo se pustit do inovace svěžích parfémů a uvést na trh něco bez konkurence (jako byly ve své době Armani Code a původní AdG).
beto_ruiz
Parfémovaná voda Acqua di Gio je citrusová, aromatická, dřevitá a mořská vůně.
Úvod je citrusový a aromatický, s příjemnou mandarinkovou vůní a okamžitou připomínkou vůně Profondo. Vnímáme také bylinné, mořské a dřevité tóny. Základ je dřevitější než u verze Profondo, ale ve skutečnosti jsou si minimálně z 80 % podobné.
Vůně je nepochybně příjemná jako téměř všechny vůně z řady Acqua di Gio, snadno se nosí, nosila bych ji pro každou příležitost, neformální, formální, do přírody, na vycházky s přáteli nebo partnerem a v každém ročním období.
Výdrž u mě byla přes 10 hod. a s dobrou projekcí prvních několik hodin.
Co se týče doporučení ke koupi, fanouškům celé řady se určitě bude líbit, osobně stále preferuji originál a Profumo, ale mezi EDP a Profondo bych nedala ani korunu a dokonce by mi přišlo jako zbytečná koupě mít obě, ale to je jen můj názor.
Rigalletti
Vyzkoušeno v parfumerii, je radost znovu objevit, konečně po mnoha letech, déle trvající verzi původní eau de gio.
Minerální základní tóny jsou obzvlášť výrazné. Není to žádné monstrum vytrvalosti, ale i po pěti hodinách na mé kůži je stále cítit.
Nejlepší je však stále parfémová verze
ManfrediGaetano14
Parfémovaná voda Acqua di Gio'. "Redivivo". Plně souhlasím s Lupou ohledně tohoto parfému. Je mnohem bližší originálu než jeho, bohužel, příliš mnoho variací. Supersyntetický úvod, v němž už lze vnímat vodně-ovocný aspekt Cascalone, kompostino, které "má" připomínat vodu (ve skutečnosti je zcela bez vůně a chuti), nejasně květinově-aromatický "upocený" akord v srdečních tónech (ostatně právě od dob Xeryus nám Morillas nabízí tyto své superexperimentální aromaterapeutické směsi) a pak typický abstraktní, neutrální dřevitý, ambrový, lehce minerální základ, ale ne sladký jako v jiných variantách formule. Výdrž se u mě pohybuje kolem 6/7 hodin, přičemž projekce zůstává stabilní během první hodiny nošení.
Zkrátka se mi nezdá, že by to bylo něco nového. Dávám přednost Acqua di Gio' Profondo, která je z hlediska vodních akordů mnohem zajímavější než tato.
A opět dávám přednost Philip Plein, kde Morillas bravurně zkombinoval mořské akordy s dřevitým kožnatým norlimbanolem, čímž vytvořil zvláštní nikovou vůni. Takže ne. Abych odpověděl Lupě, podle mého názoru za 70 eur nestojí.
Brutality
Ano, jednoduchá, svěží, lehká, ale jaký smysl má tato novinka, když už existuje klasická Aqua, Profumo, Profondo, což jsou velmi úspěšné vůně této značky? EDP? Co na tom, že výdrž je obyčejná, není tu žádná stopa. Když vyšla podmíněná Dolce & Gabbana Light Blue Forever, byla tam alespoň nějaká jedinečnost, ale tady není nic nového. Je cítit, že se značka zabývá napodobováním bouřlivé činnosti. Vůně není špatná, ale jaký je důvod vydávat tuto novinku, když to vše je na trhu už dlouho v jiných variantách?
Eucalipto
A to je, dámy a pánové, to, co dostanete, když s parfémem vytvoříte tolik očekávání a jako značka využijete podobnosti flakonu a touhy po parfému, který jste neoprávněně přerušili.
Z mého pohledu existují dvě strany linie Acqua di Gio, jedna, která se domnívá, že jakýkoli parfém, který se odchyluje od původní DNA, je úlet a využívá jména a slávy originálu.
Druhá, která nechápe, jak je možné, že nedávají parfémům z této řady zvrat, a nechápe, jak je možné, že nepřestávají uvádět na trh parfémy, které jsou stejné.
Je třeba zdůraznit, že DNA Acqua di Gio byla vymyšlena, a i když se najdou výjimky, obecně voní fenomenálně, ale je velmi banální vzhledem k logickému plynutí let a jejímu masovému používání. Je třeba také dodat, že ačkoli obě výše zmíněné pozice mají svůj díl opodstatnění, není pochyb o tom, že Armani dělá s Acqua di Gio to, co JPG s Le Male, tedy dojí krávu, která je prázdnější než seznam nových nápadů parfumérů. Když k tomu přidáme poklesy výkonu, za které prodávají parfémovanou vodu za neopodstatněné ceny, máme dokonalý koktejl: Lidé čekají na překvapivé uvedení na trh nebo na remasterované (přepracované) uvedení s extra silou stávajících parfémů.
No a tady máme dokonalou živnou půdu pro to, aby se vše výše uvedené odehrálo, a my jsme čekali buď parfém jako původní, ale se silou minulých let, nebo návrat parfému tak uznávaného a prodávaného jako Essenza (proto si pohráli s podobou flakonu, který by mimochodem už mohl mít magnetický uzávěr, mimochodem, za tu vysokou cenu, kterou má, by mohl mít magnetický uzávěr), nebo úplně nový parfém jako Profumo, který nám, jak se zdá, Armani v novém cvičení z nepřehlednosti sebere.
To vše je skvělé, ale co najdeme u Acqua di Gio EDP? Bylo nutné uvést kontext a pozadí, protože je to víc toho samého.
Není to originál s větší silou, není to Essenza, není to nový výtvor, jako byl Profumo, ale přesto voní jako všechny, trochu tu a tam, aby se prodal parfém, který má více očekávání než reality, vůně, která voní velmi dobře, má DNA linie, ale zároveň je generická.
Je jako originál, ale trochu zelenější, zasychá jako Profumo, pokud odstraníte kadidlovou část, která jí dávala hloubku, tak je vůně plochá, a protože si Essenzu dobře nepamatuji, mohu jen říct, že není tak zelená ani řízná; v zasychání rychle získává kovový vzduch, který se nerozvíjí v kůži, voní jako starý papír s nádechem calone, který jí dodává tu mořskou atmosféru. Kupujeme to, co nám vždycky prodávají v reklamách, tady nejsme v mořských hlubinách, jak chtěli představit v Profondo, je to spíš jako na pláži s tím mořsko-slaným pocitem, ale méně výbušným než v originále.
Její trvání je momentálně nejlepší z celé řady, nemá nic společného s trváním Profuma při uvedení na trh, a její projekce je umírněná, jako osobní bublina. Pokud jde o použití, jednoznačně vysoké a střední teploty, velmi letní a pro ty horké jarní a někdy i podzimní dny.
Závěrem a shrnutím lze říci, že pokud chcete jeden z této řady a je to první, který budete mít, je to ten pravý. Pokud máte nějakou jinou, nemá cenu ji pořizovat, protože je zbytečná.
Dostane se jí hodně protichůdných názorů kvůli zklamání těch, kteří čekali Essenzu 2.0, bude trpět stejným opotřebením jako Dior Homme 2020, ale kromě tohoto problému je to velmi korektní parfém, jako ten velmi slušný zeť, který nikdy neřekne nic nemístného. Je to dobrý parfém a vkládali jsme do něj velké naděje, ale je to jen další z těch samých.
AlexMo
Konečně se mi to podařilo vyzkoušet.
Pro mě je to takový povznesený Gio. Jasný a minimalistický. Další vodní tóny v základu, takže méně Original-DNA. Vzdáleněji připomíná Aventus Cologne kvůli mandarince a mnohem tlumenějšímu, lehčímu overalu. Není také tak štiplavá, ale spíše teplejší a zaoblená. Zdá se však také bližší k pokožce a nemá velkou siláž. To je dáno především vyšší koncentrací vonného oleje.
Endymion
Může prosím někdo napsat řádnou recenzi samotné vůně po jejím skutečném vyzkoušení?
18 lidí hlasovalo, že se podobá Aqua di Gió Essenza, ale nikdo nenapsal žádnou recenzi! Všechno níže uvedené jsou jen přání a předpovědi.
Takže těch 18 lidí, kteří hlasovali, vůni skutečně otestovali, ale byli líní napsat o vůni dvě věty poté, co jí dali svůj hlas, nebo... prostě hlasovali, aniž by vůni otestovali. Pokud to druhé, jaké slovo by pro ně bylo vhodné k popisu?

Denzino
Nerad patřím k těm lidem, ale vážně, pokud jste to ještě necítili, přestaňte komentovat. Projíždím to jen proto, abych viděla jeden zatracený komentář/recenzi o něm, o výkonu nebo smth. A žádné tam nejsou. Jen vy píšete, jak se nemůžete dočkat. Co se to sakra děje? Tohle není seznam přání Santy, uklidněte se a počkejte. Ježíš, Louise.
Olfactory Memories
🔎👃🏻 PRVNÍ DOJMY 👃🏻🔍
Před chvílí jsem dorazil domů.
Na první pohled stejný základ jako u originálu, i když pro můj nos o něco intenzivnější, s citrusy, aniž by byly dominantní, jdoucí v závěsu za hlavními tóny (alespoň na vrchních tónech), zelenými a vodními.
Když se začne usazovat na kůži, můžete vnímat, jak jsem zmínila, zelené a lehce dřevité tóny, které mám osobně velmi ráda. Celkový dojem je lehký, "vzdušný", svěží, s kovovými a studenými základními tóny, pravděpodobně díky směsi levandule a pelargonie.
Každopádně první dojem je dobrý, pravda, typ vůně, která při absenci testování její trvanlivosti na kůži, co se vůně týče, nevymýšlí kolo, ale líbí se a baví, popírat tento fakt by bylo absurdní.
Vnímám ji jako mimořádně zaměřenou na teplé/horké počasí (nic nového) a od začátku do konce terénní. Nedovedu si představit, že by se někomu nelíbilo.
Vůně pro to, co je a k čemu je dobrá, nehledejme zázraky.
EDIT: Přesně po 7 hodinách je tam stále, ale na úrovni kůže, takže si myslím, že za cca 45 minut, možná 1 hodinu bude úplně pryč.
Já jsem spokojená.
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ☆
SashaPOZiTON
Jeden už mám. Je to Acqua Di Gio Essenza, ale je pikantnější a barevnější. Je cítit, že do ní byla vložena máta, i když v pyramidě není. Je v ní zajímavá citrusově-ovocná složka. Čím víc ji používám, tím víc se mi líbí - a opravdu chci léto! Rozhodně to bude hit teplého období! Skóre!