Peonypop podle Hermetica je Floral Fruity vůně pro ženy a muže. Peonypop byl/a uveden/a v roce 2021. Vrchní tóny jsou Bulharská růže, Černý rybíz, Bergamot, Vonokvětka, Grapefruit a Fialkový list; střední tóny jsouPivoňka, Maliny, Jasmín, Pelargónie, Konvalinka a Kosatec ; základní tóny jsou Pižmo, Vetiver, Švestka, Cedr, Jantar (ambra), Mech, Santalové dřevo a Myrha.
emgailba
Našla jsem tuhle ovocnou podivnost ve slevě a vzala si ji - jak řekl jeden recenzent, je to opravdu zajímavá směs všech mých oblíbených parfémů (nezapomeňte, že mám zvláštní zálibu v ovocných květinách). Zpočátku je to trochu tradiční šťavnatá květinová vůně, která přistane s přívalem ovoce, ale po zaschnutí se do mě dostane lístek fialky a připomene mi Guerlain Rose Cherie, Burberry Weekend, Balenciaga L'eau Rose. K vetiveru a pelargonii mám vždycky výhrady, ale nemusela jsem se bát. Je to elegantní, krásná vůně, která se na mé kůži teprve rozvíjí. Nemůžu se dočkat, až ji poznám trochu lépe. Upřímně řečeno, kdybych viděla plnou lahvičku této vůně v Marshalls, jako jedna šťastná recenzentka níže, neváhala bych ji ukořistit. Aktualizace: V době psaní tohoto příspěvku je na Marshalls a já ji koupila za 50 dolarů, lol.
Mar10
Poštou přišla malá sladká lahvička.
10ml sprej
Začnu s plnými lahvičkami, prostě vypadají krásně právě s tou zelenou a zlatou!
Ano... Líbí se mi to!
Jednoduché a přitom luxusní
Každopádně vůně
Na jednu stranu mi trochu připomíná florabotaniku, jenže ... Mossier
A na mé kůži ... potom to dělá velmi příjemné a srdečné, láskyplné a teplé
A připomíná mi nuxe florale
Otevírá se jako svěží, mechová, keříčková lehce nakyslá šťáva
Dobře vyvážená
Po necelých pěti minutách jsou všechny citrusy odsunuty stranou jako příloha a objevuje se zajímavá, ale hřejivá vůně
Jasmínová a květinová, s něčím výrazným
Myslím, že myrha?
Asi po 4 hodinách už je jen mechová
A myslím, že je to škoda
Myslím, že takhle drahá vůně by měla vonět opravdu dlouho.
Možná je to trochu moc brzy, takže při teplotě 20 stupňů ji vyzkouším znovu
Ale jinak ano, zamilovala jsem se do tohoto zeleného královského flakonku, co se vůně týče!!!
Mimochodem, pravá pivoňka mi zatím v nose moc smysl nedává
raqketa
vůbec nejsem posedlý začátkem. velmi by se obešel bez osmanthu i černého rybízu (osobně).
ale nemůžu se přenést přes to, jak na mně zasychá (mluvím o hodinách po aplikaci). doslova přechází z "téměř nesnesitelná" do "nemůžu se nabažit" s tím návykovým čichem na ruce, který děláme všichni. nakonec je to vzdušná, lehce květinová, cukrová vata. vlastním také květinovou pivoňku street wonderland (a dříve jsem vlastnila flowerbomb bloom) a stoprocentně vidím podobnost mezi nimi a pivoňkou poté, co pivoňka zaschne a ty poněkud abrazivní vrchní tóny se rozplynou.
Co má holka dělat?!
Christabel
Není to žádné wow, ale celkově příjemná sladká a ovocná růže s lehkou kyselinkou. Hutná, ale ne otravná sladkostí. Na začátku je cítit zeleno-irisový tón, úplně stejný jako v Jade888 od stejné značky, takže usuzuji, že buď používají podobné akordy, nebo je to vůně jejich fixativu (tato značka je známá tím, že zásadně nepoužívá etylalkohol, místo toho jsou jejich parfémy založeny na pentylenglykolu).
Ze zápěstí mi sjíždí okamžitě a na loktech a oblečení drží velmi dobře. Necítím v ní všechnu tu krásu, kterou namalovali v pyramidě, ale jako sladká růžová kompozice pro dny, kdy chcete něco slavnostního a sladkého na povzbuzení, je tento parfém docela dobrý. (Mějte na paměti, že nesnáším hodně sladké gurmánství, navíc je velmi těžké se mi zavděčit růžemi v parfému).
maloh_32
Příjemná květinová varianta selektivního. Na rozdíl od většiny z nich nedusí, neleptá se na deset kilometrů. Příjemná pivoňka (na začátku, v nošení ji neslyším) s kořeněným orientálním nádechem, je cítit oud, který květinové kompozici dodává jistou tíhu, ale aniž by ji nadměrně zvečerňoval nebo stárnul. je z ní cítit duch Montale, ale nemohu říct, že by byla podobná některé z jeho řad.

olily
Konzultantka v obchodě se rozhodla představit mi tuto značku a ukázala mi několik vůní na blotteru a nabídla mi, že je vyzkouší na mém zápěstí, s čímž jsem zbrkle souhlasila..... První tóny na blotteru se mi líbily, jsem milovnicí svěžích květinových vůní, někdy s citrusy, jindy s vanilkou, "zelených" vůní. Ale když se Peonypop začal otevírat, prostě mě dusil, nevěděla jsem, kam se před ním schovat, chtěla jsem být co nejdřív doma, abych ho smyla. Celkově mi zřejmě nějaká nota (nebo několik) vůbec nesedla.
Gloria_Lyubov
To je pro mě nádherná slibná pyramida. Všechno, co na ní miluji! Ale....
Něco lehce ovocného a květinového s pižmem. Zvonivá vůně, žádná podobnost s růžovým elixírem, kdo zná vůni dobře. Pro jednorázové jednou vyzkoušení se může zdát podobná. Mám oba exempláře.
Vůně s kyselinkou. Osobně jsem se podle svých pocitů s podobnou vůní někde setkala. Moje očekávání ohledně pivoňky se nenaplnilo.
bronni666
při prvním stříknutí jsem si myslela, že je velmi hezká a dívčí s jiskřivou pivoňkou, jasmínem a růží v čele. jak byste ji mohli zařadit do kategorie unisex? a o 5 minut později se změnila. sedí velmi blízko k pokožce a už není hezká. Teď je unisex, ale má zatuchlý pach potu, který by asi nechtělo nosit žádné pohlaví. nejsem si jistá, co je to za tón , možná myrr a švestka? ale počkat, zase se to změnilo a teď už pot není tak patrný, ale ani vůně. to všechno a za půl hodiny je po všem, jinak je to pro mě anosmické.