Prada Paradoxe Prada pro ženy

Prada Paradoxe Prada pro ženy

svěží

Prada Paradoxe podle Prada je Orientální Floral vůně pro ženy. Toto je nová vůně. Prada Paradoxe byl/a uveden/a v roce 2022. Prada Paradoxe byl/a vytvořen/a Nadège Le Garlantezec, Antoine Maisondieu a Shyamala Maisondieu. Vrchní tóny jsou Hruška, Mandarinka a Bergamot; střední tóny jsouPomerančový květ, Esence neroli, Neroli a Jasmín Sambac ; základní tóny jsou Bourbonská vanilka, Jantar (ambra), Bílé pižmo a Benzoin.

Hruška

Jantar (ambra)
Bílé pižmo
Benzoin

Gemsense

Páni - každý chce být tak jiný a tak jedinečný - tak zoufale se snaží vyniknout, že ani neocení krásnou vůni takovou, jaká je! Tohle je skvělá věc! Ale oni jsou tak niche, že chtějí benzín a papriku se spálenými vlasy, pak budou básnit o tom, jak je to výjimečné a tak je... uf, tak přes tyhle snoby "niche".

Miss_Lolita

Nechápu, proč lidé říkají, že tento (úžasný) parfém připomíná (i když z dálky) My Way nebo Libre. My Way je mazlavě sladká, Paradoxe má pomerančové květy, jantar, benzoin, neroli, které zanechává pocit čistoty... a svou majestátní vanilku. Paradoxe mám ráda a ostatní dvě výše zmíněné se mi nelíbí. Není prostě dokonalá, protože cítím hruškový tón a nemám ho ráda, ale je jediná s tímto tónem, kterou mohu nosit a cítit se v ní dobře a vonět.

Taurien

Prada Paradoxe je hezký a příjemný parfém, ale ne příliš nový. Na trh přišel v době, kdy už byl recept, podle kterého se také řídí, do puntíku využitý: citrusová a veselá vrchní nóta s trochou hrušky, srdce z bílých květin a silně vanilkový základ s trochou pižma.

Asi nejvíc se mi na ní líbí, že v jejím složení cítím větší převahu nóty neroli, ale je velmi podobná parfémům po vzoru, abych zmínila asi nejreprezentativnější, My Way od Armaniho.

Má mírnou stopu, a přestože na kůži vydrží několik hodin, vydrží zhruba 10 hodin.

Celkově je to parfém, který se mi líbil a který bych používala jako univerzální každodenní parfém, kdybych ho dostala jako dárek, ale v současném panoramatu nemá vlastní duši.

Vůně 7/10
Výdrž 10/10
Vůně 7/10
Kvalita/cena 7/10
Univerzálnost 8/10
Balení 6/10
Koupil/a bych si ji znovu? Nekoupila jsem si ji

Luciana Felice

Právě jsem obdržel svůj a jsem zde, abych se vyjádřil. Nejprve chci říct, že nemá absolutně nic, nic, nic společného s My Way (ani růžová barva tekutiny) nebo Libre. Upřímně nevím, kde na to přišli! Když jsem ji nastříkala, cítila jsem, jak mi domů vtrhla sofistikovaná květinová, elegantní, šik. Na nose vynikl jasmín sambac a pomerančový květ. Brzy poté jsem ucítila plody bergamotu a mandarinky. Po zaschnutí, nebo jak já říkám "usazení" na kůži, jsem cítila velmi přítomný benzoin a pižmo. Málem jsem si ji nekoupila, protože ji lidé srovnávali s My Way (kterou už mám a je to čistá tuberóza), ale jsem ráda, že mě to málem neodradilo od koupě tohoto parfumérského veledíla.

Patriciacd

Tomuto parfému se v komentářích a sloupcích, které jsem četla, křivdí! Právě jsem vyšla z parfumerie a uvědomila si, že na webu opravdu došlo k nějakému volnému "zrušení" (nebo ne...). S MyWay to nemá nic společného, natož s Libre. Použil jsem ji včera a dnes. Vydržel CELÝ DEN a zároveň mě z něj nebolela hlava (mě bolí hlava snadno, myslela jsem si to, protože jsem četla komentář od jedné slečny, která říkala, že s ním měla hodně), ale myslím, že je to i hodně osobní záležitost. Rozhodla jsem se ho koupit poté, co jsem se do něj zamilovala v obchodě. Objednala jsem si ji přes internet a než mi přišla, četla jsem všechny názory na ni. Dokonce jsem pochybovala o své paměti se všemi negativními komentáři, které jsem četla. Bála jsem se, že budu svého nákupu litovat, protože jsem si koupila větší lahvičku! Tento týden dorazila a já jsem se zamilovala! Myslím, že to bude moje charakteristická vůně. Krásná květinová vůně, trochu gurmánská... Velmi dlouho vydrží! Ohromilo mě množství tónů, které jsem cítila ještě na konci dne. Díky bohu!

julia721

Kdysi jsem při nákupu dostala vzorek - poctivě jsem se ho snažila rozšířit, ale teď už si ani nepamatuji, o čem ten výtvor byl. Další kompot, který na vás křičí svou sladkostí, nárokuje si exkluzivitu a "hvězdnou" reklamu z každého železa. Cena je 70 € za 30 ml - tak tady je to paradox! Prostě zlodějina za tak nekvalitní výrobek, nevím, co od toho značka očekává.

Smodatoamore

Nikdy nečtu recenze, abych se jimi nenechala ovlivnit, u Paradoxe od Prady jsem udělala výjimku a přečetla recenze od první do poslední... A nemám slov, opravdu od parfému, říkám parfému, čekáte poloviční zázrak? Nechápu... Pokud chce člověk hypermegaoriginální vůni, měl by se orientovat na ty niche značky, které experimentují s opravdu neobvyklými kombinacemi čichových tónů, jako, uvedu emblematický příklad, "Imaginary Authors", tam je inovace, experimentování... Ale nekupujte si ty parfémy, protože si troufám použít jeden!!!! Vysvětlím vám to: pokud chcete rozmar, výstřednost, novost, nemůžete to všechno čekat od Prady, která vyrábí parfémy, aby je prodala masám, žádný výzkum tam není! Samozřejmě nemůžete udělat plochou reklamní kampaň nebo jí dát banální název. Na tom není nic divného, je to nevýrazný marketing.
Vrátíme-li se k vůni, je z ní cítit neroli, pomerančový květ, jantar a méně už benzoin. Je to lehce sladká svěží květinová... příjemná na nošení, při více příležitostech, vzhledem k její nevtíravosti. Dokonale se trefila do mého vkusu. Objektivně lze vytknout dvě věci, které však nemají nic společného s vůní samotnou; první zásadní chybou je cena: neúměrná vzhledem k cílové skupině, na kterou je zaměřena. Druhou, méně závažnou, chcete-li, je poněkud omezená doba trvání; dobře ulpívá na látkách, ale tolik nevyzařuje.
Ve světle toho, co bylo napsáno, považuji Paradoxe za vynikající parfém založený na notě neroli, univerzální. Není originální, proboha... má jiné kvality.
Nevnímám tak silnou podobnost s My Way nebo Libre.
UPDATE: Jaro je rozhodně její sezóna, uvolňuje se mnohem více do vzduchu a doba trvání se oproti nízkým teplotám zdvojnásobuje.

Gomez

No, chápu ten paradox: co dělá tenhle voňavý kladivo v roce 2022? Z nějakého důvodu se mi vybavila stará píseň: "Moje štěně vypadá trochu jako buldok a doga, potápěčský pes a všichni ovčáci najednou." Tohle se mi líbí. Ne, nevoní jako psi, ale je to další sto první variace bílosladké cukrové vaty, která vás zamotá a udusí. Vrchní tóny se neúspěšně snaží dřepět na husté hromadě bělokvětého šílenství. Zlá vanilka se škrábe ze dna, beznaděj základu ji činí unaveně kyselou. Naštěstí to netrvá dlouho; chuť je nestálá.

Miss-Tress

Mh, nesouhlasím s FoudeToi, samozřejmě bez polemického záměru a s respektem k názorům každého.
Podle mého názoru by cena parfému měla být úměrná tomu, co v něm najdete. Chanel i ve své komerční řadě dokáže udělat jeden parfém odlišný od druhého. Některé se mi opravdu nelíbí, jako třeba No 5 a Coco 1984 nebo Mademoiselle, jiné považuji za velmi dobré (linie Chance, Coco Noir). Nikdy nevytvořil silně gurmánské parfémy nebo s těmi dnešními bílými květinami. Chanel také používá syntetiku, myslím, že ve své exkluzivní řadě, ale výkon mezi jeho a těmito parfémy se nedá srovnávat... často jsou to mistrovská díla.
A pak mě napadají, na straně niche, domy jako Maria Candida Gentile nebo Profvmo Roma. 100-něco eur v každém 100 ml flakonu, a to mi nevadí, ale tóny jsou v obou případech přírodní. Pak se vám nemusí líbit ani jeden parfém, koneckonců není možné zamilovat si celou řadu, ale myslím, že jedna věc je chemicky napodobit květinu a druhá její pěstování, extrakce atd. a to nemluvím o ceně různých jantarových vůní. A to nemluvím o nákladech na různé jantary, benzoin atd., pokud se pustíte do orientálních vůní.
V těchto případech cena ospravedlňuje to, co pak najdete uvnitř. V ostatních případech, i těch nikových, ne. Protože já to vidím tak, že pokud na mě dáte parfém nad určitou částku, vyžaduji, aby ty tóny byly pravdivé, pokud nejsou, jdu na něco jiného.
Takže z té Prady, co přesně kupujeme? Myšlenku? Ne, protože vzorec je "kopie".
Jemné suroviny? Ne, stejně jako nejsou ty, které najdeme v parfémech jako voce viva nebo my way.
Kompoziční vyváženost? Ne, protože jsou to téměř všechny předávkované parfémy.
Pěkný hrneček na poličce s nápisem Prada? Pravděpodobně ano.
Tady bych neutrácela peníze za nelevné parfémy, abych si domů odnesla naprosto laciné věci.
Teď Prada řekněme, že udělala jen tenhle malý přešlap... protože proti zbytku řady Femme, infuzi nebo třeba Prada Candy (která se mi NELÍBÍ, ale aspoň je výrazná) není co namítat

FouDeToi77

Řekla bych, že sestřelit tento parfém je příliš, pojďme raději říct "ještě méně" a řekněme, že je to ženská květinová vůně pro ženy v obleku od 40 let výše, které se mohou cítit tak upravené, jak chtějí, aniž by byly vtíravé, ale úhledné, spořádané a elegantní. Nevím, proč od parfému vždycky očekáváte tolik trápení pro smysly. Musíme je přece nosit, abychom se cítily dobře, abychom voněly, abychom byly s ostatními, líčily se!

Wooster

Dojmy ze skvrny (nebo, jak se říkalo ve starověkém Rusku, ze sušičky).

Vůně voní po másle. Trochu dusivá. Máslová sladkost a pod ní se snaží prosadit něco svěžího, vzdušně průzračného, jantarově slaného, ale kvůli karamelové sladkosti není skoro nic jiného slyšet. Vůně je překvapivě stejná jak minutu po aplikaci, tak o pět hodin později. Vůbec se nemění. Velmi vytrvalá a neměnná. Není z kategorie ženských, ale z kategorie "lahodných". Sladké pryskyřice a vanilka na sebe strhávají pozornost. Jsou mírně zředěny pižmem. Zvuk je kvalitní, nekomplikovaný, velmi hladký, velmi luxusní, monolitický a ne tak monotónní, ale naprosto bez vývoje. Podle mého názoru ani ne tak kompot, jako spíše lehce šťavnatý, ale nutně italský dezert. Sladkost sladkost sladkost sladkost sladkost ... Žádné zemité, molekulární, kovové, pižmové příběhy se nekonaly. Velmi decentní a konvenční. Spíš taková teenagerovsko-mládežnická záležitost. V čem spočívá paradox, je záhadou. Žádné kontrapunktické tóny nebo švihácký zvrat není zjištěn. Naopak hladká a gurmánsky jedlá.

bug.juice.184

Pokud jste ji vyzkoušeli a zajímalo by vás, proč se jmenuje Paradox, když na ní není nic paradoxního, kromě toho, že je nudná, generická a že Prada obvykle takové parfémy nevyrábí, tak co to je, odpověď zní - L'Oreal. Koupili Muglera, Pradu, YSL, Valentina a mnoho dalších a začali ničit všechny značkové parfumérské domy. Proto to voní úplně stejně jako milion jiných parfémů, levně a jako pokojový sprej, svíčka nebo změkčovač tkanin.

Espartaco

Je mi líto i špatných recenzí, ale ještě víc je mi líto lidí, kteří za to hodlají utratit své peníze, je třeba je varovat.

Paradoxe je jen další z těch lobotomizovaných módních zombií, další vůně bez osobnosti a obsahu, bez ničeho, co by vám řeklo o Pradě, jen další růžový teenagerský hruškový džus s rozmazanou bílou květinovou příchutí a sladkým duněním v pozadí, o které se nikdo neprosil, další na seznamu klonovaných parfémů vytvořených robotem, který analyzuje statistiky.

Prada, která vytvořila Amber a Amber pour homme, pracuje s třídou, odlišnou od těch ostatních značek, s vůněmi vytvořenými proto, aby si je veřejnost zamilovala a byla jim věrná, s vůněmi, v nichž zakladatelka domu zanechala svůj vkus, své vzpomínky, své vzpomínky podepsané... Nebo ohromující řada elixírů, s tím vzácným a bylinným talkem, jakým byla původní Infusion de Iris nebo velkolepá Infusion de Hombre. Zapomeňte na ně. Už několik let je Prada jen další značkou, která se ke spotřebiteli chová jako hltač trháků a cetek, a tato fotokopie fotokopie je toho jen důkazem. Chudák dáma, která se před lety zamilovala do Amberu, dlouho očekávaného parfému Prada, si nejspíš přičichne k flíčku, a zatímco jí do nosu stoupá otřepaná, přehnaná vůně věciček z party, ruka už sahá po kabelce, kterou položila na pult, aby utekla.

PS. Už poslední uvedení značky na trh, velmi slabé La Femme a l' Homme, naznačilo, že tato Prada roku 2010 je jen další ze stáda Lorealů, Puigů a LVMH, a skutečně, tato věc s názvem Paradoxe, názvem okopírovaným od Cardina, to potvrzuje. Vždycky tu bude Mercadona, která alespoň prodává totéž za devět eur.

Nedia

Dostala jsem vzorek tohoto nového parfému, takže ho budu recenzovat. Měla jsem ho na sobě teprve dnes, takže dokud ho později neupravím, je to jen první dojem. I když ani nevím, jestli to bude stát za úpravu, vzhledem k tomu, co jsem viděla...

Nechci nikoho urazit ani být hrubá se svým názorem, ale taky to nebudu dlouze rozebírat: podle mě je to blbost. Je mi líto značky a marketingové kampaně, modelky, lahve. To, co je vůně sama o sobě, je jen další generická vůně z řady "more of the same", které se teď točí. Vážně tři nosy za tohle? Iterace tisíckrát viděného, přeslazená aguachirri, u které nevíte, jestli je to Valentino, Armani, Prada nebo co. Bílá, květinová, cukrová. Trocha vodnatého jasmínu, trocha hořkého pseudoporanče... a to je vše. Neformovaná a bez osobnosti, chybí jí riziko a emoce. Je zapomenutelná, bez alchymie, bez esence. Tak moc se snaží zalíbit, až z ní nezbylo NIC.

Člověku se opravdu chce brečet, když vyřazují umělecká díla z tisku, aby jimi zaplnili regály parfumerií. A to je ten velký "paradox" domu, čím Prada kdysi byla a čím se stala nyní. Mám ráda parfémy, protože vyprávějí příběhy, a tenhle je už tisíckrát vyprávěný.

vulgarsaint

Ach jo, do tohohle jsem opravdu vkládal naděje.
Bylo velmi vzrušující vidět, že Prada přichází s něčím jiným než s dalším cukrovinkovým flankerem. byla jsem ráda, že se mi vzorek dostal do rukou tak brzy, a nemohla jsem se dočkat, až dorazí.
a no, vydržela jsem s ním na zápěstí necelou hodinu.
pokud se zajímáte o parfémy, už podle tónů vidíte, že to nebude nic extra. a taky není. já osobně mám ráda, když můžu poznat parfém jen podle vůně, to z něj podle mě dělá dobrý parfém. ale tohle, mám pocit, že už jsem to cítila tolikrát. neroli, pomerančový květ a vanilka? převratné. ale to ani nebyl můj největší problém.
a můj největší problém byl, že je to na mě moc. něco na té sladkosti a ovocném nádechu v kombinaci s tím, jak je to zároveň pižmové, je mi neuvěřitelně odporné. doslova, protože mi to spustilo migrénu.
pokud jste fanoušky značky prada, a to jak jako módního domu, tak na základě předchozích parfémů, tohle mi prostě nesedí. všechno od vůně až po flakon působí na můj nos a oči z nedostatku lepšího slova lacině. kdybych to nevěděla lépe, byla bych přesvědčená, že je to náhodná napodobenina parfému, který ani neexistuje, jen s připlácnutým názvem značky.

(protože jsem už dříve dostala velmi naštvané soukromé zprávy v reakci na negativní recenze, recenze parfému bude vždy velmi subjektivní. takhle to vnímám já. možná se vám to líbí a je to v pořádku. neposílejte mi výhrůžky smrtí, prosím lol)