Vivid Velvet Jesus Del Pozo pro ženy a muže

Vivid Velvet Jesus Del Pozo pro ženy a muže

mechový
živočišný
zemitý

Vivid Velvet podle Jesus Del Pozo je Floral vůně pro ženy a muže. Vivid Velvet byl/a uveden/a v roce 2021. "Nosem" za touto vůní je Emilie Bouge. Vrchní tóny jsou Krvavý pomeranč a Exotické ovoce; střední tóny jsouAmbra a Jasmín ; základní tóny jsou Cukr a Mech.

Parfumér

Krvavý pomeranč
Exotické ovoce

Ambra
Jasmín

Cukr
Mech

onehelsink

Ano, jedná se o citrusovou gurmánskou baklažánu s ovocnými tóny. Chuť je překvapivě dobře poskládaná. Já jako fanoušek a milovník Baccaratu, na kterém neslyším nic hrozného a děsivého (snad kromě jeho rozšířenosti a obrovského množství padělků a kopií), bych si lahvičku rád pořídil.

Zatím nosím vzorek, ale láhev bych asi nezvládla. Přesto bych dala přednost originálu. Myslím, že je bohatší a hutnější ve svém zvuku. V Butterfly je evernil (syntetická obdoba mechu) ostřejší než v originálu, navíc citrusový akord, který dělá vůni ještě "ostřejší" a zvonivější.

Изабо

Vivid Velvet (Živý samet) s totemovým motýlem je další baccaroise, ale vzácný úspěch! Vyzkoušela jsem různé variace na téma Great and Terrible... Některé vůně zdůraznily lékařský aspekt, jiné gurmánský. Zde je důraz kladen na gurmánský, ale jasné citrusové a ovocné tóny na začátku dělají vůni svěžejší a opravdu jasnou, jako křídla tropického motýla!
Je zde rozpoznatelný podtón jahodového karamelu, ale doplňuje ho citrusová šťáva a dokonce i něco jako broskev nebo mango. Základ nevyvolává žádné nepříjemné asociace. Na rozdíl od mnoha luxusních omagí má tento Butterfly hutný zvuk se sametovou texturou. Pokud do kolekce zařadit baklažán, pak jedině takový, s jasnými ovocnými akordy.

gabrionetka

Pro mě tato vůně rozhodně není, ale co se divit, protože všechny odkazy Baccart mě bolí hlava. Ve Vivid Velvet jsem cítila obvazy a nemocnici, ale jak víme, je to velmi individuální; pro mě je typický jasmín, který nesnáším a v této vůni hraje první housle. Výdrž velmi silná - minimálně 6h na kůži a nastříkaný svetr voněl ještě týden. Pokud máte rádi vůně z této rodiny, stojí za to se na tento návrh podívat, cena je skvělá a parametry pro tuto poličku jsou opravdu ok.

Původní recenze od Fragrantica.pl

Jumalanna

Vyzkoušel jsem si na zápěstí při testu 1 obláček. Nejdřív jsem to vůbec nechápala, prostě mi to nevonělo, dokonce jsem byla naštvaná. Asi za 15 minut se vůně objevila, a to se stopou. Šla jsem do skupiny ve školce a jedna holčička se ptá maminky "mami, co to tak krásně voní?", "to je vůně cukrové vaty". Doma jsem se zeptala své jedenáctileté dcery a ta také hned řekla, že vůně cukrové vaty. Bunda a mikina, na které se vůně dostala, stále voní božsky. Kromě recenze jsem si poslechla i BR540 a jsou si velmi podobné.