Crystal Noir Versace pro ženy

Crystal Noir Versace pro ženy

kokosový ořech
laktonický
svěží

Crystal Noir podle Versace je Orientální Floral vůně pro ženy. Crystal Noir byl/a uveden/a v roce 2004. "Nosem" za touto vůní je Antoine Lie. Vrchní tóny jsou Pepř, Zázvor a Kardamom; střední tóny jsouKokos, Gardénie, Pomerančový květ a Pivoňka ; základní tóny jsou Santalové dřevo, Pižmo a Jantar (ambra).

Parfumér

Pomerančový květ
Pivoňka

Santalové dřevo

Serj1979

Na mého starého přítele, můj otec, vždycky vydával nějaké neuvěřitelně příjemné a neobvyklé aroma, Vždycky jsem se chtěl zeptat, a co to voní tak dobře od strýce Zhenya))) ale vzhledem k jeho přísnosti a některé low-sociability) nějak neodvážil. Abych byl upřímný, myslel jsem si, že je to zástupce Montal)). A tak jsem jednoho dne stála na chodbě u svého přítele a čekala, až se připraví, učesá atd..., když tu najednou vyšel doktor Ženatý.Žeňa, vytáhl ze šuplíku tenhle Crystal Noir, a tak hojně si ho nanesl na krk, na sako a odešel, zeptala jsem se přítele, co je to za parfém, on (člověk vzdálený světu parfémů) se usmál a odpověděl, že jeho otec se tím nezatěžuje, stříká se matčiným parfémem)))) a já si teď tuto vůni spojuji jen s brutálním a mrzutým, prošedivělým mužem v obnošené kožené bundě a věčně nespokojeným se vším))))).

Cherry

Crystal Noir je kokosová magnólie s vůní 90. let.
Opojná, silná, možná až přehnaná.
Je to vůně pro ženu, která nechce za žádnou cenu zůstat nepovšimnuta.
Skvělý výkon, Crystal Noir je podle mého názoru vůně, která ztělesňuje identitu domu Versace více než kterákoli jiná.

Crystal Noir je
povýšená, usměvavá Naomi Campbell,
která odmítá odpovídat na jakékoli otázky,
Rozhovor poskytla Mara Venier.

Moonflower

Mám verzi Edt, 2022.
Nóty, které v ní vnímám, jsou směsicí tónů z Fragrantica a tónů uvedených na webových stránkách Versace.

Kořeněný úvod, spousta pepře, bílých květin, zejména gardénie, a ovoce (fík? černý rybíz? obojí, cítím je zřetelně): je to nádherná, svižná černá kočka mávající ocasem:
"Nedotýkej se mě bez dovolení".

Po 5/10 minutách se tato nádherná vůně stává extrémně, čistě kořeněnou: téměř balzamická vůně pro můj nos, kardamom připomínající lékořici a více bílých květin, kde gardénie ustupuje tuberóze. Zde tento parfém uvolňuje své nejsvůdnější kouzlo: je uhrančivý, tajemný, temný, zahalující, a přesto mi připadá sladký a chladný, cítím, že se hodí pro teplé letní/jarní večery právě pro svou temnou balzamičnost. Černá kočka se choulí na koberci, v pološeru místnosti osvětlené jen světlem krbu, a tady si stíny hrají s pohledem a kouzlo se naplňuje: místo kočky přede mnou stojí krásná žena, sošná, nahá, oděná jen dlouhými tmavými vlasy... má starobylý pohled první ženy stvořené na světě a tajemný úsměv někoho, kdo se dokonale zná. Nedoufej, že ji okouzlíš, můžeš být pouze okouzlen. Nebojte se jí, dokáže ublížit, ale nikdy tak neučiní bezdůvodně. Nedoufejte, že ji poznáte, stačí, když jí dovolíte, aby poznala vás.
Základ se zjemňuje, stává se máslovým a blízkým kůži: cítím vzdálenou vzpomínku na kokos, smíchanou s kořením, pižmem, jantarem a santalovým dřevem, rozhodně trochu vanilky. Rozplývá se na kůži, jemná a znepokojivá. Žena se zachumlala oblečená do vlasů, nová hra stínů a je tu opět kočka: je tichá, teď ti důvěřuje, ví, že tě svedla, a je si jistá, že tě může svádět znovu a znovu, noc co noc. Tiše se líně protáhne a začne vrnět: teď si můžeš užívat její společnosti.

Vůně dobrá první dvě hodiny, upřímně na vytrvalost jste mohli udělat lépe, skvělá cena, nádherný flakon. Je to temný parfém, zahalující, tajemný, buď ho milujete, nebo nenávidíte, je váš, nebo ne, nevidím ho dobře na lolitkách v fru fru šatech, ani na sportovcích v teniskách, pro nošení tohoto parfému musíte chtít vyzařovat kočičí ženskost a osobní sebevědomí: upřený pohled před sebe, kůže a vysoké podpatky. Vidím ji jako mimořádně vhodnou na večer, vyhnula bych se jí v zimě při super nízkých teplotách.

EDIT: nakonec jsem si koupila i 90ml EDP verzi. Tento parfém mě nejprve překvapil, okouzlil, zhypnotizoval a nakonec se prosadil jako podpis a podkopal parfém z dřívějška. Nebylo to zamilování na první pohled, ale na prvním rande určitě ano.
Stala jsem se na ní závislá, každou chvíli ji musím vzít do ruky a přivonět si k ní. Okouzluje mě, svádí a okouzluje. Nutím se nepoužívat ji každý den, protože se děsím toho, že se z ní stanu anosmickou.
Ve verzi EDP je kokos cítit mnohem silněji už od vrchních tónů, ale je to naprosto nepotravinový kokos, žádný opalovací krém, žádný balzám, je máslový, krémový a zároveň svěží. Nepůsobí na pláž, nepůsobí na tropy, spíše voní po holé kůži ležící na posteli, za teplé letní noci plné stínů a odlesků.
Paradoxně jsem zjistila, že tento kokos je mnohem lepší, pokud to s nástřiky nepřeháníte: jeden pod oblečení, na dekolt přímo na kůži, jeden, pokud chcete NAD oblečení, 3 nástřiky do vzduchu a projít v obláčku, STOP. Pokud nastříkáte víc, zvýrazníte ostřejší tóny a kokos podle mě hodně vyprchá. Je to zvláštní parfém, s vlastní osobností, kterou je třeba pochopit, dvořit se jí, milovat ji a respektovat.
Doba trvání je dobrá a siláž také: nosila jsem ji ráno v 6.15, v 15.30 už jsem ji necítila, ale ostatní ano. Byla jsem pochválena a ptali se mě, jaký parfém mám na sobě. Osoba, která mě pochválila, byla zmatená, protože nesnáší sladké parfémy a z kokosu se jí dělá špatně. Ale v tom je kouzlo tohoto parfému: pokud si vás vybere, vezme vás s sebou přes vrcholky.

pv_lada

Jsem šokován některými komentáři. Průměrný člověk na to nepřijde ani bez 100 gramů))))).
Mám toaletní vodu, dnes jsem si koupila i parfém.
Obecně pro lidi, kteří se s vůní nikdy nesetkali - jak voní?
Jako byste si dali horkou sprchu s nejrůznějšími gely, možná některé výrobky voněly po kokosu. Pak jste vyšli z koupelny a za pár minut jste se do ní vrátili. A tam je ten oblak pečujících produktů - jako by to byla ta vůně. Na toto srovnání jsem narazila, a když jsem si naslepo objednala svou první toaletní vodu a vyzkoušela ji - pro mě byla nejsprávnější asociace právě tato. Něco kolektivního, pečujícího. Ale ne jednoduchá, docela krásná!
Já osobně nedokážu rozlišit kokos, pivoňku, gardénii, fík, pepř, zázvor, ale cítím to všechno dohromady. Opravdu není snadné to jasně popsat))))))
Ale je v ní nějaký šmrnc.
Je jemná, delikátní, chladivá, přitažlivá a téměř nesladká.
Prošla jsem všechny recenze a jen v jedné jsem se dozvěděla, že TV a SP jsou téměř totožné vůně - přidávám se k vám a pro mě také. Stejná vůně, jen SP je možná trochu krémovější. Jinak rozdíl není poznat.
Co se týče technických vlastností, obě jsou dlouhotrvající, obě jsou mazlavé.
Přesto mi parfémová voda přišla technicky o něco lepší, takže si ji v budoucnu zopakuji. Vyplatí se mít obě? - Pravděpodobně ne. Jsou v podstatě stejné. Vezměte si, kterou chcete.
Je toaletní voda rozptýlenější - někteří tvrdí, že ano, já s tím moc nesouhlasím a nevidím v tom rozdíl.
Mně se vůně moc líbila, hlavně když jsem ji měla na sobě Total Black))))).

CamiAckerman

Možná se mi budete smát nebo se na mě zlobit... ale vždycky mi přišlo vtipné číst recenze typu: Parfém pro emancipované ženy nebo parfém pro sexy ženy nebo sexy parfém, že? Tak nějak jsem si vždycky myslela, že parfém nemůže být sexy per se, že jde o to, kdo ho nosí a jak ho nosí, až..... jsem narazila na vůni Crystal Noir

Je to parfém tak intimní, tak hluboký, tak srdečný, tak jemný... vybízí k tomu, abyste se ponořili do jeho vlhkosti, tepla a koření a čistoty, to vše dobře rozložené, aniž byste upadli do bujnosti.

Tady jsem objevila, že parfémy mohou být smyslné, že parfémy o nás hodně vypovídají a otevřel se mi svět lahodných parfémů, které nespadají do pojmu cukrovinky, za to všechno jsem si oblíbila Crystal... byl to první parfém, kterým jsem začala přechod od teenagerských parfémů 💛.

Miss-Tress

Je to charakteristická vůně mé velmi drahé přítelkyně. Bruneta, mléčná pleť, štíhlá, velmi dlouhé vlasy, nádherná.
Podle mého názoru dobře "ladí" s její estetikou a osobností. Koupila jsem si miniaturní formát, abych ji měla ideálně "stále u sebe".
A) Není to matoucí vůně, jen je v úvodu trochu alkoholická.
B) také v úvodu je rozhodně pepřová, černý pepř mám v parfémech moc ráda, protože dodává charakter.
C) kokos je na mně silně přítomen ve svěžím a realistickém vyznění.
D) bílý buket v kombinaci s kořením a dřevem jí dodává tělo, je to rozhodně plná vůně Jeden z těch super zahalujících parfémů, který vás "oblékne".
E) je nesmírně zneklidňující a smyslná.... Tohle se muži nemůže nelíbit, je to "lapač žen" 😂
F) stojí v jedné řadě s: Agent Provocateur lace noir, bulgari jasmin noir a laperla j'aime la nuit (v srdci).
G) je podle mě nejlepší Versace pro ženy.
H) zima/léto

Vynikající.

Espartaco

Crystal Noir mi připadá jako kuriozita, uznávám, že má syntetický povrch, který může vyvolat dojem tělového mléka spíše než jemného parfému. Přesto se mi docela líbí.

Crystal Noir (ten název je dokonalý) je mléčná pasta matné, azurově bílé barvy, skrz kterou nepronikne ani paprsek světla, parfém s konzistencí stébelnatého, mastného a bílého bahna plného androgynních a erotických tónů. Pokaždé, když ji vyzkouším, překvapí mě, jak je špatně sestavená, jak je hrubá, a právě to je součástí jejího kouzla, protože vás nenutí myslet na jiné parfémy.

Obvykle se vymýšlí skoro všechno, s malými obměnami a v reakci na nové módní trendy, ale základních deklinací je deset. Crystal Noir je kokosový parfém, který vás nenutí myslet na pláže nebo sluneční oleje, ale na parfémy, které mají svádět květinami a pryskyřicí. Pro mě je to bílý parfém, mléčný, velmi bílý, ale se stejnou barokní kvalitou ambrové vůně. Už jen proto mi připadá zajímavá, vytvořit z neutrálního tónu opulentnost a ohromující luxus, parfémovaná horchata?

Na druhou stranu mi připadá jako velmi americký parfém, jako ty luxusní penthouseové módy 70. let, které byly v té době tak populární v New Yorku, kde bylo všechno větší než život, ale střízlivé. Připomíná mi velký newyorský byt, velké koberce s bílým vlasem, rozsvícené krby, impozantní metakrylátové ornamenty a Barryho Whitea v pozadí.

Drsný, mléčný a především matný kokos, ozdobený velmi zřetelnou pižmovou gardénií s tóny kořeněného a dřevitého mléka. Jako bychom žili ve videoklipu, kterému se říkalo Philadelphia Sound... Parfém, který si jde svou vlastní cestou, skutečná okouzlující extravagance.

Dříve nebo později si nakonec koupím malý flakonek, i když se mi líbí, je to jedna z těch, které raději ucítím na ruce, než aby mi z krku vytékaly, protože může být kvůli svému kořeněnému květinovému mléčnému koktejlu v balení vnímána jako dost znepokojivá...

PS. Vzdálená příbuzná, ale s Womanity Mugler má leccos společného, což není nic neobvyklého, protože kokos a fík mají spoustu společných nuancí.

Hawaiiangirl

Jsem milovníkem gardénií a na zahradě pěstuju několik odrůd, ale soustředím se na druhy s největšími květy, zejména na Cape Jessamine s intenzivní vůní. Protože hmyz bílé květy nevidí, gardénie vypouštějí obrovské množství indulony, aby je opylovači mohli najít. Právě ten vytváří nádhernou vůni a má téměř narkotický účinek. Už jen z přivonění ke kytici jsem v rauši. Každý rok v květnu naplním svůj dům mísami gardénií a ta vůně je neuvěřitelná.

Přírodní gardénie se bohužel nedají destilovat, a proto jsem se snažila najít parfém, který by skutečně voněl jako pravá gardénie. Většina z nich se netrefí a nakonec voní buď příliš synteticky, příliš hvězdicově jasmínově nebo jako pomerančový květ, nebo přidávají další tóny, které odvádějí pozornost od problému. Až do teď. Versace Crystal Noir skutečně voní jako skutečná gardénie. To je velká pochvala od někoho, kdo tráví měsíc v roce čicháním ke skutečným květinám.

teotwawki

Recenze od člověka.

Tato vůně je omamná a je to moje nejoblíbenější dámská vůně vůbec. Tak, teď bych mohl přestat, ale dovolte mi to trochu rozvést.

Crystal noir je především zatraceně smyslná, je hladká, je intimní a působí jako moderní parfém, přičemž se vyhýbá všem těm těžkým věcem, které z dívky okamžitě udělají o 20 let starší voňavku. Ta krémová, ale vznešená kokosová atmosféra na vrcholu santalového dřeva je k nezaplacení.

Poprvé jsem se s touto vůní setkala, když jsem letěla z Dillí do Coimbatore a ta exoticky krásná letuška běhala po letadle sem a tam a pomáhala lidem s oříšky (hehe). Během letu jsem si četla knihu, ale pokaždé, když prošla kolem, jsem si říkala ... daaaaammmn, to tak krásně voní. Normálně si s letuškami nepovídám, protože mi to přijde fakt laciné, ale moje zvědavost mě ubíjela. Tak jsem přistoupila k letušce a po pěti minutách jsem se dozvěděla název vůně a složila jí kompliment, že má dobrý vkus.

Mám daleko horší zážitky z letů.

Každopádně po návratu do Evropy je zbytečné říkat, že jsem zašel do prvního duty free obchodu a koupil pro svou přítelkyni krásný flakon (EDP) Crystal Noir. s radostí mohu oznámit, že na mé přítelkyni je ještě krásnější! V ženských vůních se nevyznám, ale nikdy předtím jsem ji necítil, takže pro můj nos byla zcela jedinečná. Upřímně řečeno, dokonce bych ji chtěl nosit sám, je tak dobrá.

Dámy, pořiďte si ji. Nebo možná ne, protože vás budou na ulici srážet cizí lidé a divně se vyptávat.

9/10

CokeChile

Mléčná, krémová bílá gardénie křížená ještě krémovějším pomerančovým květem, který se koupe v kokosovém mléce. Sladká květinová vůně s nádechem opalovacího oleje (v určitém okamžiku mi hodně připomíná Hipnotyc Poison today). Přestože je hluboce ženská, na mé kůži zanechává krásnou směs santalového dřeva, kokosu, gardénie a pikantního pepřového tónu.
Je to teplá a poněkud nevinná vůně s průměrnou výdrží 4 až 5 hodin a středně těžkou až těžkou stopou v závislosti na počtu aplikací.

nicochelli

Tolikrát jsem se snažila koupit tento parfém... Myslela jsem, že to musí být EDP verze.
Konečně mi dnes přistál v rukou.
Extravagantní balení, přesně jako u Gianniho Versaceho. lol...
Kupte si ho ve tmě. Bála jsem se, že se mi nebude líbit.
Jedno slovo ji definuje: sexy! Vážně. Našla jsem svůj svůdný parfém na večery s manželem, který porazil Givenchy Ange ou Demon i Lancome La Vie est Belle. Zamiloval si ji! A především jsem si ho zamilovala já.
Květinová s pikantním pepřovým nádechem, který brzy přejde a ustoupí kokosovému, sladkému kokosu, který neulpívá. (Nechtějte po mně, abych podrobně popisovala její vývoj, další tóny atd. neumím to!)
Buďte opatrní s nástřiky. Dobře se vydechuje a vydrží!
Můj verdikt: 10 bodů!

cris nobre

Tajemný, sametový. Moje verze je edp. Kokos obklopený gardénií, kardamonem a zázvorem.
Není to zřejmý parfém, ale parfém plný dvojznačnosti.
Kočičí parfém. Ano, kočičí. Připomíná mi tesknotu kočkovitých šelem. Jejich matné, zasmušilé oči (téměř kapitulační). Konturální smyslnost. Flakon je krásný, měsíční, s představou noci. Gardénie je rozhodně květinou tesknoty a tato směs s kokosem jí dodává hedvábně saténový, kožešinový nádech a kardamom a chilli jsou "kočičím skokem". má opravdu kouřovou, stinnou atmosféru.
Na kůži sedí jemně, kulatě, svůdně, kočičí.
Skutečný "mazaný kočičí" parfém.
Rozkoš!
Dobře drží, střední projekce

*OldWestCowgirl* Adri

Crystal Noir
Měl jsem CN EDT a vyměnil jsem ho. Nechala jsem si jen zlomek.
Měla jsem CN EDP a vyměnila jsem ji, protože mě lákala, ale s vědomím, že v budoucnu bych si ji koupila znovu... lol. A to jsem udělala, mám ji znovu!
A teď jsem tady, mám tělové mléko a CN EDP 90ml, jednu z mých nejoblíbenějších.
Takže mezi nimi není velký rozdíl, vůně jsou si velmi blízké.
EDT je podle mě veselejší, sladší a tím pádem i trochu víc vlezlá přes den, protože se rozvoní, znáte to, když je parfém pořád a cítíte, jak vám "pulzuje na kůži", což začne být trochu předvídatelné a otravné? (To se stává i u Euphorie), jsou to parfémy, které nemůžete nosit 2 dny v jednom týdnu, protože pak se vám, miláčku, dělá opravdu špatně! (Ale samozřejmě jsou skvělé a Euphorii mám moc ráda, zvlášť v tuhé zimě).
Teď přejděme k CN EDP, je klasičtější, sametovější, krémovější, méně sladká a její kokosový nádech je vlhčí, víte, vlhký kokos, který je elegantnější než veselý kokos? To je v podstatě všechno. Miluju EDP.

pistola

Vybrala jsem si ho pro sebe a nosila jsem ho během pěti let svého posledního vztahu. Teď se nutím odstranit nechtěné vzpomínky tím, že si najdu novou vůni.Nemůžu najít NIC, co bych měla tak ráda jako tuhle a co by se takhle otáčelo a sklízelo komplimenty=(

Je VELMI kořeněná, temná, tajemná, koketní, ďábelská, femme fatale, "jsem krásná, ale neser mě, nebo tě probodnu svými jehlovými podpatky".

Můj bývalý nemohl udržet nos od mého krku a ve skutečnosti si ho jeho nejlepší mužský přítel nakonec koupil pro sebe poté, co mě neustále očichával, když jsme byli jednou všichni ve městě.

Mnohokrát se mi stalo, že mě muži zastavili a ptali se mě, co mám na sobě, a balili mě častěji než s jakoukoli jinou vůní.

Opravdu věřím, že tato vůně NENÍ pro každé tělo. Doslova... myslím, že musíte mít přirozenou chemii svých hormonů a těla, aby to s vámi fungovalo. Také je potřeba velmi živočišný, primární, silný, sexy a agresivní člověk, aby to zvládl. Podle mého názoru je to VELMI JEDNODUCHÉ.

PROSÍM, pokud máte nějaké doporučení pro mě a mou cestu k mé další signature vůni, která má podobný charakter jako tato... dejte mi vědět!

MN

Čím větší je rozmanitost pohledů, tím větší je kočičí zvědavost. Poprvé jsem to testoval před rokem. Zápěstí mi vonělo jeden den, manžeta na kabátě týden. Můj výraz obličeje "a la kocour z kresleného Shreka" neměl na manžela patřičný účinek a ve shodě byl vybrán krásný Tchoř K. Klein. Ale touha po vlastnictví zůstala. A tady - je můj! Peříčko je nádherné a podobné plášti francouzských králů - bílé se skvrnami černých špiček ocásků. Italský přepych, podobný zhýralosti florentských dvořanů renesance a jedu, kterým Borgiové tak obětavě omamovali své hosty. Ten lektvar je opojný a dráždivý. Ne, okurkový nálev a duch kokosové radosti mi nejsou dostupné. Hraběnčiny třešně také zůstávají tajemstvím jiné dimenze. Přichází však se solí. Sůl a pepř koření kytici květin, veškerá nádhera v základu spočívá na vavřínech jantaru a pižma. Ano, zdá se, že pižmová nóta, která spolu se solí dodává představě slanou okurku, může být kyselá, ale moje míra zvrácenosti ještě nedosáhla vrcholu.
Nevím, proč je tak nenáviděná, ale jeden kolega proběhl celou chodbou, sledoval mě do kanceláře a přiznal se, že mě našel podle vůně, což je skvělé. No, není to to, po čem touží každý z nás, když hledá jako dárek nějakou "mazlavou vůni"? Fenomenální vytrvalost a její celodenní přítomnost v mém obydlí rozjasnila zimní den. Nezaznamenala jsem žádné mdloby ani zkřivené obličeje se svraštělými nosy. Teď v ní sedím a tiše si ji vychutnávám.