Brésil L’Occitane Au Brésil pro ženy

zelený
zemitý
pačuli
růže

Brésil podle L’Occitane Au Brésil je Floral Green vůně pro ženy. Brésil byl/a uveden/a v roce 2019. Brésil byl/a vytvořen/a Leandro Petit a Marion Costero. Vrchní tóny jsou Zelené tóny, Bylinné tóny, Citrusy, Růžový pepř, Rozmarýn a Kokos; střední tóny jsouMagnólie, Bílá růže a Káva ; základní tóny jsou Cedr, Vetiver, Pačuli, Pižmo a Vanilka.

Zelené tóny

Káva

Cedr
Vetiver

Acacia Maia

Tento parfém je pro mě aromaterapie.

Když zavřu oči, vidím kapky vody stékající po zelených listech a stromy vyzařující lehkou vůni vlhkého dřeva po dlouhém dni deště.

Otevírá se zelená, s bylinným a lehce kořeněným nádechem, rozvíjí se spoustou bílých květů a dřevitým pozadím, aniž by byla těžká, je to velmi dobře sestavený, elegantní, svěží a univerzální parfém.

Zaujala mě její výdrž, na kůži mi vydržela několik hodin, projekce je intimnější, první hodinu se promítá, pak je tu ten lehký voňavý obláček, který ucítí každý, kdo se přiblíží.

Hledala jsem parfém s touto atmosférou, svěží, elegantní, příjemný, který nezůstane bez povšimnutí, a našla jsem ho.

To je neuvěřitelný zážitek!

Sabrina Oliveira

Slepý slepec!!!! Dal jsem mu ji bez milosti a podívej..... Zaslouží si to 💚
Lidé, jaká úžasná vůně květin a rostlin. Zamotala mi hlavu a vrátila mě do dětství, kdy jsem vyrůstal na statku. Ta vůně mi připomíná pozdní odpoledne na balkoně uprostřed lesa a květin. Myslím, že se nedá sdílet, na mé kůži byla velmi ženská, jemná.
Podívaná

Janantunes

Znáte píseň Morena Tropicana? Zní mi jako tento parfém. Cajá a spousta dalšího ovoce ze severovýchodu uprostřed dřeva a zelených tónů. Dokonalý výtvor v každém ohledu. Koncept, balení... umělecké dílo, které překládá naši zemi. Není v ní tolik květin, ale je v ní ovoce a zeleň, což je to, co je naše země. Ideální pro horké dny. Nejlepší ovocně-dřevitá vůně, jakou znám.