Parfémy: 121K

Hodnocení uživatelů
Hodnocení

Kdy nosit

Hodnocení parfému 4.26 z 5 s 125 hlasy

Moroccan Iris podle Lorga Parfums je vůně pro ženy a muže. Moroccan Iris byl/a uveden/a v roce 2021. Vrchní tón je Třešeň ; střední tóny jsouFialka a Jasmín ; základní tóny jsou Kořen kosatce, Cedr a Skořice.

Složení vůně
Pyramida parfému

Výkon
Demografie a hodnota

Přeložené recenze

Kari Dil

Velmi pěkná a originální fúze. Takových je v mé sbírce málo. Nebo popravdě řečeno žádné. Není to typická a opakující se vanilková s třešněmi nebo s mandlemi. Ani s likérem. Je to vůně, kde je hlavním protagonistou kosatec a je políbena marockou třešní a cedrem. Do hry vstupuje také skořice, ale v menší míře. Střední až vydatná stopa a doba trvání více než 8 hodin.

Květinová, atalkadová, kořeněná a lehce ovocná. Je to vůně, která vyzařuje kvalitu, kamkoli se podíváte. Zaujala mě a považuji ji za jedinečný, a proto velmi originální výtvor.

Mírně se přiklání k ženské straně škály. Ráda ji nosím v chladném nebo dokonce velmi chladném počasí. Pro příležitostné příležitosti. Žádné každodenní nebo pravidelné nošení. Je to výjimečná vůně.

Smltamoy

Je to rozhodně letní vůně: potřebuje teplo, aby rozkvetla ve všech svých tónech.
Měla jsem ji na sobě 21. června při 28 stupních a rozvinula se kolem fasetované třešně a fialky, trochu mi připomínala po l'ondée od Guerlaina.
Na kůži je sametová a hedvábná. Velmi hluboká a smyslná.

Původní recenze od Fragrantica.fr

Dr.No

Ano, pane!

Už jsem cítila kosatec s máslovou a pudrovou texturou, kosatec s kakaem, se šampaňským, s květinovým nábojem, s kůží, s dalším kosatcem, ale kosatec? s třešní?

Moroccan Iris se otevírá kombinací kosatce a třešně, která kompozici dominuje. Kosatec má pudrovou texturu a vůně třešní připomíná bonbóny. Tyto dva tóny jsou každý na 50 %, jako by soupeřily o to, který z nich bude výraznější. Výše zmíněnou kombinaci doprovází velmi lehký nádech kandovaného pozadí.

Lineární, dobře působící, unisexová s ženským nádechem. všestrannost? Omezená. Nosila bych ji večer, protože působí sexy, hravě a dostatečně plně, aby upoutala pozornost.

Nějaká ale? Dala bych jí malé využití, protože mám pocit, že je to jeden z těch druhů parfémů, které vás "praští do obličeje" častým nošením.

Kvalitní, dobře provedený parfém z francouzského domu a nabízí velmi zajímavou originalitu.

maddy.cucu

POW to je višeň a dětský pudr orris,
jedinečná, ale božská. Jedná se o rafinovanou a zakulacenou verzi Mancera's Wild Cherry.
I když mi přijde, že třešeň v Moroccan Iris je kyselá třešeň nosit jako Wild Cherry má sladší (syntetické) třešně.

Výkonný výkon. Kyselá třešeň přetrvává na oblečení. Na kůži se zjemňuje do kosatce

Koupila jsem si lahvičku!

Smltamoy

Je to vůně, kterou oceníte, když ji použijete, ale já ji na sobě téměř necítím. Na druhou stranu se široké oči diví, když projdu kolem (totéž s Musc Outreblanc), takže si představuji, že je to výjimečná šťáva, protože kromě těchto dvou vůní ostatní nejsou takovým hitem pro kolemjdoucí... Zvláštní, zvláštní!

Původní recenze od Fragrantica.fr

violet666

Třešeň hledejte ve vůních, které jsou po ní pojmenované, sladká třešeň, divoká třešeň atd..
Pak se stane, že ucítíte vzorek, který nese místo názvu kosatec, ale je to třešňová vůně.
Nikoli obvyklá mandlová třešeň.
Ne taková, která vám připomíná sklenici Amareny Fabbri, ale Boom, skutečná třešeň.
Intenzivní, která existuje a přetrvává na kůži.
A pokaždé, když pohnete zápěstím, dotknete se vlasů, vezmete do ruky pero, cítíte tuto třešeň i trochu retro kvůli fialce.
A je to pocit jako od Boha.
A Bože, cítíš to jako ty.

Piju kávu a myslím na tebe.

Chromatika - třešeň
The Runaways - Cherry Bomb

Vannamae__

Poté, co jsem zaplatila 22 dolarů za 2ml vzorek, jsem doufala, že si ho budu chtít přidat do své sbírky jako FB, ale stejně jako u ostatních, které jsem od tohoto domu zkoušela, mi připadají předražené a nedostačující. Samotná vůně je pěkná, líbí se mi v ní třešeň, mám ji víc než kosatec, který jsem chtěla, nicméně má velmi malou projekci. Má slušnou výdrž, ale nezanechává stopu delší než hodinu a stopa je přitom na plaché straně. Vůně je pěkná, ale je spíše nudná.

Pořád se snažím, aby mi tento dům vyhovoval, dokonce jsem si před pár lety koupila naslepo Ambre Platine a hned ji prodala kvůli stejným problémům... příjemná vůně, ale chybí projekce a wow faktor. Za 300 dolarů čekám víc. Mám pocit, že se tady peníze utrácejí spíš za hezky vypadající lahvičky. Vyzkoušela jsem už skoro všechny, a kdybych náhodou narazila na další 2 nové z této řady (santalový cukr a nektar), dala bych jim přičichnout, ale už mě nebaví platit vysoké ceny za jejich vzorky, které jsou prostě meh. Kdyby tato vůně byla výraznější, přidala bych si ji do sbírky. Kombinace s třešňovým kosatcem je krásná, ale pro mě příliš pomíjivá.

Ještě bych chtěla dodat, že v místě, kde se nacházím, je momentálně teplé počasí. Zbývá mi polovina vzorku a pokud se něco změní, otestuji ji znovu v chladnějším dni a aktualizuji recenzi.

Wise-222

Nejdříve chci povstat a zatleskat tomuto domu, protože jsou prvním domem, který si myslí, že udělá parfém Iris s novým nápadem a neudělali z něj vůni make-upu jako ostatní značky v těchto dnech, když uslyšíte název parfému Iris, první věc, která vám přijde na mysl, je vůně make-upu, to jsme viděli:
1.iris Poudre by Frederic malle.
2. iris de Syracuse od Boucheron exclusive line.
3. iris porcelain od ex nihlio.
3. iris fauv od atelier des ors.
4. iris dragees od Lancome .

Všechny tyto parfémy mají stejný typ vůně a jsou kolem vůně make-upu nebo drsné.
Moroccan Iris od Lorga Parfums je první parfém, který dostal Iris s novou suitou OMG nemůžu přestat čichat tento jasný,
krásný,jemný, komplexní a ohromující výtvor.

při přivonění se vám dostane třešňového cukroví kosatce, pak se ustálí na stejné vůni, ale s kombinací skořice a santalového dřeva, aby byla bohatá a hustá.

Všem milovnicím kosatce radím, aby vyzkoušely tento báječný výtvor, protože zapomenete na předchozí starou řadu parfémů Iris.

Délka trvání: 8 hodin.

Co nosí Fragrantica redaktoři letos na podzim? Iulia a Markéta

Kayali Vacay v setu miniaturních lahviček

Kayali Vacay v setu miniaturních lahviček

od Voňavé čtení Voňavé čtení
Commodity: Chvíli trvá, než se vymačká ta správná šťáva (Juice)

Commodity: Chvíli trvá, než se vymačká ta správná šťáva (Juice)

od Xeryuz Xeryuz
Šťastné a veselé Vánoce 2023!

Šťastné a veselé Vánoce 2023!

20. narozeniny ELNINO

20. narozeniny ELNINO