Nectar Cacheté podle Lorga Parfums je vůně pro ženy a muže. Nectar Cacheté byl/a uveden/a v roce 2021. Vrchní tóny jsou Kandované ovoce a Datle; střední tóny jsouMed, Šafrán a Jasmín ; základní tóny jsou Tabák, Vanilka a Kůže.

Minalerie
Sladký, lepkavý, sladký, kapající med, který čeká, až si ho slížeš z prstů..... Datle jsou krásné a jasmín snižuje sladký med - zabraňuje tomu, aby to bylo příliš sladké (ale udržuje to na hraně). Šafrán rozjasňuje a pozvedá, zatímco vanilka a tabák dodávají hloubku a bohatost. Kůži moc necítím, ale hádám, že právě ona ji ukotvuje a dodává jí hutnost.
Sexy sladká. Vypadá jako zvíře. Vydrží věčně.
Wise-222
tento parfém mě hodně mate a zároveň mě nutí se do něj bláznivě zamilovat a brzy budu vlastnit lahvičku.
datlové tóny nejsou vždy používány mnoha parfuméry, protože není snadné najít správný prvek, se kterým by se dal zkombinovat, směs mezi ovocem, datlemi, tabákem, medem a šafránem to jsou ty nejlepší tóny pro každého parfuméra, protože přidávají hodnotu každému parfému a tady je překvapení s touto šťávou fantastické a velkolepé bez jakéhokoli pochybování.
Ve vzduchu se prochází jemná příšera tak bych popsala tento parfém.
Celkově :9/10
nativelocal
Začněme tím, že... Když to píšu, jsem trochu v šoku a zmatená, protože až do této chvíle jsem nikdy nezažila, že by mě vzrušila vůně?? Jako bych doslova cítila, jak mi srdce bije v rozkroku, a myslím, že se této vůni úspěšně podařilo odemknout úplně novou úroveň mé závislosti na vůních, o které jsem ani nevěděla, že existuje.
Tuto vůni bych popsala jako vůni převážně sladkého medu, ale ne takové odrůdy, jakou má třeba Bee od Zoologist. Med zde voní spíše zpracovaně a sladce, ale nenechte se mýlit! Na této vůni není ani v nejmenším cítit nic syntetického. Medový nádech bych přirovnala k medovému nádechu v Bee from Ellis Brooklyn. V podstatě med pro ty, které by mohla odradit jeho živočišnější verze, ale také nejsou super spokojeni s jeho parfémovější verzí v něčem jako Scandal od Jeana Paula Gaultiera. Med má ten nejkrásnější, krémový vanilkový nádech a také možná nejpřístupnější kožený tón, na který jsem kdy sáhla. Je to bezpochyby výrazná kůže, ale je neuvěřitelně jemná a nemá absolutně žádný živočišný nádech. Ve směsi jsou přítomny datle, které dodávají vůni sladkost, jež je plná charakteru, a ne jen obyčejnost přímého cukru.
Celkově je tato vůně pro můj nos šíleně nádherná. Dokonce sexy. Rozhodně sexy. Výkon je také dost šílený, protože vydrží celou věčnost a také se krásně promítá. Vzhledem k mé první reakci bych ji nazvala afrodiziakem. Nepamatuji si, kdy naposledy mě nějaká vůně takhle zasáhla, a to je pro mě velmi vzrušující, protože někdy mám pocit, že už jsem toho navoněla tolik, že už není do čeho se zamilovat. Ale jsem ráda, že stále existují vůně, které mě dokážou posadit na zadek, protože to je pocit, který mi velmi chyběl. Rozhodně stojí za to, abyste si na ni sáhli, pokud máte rádi hřejivé, svůdné vůně s určitou hloubkou.