Red Tobacco Intense Mancera pro ženy a muže

tabák
živočišný
kouřový
oud

Red Tobacco Intense podle Mancera je Woody Spicy vůně pro ženy a muže. Toto je nová vůně. Red Tobacco Intense byl/a uveden/a v roce 2023. "Nosem" za touto vůní je Pierre Montale. Vrchní tóny jsou Agarové dřevo (oud), Skořice, Kadidlo, Hruška, Šafrán a Muškátový oříšek; střední tóny jsouKůže, Tabák, Pačuli, Jasmín a Vetiver ; základní tóny jsou Vanilka, Pižmo, Santalové dřevo, Guajakové dřevo a Ambra.

Agarové dřevo (oud)

Guajakové dřevo
Ambra

Drpc

Vyzkoušeno.
Tělo a základna jsou prakticky totožné.
Otevření této intenzivní je o něco kulatější, ovocnější, sladkost je zřetelně vnímána a není v ní ta prudká vichřice, na kterou nás pilně zvykal její "neintenzivní" bratr.
Ne, není mohutnější, není arogantnější. A zaplaťpánbůh za to, jinak by ffp2 byla opět na pořadu dne.
Přiznejme si, že RT není špatný parfém. Dvě věci způsobily, že mi tak přišel pod nos :
1) Nevybíravé používání subjektů, které si neuvědomují, že obtěžují ostatní, subjektů, které si kupují nicky jen proto, aby hledaly omračující/trailovou bombu možná vedenou nějakými guru.
2) Ohromující množství klonů a duplikátů odporné kvality.

Když pomineme tyto věci, RT je seriózní parfém, který si milovníci tabáku nemohou nechat ujít.
Nyní je RT intense něco zmírněného, jen oslabeného možná snadněji nositelného.
Komu bych tuto verzi doporučil?
Těm, kteří ji nikdy nevlastnili, protože se lépe otevírá a možná lépe ocení její autenticitu.
Naopak krotitelé zabijáckých projekcí by měli nadále používat normální verzi, a to nemyslím nijak zlomyslně, ti by neocenili ani minimální snížení výkonu.

Siviliys

Existují obě vůně, ta běžná je vytrvalejší a mazlavější. Intens je tišší a ne tak vytrvalá. Samotná vůně se od minulé verze trochu změnila, dostala jsem více tabáku a kůže, stala se hladší a zaoblenější.
Vzala jsem si ji bez na zkoušku, protože první verze se mi moc líbí. Ve výsledku si příště vezmu Eau de Parfum.

OlfactOrFiction

Tato vůně mi připomíná starou kavárnu zaměřenou na tabák, kterou jsem navštěvovala... stěny obložené pryskyřicí, stropní ventilátory cirkulující v podniku různé druhy kouře, hippies popíjející kořeněný aromatický čaj, staří vousatí muži zapalující tabákové dýmky sirkami. Za barem hořící kadidlo. Vůně, když člověk otevřel humidor a do obličeje mu vyrazila silná vůně 10 000 doutníků. Kolem vás prochází člověk s dredy, obalený pačuli, pije vanilkové latté, kouří americkou pálenku, na sobě má semišové boty Vintage a koženou bundu, která byla uložena na půdě.
Miluju voňavé vzpomínky, které jsem si tam uchoval z hodin strávených kouřením řetězů s přáteli, popíjením špinavého čaje a snahou číst přes závoj slz v očích z absolutního nedostatku dýchatelného vzduchu.
To mi také připomíná, jak jsem jako malé dítě otevíral strýcovu krabici od doutníků, jen abych se nadechl podivných vůní těch tabuizovaných věcí, které nebyly pro děti.

lemalelmao

Mancera Red Tobacco není jen obyčejná vůně, je to čichový žrout, voňavá podívaná, která o sobě dává vědět s jemností pochodující kapely v knihovně. Její "bestiální mód" není přehánění; tato vůně má siláž, kterou by bylo možné zaznamenat z vesmíru, a dlouhou výdrž, která se vyrovná poločasu rozpadu uranu 238. Představte si, že vejdete do místnosti a přivítá vás symfonie kořeněného tabáku a sladkých podtónů, které nějakým způsobem dokážou být rafinované i odvážně drzé. Vzpomínám si, že jsem si tento sprej nastříkal jen jednou, než jsem šel na večeři, a když jsem vstoupil do místnosti, vůně byla tak silná, že okamžitě vyléčila anosmii (ztrátu čichu) mého přítele! Hosté se přistihli, že sledují mé kroky, hypnotizováni její stopou, jako kreslená postavička plující za vůní čerstvě upečeného koláče. Parkující auta o tři bloky dál cítila můj příjezd. Tato vůně do místnosti nejen vstoupí, ale také si ji přivlastní.

petned

Chtěl jsem to už nějakou dobu vyzkoušet. Podám o tom zprávu:
Procházím nákupním centrem a vcházím do známého řetězce parfumerií.
Na levou ruku si dávám tu obvyklou a na pravou Intens.
První dojem: víc se mi líbí ten obyčejný. Obrovská, svůdná, velmi příjemná. Intens - přibližně stejný, ale překvapivě mnohem tišší a klidnější (ve srovnání s ním téměř žádný pocit). Jdu se projít.
Po 30 minutách: normální - stále obrovský a vytrvalý. Intens - začíná se projevovat. Teplý, kořeněný a trochu pudrový. Začínám se ptát, kdo je zajímavější.....
Po další hodině: normální začíná dusit, nechci si přiblížit ruku k obličeji. Intens je jemný a krásný.
Výsledek: Intens zakoupen. Jednoznačně můj favorit v tomto subjektivním přímém srovnání.
A ne, nepopletla jsem si ruce.

P.S. Po 3 týdnech používání - velmi dlouho vydrží, stále se mi moc líbí. Ale pozor na aplikaci. Na úkor své vytrvalosti může po pár hodinách hostitele udusit. Používám ho poměrně často, ale teď už výhradně na zápěstí (dál od obličeje).

OssesioNato

Při hodnocení IRT je nejjednodušší a nejjasnější porovnat ji s klasickou RT, protože jsou si téměř rovny, pokud jde o sušení.
U Red Tobacco Eau de parfum se v prvních 2/3 minutách cítíte jako po kopanci a ráně pěstí; vůbec nechápete, co se děje, všechny tóny se nesystematicky mísí dohromady a vytvářejí vůni podobnou plastu; pak jako mávnutím kouzelného proutku vše zaujme své místo, své vlastní proč a stane se pěkně rozlišitelným. Třešeň (nebo něco, co ji připomíná) tabák .... trvání a absurdní stopa.
Intese Red Tobacco extrait de parfum je rozhodně vylepšenou verzí Rt. Není zde ani stín kopance a údernosti; vše je jasné od začátku. Zde bych chtěl běžného uživatele uklidnit ("Ale jak je napadlo vytvořit ještě silnější Red Tobacco?!!"), že se nejedná o silnější verzi, ale prostě o jemnější, uklizenější a INTENZIVNĚJŠÍ, co se týče určitých tónů. Trvání, stopa jsou stejné, ne-li o něco horší než u klasické verze, ale najdeme zde jemnější a troufám si tvrdit, že méně chemickou vůni.
Závěrem lze říci, že se jedná o naprosto vylepšenou verzi klasické RT, která je kvalitnější a příjemnější než klasika, která drasticky rozděluje názory milovníků parfémů.
Pokud váháte, kterou verzi zvolit, sáhněte po této nejnovější verzi Intense.