Instant Crush Mancera pro ženy a muže

Instant Crush Mancera pro ženy a muže

kovový
růže

Instant Crush podle Mancera je Orientální Floral vůně pro ženy a muže. Instant Crush byl/a uveden/a v roce 2019. "Nosem" za touto vůní je Pierre Montale. Vrchní tóny jsou Šafrán, Zázvor, Sicilská mandarinka a Sicilský bergamot; střední tóny jsouJantarové dřevo, Marocká růže, Egyptský jasmín a List indonéského pačuli ; základní tóny jsou Madagaskarská vanilka, Bílé pižmo, Santalové dřevo a Dubový mech.

Šafrán

Bílé pižmo
Santalové dřevo
Dubový mech

Reina Amigdala

Jaký krásný parfém! Je to bratranec Baccarat Rouge, NE duplikát. Sdílejí něco, co připomíná BR540, ale tato vůně je mnohem více květinová, vanilková a, jak je pro Manceru charakteristické, pižmová. Je opravdu krásná, asi bych ji nosila za letních večerů a v chladnějším období na mě nepůsobí nijak extra zimně, ale v horku bych ji rozhodně nenosila. Výdrž je VĚČNÁ, na kůži vydrží přes 12 hodin a na oblečení voní i po vyprání. Nemá však ohromující vůni, řekla bych, že je umírněná.

immortale09

Teprve nedávno jsem měla možnost vyzkoušet Baccarat Rouge v jednom butiku a rozhodně potvrzuji podobnost s Instant Crush. Také podle mého názoru patříme do stejného žánru jako Montale Arabians Tonka (ovšem s tím rozdílem, že tato Mancera je méně silná než Montale).
Je popisována jako unisex, ale pokud jde o mě, vnímám ji jako extrémně ženskou nebo alespoň vhodnější na ženu.
Vanilková, pudrová, cukrová, likérová atd. atd. Můžeme ji shrnout jedním slovem: velmi sladká!
Možná až příliš. Proto ji vidím jako dokonalou na ženě. Výborná výdrž a stopa: ještě ráno po nastříkání jsem ji, byť slabě, cítila na zápěstí.
Smyslná? Nevím.. Vím jen, že je velmi dobrá a na ženě, možná dokonce krásné ženě, ji vidím jako svůdnou.
Velmi zajímavá vůně pro milovníky tohoto žánru!
Závěrem: velmi dobrá, ale z právě uvedených důvodů si ji nekoupím.

Eucalipto

S Instant Crush jsem našla nepořádný parfém, který se časem zlepšuje.
Musím říct, že se nestane jedním z mých nejoblíbenějších od francouzského domu, ale je to dobrý parfém.

Ve vrchních tónech se snaží dát vale typické ambrové šafránové vůni, která v parfumerii tolik hraje prim od dob, kdy Francis Kurkdjian udělal svou věc s Baccarat Rouge, dosahují toho díky zázvorovým a citrusovým tónům, které přinášejí svěžest, ale nedostávají se do kulaté vůně, ale docela ostré i s nějakým detailem, který se mi v pozadí moc nelíbí.

Naštěstí jí hodiny svědčí a jantar se stává pánem kompozice, která deklaruje mnoho tónů, které vůbec nevnímám. Možná jasmín, ale je to právě jantar, který spolu s vanilkou a tunami pižma dominuje parfému od první půlhodiny až do konce s jemnou a krémovou sladkostí lehce dřevitou; santalové dřevo se snaží kontrovat, jak může tolik sladkosti, ale je to spíše ženský než mužský parfém, který myslím nebude mít problém nosit nikdo, kdo má rád sladkou dnu zmíněného Baccarat Rouge.

Je o něco citrusovější než zmíněný Baccarat Rouge, což ji sice nečiní nositelnější v horku, ale dodává jí to ležérnější a univerzálnější charakter, navíc její dostupnější cena také napomáhá tomu, aby se nosila s menším rozruchem a s větší radostí.

Závěrem lze říci, že jde o dílo, které není příliš osobité, ale má příjemnou vůni a slouží jako cenově dostupná alternativa k parfémům tak drahým, jako je Maison Francis Kurkdjian, ne že by byly totožné, ale pokud jde o parfém zjevně inspirovaný touto dnou; také si všimněte, že jeho provedení je velmi korektní se zdůrazněním trvání nad projekcí a probuzením, a to se u cen nad sto eur vždy cení.

Candycandy40

Něco se s tímto parfémem stalo, před dvěma lety jsem v parfumerii dostala dekantát a když jsem si ho konečně koupila, vůbec není stejný. Vzorek byl mnohem sladší a vydržel mnohem déle. Teď je mnohem sušší, více unisex, voní mi jen po šafránu a vydrží velmi málo.

Řešení: smíchejte ji s červenou Temptation od Zary, která je sladší a vydrží déle, nebo s cloudem od Ariany Grande.

Přijde mi jako samozřejmost, že se přeformulovávají i niche parfémy, protože jsou pořád za stejně drahou cenu jako vždycky, takže vám prodají aguachirri. A ještě ke všemu to dělají se svým nejprodávanějším parfémem, který by měl být nejrozmazlenější z celého domu.

Už si ho nekoupím. Škoda Mancera! Něco špatného se děje, když levná verze předčí originál.

Edit. Upřímně musím říct, že časem se parfém stává intenzivnějším a plnějším, zřejmě je třeba ho nechat macerovat. Nicméně stále je sušší než když jsem vzorek dostala poprvé a převažuje vůně šafránu. Až ji dopiju, budu přemýšlet, jestli si ji koupím znovu. Ale dobře, chtěla jsem říct, že se časem a používáním zlepšila v intenzitě a vůni, protože stejně jako se říkají špatné věci, musí se říkat i ty dobré, podle vlastní zkušenosti.

ManfrediGaetano14

Okamžité rozdrcení. "Coup de coeur olfactif".
Mancera Marketing popisuje tento parfém jako olfactory coup de coeur: v úvodu se objevují tóny zázvoru, citrusů a šafránu, v srdci trio růže, egyptského jasmínu a "vzácného" jantaru, v základu santalové dřevo, madagaskarská vanilka, dubový mech a bílé pižmo. Stručně řečeno, takto popsaná vůně by mohla oslovit každého. Ve skutečnosti je mnohem přitažlivější pro ty, kteří si, banálněji řečeno, Instant Crush spojují s Baccarat Rouge, mnohem dražším parfémem, který se za necelých deset let od svého uvedení na trh (2014) stal legendou, přestože ve výrobě jeho hodnota dosahuje několika eur, neboť jde o koncentrát hedionu, ambroxu a dubového mechu. Tímto nechci být špatně pochopen. Baccarat Rouge miluji. Ale Instant Crush je mnohem vzácnější a propracovanější. Ve skutečnosti je v suchém dechu kromě knokautu Hedione & Co. ještě akord santalového dřeva, ethylmaltolu a vanilky, který ji činí naprosto nesrovnatelnou s Baccarat Rouge. Kdyby Montale chtěl skutečně napodobit Baccarat, s Instant Crush by to tedy hodně pokazil.
Místo toho je mnohem pravděpodobnější, že Montale chtěl dát "lekci" Francisi Kurkdjianovi a učinit jeho až příliš éterickou a "přepálenou" intuici ještě opulentnější a bohatší. Na druhou stranu Pierre Montale je umělecké dítě a má zjevně svůj vlastní styl. Vývoj obou vůní je také poměrně vzdálený. Baccarat Rouge se ve skutečnosti ujímá jako oheň, hoří a začíná se promítat dva až tři metry daleko, aby na kůži zůstala jen stopa. Instant Crush je naproti tomu mnohem hutnější, těžší a koncentrovanější. Postrádá těkavost Baccarat Rouge. "Nepálí" a odhaluje všechny své tváře mnohem pomaleji. Upřímně oceňuji krémovou laktonickou fázi, které dominuje santalové dřevo a ethylmaltol.
Závěrem by se toho dalo říci mnohem více. Pokud však hledáte pouze klon Baccarat Rouge, vyhněte se jí. Tento parfém není pro vás. Mnohem víc se pojí s představou vanilkového santalového dřeva.

salvov631

Bombardována recenzemi na Intast Crush, slyšela jsem o ní všude jako o parfému na vlně Kurkdjan's Baccarat rouge, mám Baccarat rouge a jsem velkou obdivovatelkou značky Mancera/Montale, musela jsem otestovat i tento parfém; prý je to také parfém "velmi podobný" Arabians tonka (parfém, který mám také, nebo spíše nosím právě v okamžiku psaní této recenze).
Zkouším ho už přes měsíc a myslím, že jsem docela připravená o něm mluvit.
Pro mě je Instant Crush (který ve mně vlastně po přivonění vyvolal okamžité poblouznění/zamilování) jiný než baccarat rouge i Arabians tonka. Možná, že jakmile ji nastříkáte (prvních 10 vteřin), může vám připomínat baccarat, ale na mně se změní ve vůni s vanilkovými/burnusovými vibracemi, která ve mně vyvolává pocit čerstvě upečeného vanilkového koláčku; nemá nic společného ani s tím, když mám na sobě baccarat, ani s tím, když mám na sobě Arabians tonka (mnohem těžší, tam se bavíme o oudu, růži a tonce).
Pro mě je to malý koncentrát zázraku, malá sladká pochoutka.
Absolutně vysoce účinná, považuji ji za další unisex Pierrovo mistrovské dílo.
Také 10/10.

amanda2020

Otázka, která nezmizí: "Je to duplikát Baccarat Rouge 540?" BR540 neznám, ale znám Cloud (Ariana Grande), který je prý téměř totožný. Mohu vám říct, že Instant Crush je z 80 % podobná Cloud! Až na to, že Instant Crush je elegantnější, lépe konstruovaná, méně syntetická a s VYNIKAJÍCÍ projekcí a trváním. Je to opravdu "instant crush" lol Mám ji na sobě tři dny a zamilovávám se do ní čím dál víc. Myslím, že je unisex! Je sexy! A můžu vám říct, že bohatě voní lol Nosím ji přes den i v noci a dostávám komplimenty.

Celkové hodnocení: 10/10

Ivan Mendes

Pokud hledáte něco, co by vás zaujalo a zároveň pochválilo, je to přesně ono.
Úctyhodná gurmánská vůně, ano, je sladká, ale zdaleka ne mazlavá, je to vyvážená sladkost, nesmírně sexy, provokativní, nápadná a svůdná. Mějte na paměti, že kromě sladkosti, která je zde velmi snadno akceptovatelná, musíte mít rádi květinové tóny, protože růže a jasmín jsou velmi výrazné, vlastně tyto tóny jsou téměř hlavními protagonisty spolu s vanilkou a santalovým dřevem, ale myslím, že nic v tomto parfému nemá větší množství než pižmový tón v základu, taková rovnováha, i když je to tak silný parfém. Navzdory marketingu zaměřenému na mužské publikum mi přijde naprosto sdílný.
Ze všech vůní, které jsem v životě nosila, je tato zdaleka nejchválenější.

UNIVERZÁLNÍ KLIMA: 7,5/10 PODZIM, ZIMA (CHLADNÉ JARNÍ NOCI)

UNIVERZÁLNOST PŘÍLEŽITOSTI: 7,5 / 10 BALADY, RANDE.

PROJEKCE: 11/10 - 3:30 AŽ 4 HODINY VYSOKÉ PROJEKCE

FIXACE: 11/10 - MONSTRÓZNÍ, 15, 16 H KLIDNĚ A VELMI ZNATELNĚ NA KŮŽI. NA OBLEČENÍ ZŮSTÁVÁ TÝDNY.

AROMA: 10

Nikita001

Trvanlivost této vůně je prostě HROZNÁ! Ohromil mě puch mého spolužáka na schodišti, když jsem ho následoval o patro níž. Ta vůně je jako dělo. Lidé na ni v komentářích často fuj, možná jsou to ti, kteří mají mastnou, horkou pleť? Nechápu, proč na spoustě lidí tato vůně voní jako jedovatě štiplavé tóny ponožek a lékařského jódu. Na mně voní mužně, velmi pikantně sladce jantarově jódově (nebojte se jódu!). V mé hlavě je to jako etalon mužské parfumerie! Na to, jak moc se na mně maskuje, voní a vydrží, a špička stopy je tak svěží a šlehačková jako kolínská voda, ale bez citrusů, které značka sama naordinovala respekt, jsem nikdy neměla takovou pecku.

Nobody.Really

Pro kulturu

Dnes mi poštou přišel Mancera's Instant Crush a s radostí jsem u dveří odchytla doručovatele FedEx, aby balíček převzal. Prezentace je nádherná a jsem velkým fanouškem vylepšení, která Mancera v této konkrétní řadě zavedla. Už nedostanete odklopné uzávěry - které upřímně řečeno nebyly špatné - ale nově zavedené magnetické uzávěry nabízejí pocit luxusu, bezpečí i pohodlí zároveň. Nové rozprašovače jsou navíc úžasné, poskytují vám mnohem lepší distribuci spolu s novou možností ovládat objem vůně, ne nepodobnou té typické od Diora nebo Chanelu.

Nehledě na to je tento konkrétní díl v rámci řady Mancera svým způsobem docela záhadný. To ovšem neznamená, že by vůně sama o sobě byla nějak náročná - ba právě naopak: Instant Crush je překvapivě krásná, snadno nositelná pro obě pohlaví a navzdory častému srovnávání s různými jinými populárními nabídkami se jí daří poskytovat poměrně jedinečný olfaktorický zážitek.

Instant Crush jako by z flakonu vystupovala v podobě zářivé, třpytivé kaskády citrusů a květin, která spolupracuje s až děsivě průzračným, avšak hutným pižmem, doprovázeným ze všech stran naprosto svůdným vanilkovým tónem spojeným s něčím, co se zdá být ambroxanovou složkou, která vůni propůjčuje teplý, téměř kovový podtón. Kdybych měla hádat, mohu se jen domnívat, že viníkem výše zmíněného dojmu by bylo uvedené ambrové dřevo, ačkoli ve složení opravdu nepozoruji žádné skutečně dřevité akordy.

Pak se během několika minut vůně téměř vytratí. . . . To si nedělám legraci. Myslím to smrtelně vážně. Během pěti minut se zdá, že celá show skončila. Opravdu, je to přesně takový pocit, jako když jdete do kina, sledujete všechny upoutávky, slyšíte různá témata spolupracujících studií a pak sledujete černo kvůli výpadku proudu. Je to tak vyprázdněné. Jste nadšení, a pak zůstanete zmatení i naštvaní.

Kupodivu jsem po troše čtení došel k závěru, že chemické složení Instant Crush obsahuje nějakou variantu toho, co by mohl být akord pižma, který iniciuje ten nejzuřivěji agresivní případ předčasné olfaktorické únavy, jaký může člověk zažít. Je také velmi časté, že značná část populace prostě nedokáže vnímat mnoho z nesčetných permutací pižma. To by byl důvod, proč u některých pižmových vůní vidíte divoký rozptyl mezi jedinci, kteří uvádějí mimořádně vysokou siláž, projekci a výkonnost, zatímco menší, ale nápadně velký vzorek může nabídnout zjištění, která naznačují, že daná vůně je ochablá nebo němá (i když mnohdy dlouho vydrží velmi blízko pokožky).

Ale tady je ten kámen úrazu: Instant Crush má ten nejzvláštnější způsob, jak s vámi - pro nedostatek lepšího výrazu - flirtovat. Vážně. Budete si jisti, že vůně vypršela, a jak budete pokračovat v denní činnosti, pravidelně se vůně znovu objeví a bude nádherná. Navozuje dojem šumivého, jiskřivého, sladkého, vanilkově acetonového nádechu - což, jsem si vědoma, zní absurdně a možná i odpudivě. Kdo by chtěl vonět jako zasraný odlakovač na nehty? Nicméně vám dávám své slovo, je to docela krásné.

Výkon byl zvláštní, a to se může stát problematické. Pokud se po aplikaci vůně podíváte na svou pokožku, je zcela zřejmé, že koncentrace oleje je nadmíru vysoká. Navíc poté, co jsem se několika lidí zeptala na jejich názor na sílu vůně, jsem dostala zpětnou vazbu, která jasně naznačovala, že vůně je více než znatelná. A to při dvou středně velkých stříknutích na hřbet ruky. To by podle mě naznačovalo, že vůně je silná, i když vy sami jako nositelé nejste vůni po delší dobu vůbec schopni vnímat.

Bylo vám tedy doporučeno: aplikujte s velkou opatrností. Instant Crush je klamavě silná.

Celkově musím říct, že na mě zatím udělala mimořádný dojem. Když pomineme osobní olfaktorické zvláštnosti, je to možná jediné nejlepší vydání Mancery za několik posledních let. Vůně je úchvatná, všestranná a charismatická.

Pohlaví? Není ani mužská, ani ženská, na tom nezáleží.

Příležitost? Pokud se použije v přiměřeném množství, můžete ji nosit v jakémkoli ročním období, kdykoli a kdekoli si jen dokážete představit.

Bezpečný nákup naslepo? Ani náhodou. Nejdřív to vyzkoušejte. Mohla by to být snadno chyba pro někoho, kdo má možná rád tento druh vůní jako čichač, ale ne jako nositel. Navíc pokud se setkáte s problémem, který jsem měla já, kdy vůně kolísá mezi tím, že je všude najednou a nikde není k nalezení, mohlo by to být obrovské zklamání.

Za mě je to solidních 9,5/10.

Jak už bylo řečeno: Zůstaňte v bezpečí, zůstaňte zdraví a buďte snadno superstar. Uvidíme se.

Zůstaňte zářiví.

S úctou a respektem,

Nobody.Really

Marilisa

Nemám minus negativní recenze, pokud jsou napsány objektivně, na případu, tj. užitečné pro potenciální kupující. Nelíbící se parfém se dá vždy popsat jasně, ale taktně: "velmi vtíravý zvuk", "příliš výrazný tón ...", "špatná výdrž" apod. Ale když se v recenzi objeví takové věci jako "tón jako v levném parfému", "moje noční můra", "zdá se mi sen, který se smývá", pak v tom vidím jen zbytečnou hysterii a neúctu k těm, kteří parfémy milují a nosí.
Crush nemám v oblíbených, ale už jsem si vzala druhý vzorek. Jasná, sladká (ne gurmánská), hřejivá. Nosím ji v zimě, když mám náladu, dokonce jsem párkrát dostala kompliment.

Enjoy40

Nevlastním "hypovanou" BR540, dokonce ani karafu, ale připomíná mi nějaký výjimečný okamžik, lidi, místa, úspěchy. Možná vzpomínku, která potěší, vyvolá hrdost a úsměv. Když si ji nastříkáte na kůži, naplní vás krásná, sladká, útulná, silná aura...

Znáte ty @balada parfémy? Tohle je parfém "majitele" akce. São Vicente - Sp / 22/08/2020 - 17°

Počasí - podzim/zima
Design (lahvička) - 9
Cena - 8,5

Maximální respekt Mancera."

armo.gulliani

Srovnávala jsem tento parfém s jeho příbuzným od Montal, - Sensual Instinct, při bližším pohledu zcela odlišné vůně). Jestliže Montal je hořko-cukrově-olejový, pak Instinct Crush je svěžejší (ale pouze ve srovnání, sám o sobě svěží není). V Manserě není kávově-jodová hořkost, ale je tam pocit, jako by vzali po pár kapkách Baccaratu, Kirku a Andromedy a smíchali to dohromady :). Ale Mansera je jemnější než vzorky Terenzi, nekřičí, nevyrazí vám dech a po tanci jahod a broskví se sladkým květinovým medem přichází příjemný rozpoznatelný skořicově-vanilkový základ Mansery, a tady je větší podobnost s Montale. Samozřejmě, že jednotlivě jsou všechny tyto parfémy jiné, Baccarat, Kirke, Andromeda, Instant Crush, Sensual Instinct, jen některé tóny se navzájem připomínají. Tak nějak to je :)

piyux

Mancera Instant Crush EDP se otevírá mírnou projekcí sladkých, citrusových, dřevitých a květinových tónů. Úvod je lahodný, znamenitý, elegantní, lákavý, jiskřivý, jedinečný a velmi příjemný. Nejvýraznějšími úvodními tóny jsou bergamot, mandarinka, šafrán, vanilka a ambrové dřevo. Ambrové dřevo je výrazný, sladký, pryskyřičný, leštěný a velmi rafinovaný dřevitý tón; šafrán je další, hořkosladký, kožený, zemitý a kořeněný. Kožený nádech šafránu je nápadný, neškodný, ale dobře funguje jako vystupující akord. Bergamot a mandarinka jsou patrné během úvodu, ale kyselost bergamotu zůstává jen na krátký okamžik, než se dostane o stupínek níže; sladkost mandarinky zůstává o něco déle. Spolu s ambrou a šafránem se objevuje vanilka, lahodný sladký, hutný, útulný, uklidňující a lahodný tón. O jeden či dva kroky za ní následují růže, jasmín, zázvor, santalové dřevo, pačuli a bílé pižmo. Přidává se kombinace červené růže, svěžího pikantního zázvoru, krémově sladkého, zeleného a jemně pudrového bílého pižma. Dubový mech je podpůrnou nótou, jen mechovým dotekem v pozadí. Vůně je poměrně lineární, úvod nechá na krátký okamžik zazářit citrusový bergamot a mandarinku více než ostatní tóny, ale ostatní tóny se dlouho neukážou. Šafrán a jeho kožený nádech, ambrové dřevo a vanilka vystoupají na vrchol vůně a zůstanou tam, následovány zbývajícími tóny. Jakmile Mancera Instant Crush EDP dosáhne úplného zaschnutí, lze ji shrnout jako středně vystouplou, velmi sladkou, vanilkovou, kořeněnou, šafránovou, dřevitou a pryskyřičně ambrovou vůni s květinovými, koženými, zelenými a bílými pižmovými akordy. Vůně působí ambrově, nenuceně, uklidňujícím, útulným, krémovým, lahodným, lahodným, hutným, elegantním, exotickým, znamenitým, květinovým, těžkým, vysoce kvalitním, intenzivním, lákavým, lehce koženým, dlouhotrvajícím, vyzrálým, moderním, příjemně namíchaným, hravým, pryskyřičným, rafinovaným, bohatým, svůdným, sladkým, jedinečným, unisexovým, dřevitým a velmi příjemným dojmem.

RECENZOVANÁ ŠARŽE: 2020 (#19J277A).
WOW RATING: 10/10. Jedná se o působivou a znamenitou vůni.
HODNOCENÍ NELÍBÍ: 1/10. Vůně je velmi sladká.
JEDINEČNOST: 10/10. Kombinace tónů vytváří jedinečnou a intenzivní vůni.
MASOVÁ PŘITAŽLIVOST: 8/10. Jedná se o vůni, která se bude líbit většině lidí.
PROJEKCE: 6/10. Velmi dobrá, asi 6 stop kolem nositele.
SÍLA VŮNĚ: 8/10. Působivá, asi 8 stop za nositelem.
APLIKACE: 4 rozprašování.
DLOUHODOBÁ VÝDRŽ: 7/10. Vynikající, asi 7 hodin, dobře promítá více než 4 hodiny.
SEZÓNY: Zima, jaro, podzim, chladnější dny, denní, noční a klimatizované prostředí.
PŘÍLEŽITOSTI: Vhodné pro slavnostní události, venkovní setkání, kancelář, neformální akce, svátky, dovolené, romantické akce, rande, kluby. Jedná se o vůni vhodnou do kanceláře.
VŠESTRANNOST: 8/10. Skvělá vůně do mírného i chladného počasí.
DÁMSKÁ VŮNĚ: Vůně: Unisex. Růže a jasmín jsou podpůrné tóny, slabé, ale výrazné. Vytvářejí malý příklon na ženskou stranu.
VĚK: 25 let a více.
DOPORUČENÍ: Mancera Instant Crush EDP lze zakoupit za přibližně 75 dolarů. Je to jedinečná, znamenitá a skvěle fungující vůně. Ti, kteří ocení šafránové, pryskyřičné a sladké vůně, zde najdou solidní volbu. Jedná se o skvělou koupi.
BLIND-BUY: Ne, nejprve ji vyzkoušejte.
PODOBNÉ: Toto jsou příklady vůní stejného žánru.

AllSaints Sunset Riot je velmi sladká vůně s ambrou, pomerančovými květy a růžovým pepřem; Baccarat Rough 540 Extrait je sladká ambrová, mandlová, pižmová, dřevitá a kořeněná vůně; Bond No 9 Greenwich Village EDP je fantastická, velmi sladká gurmánská vůně vanilky, pralinky, pižma, ambroxanu, bílé květinové pivoňky, leknínu, jasmínu a liči; Mancera Holidays EDP je skvělá, lahodná, sladká, vanilková, kokosová, květinově-ovocná vůně, ylang-ylang, květinová tiara a bílé pižmo; Mancera Jardin Exclusif EDP je skvělá, ovocná, pudrová, sladká a pižmová vůně; Mancera Sicily je fantastická, velmi pudrová, citrusová, ovocná a květinová, ale mírně nakloněná na ženskou stranu; Mancera Wild Cherry je skvělá, intenzivní, ovocná, třešňová, květinová, vanilková a sladká vůně; Montale Mukhallat Unisex EDP je silná projekce, velmi sladká, jahodová, vanilková, mandlová a ambrová vůně; Montale Sensual Instinct EDP má silnou projekci, fantastická, velmi sladká, pralinková, růžová a jemně mechová vůně; Moschino Toy Boy je jedinečná, sladká, ambrová, magnóliová, dřevitá a květinová vůně; Tiziana Terenzi Spirito Fiorentino je skvělá, sladká, šafránová, ambrová a květinová vůně; Mancera Instant Crush EDP je fantastická, intenzivní, lahodná, velmi sladká, vanilková, kořeněná, šafránová, dřevitá a pryskyřičně ambrová vůně.
SHRNUTÍ: Středně vystouplá, velmi sladká, vanilková, kořeněná, šafránová, dřevitá a pryskyřičně ambrová vůně s květinovými, zelenými a bílými pižmovými akordy. Vůně působí ambrově, nenuceně, uklidňujícím, útulným, krémovým, lahodným, lahodným, hutným, elegantním, exotickým, znamenitým, květinovým, těžkým, vysoce kvalitním, intenzivním, lákavým, lehce koženým, dlouhotrvajícím, zralým, moderním, příjemně namíchaným, hravým, pryskyřičným, rafinovaným, bohatým, svůdným, sladkým, jedinečným, unisexovým, dřevitým a velmi příjemným dojmem.

Deetron

Opět úžasná vůně od Mancera!
Jsem v šoku, jak tato značka stále vyrábí krásnější a krásnější, luxusnější a velmi zajímavé, ale přesto dokonale nositelné vůně!!!

Instant Crush je super svůdná a komplexní a mám problém ji jednoduše popsat. Dostala velmi příjemný a lehký krémově sladký charakter s přidanými nebesky šťavnatými svěžestmi z některých citrusů... Jsou v ní cítit květinové a trochu kořeněné vibrace, které jsou namíchány nesmírně harmonicky.

Pro mě je Instant Crush jakousi vzdálenou příbuznou Baccarat Rouge 540 Maison Francis Kurkdjian. Vím, že možná budu znít bláznivě, ale Instant Crush je pro mě ještě lepší! Dostala něco z té pryskyřicově sladko-dřevité atmosféry Baccarat Rouge 540, ale celá kompozice je hravější, mladší, univerzálnější a snadno nositelná při jakékoli příležitosti.

Chci říct, že jsem velkou fanynkou Baccarat Rouge 540 a považuji ji za úžasnou vůni, a toto srovnání je jen pro představu o Instant Crush. Obě vůně jsou dost odlišné a dostávají odvážné rozdíly, ale zároveň mají něco společného. Sdílejí tuto krémově pryskyřičnou sladkou vůni, ale v Instant Crush je vložena velmi lehkým a jemným způsobem... Baccarat Rouge 540 je mnohem hutnější, dřevitější a temnější.

Závěrečná slova - Instant Crush je velmi povznášející, šťastná, pozitivní a mistrovsky namíchaná vůně. Mancera opět vyrobila velkolepou vůni, která je dokonale nositelná, ale s jedinečnou duší. Bravo Mancera!

Versace
Eros Flame