Hodnocení parfému 3.54 z 5 s 111 hlasy
Into The Jungle podle Mandarina Duck je Aromatic Fougere vůně pro ženy a muže. Into The Jungle byl/a uveden/a v roce 2020. "Nosem" za touto vůní je Marion Costero. Vrchní tóny jsou Italský citrón, Mandarinka, Levandule, Rebarbora a Rozmarýn; střední tóny jsouFialka, Třešňový květ, Pivoňka, Gardénie a Růže ; základní tóny jsou Haitský vetiver, Dubový mech, Pižmo a Jantar (ambra).

Irinka
Klasický fougere začíná výrazně mužským směrem. Směrem k základu se zjemňuje, zní netuctově. Pro dámy schopné snést živé citrusy a levandule vrcholy lze dobře zvážit. Žádná vysoká vlhkost, žádná džungle, dobře se sestavuje, nerozpadá se. Vysoká laťka masového trhu.

Kimun
Dostal jsem vzorek s velkým nákupem. Používala jsem ji příležitostně, ale častěji jsem si ji zamilovala díky své lásce a tomu, jak se na ní vůně začala rozvíjet. Tak moc, že jsem jí musela dát plnou lahvičku. Jsem ráda, že nejsem příliš sofistikovaná a necítím se v ní lacině/masově, jen se při jejím vdechování opájím. Čistě zvonivá a svěží, sebevědomá, ale ne vtíravá. Připomíná mi svěžest vlhkého studeného (ale už ne mrazivého) jarního vzduchu po sněhu a dešti. Mmm, miluju ji.

toshynchik
Konečně jsem ji vyzkoušela! Ze všech tří je tato nejvíce unisexová (červená je spíše ženská, modrá mužská), je příjemná, je v ní lehká pudrovost a zeleň jako v džungli. Něco velmi vzdáleně evokuje Eden, tento typ pralesa, ale více tropický, ne bažinatý. Samotná vůně je dobrá, není chemická, poměrně vytrvalá (5 hodin), ale "není moje".