Toy Boy Moschino pro muže

Toy Boy Moschino pro muže

růže
jemně pikantní

Toy Boy podle Moschino je Woody Spicy vůně pro muže. Toy Boy byl/a uveden/a v roce 2019. "Nosem" za touto vůní je Yann Vasnier. Vrchní tóny jsou Růžový pepř, Hruška, Indonéský muškátový oříšek, Elimi a Bergamot; střední tóny jsouRůže, Hřebíček, Magnólie a Len setý ; základní tóny jsou Haitský vetiver, Kašmír, Santalové dřevo, Sylkolide a Jantar (ambra).

Parfumér

Kašmír
Sylkolide
Jantar (ambra)

Thanaquil

Budu už několikátým člověkem, který o tomto parfému mluví, ale nemohu se zdržet toho, abych tento opravdu pozoruhodný výtvor s velkým nadšením nepochválila.
Je senzační!!! Okouzlil mě hned od začátku, už jen při pohledu na něj: neodolatelný mrkající černý medvídek, který pod lehce koketní ironií skrývá svůdnou a mnohotvárnou duši! A jak se vám líbí? Potlesk!
Skvostná růže s velmi peprným a chutným incipitem, který po aromatické pikantnosti třaskavého koření nabývá na síle a zlomyslnosti: šťavnatá a voňavá červená růže, sametová a akuminátní růže, lehce stydlivá, která pokračuje ve hře na houpačce s bledou magnólií (kombinace růže a magnólie je vítěz!) s vodově zelenými odstíny a hlubokými pryskyřičnými tóny, které její tóny zatemňují.
Růže je vládkyní scény a nikdy neustupuje, v žádné fázi vývoje, ale směrem dolů se objevuje povzbuzující vetiver, nepříliš palčivý jantar a tato sylkolidová abstrakce, která, jak se domnívám, přispívá k vytvoření bizarního "latexově-uměle-cizí-sexy" efektu, který... bum! Čisté svádění, ale zahrané na moderní a městské rejstříky, naprosto unisexové a dokonce hravé.
Parfém, který se nehodlá brát vážně, ale který ví své a je bezostyšně krásný ve své hře na 'falešný tamarak' se skutečně smyslnou esencí a nikoli bez jisté temné elegance.
Nenápadná siláž vybízí k blízkému přičichnutí s doprovodným letmým polibkem... a přesto je ohromující vytrvalost tohoto parfému: skutečně povznesená, jakási dekalkomanie, kterou byste nikdy nechtěli sundat.
Skvělý výtvor, vřele doporučuji !!!
Svůdná !!!

Aromattum

Systém hodnocení Fragrantica umožňuje automatické smazání recenzí, pokud recenze obdrží více negativních hodnocení (palců dolů) než pozitivních (palců nahoru). Ve skutečnosti je recenze smazána pouze ze sekce "Recenze parfémů", ale zůstává viditelná v recenzích, které se zobrazují ve skříni a profilu uživatele.
Ačkoli takto Fragrantica funguje, nemyslím si, že by to byl nejdemokratičtější způsob, jak recenzi smazat, protože v mnoha případech existují oprávněné důvody pro zveřejnění jejích negativních aspektů. Je také patrné, že se zde vyskytují hateři, kteří kritizují recenze bez ohledu na to, co bylo napsáno, zejména pokud jsou recenzenti jejich nepřátelé. A také chápu, že recenze, která hodnotí vůni negativně, by neměla zmizet, protože negativní informace jsou také užitečné, jako vyvážení, aby se ti, kteří uvažují o koupi, nenechali unést hype (hype = hyperbola = přehánění), který vůně dostává v pozitivním smyslu a nebrali v potaz negativní stránku vůně, čímž se dostanou do nešťastného slepého...

Michel Fritsch

Po třech týdnech nošení tohoto parfému si myslím, že mohu zanechat informovanější recenzi. Takže tady je:

Jsem do něj prostě zamilovaná. Objevila jsem jeden z parfémů svého života! Ztotožňuji se s ním natolik, že se obávám budoucích reformulací nebo jeho ukončení. Doufám, že k tomu nikdy nedojde. Stal se mým podpisem!

Voní jako právě prořezaný růžový keř, ale s tmavou "vrstvou". Začátek není můj oblíbený, ale po pár minutách ukáže svou pravou tvář a pokračuje až do konce. Na mé pleti se vůbec nevyvíjí. Zůstává stejná více než 12 hodin. Přesně tak, 12 "f#dend@" hodin! Jeho výkon je skvělý! Projekce je absurdní. Na mě se promítá klidně 3 hodiny. Dokonce i při praní zanechává stopy na mém oblečení.

Od kolegů z práce jsem dostala jen samé pochvaly a v autobuse bylo vidět, jak se neklidné hlavy dívají, odkud ten smrad vychází. Nedávno jsem v něm šla na koncert a všimla jsem si toho samého. Opravdu upoutá pozornost.

Sofistikovaná, temná, sexy a jiná... Nemohu než doporučit naslepo. Viděla jsem spoustu lidí, kteří ji nechali plavat, protože si mysleli, že je pohřební, těžká nebo tak něco. Je to všechno jinak... 🤷🏼

Namibia

Tento roztomilý medvídek si našel cestu do mého šatníku. A jsem z něj nadšená, je to velmi elegantní a kořeněná vůně.
Charakterizuje ji kadidlo, i když se v pyramidě neobjevuje, možná jsem jedna z mála lidí, kteří vnímají vůni stoupající mezi okvětními lístky růže a pepřem (nepochybně ji ztvárňuje kombinace určitých tónů, uznávám své nedostatky).
Opojí velmi nenápadně, a proto ji považuji za elegantní a rafinovanou. Dávkování tónů vytváří vyvážený a nádherný amalgám, který zahaluje jako jasná, svěží a ne zcela mužná aura.
V den, kdy jsem ji testovala, jsem měla na sobě kožený oděv a jeho vůni jsem už nemohla dostat z hlavy, protože se mísila s jemnými aromatickými tóny kůže.
Pokud s ní vaše Ph splyne a odmění vás jako v mém případě, budete mít malý poklad, opravdu dobrou a velmi slušivou kaspitu, bez ohledu na to, jak směšný je flakonek. Vyzkoušejte ji.

Lawyer87

Všechny tyto dohady připomínají okamžik, kdy nějaký Rus přijede do Thajska a začne ochutnávat exotické ovoce a začne ochutnávat exotické ovoce a liči vypadá jako hrozen, mango jako vánoční stromek a durian jako pribiňák v mé vesnici. Taky tady ten chudák už vypadá jako nový úsvit a lalique kůň a nedej bože lalique encoeur noir😆 Lidi astanavitez jak se říká, už to ani není vtipný😆

Adam Custodian

Po napsání recenze jsem se rozhodl přečíst si komentáře.
Po přečtení jsem se rozhodl napsat další. a opět list 😄
Upřímně řečeno, nechápu, jak mnozí z vás dokáží neomylně identifikovat určité složky v parfumerii, když se s nimi v životě nesetkali.
Souhlasím, že jsou vůně, které se dají snadno rozebrat na jednotlivé složky, ale jsou i takové, které vyznívají tak celistvě, že je nelze rozebrat "na kost".
Navíc naše reakce na určitou vůni je především asociací a teprve potom snad analýzou.
Toy Boy se mi snadno analyzoval pouze na skvrně, ale na kůži se z něj stala konstrukce, kterou analyzovat nelze.
1. Vůbec se nepodobá Lalique Ink. ano, mohou být ve stejné váhové kategorii. ale tím jejich podobnost končí.
2. pokud se podobá Koniášovi Lalique, podobá se mu pouze ve smyslu celistvosti. jinak je Koniáš výjimečně světlý, zatímco Medvěd kategoricky tmavý. chcete-li, jsou to antagonisté.
3. nemohu říct, že by Medvěd byl svěží nebo nový. pro mě je hluchý, temný, agresivní. může vás udeřit do obličeje. a nejen do obličeje.
4. Psalo se o jeho podobnosti s Antaiem. souhlasím. Antaeus je stejně ponurý. hlavně ty poslední verze. a Antaeus se mi mimochodem taky nepodařilo rozebrat na složky. ani jedna z verzí. oba parfémy slyším výhradně celé.
5. Beara nepovažuji za unisex vůni. je mužská do poslední molekuly. i když nevylučuji, že vzhledem k chemii své kůže ji mohou nosit i některé ženy. bylo by pro mě velmi zajímavé komunikovat s krotiteli této bestie.
6. Je to sexy? ano, rozhodně!
ale není v ní moc lidského sexu. pokud mluvíme o sexualitě této vůně, pak
tak je to na jedné straně příběh o tom, že "dostanu a budu mít všechno, co chci!" a na druhé straně "tečka!".
7. Toy Boy rozhodně není banální. mezi všemi věcmi, které jsou teď na pultech, je to vzácný degenerát (v dobrém slova smyslu). i mezi věcmi, které v současnosti představují niku, je těžké najít něco podobného. tenhle medvídek rozhodně není pro každého. ale to, že je ohromující, jak by medvídek měl být, je podle mě bezvýhradný fakt. a to, že je to medvídek, je podle mého názoru fakt.
8. říkejte si, co chcete, ale reklama je přesnou citací vůně přesně tak, jak je.
9. a ano, pánové parfuméři, nezapomeňte mínusovat! 😜 Chápu, že je to oblíbená zábava odborníků na parfémy 🥳.

Lamont Cranston

Varování: NEJEDNÁ se o bezpečnou koupi naslepo. I když máte rádi vůni růží, nic podobného jste ještě necítili. Musím ocenit parfuméra za to, že ve světě, který se topí v "modrých" vůních, vytvořil brilantní, komplexní a jedinečnou vůni, jako je Toy Boy. Musím však přiznat, že se mi intenzivně nelíbí. Nenechte se mou nelibostí odradit od jejího ochutnání, pokud vás osloví rozpis not na Fragrantice (který je pro Toy Boy velmi přesný).

Otevírá se VELMI těžkou růží a pepřem. Možná si teď říkáte: "Růžové vůně jsem už někdy cítila". Hm, ne. Jsou vůně s vůní růže... a pak je Toy Boy. Představte si, že ležíte na posteli z okvětních lístků růží, na sobě máte pyžamo z okvětních lístků růží, jíte salát z okvětních lístků růží a v rádiu hraje píseň "Every Rose has Its Thorn". Pak se budete nacházet v blízkosti míčového hřiště Toy Boy.

Během sušení je růže stále výrazně u kormidla, ale bergamot je také pasažérem na zadním sedadle. V základu je stále více růže s několika záblesky kašmírového a santalového dřeva.

Dlouhá výdrž a siláž vůně Toy Boy se vymykají všem tabulkám. Zacházejte s ní opatrně. Stačí čtyři stříknutí a udusíte místnost na dlouhé hodiny. Jsou vůně, které nesnáším a nechápu, jak se někomu mohou líbit. To ale není případ Toy Boy. Naprosto chápu, jak si ji někdo může zamilovat a udělat si z ní svou charakteristickou vůni.

Ještě jednou chválím parfuméra za vytvoření tak těžké růžové vůně, která je přesto nezaměnitelně mužná, a za vytvoření tak jedinečné, neotřelé vůně. Potřebujeme více mainstreamových, ale stále avantgardních vůní, jako je Toy Boy.

GonzaNB

Po roce častého používání nyní přezkoumám Toy Boy by Moschino...
Parfém se všemi písmeny, originální vůně, kompletní, propracovaná, poddajná a která v uživatelích nebo lidech, kteří k ní přičichnou, probouzí nejrůznější pocity.
- Má ovocnou složku? Ano, hrušku, lehce sladkou, lehce šťavnatou? Je znatelná? Ano, velmi znatelná.
- Má kořeněnou složku? Ano, hřebíček a muškátový oříšek jí dodávají mentolový a syrově peprný pocit (v dobrém slova smyslu)... Je to znatelné? Ano, všechny tři jsou velmi výrazné.
- Má květinovou složku? Ano, růže a magnólie jsou jasně patrné, a to v chladivé, pudrové a řekl bych i poněkud jemné a trochu divoké... Je to nápadné? Ano, velmi nápadná.
- Má dřevitou část? Ano, tato dřevitá část je vnímána jako zatuchlá a zdůrazněná od okamžiku, kdy se vůně usadí... Je cítit? Ano, a s přibývajícími tóny vůně je stále výraznější.
- Má vůně bylinnou složku? Ano, také, pochází hlavně z vlhkého, lehce zemitého vetiveru, který jí dodává hodně... Je to znatelné? Ano, velmi výrazná.

Je to velmi ucelená vůně, velmi vyvážená, ale tato vyváženost se týká toho, jak byla zkonstruována na základě čichových charakteristik... To znamená, že si neustále pohrává s výše zmíněnými ovocnými/kořeněnými/květinovými/dřevitými/bylinnými částmi... Kde každou z těchto částí lze jasně ocenit prakticky po celou dobu trvání vůně... Pokud budete pozorně analyzovat, můžete občas vnímat, jak se vrcholy čichových tónů mění, jako by šlo o matematickou sinusovou funkci, kde každá perioda představuje čichový trend.

Má pozoruhodný výkon, pokud jde o trvání, projekci a stopu... Vůně, kterou lze milovat i nenávidět, protože je silná, zvláštní a velmi odlišná od aromatických cest parfumerie posledních let. Má mnoho komplimentů a mnoho záporů (v mém případě je jich nejméně).
S rozprašováním zacházejte opatrně a mimoděk si vychutnejte rozprašovač, který je podívanou. Jak už bylo řečeno, může to být docela univerzální vůně (na jaře, na podzim, v zimě snadno a v létě, pokud si trochu zregulujete dávkování, je také snadno přenosná zejména díky hřebíčku, který dodává onomu eugenolovému aroma mentol, což ji do jisté míry osvěžuje)... Jak denní, tak noční, jak ležérní, tak formální.

Co se týče lahvičky, sladký, láskyplný, tmavý medvídek se mi zdá být úspěšný, protože vypráví příběh... Nebudu se jím zabývat, protože je jasné, o co firma usiluje. Myslím, že je to další dobrá věc, protože to dává hloubku jejich práci.

Nakonec se rychle dostala do mého oblíbeného výběru vůní, protože mi dává vše, co u parfému hledám. A to natolik, že když se chystám dopít lahvičku, čekají mě v šatníku další tři lahvičky pro nejbližší budoucnost. Doufám, že si lidé z Moschina uvědomí, čeho s touto vůní dosáhli, a budou o ni pečovat jako o zlato a nespadnou do vulgarit jiných firem, které chtějí měnit věci, které nejsou nutné.

Omlouvám se, pokud se recenze stala dlouhou a únavnou, ale je to vůně, která si zaslouží každé slovo a vyvolává touhu tyto pocity tak hluboko vyklopit.

Zdravím parfémové nadšence!

TradeShark

Růže 🥀 tam je, ale podle mě tam není žádná stopa. Je to růžová vůně s oparem. Ale já růžové vůně nijak zvlášť nemusím.
Je špatné, že se mažou poctivé příspěvky na vůni, protože není zajímavé číst šílené portmanteau jaké nádherné vůně. Zajímavá je kritika. Nemažte upřímné příspěvky. Můžete je mínusovat, ale já si raději přečtu ty mínusové než plusové.

Diegostruziato

Moje první recenze, rozhodla jsem se to udělat, protože mě nebaví číst krásné recenze, které zní jako pohádka, a po seznámení s parfémem, který jsem si koupila naslepo, si připadám jako v Pohádkách z krypty. Pokud mohu na tomto světě zanechat nějaký odkaz, ať je pravdivý a ať zabrání ostatním zbytečně utrácet to, co já.
Pojďme k věci: TOYBOY
Pokud jste sběratel a chcete krásné sklo, za které vám nevadí utrácet peníze, jděte do toho.

Pokud ale chcete levný parfém, který vám připomene Boyova dědečka, sáhněte po Phebo Odor de Rosas, 65,00 R.

Ale nemusíte mě chytat za slovo, prostě ho vyzkoušejte, nekupujte na černo.

Nepřipadá někomu dalšímu všechno to lámání si hlavy nad tím, jestli je to dostatečně maskované, neuvěřitelně vyčerpávající? Pokud vím, sexuální anatomie květin nemá nic společného s lidskými genitáliemi. Mužnost vás všech je stejně křehká jako sbírka porcelánových figurek mé pratety.

Pokud se vám líbí, jak Toy Boy voní, ale opravdu se bojíte, že je příliš "ženský", stačí si představit okvětní lístky růže, rudé jako krvavé bitevní pole, a její trny si představit jako miniaturní meče nebo tak něco. Ježíši. 🙄

Selene

Nesuď, aniž bys hluboce poznal pravdu, která uniká tvým očím...

Konečně tu máme odvážný, smělý, dobře vyladěný parfém, který uzavírá desetiletí a trochu ospravedlňuje velkou dekadenci v nedostatku kvality, charakteru a inovací, kterou značkové parfémy procházejí od konce 00. let.

Napodobení oněch provokativních flakonů podobných Schiaparellimu, se silnou a komplexní vůní v tom nejlepším "niche" stylu, myslím, že Toy boy je bezpochyby naprostý úspěch.

Malý černý medvídek, který vypadá roztomile, ale zároveň působí jako exoterická figurka, se neustále pohybuje mezi nevinností a perverzitou, stejně jako jeho vůně. Nikdo o něm nepřestává mluvit, ať už v dobrém, nebo ve zlém. Zda je unisex, zda je spíše pro ženy, zda je pro muže, zda je flakonek příšerný, nebo zda je rozkošný. Jsme stále společností, která se řídí image, a Toy Boy je tu od toho, aby to řekl.

Můj pocit je, že bychom měli dát místo naprosté androgynnosti tomuto malému skvostu a nechat každého (pokud mu to jeho mysl dovolí), ať si ho nosí podle libosti v kteroukoli denní dobu.

Osobně chci tento parfém vnímat jako vůni, která v sobě uzavírá všechen LGTBIQ Glamour, ty zakázané lásky, potřebu umět si vydobýt místo a pozvednout hlas tváří v tvář nepřízni osudu, neschopnost zapadnout, ale přesto vzkvétat, běh za ideálem, nevinnost, zvrácenost, rozkoš, předsudky.

Poté, co jsem provedl své osobní hodnocení tohoto pojmu, budu dále definovat aroma:

Toy boy se otevírá opojnou růží, jejíž plody jsou cítit mnohem více v prvních minutách. Okamžitě, když se zastavíme na Růži, vidíme ji zahalenou aureolou jemného, lehce kořeněného kadidla. Právě v tomto okamžiku si uvědomíme, že máme před sebou něco nesmírně zajímavého. S přibývajícími minutami se kadidlo začíná rozpalovat, stává se atraktivnějším a přináší tóny hřebíčku, muškátového oříšku a muškátového květu. Růže zůstává šťavnatá, kořeněná (ale jen tolik, kolik je nutné, v tomto případě pepř kompozici neničí, ale umocňuje). Hřebíček a muškátový oříšek (prvky, které také mají tendenci kompozice atrofovat) jsou zde ve správných dávkách, aniž by přehlušily prvotní akord.

Minuty plynou a pak přichází závěrečný dotek, který pro mě vůni povyšuje na okouzlující a provokativní úroveň. Pižmový, pryskyřičný, poněkud živočišný, polodřevitý tón, myslím, že si všímám kašmíru, který se dostává do popředí spolu s elemi, květy lnu a velmi, velmi nesmělou magnólií. Sladká růže nás nikdy nezklame a to vše se pomalu vytrácí v dobré projekci a jinak výborném držení.

Potlesk!

Juangse

V důsledku předchozího přehledu bych rád věděl, které parfémy jsou gay nebo velmi gay.... bez jízlivosti a s ironií.

Samozřejmě, že když Moschino přišlo s tímto parfémem, chtělo si s touto dvojznačností pohrát, stačí se podívat na reklamu... ale definovat parfém jako gay je jako přinést parfém pro tlusté lidi, blondýny nebo lidi z určité politické strany... absurdní.

msajoy

to je možná jeden z nejlepších unikátních vydání 2019, krásná ovocná tmavá vůně s nádechem rozinek, pepře a kadidla na můj nos. velmi dlouhotrvající, hravý, může být unisex příliš a já LOVE láhev. projekty dobře také, bude skvělé pro chladnější večery out.must vyzkoušet bych řekl.
9/10 za úžasnou láhev a jedinečný džus se skvělým provedením.

Junerain1975

Ano, koupila jsem si ji, poté, co jsem ji vyzkoušela dvakrát během dvou dnů. Tento parfém má něco, stále si nejsem jistá co, ale má něco, co mě neodolatelně přitahuje. Možná ho vnímám jako Man? revidovaný, aktualizovaný, chcete-li.
Potvrzuji to, co bylo řečeno v komentáři k článku,přestože byla uvedena na trh v červenci, vnímám ji spíše jako zimní než letní,ale je to tak.
Dřevitá, kořeněná, květinová, chemická složka dělá své, aniž by zasahovala do prostor, které jí nejsou vlastní. V prvních deseti minutách nic výjimečného, vrchní tóny jsou spíše ponuré, na rozdíl od dnešních komerčních vůní, které vše vystřílí v prvních 30 vteřinách a pak puf!
Drydown mě okouzluje, má v sobě něco hypnotického a pro můj nos zcela nového. Silkolyde neznám a nevím, jestli je to díky této notě, že nemohu potlačit nutkání neustále čichat tam, kam jsem se nastříkala, faktem je, že nemohu přestat.
Toy boy je originální, zajímavá, nenápadně inovativní. Nos této vůně přibil na hřebík. Vystihl ducha raného Moschina, který byl rozmarný a alternativní k mainstreamu, aniž by to přeháněl.
Výkon skutečného edp, snadno vydrží i rychlou sprchu. Co se týče rozsahu použití, nechám zatím úsudek stranou, napadá mě adjektivum metrosexuální, ale věřím, že Toy Boy se může velmi dobře přizpůsobit i jiným kategoriím, v neposlední řadě rozhodné a sebeironické ženě, ochotné experimentovat.

Montblanc
Individuel