Missoni Wave podle Missoni je Citrus Aromatic vůně pro muže. Missoni Wave byl/a uveden/a v roce 2020. "Nosem" za touto vůní je Christophe Raynaud. Vrchní tóny jsou Mořské tóny, Citrusy a Sicilská mandarinka; střední tóny jsouLevandule, Šalvěj muškátová, Rozmarýn a Egyptská pelargonie ; základní tóny jsou Vanilková orchidej, Haitský vetiver, Pačuli a Dubový mech.

thls
Allure Homme Sport má lepší složení, ale smysly ostatních lidí tyto nuance nevnímají. Vzhledem k tomu, že Chanel stojí pěkný peníz, sáhněte po této, je to pecka. Mám Allure Homme EDT, Versace Pour Homme a Allure Homme Sport. Missoni Wave je cenově výhodnější, protože má mnohem lepší výkon (výdrž a projekci) než Chanel.
Dávám přednost Versace Pour Homme, protože nejsem citlivý na tón CALONE. Takže Missoni Wave je bezpečnější slepý než Versace.

JeanJacques86
Vidím tolik levného, nadměrně sponzorovaného šmejdu s 200 000 recenzemi, že po vyzkoušení se člověk diví, jak mají lidé odvahu kadit a ještě více kupovat.
Wave je levný, ale lahodný parfém, v horkém a vlhkém počasí je jedním z mála, který mi dodává pocit osvěžení a chladu. Uznávám, že to není vůně, kterou bych si vzala na večer, kdy se chci cítit chladně, a nemyslím si, že se hodí k plátěnému obleku, ale po sprše a na večer mi přijde ideální. Je mnohem méně kyselá než Allure Homme Sport a má menší ambroxanový efekt než Versace pour homme, ve skutečnosti ji mám raději - a ne o málo - než tyto dvě. Pokud nemáte (bláhově) odpor k citrusově-marinově-aromatickému nádechu, je to pro mě parfém, který je třeba mít doma neustále, už jen proto, že je tak levný.

Froztee
Kdyby si všichni v komentářích nekupovali nejnovější frag na YouTube insta komunitě a přestali chtít, aby každý frag nějak nahradil jiný, buď hůře dostupný frag, nebo jen levnější variantu.. Vždycky budou zklamaní.. Pokud chcete Chanel allure sport, tak si ho prostě kupte..!!! Pokud chcete něco, co voní jako verseace pour Homme... Tak si ji kup.. Grrr už mě štve, že si lidi kupují skvělé vůně kvůli ceně, výkonu, dostupnosti a líbivosti atd... A místo hodnocení na základě vlastních kladů a záporů jen říct, jak se liší od jiné vůně.. Pokud chcete skvělou nositelnou vůni, která je velmi těžko nesympatická většině lidí, kteří si k ní přivoní, tak můžete udělat mnohem hůř než Missoni Wave, co víc chcete.? Lidé neříkají, že voníte skvěle, ale není to Chanel nebo Versace.. Prostě se jim ta vůně líbí... Přestaňte být ovce... Kupte si něco, aniž byste se do toho nechali zblbnout..

Tatarski
Provedl jsem slepý test se svou ženou))))).
Chtěla uhodnout, kde je drahé a kde levné. Výsledkem bylo, že moje žena v testu úspěšně neuspěla. Jak na blotteru, tak na zápěstí dražší, nebo spíše Allure, byla vybrána Missoni! Od tak a tak......
Missoni je jemnější, Allure je na začátku ostřejší. A testu se zúčastnil i staronový model. Na vytrvalost se podívám, co se ukáže, recenzi doplním. To, že vypadají jako dvojčata, je zřejmé.
Co se týče relevance - nikdy jsem nebyl velkým fanouškem Allure Omm Sport, ale je hloupé nepřiznat, že je to jedna z nejvýraznějších a nejrozpoznatelnějších vůní ve světě pánské parfumerie spolu s Farik, Terra, Platinum Egoist. Těžko si ji oblíbí úplně každý, ale faktem je, že má stále spoustu příznivců.
Obecně má tato Missoni Wave své místo. A nemohu nezmínit těžký a kvalitní flakon s magnetickým uzávěrem, byť s kýčovitým designem.

bionic888888
Ano, je to kopie vůně Chanel Allure Homme Sport a Versace Pour Homme. Přiklání se více ke značce Chanel a je také vyrobena kvalitně.
Až na to, že Allure Homme Sport a Versace Pour Homme jsou dávno zastaralé a proč by v roce 2020 v honbě za penězi dělali jejich kopii, mi není jasné.
Všechny tři uvedené vůně mají společný základ, takový svěží syntetický akord s mýdlovým, vodním, ozónově kovovým podtónem. Tento akord je tak rozpoznatelný, velmi jasný, křiklavý a vtíravý, že ho v nultých letech používal ve svých kosmetických produktech kdekdo - masová, luxusní i domácí kosmetika. Je ohraný, nudný, zastaralý a myslím, že už není na světě člověk, který by tuto syntetickou směs neznal. A ať už k tomuto akordu přidáte cokoli, stále zůstává Allure Sport od Chanelu. Missoni Wave je taková nostalgie pro masový trh nultých let. K této vůni můžete dlouho čichat zblízka a v hloubce nacházet jedinečné odstíny, krémově-kožené nuance, šťavnaté ovoce.... Ale pokud kolem vás projde osoba s touto vůní, nerozeznáte ani Allure, Versace nebo Missoni, ani ve stopě, ani v blízkosti - samá ukřičená syntetická svěžest minulých let.
Jediné, co mi dělá radost, je flakon, krásně provedený.

FABÃO21
Můj parfém a dnešní test Missoni - Missoni wave
Je to parfém, o kterém se hodně mluví, protože každý, kdo ho vyzkoušel, si myslí, že je velmi dobrý, takže jsem chtěla a podařilo se mi získat jeho split díky Thiago Matosovi a dnes jsem ho měla na sobě a mohla ho otestovat, parfém, který se otevírá citrusovými plody, mimochodem velmi silná a ostrá kombinace, která dává prostor spíše lehce spálenému citronu, po tomto otevření si všimnete čistého doteku pocházejícího z levandule, díky které je kulatější a čistší! Poté ucítíte velmi štiplavou šalvěj, díky níž je elegantnější a rafinovanější, čímž se velmi liší od začátku, parfém s kvalitou vysoko nad průměrem pro parfém, který vzhledem k designérské výjimečné kvalitě, velmi dobrý msm ! Po této procházce cítím velmi dobré oceánské vibrace, velmi hluboké mořské, nic slaného a žádný vaječný bílek! Všeho s mírou a s velmi lehkým dřevitým pozadím dodávajícím parfému udržitelnost, velmi dobrý výkon procházející 8 hodinami fixace a 2 hodinami projekce bomba 💣
Citrusová, aromatická, oceánská a především s velkou kvalitou !
STOJÍ ZA VYZKOUŠENÍ 👏🏻🏆

Michael-huk
Na youtube jsem narazila na recenzi jiné vůně stejné značky.Výsledkem je, že jsem se na léto naladila na vlnu Missoni! Velmi šla vodní vůně klasická odolná, což je u letních variant vzácné. souhlasím, že mnozí si všímají podobnosti na youtube a tady komentář, že je podobná Allure Homme Sport Chanel je docela tam na první pohled. Není v ní žádná syrovost, je skvěle svěží! S vlastním zaujetím! mořských plachet a cestování! Je to pro mě objev! Líbí se všem mým známým! A cena je na rozdíl od Allure Homme demokratická.

Rigalletti
Aromatické, svěží, mořské, co říct... opravdu dobré! Velmi kvalitní parfém, jehož hodnota je dokonce vyšší než jeho cena; a s trochou přestříkání má dobrou projekci a trvání, které se stává velmi dobrým při nastříkání na oblečení. Vyzkoušeno v zimě (březen), myslím, že nejlepší bude na jaře/létě.
Aktualizace květen 2022: Nechápu proč, ale počáteční nadšení z březnového zkoušení zcela opadlo. Nastříkaný v průmyslovém množství na kůži a oblečení ho vůbec necítím.

beto_ruiz
Missoni Wave je citrusová, mořská a aromatická vůně.
Její úvodní vůně je poměrně příjemná, velmi citrusová a jasná, s podobností s vůněmi jako Allure Homme Sport nebo Versace Pour Homme. Postupem času se vůně udržuje s mořskými tóny a dřevitým základem z vetiveru a pačuli.
Missoni Wave je velmi svěží vůně, ideální pro jaro a léto. Je poměrně univerzální, lze ji použít pro jakoukoli příležitost, formální i neformální, protože její vůně je velmi příjemná, také bez věkového omezení pro její použití.
Její vůně není příliš originální, protože se trochu podobá výše zmíněným vůním Chanel a Versace, ale mně se její vůně líbila.
Ve výkonu se projevila velmi dobře, její vůně se udržuje bez problémů více než 10 hod. i při pravidelném odstřikování, což je pro mě plus.
Její koupi naslepo doporučuji pouze těm, kteří mají rádi Allure Homme Sport a Versace Pour Homme, protože je to výborná alternativa. Já osobně si pořídím jeden kus.

Arkay
Chanel Allure Home Sport jsem cítila jen jednou ve vzorku a moc si ji nepamatuji, abych mohla říct, jestli je podobná nebo ne. Ale tu od Versace jsem měla, už je to dávno, ale po půl hodině mi ji hodně připomíná.
Nevím, jak se bude chovat v současné době, ale líbila se mi.

groover
Tato vůně je opravdu skvělá,
nečekala jsem, že to bude
tak krásně vonět, ale tahle
je krásná a aromatická, dělá
trochu mi připomíná chanel
allure sport, dokonce i eau extreme
do jisté míry, ale má něco do sebe
dost odlišné na to, aby tato
stojí za koupi, opravdu nemůžu přestat
čichat si k ní, je vážně dobrá.

Savatage79
Páni, tohle je vydání! Jsem ohromena kvalitou tohoto ,ale ne až tak ohromena, protože původní Missoni se mi opravdu líbila. Tohle není obyčejná modrá vůně, má mnohem větší hloubku. To, jak je namíchaná, je tak jemné, že se jí nemůžu nabažit.
Ano, můžete si vzít trochu Versace pour homme a allure homme sport extreme, ale dělá s tím trochu víc. Považuji ji za jedno z nejlepších vydání roku 2020 vedle takových jako Profondo, RL Deep Blue Parfum a několika dalších.
Určitě by se dala nosit ve dne i v noci, možná má temnější nádech, takže letní noci by se k ní hodily ještě víc. Výkon a projekce jsou nadprůměrné id řekla bych, ale zase nepotřebuji vůně, které vydrží týden.
Celkově je to důvod, proč osobně přecházím na niche, jedná se o kvalitní vydání se skvělou vůní, ale i špičkovou prezentací. Flakon vypadá dost dobře na to, aby se dal pít, nádherný skleněný flakon, barva šťávy, těžký magnetický uzávěr... špičkový.
Snadno jedna z nejlepších letošních vůní.