Tonkatonic podle Morph je Orientální Floral vůně pro ženy a muže. Tonkatonic byl/a uveden/a v roce 2024. "Nosem" za touto vůní je Mathieu Nardin. Vrchní tóny jsou Mandle, Kokosová voda a Fík; střední tóny jsouJasmín, Pomerančový květ a Benzoin ; základní tóny jsou Fazole tonka, Santalové dřevo a Ambrette (přírodní pižmo).
Parfumér
Značka Morph
Tonkatonic Zprávy
Kolekce Ice
Lidem, kteří mají rádi toto, se také líbí
Přeložené recenze
Vannamae__03/15/24 13:03
Je velmi pěkná, ale voní velmi podobně jako Blanche Bete, kterou miluji, takže se mi samozřejmě líbí i tato, ale zklamalo mě, že je tak podobná, protože jsem chtěla něco nového. Tonka tady ji ale odlišuje od BB a nebyla tak laktonová, to byly pro mě hlavní rozdíly při porovnávání vedle sebe. Přesto mi nestálo za to vlastnit obě, takže jsem lahvičku prodala, ale pokud se vám Blanche Bete líbila a přáli byste si, aby v ní byla tonka a byla méně laktonická, pak bych řekla, že byste měli vyzkoušet tuhle, na léto bude skvělá! Skvěle se také chová. Blanche Bete mi vždycky sklízí komplimenty a tahle by určitě nebyla jiná, protože si ji snadno vychutnáte. Vlastně si myslím, že je méně "náročná" než BB. Skvělé vydání jen pro mě trochu zbytečné.
Agnese9119903/13/24 07:28
Přísahám, že jsem si myslela, že jsem jediná, kdo nachází podobnosti mezi tímto filmem a Blanche Bete, ale zřejmě nejsem jediná, kdo je nachází! Koupila jsem si 8ml dekantér na jejich stránkách v den, kdy byl vydán, a tam jsem si ho při čichání nespojila s vůní Les Liquides Imaginaires, ale po půlhodinovém nutkavém šňupání na zápěstí mě to dostalo 😂
Je opravdu dobrá a upřímně ji mám o něco raději než BB, protože ta, jakožto eau de peau, má umírněnější stopu; tonkatonic je naopak více třaskavá a invazivní a trvání je mimochodem prakticky stejné.
Morph jako obvykle nezklamal, a přestože někteří kritizují, že tyto parfémy jsou duplikáty jiných velmi známých, zjevně nemají nastudovanou celou svou kolekci! 😁 Je v pořádku, že vznikají parfémy, které se podobají jiným, je těžké vytvořit něco absolutně nového, co lidem padne do nosu, ale tato značka má několik málo známých skvostů, které vás určitě donutí přehodnotit 💜
maelleinrome03/09/24 14:54
Vlastním velkorysý dekant Blanche bete od Les liquides immaginaires, a jakmile jsem slyšel tento nový Morph, okamžitě jsem se k němu vydal s rozumem! Obě jsou extrémně krémové bílé květiny, téměř "plenkové", s takovou tou pachutí kokosového mléka (v pyramidě Blanche bete není přítomno, ale mnohým, včetně té vaší, se zdá silně vnímatelné, možná znovu vytvořené směsí dalších tónů!) a fazole tonka. V každém případě je tento Morph opravdu výkonná bomba, možná ještě více než Blanche bete!
s.moniz03/08/24 09:01
Právě teď ho mám na sobě, postříkala jsem lahvičku Esxence. Tohle je královna mandlových vůní. Tak krásná a luxusní. Dostala jsem také jasmín, pomerančový květ, trochu tonky a kokosové vody.
Včera jsem si ji nastříkala na blůzu a nemohla jsem na ni přestat myslet. Tak jsem se dnes vrátila, abych ji vyzkoušela na kůži.
Dokonce i na Esxence se mě tolik lidí ptá: "Jakou vůni máš na sobě?" Je to tahle krása!!!
Trochu mi to připomíná, malinko, dnes již nepoužívanou Tom Ford Orchid Soleil a trochu Aerin Hibiscus Palm.
Budu si ji chtít koupit, jakmile bude k dostání v Kanadě a/nebo k dispozici pro mezinárodní dopravu.
Tom Ford
Jeroboam
Insulo
Silence of the Lakes od Aura of Kazakhstan: Tajemství pěti jezer
Co nosí Fragrantica redaktoři letos na podzim? Iulia a Markéta
Kayali Vacay v setu miniaturních lahviček
Commodity: Chvíli trvá, než se vymačká ta správná šťáva (Juice)
Šťastné a veselé Vánoce 2023!
20. narozeniny ELNINO
DS & Durga Deep Dark Vanilla: Vanilka opěvovaná grilem