La Danza delle Libellule Nobile 1942 pro ženy

La Danza delle Libellule Nobile 1942 pro ženy

skořice
svěží

La Danza delle Libellule podle Nobile 1942 je Floral Fruity Gourmand vůně pro ženy. La Danza delle Libellule byl/a uveden/a v roce 2012. Vrchní tóny jsou Červené jablko a Bergamot; střední tóny jsouSkořice a Kakao ; základní tóny jsou Vanilka, Pižmo a Cedr.

Červené jablko

Skořice
Kakao

Cedr

LeonardoBarrosa

Osoba, která mě seznámila s tímto parfémovým skvostem, byla závislák pod mou recenzí.

Zamilovala jsem si ho od prvního stříknutí. Jablko zabalené do vanilky, se skořicí a kokosem. Úžasná, sofistikovaná gurmánská vůně. Můžete ji nosit v mírně teplejším počasí, ale ne v úmorných dnech.

Je opravdu návykově příjemná.

MINERVparfums

Tento parfém byl splněným snem 🙏🏻

Náhodou jsem zaslechla jeho název a zaujal mě, vyhledala jsem si ho a když jsem si přečetla, čím je inspirován a jaký má koncept, platonicky jsem se do něj zamilovala.

Tanec vážek je název opery skladatele Franze Lehára, kterou v různých mírách interpretovalo mnoho skvělých tenorů.
Toto hudební dílo je výzvou k tomu, abychom brali život lehce a ne tak vážně, abychom cestovali, zažívali dobrodružství, zkrátka abychom se hýčkali a rozmazlovali, abychom nezůstali o nic ochuzeni.
Nechat se unášet větrem 🌬.

Když jsem poprvé ochutnala tu vůni.
Měla jsem chvíli čichový zmatek, protože jsem její vůni nedokázala slovně popsat,
Nedokázala jsem zachytit její tóny v nose, zavřela jsem oči a pokračovala v čichání jemnějším a uvolněnějším způsobem,
Po chvíli jsem odpojila ostatní smysly a teprve soustředěním se na čich jsem pochopila kouzlo této nádherné gurmánské vůně,
Pak jsem pochopila, proč ji parfumér pojmenoval Tanec vážek ✨.
Je to velkolepý parfém, v němž jeho akordy a tóny tančí v dokonalé harmonii a tanečním parketem je vaše kůže;
Vysvětluji;
Když vyjde, je to vteřina jablka 🍎 procházejícího vaším čichem a v další vteřině už to není jablko, ale sladká a aromatická skořice, následovaná vanilkou, ale ne jen tak ledajakou, ale rafinovanou vanilkou, která před vámi tančí v objetí bílého pižma, které ji nenechá být hlavní postavou, protože toto objetí je dokonalým splynutím.
Ani si nestačíte vychutnat tento akord, když se náhle znovu objeví ono jablko doprovázené citronovým dotekem bergamotu, který opět projde jen pár vteřin před vámi, aby přenechal scénu Vanilce, tentokrát však doprovázené krémovým kokosem, kouzelně citronovým a svěžím.

Jeho výkon;
Vydržela mi asi 8 hodin na kůži prvních 5 hodin velmi výrazná vůně, s mírnou stopou a projekcí.
Její flakon;
Nejen název je poetický, také jeho flakon působí jako z jiné doby nebo ještě lépe z pohádky a fantazie.
Zajímavý fakt!
Od dávných dob symbolizují "vážky" štěstí.
Symbolizují; Štěstí 🍀 Mír ✨ Harmonii💫🌬Sílu 🌾 Prosperitu a Čistotu 💧.

LucianaFL

Jednoduše božské! Jeden z nejlepších gurmánských parfémů, které jsem kdy cítila! Lahodná, jemná, absurdně příjemná! Jsem zamilovaná a super šťastná, že jsem si tento skvost přidala do své sbírky! Není divu, že je La Danza na stránkách Nobile 1942 popisována jako "vůně úsměvů". Je to opravdu jedna z těch vůní, které rozzáří, které vás rozesmějí!
Ahhh... jen oprava... není v ní žádný kokosový tón. Ve skutečnosti je na samotných stránkách Nobile 1942 uvedena poznámka CACAU. Myslím, že tam došlo k chybě v překladu. Takže správně je:
Vrchní tóny: jablko, bergamot.
Srdce: skořice, kakao.
Základní tóny: cedr, vanilka, pižmo.
To je ale krásný parfém!

Lady C.

Tento parfém jsem si koupila před dvěma lety.
Řeknu, že starý flakon byl mnohem krásnější a okouzlující než ten současný, ale pojďme k věci.
Zpočátku mě tato vůně lákala, ale pak jsem ji opustila a šla jsem tak daleko, že jsem ji darovala, abych ji už nemusela mít u sebe.
Nevnímám žádný aspekt této vůně.
Pro mě je to úplně stejná vůně jako vanilin v sáčcích Pane Angeli.
Nic víc, nic míň.
Je zatížená sladkostí tak vlezlou, že se z ní zvedá žaludek.
Je to oblak vanilinu s kyselou příchutí, možná to bude to slavné jablko, které zmiňujete.
V každém případě pro mě propadá.

Taurien

Vůně je převážně po červeném jablku a sladká, ale není příliš výrazná. Podle mého názoru si všímám cedrového tónu, který dodává vůni svěžest, takže její sladkost není těžká. Nechybí ani velmi lehký kořeněný tón ze skořice.

Můj dojem každopádně je, že ačkoli se jedná o příjemnou vůni, neodpovídá své cenové relaci ani elegantnímu pojetí značky. Zůstává podle mého názoru bohatou vůní bez většího obsahu, poněkud mladistvou a lineární.

Její stopa je středně silná a její výdrž na mé kůži se pohybuje kolem 4 hodin.

Opět niche parfém, který z mého pohledu daleko předčí neskonale úspornější vůně.

Vůně 7/10
Doba trvání 5/10
Probuzení 7/10
Kvalita/cena 4/10
Univerzálnost 7/10
Balení 8,5/10
Koupil bych si znovu? Ne

ChiaraM.

Dlouho jsem čekala, než jsem napsala tuto recenzi, nosím ji už několik dní a dospěla jsem k závěru, že tento parfém miluji. Otevírá se silným ovocným nádechem daným přítomností jablka v horní části, jablka, které mi vůbec nepřijde sladké, a pak se na kůži nesmírně zahřeje v neuvěřitelnou vanilku. Během zasychání se objevuje náznak koření, ale musím říct, že proměna této vůně je na mé kůži opravdu náhlá, z jednoho okamžiku na druhý jiskřivé tóny ustupují sladkým, které mě provázejí v následujících hodinách téměř beze změny. Tato vůně je zvláštní, jako by vás přenesla do jiného světa, téměř magického, a zvláštní je i z hlediska faktoru vytrvalosti: první dvě hodiny je velmi přítomná, pak jako by mi zmizela z nosu, ale když jdu kolem, i když už ji na sobě necítím, lidé ke mně zvědavě čichají a ptají se, co je to za vůni, a pak se znovu objeví, jakmile se pokožka zahřeje, o mnoho hodin později, a pak se znovu objeví a pak se znovu objeví. Nepovažuji ji za "vánoční" vůni, naopak ji považuji za gurmánskou vanilkovou vůni, která je vhodná i pro nošení během časných veder, určitě až do pozdního jara. Asi to není parfém mého života, ale rozhodně je jeho součástí a myslím, že se s ním nikdy nerozloučím.

corkscrewcurly

Tohle dnes dorazilo a je to nádherné. Nobile 1942 mi doporučil Sad Muppet (klobouk dolů před SM - koupila jsem si ji, Sandalo Nobile a Chypre 1942 a všechny tři jsou zatraceně úžasné).

La Danza delle Libellule je potěšením pro milovníky gurmánů.

Hlavní tóny na mě působí jako krásná, svěží šťavnatá jablka, lehce poprášená skořicí a krémovou, pižmovou vanilkou. Cedr ji uzemňuje a zabraňuje tomu, aby se stala zuby-nehty-sladkou-syrovou.

Snažila jsem se a snažila jsem se ucítit kokos - tón, který pro mě normálně vyniká; miluji čerstvý kokos, k jídlu i k čichání, ale v La Danza delle Libellule (Tanec vážek - není to krásný název?) rozhodně chybí.

Chybějící kokos mě mátl, zejména proto, že se mi zdálo, že cítím krémovou mléčnou čokoládu (vzpomeňte si na Lindor - ty úžasné čokoládové kuličky plněné ganache), a tak jsem na internetu hledala vodítka, kde by se kokos mohl skrývat.

Vždycky jděte ke zdroji! Podívala jsem se na webové stránky Nobile 1942 a opravdu - měla jsem pravdu (hurónské a zázvorové pivo!); v LDdL žádný kokos není; tady jsou poznámky, vystřižené a vložené z jejich webových stránek:

"V této kompozici, která začíná charakteristickým bergamotem Nobile 1942, se jablko a cedr vyrovnávají vanilce. Špetka skořice, kakaa, aby byl soubor skutečně gurmánský. Nepřehlédnutelné pižmo udržuje půvabný tón vůně."

Výdrž a dlouhověkost jsou středně dlouhé - a řekla bych, že je to bezpečná koupě naslepo pro každého milovníka gurmánských vůní; je to tak lahodný, ale jemný parfém, že upřímně nevěřím, že by někoho mohl urazit.

K 28. červenci 2018 mají na allbeauty.com ve Velké Británii 75 ml LDdL za 49,95 liber; ve speciální nabídce mají řadu Nobile 1942 - rozhodně stojí za to ji vyzkoušet. Stránky nedávno získaly ocenění online prodejce roku od spotřebitelského šampiona Which?; jejich produkty jsou originální a zákaznický servis je také fantastický.

ETA Po nočním nošení přehodnocuji své komentáře o výdrži, protože ji cítím - na své suché, parfémem zaneřáděné pleti - i po více než osmi hodinách.

To, co se mi při nošení tohoto parfému stále vybavuje, je: Karamelová jablka!

Azumi79

Tento parfém jsem dlouho hledala.... Vždycky mě přitahoval ten jablečný tón se skořicí a vanilkou.

No, abych byla upřímná, hodně mě zklamal... Miluju tu kyselou a šťavnatou vrchní notu červeného jablka, ale postupem času se parfém stává trochu syntetickým... Nevím, jestli je to tou směsí kokosu a cedru, ale nelíbilo se mi to.

Asi mám problém s parfémy, ke kterým jsem ještě nepřičichla a mám velká očekávání, a když se k nim konečně dostanu, jsem zklamaná.

Není to vůbec hrozný parfém... jen jsem od něj čekala něco víc.

luizadb

Ve vůni je cítit sladký bergamot a šťavnaté jablko, posypané skořicí ve směsi s velmi likérovou vanilkovou esencí (ne tou umělou na dorty, všechny tóny se zdají být z esencí vynikající kvality). Tato vůně se vyvíjí v něco příjemnějšího a o něco méně sladkého, protože vanilka ztrácí svůj likérový aspekt a objevuje se lehké pižmo. Velmi dobrá kompozice, má prvky běžné pro dnešní gurmánské hity, jako je vanilkový základ, ale vyniká kvalitou surovin a sladkým, přírodním jablkem bez medovosti.

Яна_J'aime les parfums

Nechtěla jsem si ji koupit, ale teď si ji díky vašim recenzím schválně koupím. Pokud se to mužům hromadně líbí. A pak jakýkoli mistrovský kousek použiju - tak v MHD je vidět - a někdy si sednou. Sakra, to je ostuda! Utrácím za ně peníze a parfémuju se každý den.
Eh, kde seženu takový parfém, aby kolem mě tančily stejně jako vážky?

ginger68

Nakupuji ve tmě a spoléhám se na italské i anglické recenze. Je to riziko i proto, že vůni je třeba očichat, nechat na kůži, přehodnotit během dne i v dalších dnech, ale... tentokrát jsem neudělala chybu!
Krásná vůně a poetický název! Připomíná Lann-Ael od Lostmarc'h, ale je rafinovanější a sofistikovanější a méně máslová, méně hutná, méně "lepkavá". Díky jablku je první "přičichnutí" svěží a čerstvé. Radostná, lehká, což není špatné (vlastně to pomáhá), vzhledem k mé současné náladě (lehce "těžká" a ztěžklá). Přestože je sladká (vanilka a kokos), kompozice je tak dobře vyvážená a vytvořená elegantní rukou (nosem), že si myslím, že se dá nosit v každém věku a v každém ročním období. Vážky jsem viděla, nebo spíš cítila včera večer po několika hodinách nošení. Nemyslete si, že jsem se zbláznila, ale... když jsem se starala o své kočky, jak jsem se pohybovala, k mému nosu dolehlo nádherné třepotání křídel, které bylo prostě touto kouzelnou vůní, která se znovu objevila s nenápadnou, ale hmatatelnou přítomností (vytrvalost je vynikající). Byly to "voňavé třepotání", které mi připomnělo, že bych měla být veselá a lehká jako let vážky v "říši divů".
Krásná kompozice!!!

Марьяна Рыжаускас

La Danza delle Libellule Nobile 1942 je vůně Thumbeliny po jejím posledním manželství. Dobře se vdát je problém, zejména pokud nejste intelektuálně brilantní a nedokážete ocenit přednosti lesklého krtka z Wall Street.

Vzít si okřídleného elfa, který se koupe jen v nektaru středomořských květin - to je věc.

La Danza delle Libellule je jednoduchá a důmyslná vůně. Nemá intelektuální čichové zákruty, které jsou vlastní mnoha nikovým značkám. Je však sladká, útulná, domácká.

Šťavnaté zelené jablko, trochu bylinek a bylinek, písečné sušenky. Trochu jako Lann-Ael Lostmarch.

Jen v Lann-Ael jsou jablko a sušenky zjemněny tónem mléka a v La Danza delle Libellule jsou naopak posíleny tóny skořice a bergamotu.

La Danza delle Libellule je skvělou volbou pro mladou, uctivou dívku nebo dospělou dámu, která je unavená ze všech těch růží, mimóz a aldehydů.

Elenamax

Tyhle vážky jsem potkala na letošním Intersharmu) No, co na to říct, konzultant mi to nastříkal na ruku, trochu se mi to dostalo na rukáv. Když jsem přišla domů, sotva jsem vydržela do rána, pobíhala jsem kolem a očichávala (ano, ano, přesně očichávala)) si kabát. Ráno jsem si ho běžela koupit. Ženská teplá vanilka, ozývá se jablko, ale spíš ne jablko-jablko, ale spíš studený jablečný džus ve sklenici, léto na slunci, venku, někde za městem..... Je to hezké, teplé, lahodné, motýli létají, slunce svítí, teplo a pohoda..... Jste v očekávání krásného, ve všech ohledech, večera))). Romantici mi budou rozumět).
Ženská až omamná, mazlivá, středně sladká vůně. Mohu říci, že i přes velké množství vanilky v mé sbírce je tato taková jedna, jiná, sluníčková. Bohužel nemohu zaznamenat vytrvalost, osvěžuji ji během dne, rychle je přestávám vnímat, na rozdíl od lidí kolem mě. Vůně se mění, jablko a květiny postupně odcházejí, vanilka zůstává. Doporučuji se s touto vůní seznámit, bude důstojným zástupcem kolekce.

Cassiano

Obvykle je běžné spojovat italské vůně s nejsvěžejšími vůněmi, citrusovými, čistými a přírodními, jako by nebylo možné vyrobit krásné květinové, chyprové nebo gurmánské vůně s touto národností. Zde je důkaz, že to možné je. Tato krásná vůně je gurmánská a likérová!

Oficiální tóny jsou: bergamot a jablko ve výstupu; cedr a skořice v srdci; pižmo, vanilka a kakao (nikoliv kokos, jak uvádějí některé webové stránky) v základu.

Od okamžiku, kdy se dotkne pokožky, je možné zaznamenat lehce ovocný aspekt, v němž se jablko objevuje jako likér, a k tomu lákavou vanilku. Ačkoli byla vytvořena pro ženské publikum, znám mnoho mužů, kteří by tento parfém rádi nosili, protože má výstup nuancí velmi podobný moderním sladším vůním ze současnosti, které byly uvedeny na trh pro muže, jako je například Black XS L'Excès nebo Diesel Only the Brave Tattoo. A postupem času její vývoj neztrácí v žádném ohledu na některé vůně exkluzivních řad od Guerlainu, které jsou bohaté na vanilku a prodávají se jako unisex. Pokud jste tedy muž, máte rádi parfémy s vanilkou a nezáleží vám na etiketách, neváhejte se s tímto zázrakem seznámit.

Vztah, který si k danému názvu vytvářím, je lehkost vážek nad vodou, mimo jejich pářící rituál, kdy se samička a sameček píší a pasují a tvoří srdce.
Krásná parfémovaná voda s obrovskou projekcí a dlouhou životností.

fighter

Naprosto fantastické! Tento parfém stojí za všechny peníze, které stojí.

Vanilka, skořice a jablko jsou tam těmi nejsladšími šťavnatými protagonisty. Cedr a pižmo sladkost vyvažují trochou balzamického aroma a kokosový ořech vnáší do sladkého světa opět melodii.

Je cítit obrovská propast kvality mezi tímto skvostem a masovými výrobky na trhu.

"La danza delle libellule" je italský název pro "Tanec vážek". Kouzlo.

Vyzkoušejte ho!