Greasque Sora Dora pro ženy a muže

Greasque Sora Dora pro ženy a muže

zelený
jemně pikantní

Greasque podle Sora Dora je Aromatic Fruity vůně pro ženy a muže. Greasque byl/a uveden/a v roce 2021. Greasque byl/a vytvořen/a Amélie Bourgeois, Anne-Sophie Behaghel a Camille Chemardin.

Vonné složky

Sicilský bergamot
Hřebíček
Fialka

Angelmaius

U tohoto parfému jsem se dopustila obvyklé nespravedlnosti při hodnocení vůně, když jsem ji hodnotila hned na začátku, aniž bych jí dala čas na vývoj a poté, co jsem ochutnala bratry této značky (včetně Kamel Oud). Rodí se jako zelený parfém, jakých je tolik, zdánlivě kráčí směrem k mužné klasice podle silné balzamické nóty, staré školy. Když však dojde na horskou dráhu, překvapivě z ní vystupují kouřové tóny, lehká sladkost a nádech čerstvě ořezané tužky. Ve skutečnosti mi voněla jako školní penál. Moc se mi to líbilo. Univerzální, možná dekantovaná na muže, trvání pracovního dne, znatelná první dvě hodiny a zbytek zjistitelný, aniž by bylo třeba být lovcem krve.

Versace
Eros Flame