Hodnocení parfému 4.05 z 5 s 474 hlasy
Mandorle podle Sora Dora je Aromatic Spicy vůně pro ženy a muže. Mandorle byl/a uveden/a v roce 2021. Mandorle byl/a vytvořen/a Amélie Bourgeois, Anne-Sophie Behaghel a Camille Chemardin.

GwenH
V úvodu Mandorle voní jako kouřový třešňový likér smíchaný s vanilkovým luskem. Kouř je sametový a jemný. Třešeň je tmavá a sladká, ale ne odporná. Charakter je smyslný, romantický a trochu odvážný. Ideální na rande, které slibuje šťastný konec.
Ačkoli je Mandorle unisex, svou povahou se přiklání k ženám a její přitažlivost je vnímavá, inteligentní a smyslná. Dokážu si ji představit v kategorii femme fatale.
Věřím, že pro některé lidi může být příliš sladká, možná pro ty, kteří dávají přednost dřevitějším sexy vůním, jako je Oud Satin Mood, ale věřím, že Mondorle spadá do stejné kategorie zralé, sebevědomé smyslnosti:
Není to dívka. Je to žena.
Po hodině se Mandorle stala trochu pudrovější, což jí dodává na krémovosti, a má mírnou projekci. Podařilo se jí udržet se daleko od toho, aby se stala příliš vlezlou, ale byla bych opatrná s přestříkáváním.
Po více než 5 hodinách je to plná chmelová vůně na kůži. Třešeň zůstala hvězdou představení po celý testovací den.
Závěrečné myšlenky: Podle mého nosu je tento parfém hlubším, méně extravagantním (a dusnějším) dvojčetem Bodacious od Boadicea the Victorious. Třešně Mandorle jsou šťavnatější a méně kyselé a parfém je méně komplexní a ne tak chaotický. Chyběl mi chaos Bodacious... ale ruku na srdce, Mandorle by byla bezpečnější volbou na večerní rande a dokážu si představit, že si ji užije spousta žen i mužů!

SykoCat
Nedokážu vysvětlit, co ve mně tato vůně vyvolává, je to jako z jiného světa. Můj doslova voňavý sen se stal skutečností. Mé oblíbené tóny se tak dobře smíchaly dohromady: fazole tonka, mandle, třešeň, rum a trocha kouřovosti a kůže.
Je to gurmánská vůně, ale ne jedlá, spíše svůdná a sexy. Je kořalková, kouřová, krémová a temná zároveň. Opravdu-opravdu miluji Bodicea - Bodacious, ale tato je pro mě ještě lepší. Na mé kůži se trochu přiklání k mužné straně, ale ne tolik.
Neřekla bych, že je to vůně na každý den, na každou příležitost, je to spíš noční vůně, ale pokud máte rádi sladké a tmavé kožené vůně, zkuste ji!

Taurien
Zpočátku se mi nelíbí, cítím z ní tón, který mi připomíná olivový olej. Ale naštěstí mě tento dojem brzy přejde a cítím mandle, třešně, likér a nádech oudu a vůně se stává mnohem příjemnější. Mandlová a třešňová vůně jsou vedlejšími účinky heliotropového tónu. Jak zajímavá mi připadá tato květina, která přináší tak rozdílné aspekty podle toho, jak se s ní zachází. Kromě těchto ocelových vjemů dodává parfému také nádech palčivosti. Ve složení se objevují také tóny akordu a tabákových listů. S postupujícím sušením mi zůstává v pozadí lahodná vanilka a rum, nemluvě o třešňovém tónu. Již v poslední fázi mi připomíná jeden z mých oblíbených třešňových parfémů, bohužel již nepoužívaný Modern Muse Le Rouge Gloss, který rovněž kombinuje třešeň, vanilku a kůži.
Má středně výraznou stopu a na mé kůži vydrží více než 10 hodin.
Je to sladký, ale temný parfém do šatny, ideální na večer. Dokud však zcela nespotřebuji svůj karafu a nezamiluju si ji, což se asi nestane, protože jsem ji měla na sobě dostkrát bez změny dojmu, nelíbila se mi natolik, abych si koupila celou lahvičku.
Vůně 7,5/10
Doba trvání 10/10
Hvězdná 8/10
Kvalita/cena 5,5/10
Všestrannost 6/10
Balení 8/10
Koupil bych si znovu? Ne

Kari Dil
Velkolepé spojení domu, který si mě podmaní. Je vynikající od začátku do konce. Podle mého názoru je to gurmánská vůně pro dospělé, smyslná a velmi mandlová, sladká, aniž by překračovala meze. Velmi široká stopa a báječná délka. Na mé kůži vyniknou opojné kořeněné, karamelizované akordy a ten jedinečný květinový nádech heliotropu. Nádherná, zahalující a velmi přitažlivá.
Kakao jako takové se ve vůni nedoceňuje; přináší však své zvláštní kouzlo a exotiku.
Dá se říci, že tento parfém se nepodobá ničemu, co mám po ruce nebo co jsem dosud cítila.
Rozhodně si ho nenechte ujít! Unisex. Nejlépe pro chladné nebo svěží roční období. Tato a Brocéliande ze stejného domu, to jsou dva majestátní čichové klenoty pro milovníky sladkých, kořeněných a rozmáchlých vůní✨💸

rickkkkky
Na začátku připomíná Heroda díky rumu, vanilce a celkové skořicové atmosféře. Později, v průběhu sušení, kdy se do popředí dostávají třešňové a amaretové tóny podpořené kůží v pozadí, cítím nezaměnitelnou atmosféru Red Tobacco.
Výkonnostní oddělení je v pořádku. Dobré 2 až 3 střiky by vám rozhodně měly vystačit na celý den.
Zatraceně, tohle je skvělá vůně. Ne nadarmo dělá ve fragcomu vlny. Na zimu jsem si musel pořídit plnou lahvičku.