Limitless Shopping Via della Spiga Trussardi pro ženy a muže

med
svěží
zelený
živočišný

Limitless Shopping Via della Spiga podle Trussardi je Orientální Floral vůně pro ženy a muže. Limitless Shopping Via della Spiga byl/a uveden/a v roce 2020. Limitless Shopping Via della Spiga byl/a vytvořen/a Quentin Bisch a Amelie Jacquin. Vrchní tóny jsou Jablko, Plástev a Bergamot; střední tóny jsouMed, Jasmín, Mahonial a Růže ; základní tóny jsou Fazole tonka, Otočník, Pižmo a Hloh.

Jablko

Fazole tonka
Otočník
Hloh

Nilodlien

Když jsem byla malá (v době, kdy kameny byly měkké a po zemi se ještě potulovali mamuti), pořádala jsem na dvorku pro své panenky komplikované čajové dýchánky. Až na to, že jsem nikdy neviděla smysl čaje, takže jsem používala spíš teplou vodu z kohoutku a medové stužky (protože nikdo zřejmě přesně nevěděl, co je to melta). Vzala jsem pár rozkvetlých květin a nacpala je do plastové vázy (vždycky růže, někdy cokoli jiného, co bylo po ruce).

Tohle je ten čajový dýchánek - smetanový med, kousek jablka, pár květin a ... sluncem prohřátá panenka. Není to sexy vůně, je to další příliš sladká ovocně-květinová, ale už se vidím, jak si ji užívám za chladných podzimních večerů, kdy jsem se rozhodla přijít domů z práce, zapálit oheň a v půl páté se převléknout do pyžama. Je útulná a příjemná - někdy až příliš sladká.

PinScher

Tuto krásně sestavenou pozitivní vůni bych svou vytrvalostí a stopou nazval poručíkem Columbem - zdá se, že už odešel (inteligentně zakrývá dveře: "Nebudu vás rušit"), a pak: "Ach, ano, málem jsem zapomněl!...". Šťáva ze zralého jablka s kapkou medu, ohřátá na slunci, po malých doušcích brzy ráno v rozkvetlé zahradě, omytá lehkým deštěm, je už vypitá do poslední kapky, ale pachuť vás provází celý den; a ať je jakkoli náročný, ten dlouhý den, jedním jste si jisti - večer bude krásný! Bish je zde podle mého názoru geniální ve své jednoduchosti. Podobá se Čechovovi)

Золотко

Pro mě je to mistrovské dílo s jablečnou příchutí. Není to jablečný cider jako Noble's Dance of the Dragonflies, ani molekulární čerstvé jablko jako Eldo's I Am Trash. Nádherná parfémovaná (nikoli jedlá) vůně zeleného jablka podbarvená medovou sladkostí, doplněná blíže k základu tóny heliotropu. Je to láska😍Na lepší vůni s jablečnou tematikou jsem zatím nenarazila.

CorgRage

Moje vůbec první vůně 100% true love signature. Opravdová ženská elegantní dámská vůně, která je zároveň hravá a ne příliš vážná. Podle mého názoru je spíše medově květinová než ovocně-květinová, protože jablko během schnutí trochu odumírá.

S každým ročním obdobím se mění, aby byla něčím úplně jiným, a já ji miluji. Je prostě tak jedinečná a zároveň přesně podle mého gusta.

Otevírání: Cidery, zelená, křupavá jablka. Skutečná jablka, trochu nedozrálý pocit kvůli citrusovému pocitu. Hravá hlasitá medová plástve, vůbec ne sladká. Velmi lehce zbarvený med.

Střed: Střed rozhodně nechává vyniknout základním tónům. Med je květinami napuštěný čajový med, který se podává při pozdní snídani, aby působil jako elegantní baba. Super elegantní bílé květiny, velmi čisté a ani trochu matné nebo přeplácané. "Čistý bílý list" květin. Mám problém najít růži, je tichá a svěží. Jablko je tu v tuto chvíli stále, trochu tišší.

Suchá dolů: Velmi dobře smíchaná, těžko detekovatelná samostatně. Tonka je tu stále pro trochu opojný ženský nádech. Heliotrop dodává těmto šepotavým nádechům kůži a voskovou povahu. Pižmo je ubersky ženské a jemné, vůbec ne drásavé.

Miluji ji. Ponořila jsem se do ní. V zimě (právě teď) působí jako speciální nápoj z bílého čaje s jablečnými/medovými/květinovými tóny.

Také se mi líbí prezentace této kolekce.

hab

Další skvělý příklad gurmánství této značky. Jaká je to směs medu, jablek a jasmínu! Zní to jako recept na luxusní gourmandicu, která vás bude nudit svým plastovým jablkem z 90. let. Ale tohle to rozhodně není, věřte mi. Jedná se o krásné, jemné pojetí jablečného profilu. Málokdy se s ním někdo takhle trápí. Jemné, šťavnaté jablko položené na třpytivém medu na slunci a někde uvnitř ještě drhnutý jasmín dodává hloubku. Opět mohu jen zatleskat. Velmi dobře poskládané, velká hloubka zvuku na začátku, spousta akcentů, je tu stopa. A hlavně, není to efekt na první hodinu. Minimálně 4 hodiny se krásně otevírá, než přijde základ, kde místo ovocnosti s medem je pudr z tonkových bobů, heliotropu a docela dost hlohu, který nahrazuje jasmín jako hlavní květinový akcent. Stejně jako základ téměř všech vůní z této řady - není křiklavý, kompaktní, čistě znějící, dostatečně hluboký. Nemá nějaké jasné atrakce, jako na začátku. Hloh se však zbavuje přílišné jednoduchosti zvuku. Výborná vůně na gurmánské téma, dělala by čest mnoha a více statusovým značkám. Pohlavím bližší ženským kompozicím, samozřejmě.

Iloveowls_80

Miluji medové květiny a tahle je možná ta nejvznešenější, jakou jsem kdy cítila. Představte si Margiela Mutiny nebo Memo Marfa, ale s méně hutným, méně sladkým, ale komplexnějším základem a složitějším/rozmanitějším květinovým srdcem s ostrou hranou, díky které je parfém jiskřivý a osvěžující. Zdá se mi, že charakteristickým dotekem Quentina Bische jsou lehce nevyvážené ostré otvory, které působí a nutí vás vracet se pro další. Miluji celou tuto řadu a vlastním tři flakony, včetně tohoto. Nosila jsem ji do firemní práce a také v horkém počasí večer venku a vedla si krásně. Vřele doporučuji, snadno jedna z nejlepších věcí, které se v mé sbírce parfémů za dlouhou dobu staly.