Crème Exquis Vivamor Parfums pro ženy a muže

čokoláda
zemitý
fialkový
skořice

Crème Exquis podle Vivamor Parfums je Woody Spicy vůně pro ženy a muže. Crème Exquis byl/a uveden/a v roce 2022. "Nosem" za touto vůní je Bertrand Duchaufour. Vrchní tóny jsou Kosatec, Černá třešeň a Brazilský pomeranč; střední tóny jsouČokoláda, Karamel a Orchidej ; základní tóny jsou Dub, Cejlonská skořice, Káva, Tahitská vanilka a Med.

Kosatec

Káva
Tahitská vanilka
Med

Kterhark

Nosil jsem to 4x, abych se ujistil, že tomu rozumím, než napíšu recenzi. Creme Exquis se nepodobá ničemu, co jsem kdy cítila, a líbí se mi to. I když nevoní stejně, je to pro mě stejný zážitek jako Chergui. Tj. je to kořeněná jantarově-gurmánská vůně pro zvláštní příležitosti.

Zvlášť se mi líbí siláž. Souhlasím s recenzenty níže, že je to pohodlně unisex. Je to jedna z mála kompozic z tohoto domu, kterou mohu nosit (jako žena). Je pro mě prostě zajímavá a táhne mě to k ní na konci dne, když chci vypnout pracovní mysl a vyrazit na večer. Je v ní velmi jemná jantarová kvalita, díky které funguje. Doporučuji ji každému.

landshark321

Vivamor Parfums Creme Exquis je suchá, převážně gurmánská směs, která je sladká s ostrými akcenty a zdrženlivá, ale hutná, včetně rozmanitého seznamu poznámek, který bych destiloval na směs kosatce, kávy, černé třešně, karamelu, dubu a skořice, přičemž kosatec působí jako hlavní protipól sladšího gurmánského doprovodu. Přiklání se k trochu temnější, trochu tajemné a mnohotvárné vůni, pro mě pravděpodobně jednodušší volba do chladného počasí nebo zejména v noci, a rozhodně patří k mým několika nejoblíbenějším z dosavadní řady spolu s Cherry Prive a Addiction Absolu. Je to opravdu příjemná položka, která nabízí přednosti gurmánské vůně a zároveň není příliš přehnaná, a to, co zatím z této kolekce vidím, se mi líbí, je méně než polovina.

Stejně jako zbytek řady, i Creme Exquis stojí 155 dolarů za 100 ml v extrait koncentraci, což je z hlediska kvality, jedinečnosti a výkonu s ohledem na objem velmi rozumná nabídka, a prodává se prostřednictvím stránek domu i Perfumology.

8 z 10

Montblanc