Y Eau de Parfum Intense podle Yves Saint Laurent je Aromatic Fougere vůně pro muže. Toto je nová vůně. Y Eau de Parfum Intense byl/a uveden/a v roce 2023. "Nosem" za touto vůní je Dominique Ropion. Vrchní tóny jsou Zázvor, Jalovcové bobulky a Bergamot; střední tóny jsouŠalvěj, Levandule a Pelargónie ; základní tóny jsou Vetiver, Pačuli a Cedr.

madruguets
Zkoušela jsem v Sephoře nějakou Jo Malone, když mě obešla prodavačka, která mi chtěla pomoct, a zavedla mě k ní: Yves Saint Laurent Y Eau de Parfum Intense .... Jaké milé překvapení! Hned jsem jí řekla: Páni, to je dobrý parfém, ale myslela jsem, že je to parfémová voda, a pak jsem si uvědomila, že je to launch. Moc mi sedla! Velmi příjemně voněla, dobře mi vydržela na kůži a budu si muset koupit rozdělaný flakonek, protože víc se mi do rozpočtu nevejde! Kkk
Tip: vyzkoušejte ho!

Kráteroi
K této vůni jsem byla skeptická, protože řada Why od Yves Saint Laurent mě nikdy nezaujala, ale musím říct, že tahle ano.
Má citrusový, zemitý, téměř svěží vrchní tón, ale to je na začátku. Když se začne usazovat, je v ní velmi patrná levandule, která zanechává květinový dojem, stejně jako v jejím sušení, kde je květinový punc zachován, ale tentokrát se prolíná s pačuli a dřevitými doteky a řekla bych, že i jantarem, které jí dodávají velmi majestátní a rafinovaný nádech.
Co se týče její projekce, pravdou je, že je omezena na 1h, možná 2h po aplikaci, na 1m stopu. Od té doby je již umírněnější. Nejvíce mě však zaujalo její trvání. Po 8h od aplikace se stále promítá a den po aplikaci je stále přítomna, je to opravdové monstrum, alespoň na mé pleti.
Myslím, že je to fantastická vůně pro slavnostní příležitosti, naprosto univerzální z hlediska počasí, ročních období i denní doby. Velmi mužná, ideální pro zralé a sebevědomé muže, přináší vážnost a formálnost. Co se týče jejího poměru cena/výkon, je pravda, že může být drahá, pochopte, že už jsme u luxusní značky.

beto_ruiz
A Eau de Parfum Intense je dřevitá aromatická vůně.
Má svěží a lehce bylinný, velmi aromatický úvod a s přibývajícími minutami se stává více dřevitou, můžete vnímat ovocné akordy celé řady, ale v této verzi je, kde je méně výrazný a je dán větší důraz dřevitým akordům, které jí dávají vyzrálejší charakter a také ji činí méně univerzální v situacích použití, ačkoli je to také vícesezónní vůně a mohla by být použita kdykoli během roku.
Co se týče výdrže, zachovává si dobrou výdrž svých sesterských vůní (přinejmenším EDT, EDP a parfému) a je dobře vnímána první hodinu, i když poté klesá na úroveň pokožky.
Osobně jsem si řadu YSL Y příliš neoblíbila, kdybych si měla v tuto chvíli vybrat, asi bych zvolila verzi EDT, kterou obnovili loni, ale myslím, že těm, kterým se tyto vůně líbily, by se tato nová verze mohla líbit, a teď, když je nová a lze ji vyzkoušet v každé parfumerii, vás k tomu před koupí vyzývám.

Jardel_lutti
Samotný parfém je podle mého názoru nejlepší vůní z celé řady, odstranili z něj to ostré, kyselé jablko a nevím, jestli je to tím zázvorem, ale cítila jsem v něm prachový nádech, jako by v něm byl kosatec. Ale opravdu to není Intense, protože alespoň u mě nemá žádnou projekci a výdrž je nízká. Nelžu, během dvou hodin jsem ji už na kůži necítila.
Nedůvěřovala jsem své karafě, ale fragrantica gringa říká to samé. Škoda, protože jsem si vůni zamilovala. Nová EDT vydrží na kůži dlouho a je hodnotnější než tato, i když si nejsou podobné. Ale v současné době, kdybych si ji měla koupit, bych si vybrala Le Parfum.
Edit: No, tentokrát jsem testovala více dekantérů z jiné stránky, ale moje zkušenost zůstává stejná. Klidně by mohla být nejlepší z celé řady, ale provedení na "intenzivní" je slabé. Nejdéle mi na kůži vydržela 4 hodiny a byla velmi řídká. Někteří lidé si ho dokonce pochvalovali, ale to proto, že jsem ho nanesla těsně před odchodem do práce. Možná si pořídím další lahvičku, protože se mi vůně moc líbila, ale tohle provedení mě mrzí.

valthunder
Před třemi měsíci jsem si pořídila Y Le Parfum a nyní jsem si do své sbírky pořídila EDP Intense.
Dovolte mi říct, že lidé pod 30 let, kteří milují Y EDP, budou Y EDP Intense nenávidět.
Y EDP Intense je myšlena pro jiný trh. Starší trh.
V průběhu let jsem EDP téměř přestal používat (mám ji od roku 2019). S Le Parfum jsem začala řadu opět používat, protože sladkost byla zmírněna a není to parfém "In your face", a teď miluji ještě více tuto EDP Intense.
Líbí se mi, jak EDP voní, ale pro mě je to prostě parfém, který používají děti, které jdou na večírek.
S největší pravděpodobností EDP půjde na seznam dárků pro mého mladšího bratra.
Pokud je vám více než 30 let a ještě jste k Y EDP Intense nepřičichli, doporučila bych vám, abyste si k parfému nebrali servítky. Běžte ho vyzkoušet. s největší pravděpodobností budete překvapeni!

AndyL19
Tohle se tolik nenávidí jen kvůli názvu, nechápejte mě špatně, je to určitě tahák na peníze, ale měli byste to vyzkoušet, nezapomeňte na staré přísloví, že pokud vonná komunita vůni nenávidí, je to pro masy banger. Tohle je Y EDP bez sladkosti a skvěle voní ve vzduchu. Pokud si myslíte, že sladkost Y EDP je příliš vlezlá a máte rádi zázvor a citron, myslím, že by to mohl být dobrý odběr, pokud ji můžete získat za zvýhodněné ceny. Možná je to horký záběr, ale kdybych si měla vybrat 2 z řady, vybrala bych si tuto a EDP, zatímco parfém voní skvěle, je to jen hladší verze EDP s mnohem menším výkonem.

Deadknight79
Množství nenávisti, které se tomu dostává, je směšné. Vůbec nevoní jako typické vůně Y. Ta sladká, protivná vůně byla odstraněna a zůstala jen čistá a svěží vůně. Necítím v ní nic syntetického, jak zmiňují ostatní. Při otevření je silná, ale po vychladnutí velmi příjemná. Můžete zachytit náznaky jalovcových bobulí, které jí dodávají neobvyklé, ale velmi příjemné překvapení. Vyniká opravdu dobře. Voní úžasně. Rozhodně bych ji doporučila.

doctorghoul
Pokud hodnotíte tento produkt negativně, přestože ho nevlastníte nebo ho vlastníte a nedáte mu alespoň 4 měsíce pravidelného používání a macerace, měli byste být z tohoto webu navždy vykázáni.
Také hlasitá sladkost ostatních verzí SUCKS. Odpad pro doslovné děti, které chodí do nočních klubů.

Baa_bodinkirk
YSL Y EDP Intense působí vyzráleji a rafinovaněji než většina Y verzí, ale nedokáže dostát intenzitě svého názvu.
Intenzivní není slovo, kterým bych ji popsala. Původní EDP je hlasitější a promítá se dál; ta by se měla jmenovat "intenzivní".
V obchodě (Macy's) tato voněla jako kombinace všech ostatních Y najednou. Hlavně EDP a Le Parfum. Ale to se později ukázalo jako čichová iluze.
Po odchodu z obchodu bylo místo, které jsem nastříkala, okamžitě cítit čistou mýdlovou vůní. Čím víc se rozvíjela, tím víc mi připadala naprosto jedinečná.
Úvodní tóny jsou krásně aromatické. Přátelská, čistě působící, povzbuzující - téměř mátová - svěžest; sladká levandule a mýdlový pocit, který pokračuje po celou dobu.
V suchu je cítit jemné krémové santalové dřevo. Jemná zelená borovice a jemnější čistá levandule.
Y EDP Intense působí rozhodně srdečně a jemně. Působí velmi klasicky, gentlemansky a typicky YSL.
Voní opravdu krásně, s čímž souhlasí všichni v mém okolí. Má velmi návykovou uspokojivou mýdlovost a výkonem se v podstatě vyrovná zbytku řady Y, snad s výjimkou zázračné původní Y EDP. Ale i tak je to 10/10

AdamK
Mám všechny verze Y, takže tuto DNA znám.Upřímně řečeno, byl to nákup naslepo, protože jsem chtěla vyzkoušet novou verzi EDP. Na základě recenzí bylo mé očekávání nízké, ale musím říct, že je to absolutní odklon od předchozích flankerů Y. Je to vyzrálejší a náročnější vůně ve srovnání se zbytkem řady. Velmi, velmi zemitá trochu mátová verze v suchém nádechu, ale i tak stojí za vyzkoušení. Nečekejte kombinaci jablko + šalvěj, kterou je tato řada známá. Berte ji jako něco nezávislého s lehce páteřní Y DNA. Rozhodně něco jedinečného a z mého pohledu je to love or hate, nic mezi tím.

chrish1982
Láska láska LOVE tyto věci!
Vůně je dospělejší, protože odstranili jablko, což ubírá na atmosféře sprchového gelu. Na kůži mi vydrží přes 8 hodin, s příjemnou bublinkou vůně asi dvě hodiny, i když nevěřím, že se příliš vytlačí. Y edp je ale tak hlasitý, že ohlásí vaši přítomnost ještě předtím, než vstoupíte do místnosti. Je to dospělejší vůně, pro lidi, kteří nechtějí křičet: "Hej, já mám kolínskou!".
Přidaná levandule jí dodává čistý, téměř mýdlový nádech.
Velmi moderní, mužná a sofistikovaná.
Prostě fantasticky voní a podle mého názoru NENÍ zbytečná. Vlastním celou tuto řadu a myslím, že tohle je zatím nejlepší vydání. Vím, vím, tento názor bude krajně nepopulární.
Stejně jako u DH2020 se tato vůně mohla jmenovat jinak, možná Y EDP Silver edition? Něco takového.
Moje současné pořadí této řady:
1) Y EDP Intense
2) Y Live
3) Y Le Parfum
4) Y EDP
5) Y EDT
6) Y Eau Fraiche
Neposlouchejte nenávist. Jděte a přivoňte si k této úžasné vůni.

Drakeer
Zachovává geránium a dřeviny z edp, ale vyměňuje trpké zelené jablko a šalvěj za sladkou brusinku, levanduli a pačuli. Intenzivní edp se zdá vonět úplně jinak, dospěleji (25-35 let) a krásněji než základní edp, které je už trochu zastaralé a také působí pro mladší lidi (15-25 let). Nejhorší je, že ceny šly letos nahoru, ale jako všechno ostatní. Modrý parfém, který se dá nosit celoročně za jakýchkoliv okolností, vřele doporučuji.

John2829
V této vůni není nic intenzivního. Vydrží a působí méně než původní EDP. Vůně je nudná a velmi zapomenutelná. Odstranili to, co dělalo původní EDP zábavnou a zajímavou. Ne máte jen obecnou, dřevitou, kouřovou vůni. Je to zřejmě tahání peněz, aby se vydělalo na úspěchu originálu. Ušetřete si peníze.

peternguyen095
Přivoněla jsem si k ní v Macy's a úvod voní jako EDP, ale je tmavší, protože z ní byl vyjmut jablečný tón, a suchá vůně voní jako Le Parfum s pačuli, je to svým způsobem to nejlepší z obou světů, protože intenzivní je v podstatě kombinace dvou, ale já osobně si lahvičku nekoupím, protože mám raději vůně oddělené.