Dominique RopionY / Ysl EDT Spray 3.3 oz (100 ml) (m... (89.99 USD)
Y Eau de Toilette podle Yves Saint Laurent je vůně pro muže. Y Eau de Toilette byl/a uveden/a v roce 2022. "Nosem" za touto vůní je Dominique Ropion. Vrchní tóny jsou Aldehydy, Bergamot a Zázvor; střední tóny jsouLevandule, Šalvěj muškátová a Pelargónie ; základní tóny jsou Ambra, Cedr, Vanilka a Olibanum.
Jardel_lutti
Je sladší než první verze, ale ne tak sladká. Je také méně citrusová/ovocná, uzavřenější a plnější. Podle mého názoru se více podobá EDP, díky čemuž se mi tato nová verze líbí více. Není to parfém, který bych milovala, ale je velmi univerzální a tato verze zlepšila jeho výkon. Hodí se na každodenní nošení i do teplejších dnů.
jjhs26
Původní verze 2017 se mi líbila. Ale ve skutečnosti se mi líbí toto složení z roku 2022. Je lepší ve všech ohledech.
Je to všechno:
1. Delší výdrž ( já mám 10 hodin)
2. Méně syntetické
3. Elegantnější
4. lepší siláž, jak ve vůni, tak ve výkonu
5. Jedinečná ve své kategorii,
6. Svěží, ovocná a sladká
7. Méně cloumající/vyvolávající bolest hlavy než EDP
8. Bezpečná pro každou příležitost (já osobně bych ji neoblékla, ale tím pro mě omezení končí.)
9. Stojí za cenu v diskontech
10. Kvalitní vůně
beto_ruiz
Y Eau de Toilette 2022 je citrusová, aldehydická a aromatická vůně.
Úvod je citrusový a aldehydový, což umocňuje svěží pocit s lehce živočišnými prvky. Po několika minutách sílí zelené tóny šalvěje a máty spolu s dalšími ovocnými akordy připomínajícími ananas, ale aldehydy nikdy nezmizí. V základu se objevují prvky pižma, ambroxanu a cedru.
Tato reformulovaná verze má mnoho společných prvků s verzí vydanou v roce 2017, jako jsou aldehydy, citrusy, ovocné akordy a některé zelené a pižmové prvky, ale je také čistší, protože v této nové verzi nevnímáte kadidlo z originálu a zároveň se více promítá, a v délce trvání jsou si také velmi podobné, protože už originál mi poskytl více než pracovní den ve výdrži.
Jak jsem popsala v recenzi původní verze, vůně je příjemná, ale nejsem do ní zamilovaná, i tak si myslím, že s vylepšeným provedením zvedá některé body ve prospěch, navíc je to univerzální vůně pro celoroční použití.
bunepedro
Někdy je frustrující, jak dobře se daří aromatickým vůním, protože ty mám obvykle nejméně ráda, protože jsou to "obyčejnější" vůně.
U Y to není jinak.
Aby toho nebylo málo, vynikne nějaký citrusový tón a já si připadám kysele. Ale vždycky mi ji hodně lidí pochválí a výkon na mé kůži je absurdně dobrý.
Nakonec to není moje oblíbená vůně, ale má své místo, protože chápu, že v některých situacích funguje dobře.
Djchildress
Toto není recenze, ale spíše vyjádření uznání YSL za to, že má smysl vůni vylepšit, místo aby jen uvedla na trh další flakón s minimálními úpravami. Nevěřím však, že to udělali dobrovolně, ale z nutnosti vzhledem k šíleným penězům vynaloženým na reklamu této vůně a celé řady Y. Také se ptám, zda nově zakázaná látka od IFFRA nebyla obsažena v původním složení? Ta samá, která způsobila ukončení výroby Terre D'Hermes Eau Tre Fraiche. Myslím, že obě společnosti udělaly vzhledem k tomu, co se děje, velmi dobře. S tím, že YSL změnila vůni k lepšímu a zvýšila její výkon a Hermes se domníval, že nedokáže uspokojivě obnovit Eau Tre Fraiche, prostě ji přestal vyrábět a uvedl na trh novou vůni Eau Givree, která se lidem zřejmě líbí ještě více než původní také. Chtěla jsem si na léto pořídit jak Y Eau Fraiche, tak Hermes Eau Tre Fraiche, ale vzhledem k převažujícím pozitivním ohlasům nyní uvažuji, že si pořídím jen novější verzi Y a novinku od Hermes Eau Givree. Oběma značkám tleskám za řešení situace a všem, kteří se po obou poohlížejí, doporučuji, aby místo původní verze hledali tu novější, a upřímně, jak často to někdo v této komunitě říká?
nelsongil13
Y BEAUTÉ 2022 💦🧴🍊
Tato verze Y edt 2022 nepřináší nic nového, nicméně obsahuje několik vylepšení oproti OG: působí kulatěji, čistěji a svěžeji. Má lepší výdrž a siláž.
Dostávám vysokou dávku levandule a citrusy jsou tak jemné, vlastně neškodné.
Má sladký Twist a atmosféru podobnou sprchovému gelu nebo šamponu.
Potěší nové sběratelky, milovnice invictus, nautica a Versace Eros.
Mimořádně VERSATILNÍ: pro neformální příležitosti: od návštěvy u maminky, přes návštěvu posilovny, kanceláře, pláže, nošení bílého obleku až po jakoukoli venkovní aktivitu.
Vřele doporučujeme na léto, zejména po osvěžující studené spršce.
Hodnocení: Vhodný pro všechny, kteří se chtějí obléknout do plavek: 🥈
nelson gil escano
Tato verze Y edt 2022 nepřináší nic nového, nicméně obsahuje několik vylepšení oproti verzi OG: působí kulatěji, čistěji a svěžeji.
Obsahuje vysokou dávku levandule a citrusy jsou vnímány jako jemné, vlastně neškodné.
Má trochu sladkosti a atmosféru sprchového gelu nebo šamponu.
Zamilují si ji noví sběratelé, invictus, milovníci mořských vln a VERSACE EROS.
Mimořádně VERSATILNÍ: pro neformální příležitosti: od návštěvy u maminky, přes návštěvu posilovny, kanceláře, pláže, oblékání bílého obleku až po jakoukoli venkovní aktivitu.
Vřele doporučujeme na léto, zejména po příjemné studené sprše.
A ano... lepší výdrž a Estela.