Supremacy Incense Afnan pro muže

oud
balsamico
kůže
pačuli

Supremacy Incense podle Afnan je Aromatic vůně pro muže. Supremacy Incense byl/a uveden/a v roce 2020. Vrchní tóny jsou Oregano, Koření, Bylinné tóny a Bergamot; střední tóny jsouOpoponax, Jantar (ambra) a Labdanum ; základní tóny jsou Kouř, Agarové dřevo (oud), Kůže a Pačuli.

Oregano

Kouř
Agarové dřevo (oud)
Kůže

odminey

Když mám na sobě tuhle vůni, připadám si jako chlápek v baru pozdě v noci, bílou košili mám nahoře rozepnutou, vlasy zpocené a rozcuchané, kouřím doutník, ale ruce se mi třesou, protože jsem se právě popral o archeologický poklad s nějakými padouchy. Omylem jsem doutníkem spálil kožené čalounění sedadla a pak jsem spálil dřevěnou opěrku na ruce. Kvůli stresu jsem nemotorný, pořád nemůžu uvěřit, že jsem se z té rvačky dostal. Možná jsem Nigel z Lovce pokladů, ale dospělejší a úspěšnější.

Santiago_

Silná vrchní nóta, směs zeleného dřeva a koření. Po hodině a půl se objevuje oud a kůže, podobná vůni Ombré Leather, ale zjemněná, hladší. Má osobitost a odlišuje se. Nemá nic společného s módními parfémy, tohle je něco jiného. Bezpochyby vám bude vonět jinak. Vynikající poměr cena/výkon. Vydrží na kůži více než 8 hodin, mírná stopa. Pokud používáte pouze modré vůně a resultony, držte se dál.

perfumefaoc

Voní jako AMOUAGE INTERLUDE - pokud jste k ní přivoněli, je stejná.
Jeden nebo dva drobné detaily, které se mírně liší, ale celkově je velmi podobná.
NEJLEPŠÍ ze všeho je, že stojí 1/7 ceny INTERLUDE.

NENÍ pro každého - je to VELMI silná a intenzivní ORIENTÁLNÍ vůně, ve které se objevuje DÝM, INKENZE a AMBER.

Unarzio

Jako majitel Interlude muže a Interlude 53, co mohu říci, je to opravdu dobré a identické nebo téměř identické s Interlude / 53, úžasně jak v čichové kvality a síly. Je tu jen jeden rozdíl, směšná cena ve srovnání s Amouage.
Je vážně těžké si všimnout nějakého rozdílu mezi Amouage a tímto vynikajícím Afnanem. Nechtěla jsem tomu věřit, ale je to opravdu tak.
Často se stává, že parfémy, které jsou považovány téměř za klony, skutečně reprodukují stejný pocit, ale téměř vždy je horší kvalita ingrediencí cítit velmi zřetelně, což často vede k něčemu, co se v dlouhodobém horizontu stává nudným a mdlým, a s celkovou vůní, která není tak živá. Tady ne, závan, který se vám dostane, je závanem samostatného niche parfému, stejně jako u Amouage, zejména v průběhu sušení. Neuvěřitelné, že? Vyzkoušejte.
Interlude 53 je ještě silnější a ta nádherná temná, ale nasládlá vůně je ještě přítomnější a příjemně zahlcuje nos po nekonečně dlouhou dobu, zatímco Interlude Man a Supremacy Incense tak činí, ale logicky v menším množství, přestože mají stejnou DNA.
Interlude 53 možná dokonce vydrží na kůži Afnana o něco déle, vlastně bych řekla, že na té mé ano (stále má opravdu dobrou výdrž) s tou přidanou pevností, která jí umožňuje udržet si déle krásné úvodní a srdeční tóny, ale i tak by chyběla. Ale stojí tolik, tolik víc, proti Afnanovi skoro nic, přičemž má úplně stejnou atmosféru.
Supremacy Intense je tak jedním z velmi vzácných skutečných případů, kdy máte k dispozici dvoubarevnou vůni, která voní jako stoprocentní niche vůně, tedy mnohem, mnohem víc.
Ve srovnání se švýcarskou arabskou Oud Abyad je lepší ve všech ohledech. V úvodu je Oud Abyad stejně dobrá jako Interlude, ale v sušení se stává příliš lineární a předvídatelnější než Amouage, kde naopak Supremacy Incense pokračuje stejně jako Interlude a je krásně plná. U švýcarského arabského také kratšího trvání.
Podle mého názoru je tento Afnan jako vůně podobnější Interlude 53 než Interlude Man.
Je to nová vůně, takže ji možná ještě moc lidí nezná, ale určitě bude mít jen kladné hodnocení. Vynikající orientální za dva dináry.

Aidarbayson

Afnan tyto příchutě jsou pro mě objevem! Prostě super kvalita za super ceny! Arabská parfumerie je obecně praotcem všech světových parfémů! Úchvatné vůně od Arabů a jejich styl designu mě prostě přiměly zamilovat se do této vůně! Je v ní vše, co chcete od života dostat!

Spudimeow

Nosím ji už nějakou dobu a jsem připravena tuto vůni zrecenzovat) Objednala jsem si ji v jednom z oblíbených obchodů, krabička je klasická pro tuto řadu, zajímavá barva (v barvě flakonu). Flakon je působivý, těžký, příjemný do ruky (flakon je průsvitný, je perfektně vidět průtok, na rozdíl od Supremacy noir nebo Supremacy gold). Při prvním setkání jsem byl jednoduše ohromen - velmi ušlechtilý, smyslný dřevitý kouř, dřevité tóny, přecházející do jemné kůže s pikantní pepřovitostí. Opravdu super) Při následném testu jsem na suché čisté kůži při aplikaci začal od začátku slyšet jeden tón, který mě držel na uzdě. A uvědomila jsem si, že je to pro mě okurkový nálev, kdy ve sklenici od okurek je nálev, a v něm celá ta zeleň) To bylo něco, samozřejmě) Dala jsem tomu čas, aby to trochu ustálo, vše se vrátilo do normálu) Vůně zní jako při prvním seznámení - velmi kouřová, výrazný oud v příjemném podání, zelený tón tam je, ale zjemnil se, že - nebo, zní to celé velmi dobře a přirozeně. Vůně je jednoznačně mužná, nebo pro velmi odvážné dámy, které mají prut) V současné době se ze všech Supremacy (těch, které jsou k dostání na území Ruské federace), stala Incence mou jedničkou, jednoznačně. Vůně je velmi vytrvalá, po pracovním dni ji slyšíte, když přijdete domů, na oblečení zůstává ještě déle (zejména kouřový základ). Stopa této vůně je přítomná a je dobrá, zároveň samotná vůně není super hlasitá, hlavně to s ní nepřehánět. Zároveň je vůně lichotivá, líbí se mužům i ženám, neslyšela jsem vůči ní žádné negativum. Nejlepší na tom je, že vůně zní zatraceně draze a vznešeně, vzhledem k jejím rozpočtovým nákladům. Ve výsledku mohu říct, že se mi vůně líbila, možná si ji zduplikuji, je moc dobrá, sakra) doporučuji se seznámit).

PiccoloAlbero

Afnan také naskočil do Interlude duppage s tímto vynikajícím SI. Packagin je stejný jako řada s modrou lahví, ve které je s trochou snahy vidět jus. Myslím si však, že tato duppage není úplně dokonalá; vlastně více než Interlude mi připadá podobná Shaghaf Oud Abyad, který má však na rozdíl od SI kouřovější a modrobílý úvod, zatímco SI se vždy drží sladšího a také poměrně monolitického rejstříku. Provedení je stále bestiální a kvalita je na místě, navíc za směšnou cenu.

SebastianLaz

Na jednom zápěstí mám Amouage interlude (330 dolarů) a na druhém Supremacy incense (34 dolarů). Určitě se dají vytipovat rozdíly, když tomu věnujete čas, ale ouha, prostě ouha, po otevření jsou si TAK podobné, že hledat nějaké rozdíly nemá cenu. Jediné, co potřebujete vědět, je, že amouage vůbec nevoní desetkrát lépe.
Chápu komentáře níže, tahle vůně není masová záležitost ani není pro každého, a protože je to levná záležitost, nikde nejsou vzorky ani testery. Takže moje doporučení je pořídit si vzorek Interlude, pokud se vám bude líbit, pak si okamžitě naslepo kupte supremacy kadidlo!
(Ceny v CAD)

Gago1

Jak už to u arabských parfémů bývá, poměr ceny a kvality je vynikající. Kdyby tento parfém vyráběl oblíbený návrhářský dům, cena by začínala na 150 dolarech.
Vynikající, silně mužná vůně, s velmi silnou projekcí během prvních několika hodin, výdrž je nejméně 12 hodin. Takto se parfémy vyrábějí, ne jako moderní návrháři!

Сергей.Дарьенко

scorpion200172 na tři?)))))) je v pořádku, že interlude stojí 30+ a kadidlo méně než 5?))))))
Poprvé jsem se nezamiloval. a podruhé jsem se taky nezamiloval! ale o pár týdnů později při třetím přiblížení jsem té chuti propadl. Nemohl jsem se opít. Strávil jsem v ní týdny. Je to samozřejmě velmi složité a ošemetné.
Rozhodně není pro každého!
Je třeba ji nosit.
Pro mě není na každodenní nošení, ale na výjimečné příležitosti.