Mod Blush Ariana Grande pro ženy

Mod Blush Ariana Grande pro ženy

růže
tropický
svěží

Mod Blush podle Ariana Grande je vůně pro ženy. Mod Blush byl/a uveden/a v roce 2022. "Nosem" za touto vůní je Frank Voelkl. Vrchní tóny jsou Maliny, Mučenka, Růžový pepř a Bergamot; střední tóny jsouRůže, Hruška a Magnólie ; základní tóny jsou Pižmo, Ambroxan, Dreamwood a Santalové dřevo.

Parfumér

Ambroxan
Dreamwood
Santalové dřevo

nathalie_alex

Ještě že jsem si koupila levanduli, protože tahle vůně Ariany byla pro mě nejhorší, i když miluju Ari, God is a Woman a Mod Vanilla. Tahle se jim vůbec nepodobá, neslyším tu žádné ovoce, jen pánskou pěnu na holení a nějaké nepříjemné květiny, které mě dohromady hodně svědí v nose. Nezajímavá, nevýrazná a dusivá vůně, před koupí je třeba ji vyzkoušet.

Cooldrink

Podle mého názoru je to jen nekomplikovaný sladký kompot, kterých je mnoho. Samozřejmě, že květy jsou svědivé smíšené se sladkostí, pak pravda změknou, ale stále svědivé, jako v srpnu pod horkým sluncem a není co dýchat. Ucházející varianta, pro mě docela sladká, nevybočující z řady. Jsou chutě, které jsou zapamatovatelné, s ničím si je nespletete, ale u této se vám chce křičet: "Kdo ztratil karamelky za dvě kopějky kus?". A všichni takoví lezou do kapsy a uvědomují si, že to jsou možná jeho karamely. Tím chci říct, že takových příchutí je opravdu přehršle, s několika variacemi na toto téma.

Harley522

Měla jsem všechny Arianiny parfémy. V tuto chvíli můžeme Arianiny parfémy rozdělit na ty, které vznikly před Cloudy, a ty, které vznikly po Cloudech. Cloud byl pro její značku parfémů zlomový. Tento parfém se stal ikonickým po celém světě a respektovaným i mezi milovníky nik a módními redaktory. Další kapitolou byla Arianina cesta k přírodnějším, organickým parfémům s čistými ingrediencemi. Tak se zrodil parfém God is a Woman. A nyní duo Mod. Tyto dva parfémy mají rovněž čisté složky a zcela nový design flakonu.
Když jsem je poprvé testovala, zavrhla jsem je pro jejich neoriginalitu a nevýraznost. Ale to rozhodně není pravda. Čím více je nosím, tím více je miluji. A víc jim rozumím. Zejména Mod Blush mě opravdu dostala. Myslím, že je to teď můj nejoblíbenější parfém od Ariany a také jeden z mých nejoblíbenějších parfémů všech dob.
Blush má tu vylepšenou rovnováhu mezi sladkou a květinovou částí. Není lacině sladká, ale má krémově svěží vzdušnost. Je roztomilá, ale není dětinská a generická. Tento parfém začnete chápat, až když ho začnete pravidelně používat.

V4nilla

Tohle se hodně řeší a já to do jisté míry chápu. V posledních letech přišla Ariana s fantastickými vůněmi jako Cloud, REM a TUN 2.0, které podle mého názoru opravdu vybočily ze stereotypu celebritních vůní. Takže očekávání od Arianiných parfémů jsou vysoká. Nicméně Mod Blush trochu zaostal. Je ovocná a mladistvě vonící, nepříliš komplexní nebo jedinečná. Připomíná parfémy celebrit z dávných dob nebo tělové spreje/parfémy od VS. Ale přesto, i když je to poměrně jednoduchá vůně, se mi líbí. Každý parfém nemusí mít ten nejsložitější vícerozměrný profil vůně vůbec. A opravdu doporučuji ji skutečně nosit a cítit ji ve vzduchu, když se zahřeje na kůži. Přijde mi, že cítit ji z lahvičky nebo přímo z kůže je úplně jiné, než když ji cítíte ve vzduchu za pochodu. Je jemnější a méně štiplavá. Vytváří krásnou bublinu vůně, jako když použijete opravdu pěkný ovocný tělový a šamponový přípravek, prací prostředek na oblečení apod. Prostě jí dejte šanci. Také je to mučenková bomba. Myslím, že nemám ani neznám žádný jiný parfém s tak výrazným mučenkovým tónem jako Mod Blush.

venusingemini

Nechápu, proč byl vytvořen tento nebo mod vanilla tbh. Tahle voní jako ari smíchaná s trochou sladkého jako bonbóny. Mod vanilla voní jako god is a woman smíchaná s cloudem. nic nového nepřinesla a tyhle by dávaly mnohem větší smysl jako flanky jejích starších parfémů než úplně nové duo. vypadá to jako tahání peněz tbh.

Versace
Eros Flame