Sweet Like Candy Ariana Grande pro ženy

Sweet Like Candy Ariana Grande pro ženy

laktonický

Sweet Like Candy podle Ariana Grande je Floral Fruity Gourmand vůně pro ženy. Sweet Like Candy byl/a uveden/a v roce 2016. Vrchní tóny jsou Ostružina, Hruška a Bergamot; střední tóny jsouŠlehačka, Marshamallow, Černý rybíz, Jasmín, Plumérie a Zimolez ; základní tóny jsou Vanilka a Kašmírové dřevo.

Ostružina

Plumérie
Zimolez

Kašmírové dřevo

Loucadascelebridades

Tohle je podruhé, co jsem si koupila Sweet like candy, a myslím, že je to dobrý parfém. Voní velmi genericky, myslím, že je to dokonce nejgeneričtější z árijských parfémů. Nepřijde mi tak sladká, jak se o ní píše. Hodně cítím ostružinový tón a možná proto mi nepřijde tak sladký. Viděla jsem, že ji lidé přirovnávají k růžovému cukru, ale jsou to ÚPLNĚ jiné vůně. Těm, kdo mají rádi sladké parfémy, ale ne příliš vlezlé, doporučuji Sweet Like Candy. Myslím, že v Brazílii jsou ceny vyšší, ale v Evropě je cena v pořádku.
Na závěr bych chtěla říct, že si nemyslím, že je to špatný parfém, a pokud máte rádi sladké parfémy, myslím, že si ho můžete koupit i naslepo.

Vicky456

Jaký má smysl zkoušet parfém, který má v názvu "sladký", a stěžovat si, že je sladký?? To je asi jedna z nejhloupějších věcí, které jsem v recenzích vůní viděla.
A můžeme už přestat s těmi "dětskými", "mladistvými", "mladými", "mladšími 18/19 let", "mladými", "dospělými", "pro 11-15leté" atd., když jde o sladké vůně?? Jako sakra. Jen proto, že jsi byla v blízkosti lidí, kteří před VĚKY nosili tělový sprej s vanilkou/cukrovou vatou, neznamená, že musíš na sladké vůně kašlat, protože ti je připomínají.
Dávat věk na vůně je tak hloupé, jen proto, že jsi stará a cítíš se nešťastná, když nosíš sladkou vůni, neznamená, že se snažíš omezovat věk lidí, kteří ji nosí? Je to vonná tekutina, smiřte se s tím a dospějte, ježíšmarjá.

Yosa

Mým hlavním cílem v parfumerii dnes bylo otestovat a porovnat SLC & Ari, z nichž jsem ani jednu předtím netestovala. Bohužel jsem hned po odchodu z obchodu upustila papírový proužek! Trochu jsem si nastříkala na ruku, jen ne na pulzní bod.

Podle mého nosu není 'Sweet Like Candy' tak sladká jako Ari. Tato je také sladká, ale DOST jemnější. Tmavé bobule tam jsou, nejsou ostré ani chemicky cítit, moc hezky udělané. Šlehačka a marshmallow jsou tam také. Pokud si představíte tmavé bobule smíchané se šlehačkou a marshmallow, tak přesně tak voní SLC, bez přílišného přidávání cukru. Svým způsobem je název zavádějící, protože Ari je extra sladká - je doslova sladká jako bonbón - takže by si tyto dva parfémy měly vyměnit názvy 😉.

Připomíná mi Viva La Juicy Noir. Velmi příjemná, jemná, sladká, ale ne příliš sladká, uklidňující vůně. Taky docela snová. Bohužel tu hrušku moc nepobírám. A na to, aby se vám tento parfém líbil, musíte mít rádi tmavé bobule, které vytvářejí atmosféru.

Možná bych ji upřednostnila v chladnějším ročním období jako hřejivou uklidňující vůni. Šlehačku si nutně nespojuji s létem ~ v tomto ročním období chci něco ultra svěžího a lehkého. SLC však není těžká, Moonlight mi přišla těžší díky švestkovému tónu.

Pokud přemýšlíte o koupi Ari, SLC nebo Moonlight naslepo a nevíte, kterou si vybrat, řekla bych:
-Pokud chcete nejsladší možnost, která je silná a jasná, pak si vyberte Ari.
-Pokud chcete tmavý krémový dezert s bobulovitými plody, který je stále sladký, ale jemnější, pak si vyberte SLC.
-Chcete-li těžší švestkový dezert, který se hodí i na noc, pak zvolte Moonlight.

Všechny jsou dobře udělané a svým způsobem krásné a marshmallow je ve všech. Podle mě se SLC a Ari od sebe velmi liší. Ve skutečnosti mi přijde, že SLC má více společného s Moonlight, i když jsou také odlišné. Všechny tři jsou ale zjevně ve stejné rodině, sdílejí stejnou DNA Ariany.

A konečně; nebudu tyto vůně doporučovat pro určité věkové skupiny, protože stanovovat věkové hranice pro vůně je zbytečné a omezující. I dospělí mají chuť na sladké, a proto sladké vůně nepatří jen dětem, teenagerům a začátečníkům ve věku 20 let 😉🍬.

butterflyboy528

OBSESSED! Voní jako marshmallow berry vanilkový dortík. Ale já stále cítím květinové tóny, které to všechno vyvažují. Když ji nastříkáte, může být ohromující, velmi sladká a silná, ale když se usadí, voní jako teplý marshmallow. Na oblečení ji cítím i o několik dní později. Řekla bych, že na kůži vydrží asi 5-6 hodin. Není to špatné, nesouhlasím s tím, že je to "mladistvé", nic takového neexistuje. Oblečte si, co chcete. Tato vůně se stala mou novou oblíbenou a má potenciál stát se mou signature vůní. VŘELE DOPORUČUJI. Byla to koupě naslepo a jsem ráda, že jsem to udělala :).

marianamor

Tento parfém voní ÚŽASNĚ! naprosto sladce a gurmánsky. Problém mám s tím, že jsem se s parfémem prakticky vykoupala a po 2 hodinách už nic necítím... Mám tělovou mlhu a ta mi na kůži vydrží ještě déle a to mi láme srdce. Rozhodně je to vůně, kterou si nechám ve své sbírce, ale aplikace v mém případě musí být neustálá.

danibanani

Tohle je moje oblíbená vůně z Arianiny řady. Moje sestra má thank u next, cloud a rem. Z těchto tří vůní kraluje cloud a po něm thank u next. REM nevyniká tolik jako její ostatní vůně, ale přesto je hezká. Sweet like candy je pro mě ideální vůně na každý den, když se chci cítit roztomile a žensky. Hodně jsem četla o Arianiných parfémech a o tom, že jsou pro děti, což si myslím, že je jen nízká rána pro její image. Myslím, že žádná vůně by neměla být vázaná na věk. Jestli chceš v 95 letech vonět sladce jako bonbón, klidně můžeš.

Ванильная сказка

Sladké marshmallow v krému. Vůně není o eleganci ani strohosti. Je tak lehká, jemná a vzdušná. Pro svou cenovou kategorii je to prostě dárek. Dokážu si vůni představit jak na dospívající dívce, tak na ženě. Hlavní je, aby vám vůně sedla. Výdrž a plnost jsou průměrné.

Lenka_belka

Chtěl jsem už dávno, ale kvůli jeho ceně, myslím, že je velmi drahý, jsem se dlouho neodvážil koupit láhev. Ale moje láska ke sladkostem roste aritmetickou progresí, a tak jsem to vzdala a láhev si koupila. A díky bohům, že jsem si láhev nevzala, bohužel mě zklamala, čekala jsem větší náklonnost v krémově sladkých tónech, ale tady jsou plné bobule a kyselá a laciná sladkost, která připomíná jahodovo-malinový džem. Mnohokrát jsem se setkala s podobnou vůní v masových parfumeriích za 200-500r a věřím, že cena i tohoto parfému není vyšší než 1tr. Pro mladé dívky a dospívající slečny, pro 34letou tetu je přehnaně infantilní a laciná. Odpusťte mi, ale můj názor a pocit je prostě takový, za sebe ho u lidí zrovna neberu.

Naniferreiro

V současné době používám Sweet Like Candy. Nevnímám citrusy ani květiny, v mém nose převládají pouze sladké tóny šlehačky a marshmallow. I když je sladká, není vtíravá ani závratná. Je to jemná vůně jako cukrová vata.
Je ideální pro chladné/chladné dny a k nošení kdykoli. Škoda, že doba trvání je mírná/střední.

LunaVioletteLoveheart

Láska na první přičichnutí.
Pro tento parfém opravdu nemám mnoho slov a není to proto, že by byl výjimečný nebo špatný.
Má krásnou krémově sladkou vůni, která mi přijde docela příjemná a snadno se nosí.
Sweet Like Candy a moje pleť se staly BFF a já jsem nadšená, protože těžko si nějaká vůně tak dobře rozumí s mým pH (které je, přiznejme si, tak trochu diva).

Svrchní tóny byly sladce citrusové. Citron, hruška, trocha ostružin a pak vanilka. Vzápětí ji přebila šlehačka a já ucítila krásný, v ústech lahodící malý ovocný koláč. Cítila jsem se zasněně a docela příjemně. Její stopa je velmi malá, docela plachá. Obvykle se stopě u parfémů hodně bráním, ale tahle miniaturní mi přijde pro typ tohoto parfému ideální, protože ano, čím menší je, tím víc se k vám budou muset přiblížit, aby si přivoněli.

Pokud jste člověk, který miluje objetí a překvapování lidí, vřele doporučuji SLC. Je ideální do horkého počasí a myslím, že by mohla být příjemným překvapením i v chladném počasí.

Flakon je nesmírně roztomilý, protože vypadá, jako by se růžové kostky cukru spojily, aby vytvořily tuto vůni.
Na rozdíl od Moonlight si troufám říct, že čokoláda je méně syntetická a závěrečné zaschnutí, než vůně vyprchá, voní po sladkém čaji.

POZOR: Je dost podobná vůni Meow od Katy Perry (podle mého názoru je SLC lepší), takže pokud ji máte, nekupujte SLC se zavázanýma očima.

Je docela pěkná a určitě si pro ni zajdu.

♡Vůně: 9/10
♡Styl: 5/10*.
♡Trvanlivost: 9/10

*Hodnocení je uděleno na základě obecných aspektů. Ve skutečnosti je stopa téměř nulová. Podle mého názoru perfektní pro tento parfém. Ale pokud hledáte něco s dobrou stopou, asi to nebude nejlepší volba.

Gisele182

Pro mě Sweet Like Candy voní jako Pastille, přesně tak, ty barevné bonbóny od Docile, miluju je, miluju jíst sladkosti a vůně tohoto parfému mě nutí se jich napít. Když to říkám, myslím, že si možná představujete, že je to dětská, sladká a medová vůně, ale věřte mi, nic takového to není. Sweet Like Candy působí sofistikovaně, je sladká, to ano, ale seriózní sladkost, která vyjadřuje třídu. Na mé kůži převládá ostružina, cítím ji s nádechem citronu. Šlehačka a Marshmellow udělaly parfém velmi krémovým, dodávaly mu pocit druhé kůže, jako by se krém slil s vaším tělem. Ostatní tóny jsou velmi dobře namíchány, tento flakonek je o harmonii, velmi příjemné!

Výdrž: mírná 5h.
Projekce: Středně silná.

Verze, kterou zde popisuji, je EDP.
Moje lahvička má 50 ml

Polibky a květiny...

DCY

Pro popis tohoto parfému mám jen jedno slovo: DOKONALÝ.
Tento parfém byl velkolepým a nepředvídatelným nálezem. Do parfumerie jsem šla bez úmyslu si ho koupit, ale protože mě jeho vzhled velmi zaujal a díky "bambulce" se lišil, rozhodla jsem se ho vyzkoušet... no hle, byla to láska na první pohled (čich), a to doslova! Tak moc jsem si ji zamilovala, že to byl přesně ten parfém, který jsem ve svém životě potřebovala.
Je sladký, ale s nádechem noblesy, hodí se pro každou příležitost a podle mého názoru splyne s pokožkou téměř tak, jako by to byla přirozená vůně z vašeho těla. (Možná přeháním, ale jak jsem řekla, parfém jsem si opravdu zamilovala).
Jediné, co bych jí vytkla, je to, že nevydrží moc dlouho, na oblečení sice zůstane, ale na těle se to říct nedá. V prvních hodinách má velmi mírnou projekci, ale postupem času se vytrácí a je cítit jen vedle kůže.

Gala Dali

Očekával jsem něco krémového a vanilkového s nádechem bobulí, ale během prvních deseti minut jsem je dostal ve velmi zředěné formě. Poté vše sklouzlo do primitivní kyselosti podbarvené jasmínem, připomínající něco ze síťových příchutí minulosti.
Žádný pudr, žádné ostružiny... Víc se neotevřela, po dvou hodinách zmizela ze zápěstí. Žádná stopa. Plnou velikost si kupovat nebudu, likér mi stačí.

Happyme2009

Proč tolik nenávisti. Nechápu to. Je vynikající, s rozkošným balením, ideální pro mladého člověka, který je sladký a chce sladce vonět. Opravdu si dokážete představit mnoho teenagerů nebo lidí kolem 20 let, kteří voní jako Sable Marocain nebo Mitsouko ? Hmm. Nevidím na ní nic špatného. Na svůj "žánr " je velmi pěkná .

seanjs

Pokud jde o parfémy celebrit, nezajímá mě samotná značka ani flakon, jen vůně.

"Sweet Like Candy" je vynikající. Věrná svému názvu je Arianina třetí vůně právě sladká jako bonbón. Této vůni nemohu nic vytknout, protože už v ní je varování, že tento parfém je naprosto SLADKÝ! Miluji ji, neškodná, snadno se nosí a ÚŽASNÁ na povlaku na polštář!