Thank U, Next Ariana Grande pro ženy

Thank U, Next Ariana Grande pro ženy

kokosový ořech
růže
mandle

Thank U, Next podle Ariana Grande je Floral Fruity Gourmand vůně pro ženy. Thank U, Next byl/a uveden/a v roce 2019. "Nosem" za touto vůní je Jérôme Epinette. Vrchní tóny jsou Maliny a Hruška; střední tóny jsouKokos a Růžová růže ; základní tóny jsou Makronky a Pižmo.

Maliny
Hruška

Kokos
Růžová růže

Makronky

Victor Freire

Pohodlné, i když to tak nevypadá.

Nejvíce cítím kokos. Ne ten, který působí jako plast nebo který je tam jen proto, aby dodal krémovost. Je to tón tak živý a intenzivní, že vás napadne, jestli ve složení není kokosový olej - vůně je extrémně podobná a každý, kdo je zvyklý s tímto produktem často zacházet, pochopí. Těm, kteří nemají rádi ovoce, doporučuji poohlédnout se po jiné značce. Hruška a malina jsou velmi jemné, máte pocit, že jste na tribuně a fandíte kokosu. Růži bohužel můj nos nezachytil.

Je mi jasné, jakou cestou se vydali při výrobě makronkového akordu. Vzhledem k tomu, že základem receptu je mandlová mouka, tak s ohledem na to vymysleli lehce mandlovou, velmi sladkou vůni. Myslím, že je skoro zbytečné to říkat, ale je to sladká vůně. Vanilka rozhodně nemohla chybět: je lehce krémová. Pižmo je nadýchané a dodává vůni komplexnost.

Zážitek z Thank U, Next je krásný. Jemně krémová a lahodně sladká. Dokonce bych řekla, že je to spíše karamelizovaná kompozice než krémová. Výsledný produkt je velmi příjemný a útulný. Vezmu-li si jako referenci píseň, která inspirovala její vznik, a prezentaci lahvičky, rezonuje se mnou jako objetí od někoho výjimečného po těžkém rozchodu. Někoho, kdo vám řekne, že všechno bude v pořádku, a přinese vám jemný dezert, aby podpořil vaše zlomené srdce.

A jak dlouhé objetí, vidíte. Na kůži vám vydrží mnoho hodin a na oblečení několik dní. Stejně jako makronky se může zdát neškodný, ale když ho sníte příliš mnoho, bude vám špatně. A na objímání není čas, že? Hodí se přes den i v noci.

Obzvlášť se mi líbí lahvička. Je odnímatelná od základny a je krásná na obě strany. Podstavec se dá znovu použít na cokoli, co vás napadne.

Za koupi to rozhodně stojí.

Zábavný fakt: Tři lidé mi při různých příležitostech, kdy jsem použila Thank U, Next, vysvětlili, že ze mě cítili vůni manga. Byla jsem na to zvědavá, protože já mango vůbec necítím.

Pupik

Přišel den, kdy jsem měla napsat recenzi na tento parfém.No...docela slušná vůně.Jako milovnice sladkých až nevolných parfémů jsem si myslela, že tento bude sladší, ale ne.Ze začátku jsem měla smíšené pocity: opravdu jsem cítila tón okurky, ale po pár minutách jsem cítila takový sladký kokos a makronku (ne ostrou, ale spíš jemnou, krémovou thatli) dále jsem cítila maliny a na závěr šly květinové tóny, na teplé období je nejlepší!
Shrnutí:Vizuální provedení flakonku - solidní pětka.i přes svou "sladkost" je vůně velmi ženská a po krátké době jsem si ji zamilovala a uvědomila si, že tohle je rozhodně můj parfém.koupila jsem si sadu 30 ml s miniaturou 10 ml a teď sedím s prázdným flakonkem v ruce a lituji, že jsem si objednala tak málo.určitě si kupte 100 мл♥️.
Doufám, že moje recenze byla užitečná. přeji hodně štěstí při výběru parfému😊.

CrisusGod

Vzal jsem si Thank u a Cloud, oba naslepo.
Tenhle se mi líbil víc než Cloud. Ano, na začátku je opravdu něco slaného, ale rychle se vypaří a zůstane jemná, sladká chuť, kokos s makronkami, trochu kyselosti z malin a hrušek, velmi chutná, nezní lacině, není špatná stopa a výdrž, celkově jsem spokojená).
Láhev, samozřejmě, skutečná dívčí radost)

Kami_flower

Tento Ariho flanker se mi moc líbí! Bambulky, které znám, jsou velmi sladké, ale tahle je svěžejší a pikantnější, ale neméně nápadná, promítá hrůzu několik hodin. Růže jsou velmi svěží, s nádechem červeného ovoce z malin, které se dobře kombinují se sladkostí, ale ne příliš kokosu a makarónů.
Myslím, že je velmi univerzální, ženská a ležérní, vůbec ne vlezlá, ale zároveň jiná.
Nemluvě o roztomilé lahvičce se zlomeným srdcem.

PureSouthKorean

🇰🇷 Z Jižní Koreje btw 🇰🇷

➕ Tento parfém je vhodný pro dívky jako ARIANA GRANDE, ANYA TAYLOR, RACHEL MACADAMS (má RŮŽOVÝ tón v obličeji, má MILÝ ÚSMĚV, není aktivní, má DÍVČÍ OSOBNOST).

⬇TYTO TYPY LIDÍ BY SI MOHLI OBLÉKNOUT: Mladá&krásná BABYSITTER > zaměstnanci kožní kliniky > vaše oblíbená učitelka ve školce, která tak krásně voní > roztomilá japonská Asiatka ve vaší třídě > mladá a bohatá matka (po dvacítce) > pětiletá holčička se stříbrnou lžičkou

⏭ TOHLE MÁ VŮNI JAKO PÍSEŇ: voní to spíš jako "GOODNIGHT N GO" než jako "Thank u, next". Důvody, proč to říkám, jsou ty, že když si arianti představí "thank u, next", napadnou je slova jako čistá, růžová, světle levandulová, klidná, průzračná, estetická vibrace. " Thank u, next parfém" voní spíš jako "Moonlight", nebo "Good night n go" Protože voní přímo SLADCE a nemá TRANSPARENTNÍ VIbes. Voní jako MUSKY, COCONUT, MACARON, MILK COOKIES. A píseň "thank u, next" voní spíš jako "moonlight perfume". Protože mi to připomíná "Transparentní růžovou vodu" Vibes. Tento parfém (thank u, next) je spíš jako MÉNĚ VODOVÝ, INTENZIVNÍ TYP, HUTNÝ krém než parfém 'moonlight' nebo 'sweet like candy'.

¶ MOJE ZKUŠENOST: Neposlouchejte lidi, kteří říkají, že tato vůně je jako okurky nebo příliš sladká. Podle mě je tahle vůně TAK KLASICKÁ. Obvykle mají parfémy se sladkými vůněmi tenzní, laciné vibrace. Ale tahle je úplně jiná. S MUSKY, WOODY, A bitterNESS, It smells so Luxurious. Tento parfém je jako kombinace lahodných chuťovek. Je to ta nejlahodnější sušenka na světě, která by se dokonale hodila k AMERICANU.

➡ ZÁPORY: Nechala jsem ostatní dívky testovat vůně tohoto parfému, ale moc se jim nelíbí. Říkají, že je "PŘÍLIŠ SLADKÝ s těžkostí" Někteří ppl by si mysleli, že se tato vůně hodí jen pro teenagerky nebo mladé dívky. Já si myslím, že

☮ Rada pro CHLAPCE: Je to PERFEKTNÍ pro kluky, kteří hledají parfém pro svou holku. Protože jak už jsem řekla, ženy na to mají různé názory, ale CHLAPCI TUTO VŮNI MILUJÍ! Všechny korejské recenze říkají, že jejich CHLAPCI TUTO VŮNI MILUJÍ, ŽE JI VONÍ KAŽDOU SEKUNDU. TÉMĚŘ ZÁVISLÉ NA TÉTO VŮNI. Myslím, že pokud u mít zamilovaný do někoho, zejména na střední škole, tento parfém má ho chtít kýchnout na vás lol.

Pokud r hledáte 4 parfém, který VELMI SLADKÝ S LUXUSNÍMI VŮNĚMI, VŮNĚ, KTEROU BUDOU CHLAPCI MILOVAT, MÁ KRÁSNOU LÁHEV, STŘÍKEJTE SE NA SVOU LOŽNICI, CHCETE BÝT SLADKÁ A INTELIGENTNÍ DÍVKA, VYNIKAT Z DÍVEK a pokud u milujete Arianu Grande, musíte si to koupit. Tohle voní doslova jako Ari.

Btw, je na hony vzdálená TRANSPARENTNÍM VIBRACÍM, LEHKÝM TĚLESNÝM VIBRACÍM, LETNÍM VÁNOCÍM, SEXY A MASKULÁRNÍM TYPEM, STARÝM LIDEM, AKTIVNÍM OSOBÁM, LESBICKÝM VIBRACÍM, TAJEMSTVÍM.

Přirovnává se k CLOUDS ☁️: Mraky voní více MASKULÍNSKY, TAJEMNĚ, JEDINEČNĚ, SILNĚ, HLOUBKOVĚ, MÁ DLOUHODOBĚJŠÍ DÉLKU, ale nenosím ji každý den, protože voní tak toxicky a příliš silně, že jsem z toho úplně omámená. S odstupem času voní velmi podobně, ale Clouds je více mužná se sladkostí. Děkuji, další vůně je sladká s ženskými vibracemi. Ve skutečnosti Clouds voní jako MUSKY se silnou dřevitou vůní a Thank u next je spíš MUSKY S KOKOSOVOU VŮNÍ. Pokud je vám více než 30 let, doporučila bych vám spíše Clouds než Thank u, next. Ale pokud u r hledáte parfém, který je LÍBIVÝ A KLIDNÝ, THN je lepší.

(Prosím, pochopte mé nedostatečné schopnosti mluvit anglicky. doufám, že vám pomůžu 😉)

Armendariz078

Když jsem ho poprvé vyzkoušela v obchodě, okamžitě mi připomněl Cloud, ale teď, když je porovnávám, vidím, že se liší. Thank U jde cestou super sladkých a mladistvých vůní, zatímco Cloud (i když je stále sladký) má vyzrálejší odstín.

Po několika dnech zkoušení chápu, proč se podle některých recenzí vůně nelíbí, vrchní tóny jsou velmi syntetické a mohou být nepříjemné, jako plastová panenka a trochu kořeněné/dráždivé. Je potřeba nechat vůni usadit, než se k ní přímo přičichne. Pak se vyvíjí mnohem lépe, do ovocných a mléčných tónů.

Nakonec vám zůstane velmi příjemná vůně, kde nejvíce vynikne kokos, hodně mi připomíná šampon Garnier, který je čistě kokosový. Má tropický tón, jako piňa colada s nádechem červeného ovoce (určitě se v ní projevuje malinová barva).

Výdrž je středně dlouhá a vůně, ačkoli je zpočátku silná, s přibývajícími hodinami postupně vyprchává.

Vůbec si nemyslím, že je to špatná vůně, líbí se mi, ale když ji srovnám s ostatními Arianinými parfémy, trochu pokulhává v originalitě, myslím, že by se dala docílit tělovou mlhou nebo tělovým krémem.

Chely9284

Nakonec jsem se rozhodla založit si účet a napsat následující recenzi, protože si myslím, že není fér, že tento parfém má tak špatné hodnocení. Nevím, jestli dostali zaběhnutou napodobeninu nebo jim názor na zpěvačku Arianu zatemňuje úsudek, ale vážně nechápu takovou negativitu. No začněme od začátku.
Předně, nejsem fanouškem dotyčné zpěvačky, takže můj názor je naprosto neutrální, řídím se jen tím, co ve mně tento parfém vyvolává a inspiruje. "Thank U, next" od Ariany Grande je sladká, svěží, mladistvá vůně, zkrátka vybízí k hravosti. Má koncentrované a převážně sladké/ovocné tóny, které začínají vrchní nótou hrušky a malin, jež ustupují tónům růže a kokosového mléka a končí pižmem a sladkými makronkami. Podle mého názoru převládá šťavnatá hruška a malina s lehkým nádechem kokosu, aby ustoupily vysychajícímu pižmu oslazenému makronkami, to převládá až do konce. Nóta růže je sotva znatelná, ale přesto ji oceňuji, protože je to nóta, která se opakuje v mnoha jiných vůních. Tento parfém na mně má nejdelší výdrž, jakou jsem zažila ze všech parfémů, které vlastním, a to i z těch dražších, které mám, což z něj dělá klenot. Mám to štěstí, že ho mám tak ráda, protože je levný, a to mi umožňuje kupovat si ho bez výčitek svědomí. Nepovažuji ho za podobný ničemu, co jsem kdy cítila, nedokážu popsat výslednou vůni v kombinaci s mým PH, jen vím, že je to první parfém, který miluji od chvíle, kdy se rozvoní, až do jeho zaschnutí. Miluju, když si držím zápěstí u sebe (i po několika hodinách) a se zavřenýma očima zhluboka dýchám, abych naplnila plíce vůní, která mi mimochodem vykouzlí úsměv na tváři, aniž bych si to uvědomovala. Mám pocit, že má dobrou projekci a stopu, výdrž opakuji, že ji považuji za brutální vzhledem k její ceně, cca 5 až 7 hodin a v oblečení DNY, doslova, mám vyzkoušeno. Někdy ji aplikuji před spaním a mám pocit, že odpočívám klidněji, probudím se a druhý den ji ještě cítím. Opravdová lahůdka.

Mám jen dva další parfémy od celebrit: "Rebelle" od Rihanny a "Dreams" od Mariah Carey, ten druhý mám ráda, ale překvapivě se "Thank U, next" pomalu stává mým nejoblíbenějším parfémem ve sbírce +40 parfémů, které mám, což mě překvapilo, ale ještě víc mě překvapuje, že ho spousta lidí zřejmě nesnáší, asi je to jedna z těch věcí v životě, které nikdy nepochopím.

Vůně: 10/10
Hvězdná: 7/10
Délka: 9/10
Sezóna: Nadčasová, dá se použít v horkém i chladném počasí, ideální zejména na jaro a léto.
Doba použití: Považuji ji za vhodnou pro každodenní nošení, nicméně na večerní nebo formální události byste mohli zvolit něco vyzrálejšího/intenzivnějšího.

Miss.Belli

Velmi šťavnatá a výrazná květinově-ovocná gurmánská vůně.

"Nikdy nezestárneme"

Mládí! Přesně to mi tento kousek připomíná. Mládí! Ne nutně stvořená pro věkovou skupinu, protože být mladý je stav mysli! Ať je vám 19 nebo 90, pokud cítíte puls života a milujete, že jste naživu, jste mladí.

Tento parfém nemá příliš odlišnou pyramidu od toho, co vídáme v květinově-ovocných gurmánských vůních, má vlastně velmi běžné tóny v tomto typu parfémů. Má však zářivost, která dýchá životem, ženskostí, sluneční stránkou života. Domnívám se, že hruška, kokos a malina jsou zodpovědné za svěžest, která kontrastuje s tóny jujuby a sladkých makarónů.

Je sladká, veselá a zářivá!

Fixace je mírná, se střední projekcí.
Je to však jedna z mých nejoblíbenějších vůní!

Mám ji moc ráda!

KittyDeBeauvoir

Je to sladká, ovocná, pižmová gurmánská lahoda!

Je to můj druhý parfém od Ariany Grande (první byl "Cloud"), jsem spokojená.

Zapomínám, jak moc se mi líbí, dokud se nenastříkám a nedovolím si hluboce vdechnout vůni.

Svěží hruška je příjemná. Sladká, svěží a povznášející, aniž by byla opojná. Maliny jsou mým osobním favoritem. Maliny v parfémech miluju a tahle vůně je trpká, sladká a sirupovitá, aniž by byla přeplácaná. Miluji tu trpkost se šťavnatou sladkostí.

Růže a kokos dohromady je radost! Kdo by řekl, že je to báječná kombinace? Kokos cítím, když se jednou hluboce přičichnu a on mě zasáhne vzadu v krku, a to mi způsobí čichové vzrušení :) Vůně kokosu se mi líbí. Růže je elegantní, což je nečekané, ale 100% vítané!

Základ z (malinového) makarónu a pižma je další oblíbený. Makronka dodává slintavou pekařsko-sladko-křupavou-rozkošnou-dobrou vůni a pižmo ji udržuje teplou a omamnou!

Výdrž této vůně je na vůni pro celebrity docela úžasná a siláž je úžasná. Dokonce i můj manžel ji pozná poté, co mu ji nastříkám z očí (i když jeho schopnosti rozpoznávat parfémy jsou... divoké).

Přes všechnu mou chválu je pro mě stále na druhém místě za "Cloudem". Už jen proto, že je to docela mladistvá vůně. Mám ji ráda, ale musíte mít mladistvou náladu a vybrat si partu, do které ji budete nosit.

***

Hodnocení: Kitty je skvělá: 8.5/10.
Hodnocení manžela: "TEN MANGOVÝ PARFÉM!"

~Počítadlo komplimentů~: 3 komplimenty 😁😁😁

E.A.O.

Dnes jsem ji vyzkoušela v obchodě a voní nádherně, je velmi sladká, ale ne mazlavá. Myslím, že se bude líbit spíše mladým dívkám, ale můžeme ji přinést i dospělým. Špatné je, že nevydržela dlouho, tak dvě až tři hodiny.
Takže ne, asi bych si ji nekoupila (zdravím všechny milovnice parfémů).....

Iringa

Na začátku slyším něco jako kávu s práškem a hořkostí. Později se prášek mění v hrušku a je slyšet kokos. Ale kokos není pinocholický, je takový suchý-suchý, spíš jako skořápka od coly než dužina. Po pár hodinách zní jako nakládaný kokos se špetkou vanilky. Celkově mi vůně nepřipadala sladká, maridový nádech ji nenechává přejít do frivolního popu. Stopa odpadá po 2 hodinách, pak je ještě pár hodin slyšet, ale z velmi blízké vzdálenosti.

Ingeborgo, po tvé zmínce v ní slyším i kopr! Nebo spíš ne kopr, ale anýz. Nebo kmín (takový tón jsem slyšela v Rose Oud Yves Rocher, díky němuž mi vůně připadala slaná).

JustDana

Jsem daleko za cílovou skupinou tohoto chlapíka, ale jsem toho názoru, že pokud se vám to líbí, noste to... zapomeňte na všechna pravidla, i když je těžké se jim vzepřít. Dvakrát jsem se v Ultě postříkala a snažila se sama sebe přesvědčit, že to není bueno. Dnes jsem šla na třetí pokus a nakonec jsem si řekla eff it, koupila jsem si ji. Chápu, že je vnímána jako pisklavá a skoro až jízlivá, ale na mě je to jedna z těch anomálií, kdy se mi prostě nemůže nelíbit. V reálném životě se nikdy nepřiznám, že ji vlastním, ale u vás je moje tajemství v bezpečí, ne?