Jérôme EpinetteAriana Grande Ladies God is a Women ... (14.99 USD)
God Is A Woman podle Ariana Grande je Orientální Floral vůně pro ženy. God Is A Woman byl/a uveden/a v roce 2021. "Nosem" za touto vůní je Jérôme Epinette. Vrchní tóny jsou Hruška a Ambrette (přírodní pižmo); střední tóny jsouOrris a Turecká růže ; základní tóny jsou Madagaskarská vanilka a Santalové dřevo.
Jaké elegantní, třpytivé a atraktivně dostupné možnosti čekají na ty, kdo jsou ochotni se ptát „CO KDYBY“?
od Matt Morris
Beca
Bezpochyby je to moje osobní vůně.
Miluji ji, cítím se v ní dobře, je pro mě návyková.
Vůně je velmi ovocná, opravdu cítíte šťavnatou a jiskřivou hrušku. Mám pocit, že je to velmi mladistvá vůně a super univerzální, protože vůbec není závratná ani ohromující.
Je to parfém s velmi jemnou stopou a lehkou délkou.
Je spíše pro lidi, kterým dělá problém nosit velmi silné a dlouhotrvající parfémy. Tento je mnohem jemnější, svěží a neškodný.
Doporučuji ji před koupí VYZKOUŠET, protože mnoha lidem se nemusí líbit, že je tak jemná.
AnglnAngelina
V současné době existuje spousta vůní připomínajících bakarat. Baccarat měl komerční úspěch, a aby se příliš nepřemýšlelo, mnoho dalších značek převzalo aldehyd z baccaratu, který voní po kohoutech, přidalo vlastní tóny a vydalo své vůně. God is a woman není výjimkou.
Ariana už měla vůni s bachařovým základem - Cloud. Cloud se mi nelíbil, byl na mě příliš sladký a dusivý, voněl jako mírně zahřátý plast.
Ale God is a woman byla dobrá. Ano, má stejný bakarátový základ, ale je zjemněný tóny růže a kořene kosatce. Vůně je mnohem jemnější, delikátnější. Slyším ji jako sladký zelený čaj s marshmallow.
Všechny Arininy vůně jsou vynikající, úspěšná řada hvězdných parfémů.
MellyHelly
Když jsem viděla na poličce řadu celebrit, chtěla jsem vyzkoušet...
Bůh je žena: skvělý reklamní název pro mladé dívky, které hledají potvrzení.
Láhev: ošklivá a nesmyslná. Nehodí se ani na dárek, který by alespoň zjemnil a zromantizoval ložnici teenagerů.
Cena: příliš vysoká.
Obsah: ani nevím, jestli má cenu věnovat tolik slovních obratů něčemu, co si nezaslouží velkou pozornost.
Bůh smrdí jako umělá hruška a chodí kolem a mává kabelkou z módního odpadu.
To je dost dobře možné. Jak mám vědět, co Bůh dělá ve svých nejintimnějších chvílích?
GIAW začíná obvyklou hruškou spojovanou v novější době s něčím, co připomíná semínka ambrette, aniž by jimi nutně bylo.
Semínka ambrette mají zpočátku studenou, téměř dixanovou vůni a pak se na kůži zahřejí a změknou, přičemž se jejich účinky mění a dokonce se u jednotlivých lidí poněkud liší.
Nic takového se zde neděje: peretta a Dixan. Tento bůh má trochu problém...
Kosatce? Růže? Vanilka a santalové dřevo? To snad ne! Nanejvýš pár efektních tónů, které se ho snaží zklidnit.
GIAW není žádný smraďoch. Dá se říct, že se snaží vonět, ale mně osobně trhá neurony a nutí mě přemýšlet o tom, že kdyby na zemi zůstaly jen tyto vůně, raději bych si na sebe rozmazala okvětní lístky růží, ledaže by v dystopickém scénáři růže vyhynuly.
Fenomén, kdy se třináctiletým dívkám prodávají chemoterapeutika, není nový.
Za mých časů byl ten sladkobolný chemický odvar od Fiorucciho v módě.
Pojem "chemický" je velmi vágní. Už víme, že parfumerie je samá chemie, ale existují parfémy, které připomínají přirozenější vůně i bez toho, že by takové byly.
Když mi bylo třináct, nosila jsem Fiorucci, abych se od svých kamarádek pořád příliš nelišila, abych měla iluzi, že když voníte všichni stejně, můžete být kamarádi.
Ale když si vzpomenu na Fiorucci, nevzrušuje mě to a nechci ho znovu najít. Zůstává docela mrtvou vzpomínkou.
Naštěstí to nějaký prozíravější dospělý myslel dobře, když mi dal Azzaro pour Femme, který jsem používala i ve formálnějších souvislostech, protože jsem si nemohla dovolit plýtvat jím tam, kde to nebylo nutné, a když si na to teď vzpomenu, mých třináct let je vzrušivějších.
Je mi trochu smutno při pomyšlení, že za 20-30 let budou mladé dívky vzpomínat na to, jak se v minulosti voněly touto látkou.
Také mě znepokojuje fenomén "připomíná mi to BR540 nebo Cloud" aplikovaný na spoustu parfémů, které s tím nemají absolutně nic společného!
Že by BR540 obsahoval nějakou zákeřnou molekulu, která se přichytí na neurony a přeprogramuje je?
Že by to bylo extrémním zjednodušením smyslového vnímání v dnešním světě?
Bohužel.
Lau Covas
Mám pocit, že ze všech parfémů Ariany Grande je tento trochu jiný, podle recenzí, které jsem četla, jsem si myslela, že se mi nebude líbit, ale když jsem k němu přivoněla, byla jsem překvapená.
Působí svěžeji a pižmověji, i když má stále ten sladký nádech. Vyniká šťavnatá, jiskřivá hruška. Je v ní také náznak drobné květiny, což musí být turecká růže, a lehká dřevitá vůně. Tento parfém voní stejně jako jeho název, jako bohyně. Mám pocit, že je ideální na jaro a léto, protože není vůbec vtíravá.
Iringa
Nejprve slyším limonádu Duchesse, která se s odpařováním počátečních tónů začíná cukrovat a mění se v hrušková lízátka. Místo kosatce cítím cosi podobného lavanádě a díky tomu se chuť nepromění v lepkavý sirup. Mám podezření, že se pokusili obnovit rámec Baccaratu s hruškovým sirupem (místo petrklíčů) a levandulí (jako sterilními bontonovými tóny). Perzistence je čtyři až tři hodiny.
w3xtrilogy
Bezpochyby nejlepší vůně z celé kolekce Ariany Grande. Nic se jí nevyrovná jako obláček. Není to ani nic jako BR540, ale dalo by se říct, že je to vzdálená sestřenice, která vám připomene něco, co jste už někdy cítili. Pro mě je to návyková vůně připomínající nějaký sladký džus, za což nepochybně může hruška. Nejvýbušnější nádech jí dodává ambrette azmicle. Vůbec to není parfém pro celebrity, mohl by to být niche parfém. Koupila bych si ho znovu.
Cate
Snažím se to pochopit: koupila jsem si parfémy po přečtení velmi pozitivních a nadšených komentářů o projekci a trvání, z čehož jsem byla naprosto zklamaná, protože na mně vydrží na jeden nádech nebo o něco víc.
Pak jsou tu jiné, jako třeba tato God is a Woman, která na mně vydrží a vydrží a vydrží... ale do té míry, že ani umytí ze sebe ji nedokáže úplně odstranit!
Ale když čtu recenze, tak si říkám, jestli jsem nedostala "koncentrovanější" a silnější lahvičku!
Stalo se to někdy někomu z vás? Jsem divná? Je to mým PH? Je moje teplota bližší teplotě plazů než savců? Snažím se to pochopit..
Každopádně co se týče vůně, GIAW není špatná, přijde mi "dospělejší" než její předchůdkyně (s výjimkou Cloud a především REM, které považuji za dobré a nositelné i ve velmi dospělém věku) a velmi univerzální, ale stále spíše veselá, šťavnatá a rozhodně ovocná s hruškou jako nesporným mistrem.
Není nejoriginálnější, ani nejodvážnější či nejsofistikovanější, ale podle mého názoru si opravdu zaslouží vyzkoušet. Pokud máte dát malý dárek, třeba holčičce, která je fanynkou Ariany Grande, tímto podle mého názoru nemůžete nezapůsobit!
Využívám toho a přeji všem voňavým přátelům a vašim rodinám krásné svátky a co nejšťastnější a nejspokojenější vánoční období!!! Určitě si to zasloužíme!!!
🎄💫🎄
Lemon_tree
Šíleně zářivá, sladká a bohatá vůně. Zamilovala jsem se do ní od prvního vyzkoušení, okamžitě jsou cítit květinové tóny, a navíc to není růže, ale šeřík a některé další, které nejsou uvedeny v popisu. Nemám ráda růži v parfumerii a jsem ráda, že není vůbec slyšet. Hruška je zde jako lízátko Duchesse, příjemná a dlouhotrvající sladkost.
Asi si jich koupím 30, cena je v Německu kolem 30€.

Luthien76
Je to tak smutné.
Opravdu jsem si chtěla tento parfém zamilovat, protože můj vzorek tak krásně voněl.
Flakon je nesmyslně ubohý, ale co se opravdu počítá, je vůně. Velmi silná vystupující z flakonu - sladká hruška - usadí se lahodně na kůži a asi po 15 minutách se na pár vteřin objeví nádech vanilky, než úplně zmizí. Aplikovala jsem znovu: nastříkala jsem si vlasy (3) oblečení (5) zápěstí a krk (8) a do půl hodiny byla aaaaall pryč. Nic jsem necítila. Nada. Nula. Nula. Zilch. Chci říct, že je to dobrá vůně, ale s žádnou siláží, než zmizí... jaký to má smysl? Kvůli flakonu to není, protože to není žádný sběratelský kousek, to je jasné lol. (Ošklivý plast uvnitř ošklivého plastu). Věřím, že Walmart má duplikát (skvělý hodnotný tělový sprej Juicy pear), který vám ušetří 60 dolarů.
mars_maybenot
Upřímně, do tohoto parfému jsem vkládala velké naděje. Ochutnala jsem ho a okamžitě jsem si ho zamilovala a ještě ten den jsem si ho koupila v Ultě... Škoda, že jsem to neudělala. Tento parfém by se měl jmenovat "God Is A Man", protože slibuje, že bude vaším nejlepším přítelem s tím krásným úvodním hruškovým tónem, a pak vydrží 10 minut a navždy vás opustí. Celkově 2/10. Prodala jsem ji na Mercari pěkně týden poté, co jsem si ji koupila.