Private Key To My Dreams Armaf pro ženy a muže

levandule
kůže
jemně pikantní
živočišný

Private Key To My Dreams podle Armaf je vůně pro ženy a muže. Toto je nová vůně. Private Key To My Dreams byl/a uveden/a v roce 2023. Private Key To My Dreams byl/a vytvořen/a Mathieu Nardin a Ali Asgar Fakhruddin. Vrchní tóny jsou Růžový pepř, Kardamom, Černý pepř a Ananasový list; střední tóny jsouLevandule, Pomerančový květ, Bourbonské geránium a Jablko ; základní tóny jsou Kůže, Cedr, Vanilka, Pačuli a Vetiver.

Růžový pepř

Kůže
Cedr
Vetiver

Scent Grail

Moje druhá recenze této řady poté, co jsem dříve psala o Private Key To My Soul. S nadšením vám představuji vůni, která je podle mě mnohem nositelnější než ta, kterou jsem recenzovala dříve. Pro všechny z vás, kteří hledají parfém Armaf pro začátek z této nové a vzrušující řady, je tato bezpochyby nejlepší, kterou si musíte nejprve vyzkoušet.

VRCHNÍ TÓNY
Po prvním rozstřiku vůně krásně vybuchne s pikantním a ovocným nábojem. Okamžitě cítím jasnou intenzitu růžového pepře – růžový a pepřový úvod. Brzy poté se objeví teplá sladkost kardamomu, zatímco svěží tón zeleného ananasu (připomínající ten ve Frapin 1270) přispívá k nečekané svěžesti. Vrchní tóny jsou mimořádně živé: projekce je silná a po dobu prvních 10–15 minut cítím kolem sebe silnou vonnou stopu.

SRDCE TÓNY
Jak počáteční kořeněný náboj odezní (po cca 15–20 minutách), začínají se objevovat tóny srdce. Nyní cítím jemnější, sladší aspekt: svěží levandule (lavandin) se mísí se svěžím zeleným jablkem a pomerančovým květem. Levandule přináší jemnou bylinně-mýdlovou nuanci, zatímco jablko přispívá osvěžující, šťavnatou kvalitou.

ZÁKLADNÍ TÓNY
V základu okamžitě cítím bohatou, krémovou vanilkovou absolu, která dodává vůni sladkost a teplo. To je umocněno hladkým koženým tónem, který dodává hloubku a náznak kouřové elegance. Pod ním cedrové dřevo a pačuli přispívají suchou, dřevitou zemitostí, zatímco vetiver přináší jemnou travnatou kořenitost. Vanilka dodává vůni téměř návykovou a plyšovou kvalitu, zatímco kůže poskytuje stylový, gurmánský nádech, aniž by působila ohromujícím dojmem.

CELKEM
Závěrem lze říci, že tato vůně splňuje svůj název. Považuji ji za jednu z nejzajímavějších vůní Armaf, které jsem vyzkoušela. Samozřejmě není pro každého. Cena je vyšší než u obvyklých nabídek této značky a samotná kompozice nemusí vyhovovat každému. Velmi dobrá vůně, pokud máte rádi klonované parfumerie.

Celou recenzi si můžete přečíst na scentgrail (.) com

Fede

Ne, nedělám si legraci.
Moje recenze vychází z toho, že jsem si koupila karafu každého ze 4 parfémů, které tvoří tuto řadu Private Key od Armafu.
Z těch 4 se mi zatím nejvíc líbí tento PK to my dreams. Má určitou podobnost s Laytonem, ale má svůj vlastní punc.
Otevírá se lehce peprným jablkem, které postupně osladí vanilka, i když nedosahuje gurmánské úrovně. Dává o sobě vědět také nesmělá kůže.
Parfém působí kvalitně a jeho výkon je v mém případě přijatelných 7 hodin trvání, promítá se mírně hodinu a půl.
Ve Španělsku se dá sehnat na několika místech a za cenu 85 €. Za tuto cenu bych o jeho koupi neuvažovala a budu muset počkat, až začne být dostupný na více místech a doufám, že jeho cena půjde dolů.

krisscent

Vyděračské ceny za podobnou vůni jako 1 milion elixírů a PDM Layton. Armaf by měl vědět, kde je jejich místo, a nesnažit se účtovat 175 dolarů za "nieche". Je to pěkná vůně, je dobrá, dobře namíchaná, dlouho vydrží a je sympatická, není na ní nic špatného, až na tu cenu, i v diskontech, pokud ji seženete za 80$, je to na Armaf pořád moc. Nejste PDM, nejste Xerjoff a tohle prostě působí jako masivní tahání peněz z domu. Jako kdyby řekli parfumérovi: "Tohle je teď populární, udělejte něco takového." A to je fakt. Je to hodně předražené na to, co dostanete, a v téhle cenové relaci se blížíte špičkovým nečesům, které jsou ve všech subjektivních ohledech mnohem lepší. Dobrá vůně mě nezklamala, ale za tu cenu si nedokážu představit, že bych ji kdy někomu doporučil, když vím, že za stejnou nebo dokonce nižší cenu jsou DOST lepší možnosti. Vzpamatuj se, Armafe!