Maison Alhambra Mens Jean Lowe Immor... (29.99 USD)
FragranceNet.com 2 items for 5.59 - 31.49 USD
Jomashop.com 1 product for 29.99 USD
Jean Lowe Immortal podle Maison Alhambra je Orientální vůně pro muže. Jean Lowe Immortal byl/a uveden/a v roce 2023. Vrchní tóny jsou Zázvor, Grapefruit a Bergamot; střední tóny jsouRozmarýn, Vodní tóny, Šalvěj a Pelargónie ; základní tóny jsou Ambroxan, Jantar (ambra) a Labdanum.

DvDgM16
ZÁZRAK! Jeden z nejlepších poměrů kvalita/cena, jaký jsem kdy v parfumerii koupila.
Vůně podobná Turathi (parfém, který mám také a miluji na stejné úrovni jako tento), ale trochu dřevitější a "dospělejší", z mého pohledu nejsou zbytečné, používala bych ji na den a Turathi spíše na večer/noc. K podobnosti s L'Immensité se nemohu vyjádřit, protože jsem k ní nikdy nečichala.
Funguje docela dobře, přijde mi lepší než Turathi.
Myslím, že je spíše mužská kvůli "dřevitému" nádechu, ale mohou ji používat i ženy.
Je to bezpečná koupě naslepo, líbí se všem a je nesmírně příjemná na nošení.

xXGaraXx
Kdyby tento parfém nebyl tak nabitý zázvorem, byl by to můj nejoblíbenější parfém. Na oblečení voní skvěle, ale na kůži je cítit trochu jako strom...
Podobnost s LV je velmi blízká, je to taky bestiální mód. Dvěma stříknutími zaplavíte místnost a dlouho vydrží.

Flatoutchad
Osoba komentující pod tímto zřejmě nikdy nekoupila dobrý klon. Naprosto, 100% nesouhlasím s jeho slovy a jsem si jistý, že je to proto, že ho bolí zadek, že musel utratit více než 300 dolarů za vůni, kterou Lattafa (Maison Alhambra) doslova zkopírovala do puntíku. Osobně se za to mohu zaručit, protože jsem býval tím člověkem, který utratil šílené částky za několik vůní, které se mi opravdu líbily, a také jsem propadl humbuku. Běžte zkusit najít tuhle vůni, za slušnou cenu to nepůjde, protože ji musí kupovat každý, proč taky, protože doslova bere epickou sofistikovanou vůni a prodává ji mnohem levněji. Vím, že pro většinu minulých, obecné pravidlo, klony jsou prostě příšerné, strašně kopírují vůni. Nějak, nějak přišli na systém, postup, jak tu vůni přinést. Tento Immortal je na místě duplikovat vůni LV. Kdyby to byl šmejd nebo špatný klon, mohli byste si ho koupit jako ty špatné. Viděli byste, jak ji recenzenti na YouTube a online recenzenti mlátí a musí existovat důvod, proč má tahle vůně hodnocení 4,50, když jí tady dalo hvězdné hodnocení přes tisíc lidí.
Takže ten týpek pode mnou byl tak ukřivděný, že vyhodil peníze, samozřejmě je naštvaný. Když jsem dostal svůj první dobrý klon, byl jsem unešený a samozřejmě naštvaný, že jsem právě doslova vytrhl 300+ dolarů. Teď bych vřele doporučil cokoliv Maison Alhambra, mají proces duplikace na jedničku a jsou stejně dobré, co se kvality týče. Prezentace prostě daleko nad jakýmkoli výklenkovým domem. Lattafa je opravdu niche house, jen se rozhodli brutálně nepředražovat. Dokonce i niche domy, které si účtují vysokou cenu, by vám řekly, že je výroba nestála téměř nic, jakmile mají recepturu nebo vzorec. Rozhodli se, že to bude vypadat skvěle a často mají skvělou pověst (Creed, PDM), takže je samozřejmé, že budou požadovat vysokou cenu.
Jsem si jistý, že lidé dostávají zaplaceno za to, aby si dělali fiktivní účty a dělali recenze jako ta pode mnou, aby se drahé vůně zdály lepší, i když ve skutečnosti nejsou. Ušetřete si peníze a pořiďte si klony, pokud jsou správně udělané. Na důkaz mého tvrzení si prostě kupte dekantér jak té zkopírované, tak té originální, a určete si to sami. Noste ji a přesvědčte se sami. Bože, nesnáším falešné lidi, kteří si musí vymýšlet, protože jsou buhvíjak ublížení. Je to přirozený pocit, když vás někdo okrade. Není důvod zlehčovat skvělou práci, kterou Lattafa a ostatní odvádějí.

Darckent
Střípkové hlavy se v těchto dnech z klonů zblázní.
Jak smutný musíš být, abys snížil hodnocení a napsal odpad, i když jsi nikdy necítil vůni klonu jen proto, že je stejně dobrý jako originál? (a ve výjimečných případech lepší) ..
Tahle vůně je podobná originálu, který klonuje,je dobře namíchaná a domýšlivé voňavé hlavy tento fakt nenávidí..klony v poslední době zvedají laťku kvality, je to vlastně děsivé, jak tyhle firmy vydávají tyhle kvalitní dupe vůně za nízké ceny
Poslouchejte nestydíte se kupovat klony smějte se simulantům kteří se zlobí že máte podobnou vůni za stovky méně a jsou to bomby recenzující skvělé klony.

jerry7474
Jean Lowe Immortal Maison Alhambra:
Je to dobrá vůně, která má své publikum, není pochyb o tom, že tento návrh jde spíše po citronové stránce (grapefruit) a zázvoru směrem k dřevité aromatické stránce, a tak to trvá celý život parfému.
Je to chutná vůně, která přitahuje pozornost a má něco do sebe.
Pro všechny příležitosti nikdy nebudete vypadat špatně, je to neobvyklá kombinace, kterou lze použít v každém ročním období a při každé příležitosti.
Na můj vkus je spíše mužná, a co mi přišlo fantastické, je její zasychání, které je velmi velmi příjemné.
Možná vás na začátku zanechá trochu a..... ale rychle se vyvíjí a sušení vás s přibývajícími minutami překvapí.
Stojí za to ji alespoň vyzkoušet, a pokud chcete riskovat naslepo, můžete to bez problémů udělat také, nezklame vás.
Začátek: 8,0
Vývoj: 9,0
Sušení: 10.
Projekce: více než 2 hodiny.
Doba trvání: 7 hodin.
Doporučujeme.
Slušně promítá a dobře vydrží.
Rozhodně doporučuji.
Příloha: hraje stejnou ligu jako Afnanův Thurati Blue, "Ale nejsou vůbec stejné", jsou tam kilometrové rozdíly od jednoho k druhému.

HES2
Vlastním a používám L'Immensité Louis Vuitton. Vzhledem k ceně a recenzím jsem byla zvědavá na Jean Lowe Immortal. Od té doby, co mi před pár týdny přišly, nosím pro srovnání oba dva každý večer. L'Immensité LV má směs/kvalitu, kterou od LV očekávám. Jedním slovem je vynikající. Jako "klon" Jean Lowe Immortal nezklame. I když není identická, je VELMI DOBRÁ. Je natolik blízká, že mnozí budou zvažovat, zda se vzdát originálu (hlavně kvůli ceně - rozdíl je obrovský!). Rozdíly ve vůních jsou dostatečně jemné, abyste si mohli přečíst recenze L'Immensité LV a obecně se o této vůni dozvědět, co potřebujete. Projekce, siláž a výdrž jsou velmi dobré. Zatím se mi osvědčilo 3-5 stříknutí (v horku i méně).