Ali Asgar FakhruddinArmaf Unisex Club De Nuit Private Ke... (46.72 USD)
Jomashop.com 1 product for 46.72 USD
FragranceX.com 1 product for 55.60 USD
FragranceNet.com 1 product for 56.69 USD
Private Key To My Success podle Armaf je vůně pro ženy a muže. Private Key To My Success byl/a uveden/a v roce 2023. Private Key To My Success byl/a vytvořen/a Jordi Fernández, Quentin Bisch, Christophe Raynaud a Ali Asgar Fakhruddin. Vrchní tóny jsou Zázvor, Bergamot a Červená chilli paprička; střední tóny jsouKoření a Levandule ; základní tóny jsou Dřevo akigala a Vetiver.
Ksieciunio3231
Koupila jsem si ji, protože za jejím vznikem stál Quentin Bisch a byla jsem zvědavá, co přinese do mainstreamové vůně, kterou Armaf rozhodně je. Sama k Agikalawoodu nečichám, takže se k němu nemohu vyjádřit. Ale vůně je velmi příjemná, přístupná. Není moc co popisovat. Pro mě je to mix Versace Dylan blue a pacco rabban one million s nádechem dalších freshů jako dior savage apod. Všem v mém okolí se líbí. Překvapivě i mně, protože nepoužívám mainstreamové vůně. Zatím ji používám. Výdrž je dobrá, projekce také. Doporučuji
goiemarius
To voní super vysokou kvalitu. Pokud si lidé chtějí kupovat jen levnou syntetiku od Armafu, klidně, ale tohle není ani zdaleka levná syntetika. Cena je oprávněná.
Lahvička vypadá celkově dobře, není to můj favorit, ale mnohem lepší než cdnim line. Magnetický uzávěr, skvělý atomizér, elegantní prezentace.
Šťáva je šokujícím způsobem dobrá, i když to není šálek čaje pro každého, zázvor a koření fackuje tvrdě, ale směs je úžasná. Dostávám stejnou koncentraci ambroxanu jako v sauvage elixir nebo absolu aventus, jako by udržoval celou kompozici, i když není uveden v seznamu ingrediencí. Je opravdu unisex, ale ne sladká! Gratulujeme, ARMAF! Jedna z nejlepších, ne-li nejlepší z tohoto domu.
Edit: po třech dnech nošení tohoto parfému v kuse mohu říct, že sušení je vynikající. Stává se z ní svěží-balzamická, dřevitá, z mého pohledu mužná a výdrž je skvělá na látku. Vůně je dobrá v první hodině, pak se pomalu stává nádhernou vůní. Doufám, že macerace zlepší její výkon. Nemůžu přestat čichat. Je to nejlepší vůně, kterou jsem od Armaf cítila. Úplně se překonali. Možná je to zapojením parfumérů, ale celá kvalita šťávy je jiná. Nevoní to jako Armaf. Víte, co tím myslím.

Naveen87raj
Je to jedna z nejlepších vůní v řadě Armaf's Private. Je dřevitá, citrusová a svěží a na oblečení vydrží více než 36 hodin. Lze ji používat v horkých i chladných podmínkách. Tato vůně je ideální do kanceláře nebo na nošení k obleku. Za tu cenu bych tento parfém vřele doporučila. 10/10 Prostě do něj jděte.
zex89
Na základě poznámek a přítomnosti Jordiho Fernándeze na palubě... možná má podobnou atmosféru jako Hedonist od Ex Nihilo, což je bezpečná kořeněně-dřevitá svěží vůně. Hedonist voní úžasně, ale projekce je podle mě hodně slabá...
Není problém dát 300 eur za vůni, je problém dát 300 eur za vůni, která nefunguje.