Pierre-Constantin GuérosArmand Basi Unisex Build Your-Self E... (18.99 USD)
Jomashop.com 2 items for 18.99 - 21.59 USD
FragranceNet.com 1 product for 23.09 USD
Build Your-Self podle Armand Basi je vůně pro ženy a muže. Build Your-Self byl/a uveden/a v roce 2023. "Nosem" za touto vůní je Pierre-Constantin Guéros. Vrchní tóny jsou Mandarinka a Bergamot; střední tóny jsouPlay-Doh a Květinové tóny ; základní tóny jsou Vanilka, Pačuli a Pižmo.
Ana Bonbon
Překvapilo mě, že Build yourself je v brožurce, voní na skvrně už druhý den (přesně jako Aura edp); na ruce vyprchá za 6 hodin (působí jako 85% varianta Aura edp). To znamená, že na začátku nemá vůně veškerou sílu Aury Mugler, což je škoda, protože tuto rozevlátou vůni bylin a zeleně miluji.
Lahvička má specifický design - před koupí bych o ní ani neuvažovala. Flakon má těžký uzávěr a je vyroben z těžkého skla. Na Ukrajině se z nějakého důvodu prodává pouze ve formátu testerů a někdy bez víčka(
Také ji nemohu rozložit na noty, všechny noty jsou miss.
Přesto jsem se rozhodl koupit 100 ml za 717 UAH, abych ho mohl také používat. 🥰 Doteď jsem hledala podobnou Aura, ale není to ono, v Nerolia Forte od Guerlain cítím trochu zeleně, ale jsou jiné než Aura. Celkově nechápu, proč L'Oréal stáhl Auru z výroby, když jsou lidé nuceni hledat a kupovat analogy?
ВитаМята
Nejpříjemnější vůně! Prostě super bez jakýchkoli triků, složitostí, odrůd a překvapení v základu)
Nejjasnějším tónem je sladkokyselá rebarbora. V srdci je sladce květinový pudr.
Zde jsou uvedeny abstraktní květiny, oficiální stránky upřesňují: pomerančový květ a konvalinka.
V základu zůstává příjemný květinově-vanilkový pudr.
Pokud vůni k něčemu přirovnáte, je to určitě dítě Aury, ale ne její klon. Základ Aury si nepamatuji, ale určitě byl zpočátku velmi podobný. Také mi velmi připomínala Byredo La tulip. A vůbec, když si vzpomenete na tulipány, tak je tady nevidíte).
Uzavírání lahviček je příšerné)))) Není úhledné, jako například u molekul. Ale těžký uzávěr a poměrně silné sklo lahve zachraňují celkový obraz. Víčko se nasazuje pevně, vrtí se ze strany na stranu, můžete s ním nechtěně udělat pišingr. Ale přece nebudeme rýpat do dobré vůně ze slavného, starého a dobrého domu, že? :)
Mimochodem, vůně je také veganská, pro koho je to důležité. Obsahuje 76,9 % biologicky odbouratelných surovin a 13,7 % přirozeně se vyskytujících složek, sklizených a zpracovaných podle zásad obnovitelnosti. Zajímavé!!! Celkově Armand Basi opět potěšil a cena je dárek.
escapist
Je to duplikát Muglerovy Aury a je docela úspěšný. Něco mezi Aurou v PV a TV. Výdrž není tak dobrá, ale za tu cenu jsem popadla testovací kyblík 100 ml a utíkala, protože tohle je moje oblíbená Aura, kterou mi teď není líto nastříkat kamkoli - na záclony, postel, nebo třeba do vzduchu v koupelně, než si dám koupel se zelenou solí a budu předstírat, že jsem mořská panna 😄 Nótu play-doh necítím, nedokážu ji ani rozložit na tóny a vnímat ji jako samostatnou vůni, bez asociace a srovnání s Aurou, protože je to skoro jedna ku jedné.
Misha Kalinin
Potvrzuji, je to určitě obdoba Aury ! Až na to, že z kůže je toto DIY trochu chemicky nepodobné Mugleru, zejména na začátku. No, a možná je o něco svěžejší a "průhlednější" než Francouz. V oparu je od sebe nerozeznáte. Je to velmi silný lektvar, ve kterém si vás každý všimne. Směs čerstvých bylinek a hutných, vanilkově-květinových tónů. Je těžké vybrat něco konkrétního. Jsou tu jasné zelené tóny a květiny a vanilka. Nádherná gurmánská vůně do chladného počasí a nejlépe ne do interiéru nebo do transportu) Opalizující, intenzivní, květinová, sladká ... Flakon je zdravá obdélníková lahvička s těžkým kovovým uzávěrem. Vše je vyrobeno s vysokou kvalitou. Pouze otevřené uzávěr a papírová nálepka mírně zlevňují vzhled parfému. Ani nevím, jestli španělská značka měla původně za úkol zopakovat složení tak oblíbené vůně, nebo se jen tak shodoval chemický vzorec... )))) Pochybuji) Ale určitě na té "Aura vol.2" vydělají 👌.
Ta cena je úžasná!!!)
Ma_ri_na
test z cesty - na flíčku to vypadá jako Aura, na sebe jsem dala 3-4 obláčky, je to taky ona, ale mně to spíš připadá jako Sensuelle flanker, když se jí dotknete hodně zblízka, je to trochu chemicky, ale slyším tu stopu od sebe no, uvidíme, co bude v základu...ale je to super, samozřejmě - "udělej si sám" a tón plastelíny) podobnost s Muglerem je zřejmá, alespoň na tu hodinu, co to pozoruju
Aktualizace - všeho všudy to získalo na síle a tlaku, měla jsem to udělat se 4 pshiksy, šleifuje to, a šleifuje Aura zelená všeho všudy.