Lalique Le Parfum Lalique pro ženy

Lalique Le Parfum Lalique pro ženy

mandle
jemně pikantní
balsamico

Lalique Le Parfum podle Lalique je Orientální vůně pro ženy. Lalique Le Parfum byl/a uveden/a v roce 2005. "Nosem" za touto vůní je Dominique Ropion. Vrchní tóny jsou Pimentovník, Růžový pepř a Bergamot; střední tóny jsouOtočník, Mandle a Jasmín ; základní tóny jsou Vanilka, Fazole tonka, Santalové dřevo a Pačuli.

Pimentovník
Růžový pepř

Otočník
Mandle
Jasmín

Fazole tonka
Pačuli

Tsatsatsa

Tohle je ten pravý materiál! Myslela jsem, že je čas vzdát se parfémů a nakupování naslepo. Přečtete si to, chcete to, koupíte si to a jste zklamaní. Ale tahle kráska mě v sametové krabičce někam odnesla. Okamžitě jsem si chtěla obléct něco do podlahy a obléct si kožich. To je ale oblak lesku! Dokonalý detail k luxusnímu vzhledu. Sklenička je špičková, hlavně víčko. Jak je možné, že je tento přívěsek o tolik levnější než cokoli, co jsem si v poslední době koupila?

Raquel73

Téměř 8 let po mé první recenzi tohoto parfému musím říct, že stále patří k mým nejoblíbenějším.
Parfém byl přeformulován, když změnili flakon a troufám si říct, že ještě minimálně několikrát, i když je pravda, že už není tak hustý a mastný jako dřív, takže ztratil hodně na výdrži, ale vždycky mám velký flakon jako zálohu.

Stříkám ho ke kořínkům vlasů, na zátylek a za uši, takže vydrží mnohem déle, také ho hodně používám na vrstvení, protože na to je skvělý.
V jeho prospěch musím říct, že poslední parfémy, které jsem si koupila, s těmito jantarovými základy, všechny zůstávají velmi blízko pokožky a nic nepromítají, a to mluvím o parfémech Guerlain, jako je Bois d'Armenie nebo Amber Desire od Caroliny Herrery, které nejsou zrovna levné a člověk se cítí méně probuzený, než tento od Lalique, velké fiasko. nakonec dělám vrstvení se všemi třemi.

Le Parfum není vanilkový parfém, a pokud takovou vůni hledáte, není to její hlavní tón, je to spíš balzamická vůně santalového dřeva a tonky a je naprosto unisexová, i když já jsem kvůli základnímu tónu trochu víc ženská.
Za cenu, za kterou se dá pořídit, je to podle mě jedna z nejlepších ve své řadě, jsou nicky, které jí nesahají ani po paty.

12345jgf

Koupila jsem si ji naslepo v internetovém obchodě v počátcích parfémování. Vytiskla jsem si ji, nastříkala a... málem jsem se rozbrečela. Přišlo mi to nechutné. Nenávistně jsem si říkala, že nikomu, nikomu se nedá věřit! Všude jsou nepřátelé. A v komentářích píšou nesmysly. A já ho z nelibosti zatlačila do vzdáleného kouta. A vrátila jsem se k němu možná o rok později. A teď mě provází každou zimu. A vytrvalost, a stezka, a vanilka, a teplo, a sladkost. Miluju ho. Takový starý útulný přítel. Je hezčí a vtipnější a úspěšnější. A stejně se k němu člověk vrací, aby si popovídal, popíjel kávu, přemýšlel o trendech...... Hügge vůně.

bel.gravia

Zelená, aromatická, svěží kořeněná vanilka! Le Parfum jsem měla v hledáčku už léta..... Měla jsem ho vyzkoušet dřív. Je to jeden z těch snadno rozpoznatelných, návykových parfémů. Je tak jedinečný, že vždycky budete chtít mít lahvičku (navíc tak nádhernou). Nedokázala jsem říct, pro koho je určena, kdo by si ji zamiloval. Je to unisex, s vanilkou, která není sladká (wow, jak je to možné), se zelení, která není příliš kolínská, se svěžestí, která není jako ze sprchy.... Doslova, tento parfém je tak těžké zařadit. Buď ho milujete, nebo nenávidíte, to je asi tak všechno. Mně se stalo, že jsem si ho zamilovala. Tenhle silný, asertivní, šéfovský ženský parfém. Naprosto mistrovské dílo.

Taurien

Pro dům Lalique mám naprostou slabost. Fascinují mě jejich flakony a často si kupuji jejich parfémy v naději, že mě budou fascinovat také. Navíc se dají sehnat za fantastické ceny, takže kdo by odolal? Lalique Le Parfum se stal úspěšným přírůstkem do mé domácí sbírky parfémů.

Ačkoli spoustu lidí od vyzkoušení tohoto parfému odrazuje, mě osobně fascinuje originální vrchní tón vavřínu. Vnáší do vůně velmi specifický charakter, určitý aromatický a léčivý aspekt. Růžový pepř je také znatelný, ale velmi vyvážený a přináší lehkou jiskru. Okamžitě je patrný heliotrop s pudrovým nádechem a mandle. A především začíná převládat lahodná kořeněná vanilka s podtóny santalového dřeva.

Má mírnou stopu, ráda bych, aby byla výraznější, a na mé pleti vydrží 7 hodin.

Považuji ji za univerzální, nositelnou v mnoha prostředích, protože je neinvazivní, a ve všech ročních obdobích kromě velmi horkých letních dnů.

Dá se sehnat v Notinu za cca 25 eur za 100 ml (koupila jsem ho i v akci, kde bylo poštovné zdarma) a za tu cenu je to dárek.

Skvělá práce Dominique Ropion.

Vůně 8/10
Trvanlivost 7/10
Hvězdná 6,5/10
Kvalita/cena 8/10
Všestrannost 8/10
Balení 7,5/10
Koupil bych si znovu? Ano

Miss-Tress

Potvrzuji ty, které mám před sebou.
Lalique le Parfum je opravdu dobrý parfém.
Možná se vám bude líbit, POKUD se vám líbí Dior Addict, protože je konstruován stejným způsobem: vanilka "ušpiněná" hořkou vůní velmi indolického jasmínu a nótou, která vytváří "tuberózový" efekt.
V případě Dior Addict je to belle de nocturne, v tomto případě je to (předpokládám) onen druh vavřínu.
Je o něco jemnější než Dior Addict.
A rozhodně mnohem levnější.
A je za ní skvělý nos.

Estasia

Milovníky vanilky, jako jsem já, zvu k vyzkoušení této interpretace, kterou považuji za skutečně originální a která se nemusí líbit každému. Sladká vanilka se skvěle hodí k té neznámé věci, kterou v grafice představuje list. Jako když se vaše nejlepší kamarádka vdává za "toho" a vy si říkáte, co v tom "tom" sakra najde... o čem si budou večer povídat... Ale pak to manželství vyjde, všem na potkání!

jcgally

Tenhle se ke mně dostal naslepo, výměnou, a vůbec jsem nelitovala, takový božský parfém!
Začíná trochu bylinně, s nádechem bobkového listu a lehce léčivým tónem (trochu jako léčivá rebarbora, řekněme, jen mnohem méně dráždivým). Po několika minutách se parfém změní ve směs santalového dřeva + vanilky + mandlí a zůstane takový až do konce. Je to intimní parfém, není přeplácaný, ale na kůži vydrží klidně i více než 6 hodin. Glamour Love me od Boti mi přijde extrémně podobný (alespoň na mně), a to natolik, že mám Love me, abych nemusela nosit tenhle zázrak!
Lidé, kteří mají rádi gurmánské parfémy, by ji měli nejprve vyzkoušet, protože tato bylinná vůně může být nepříjemná...

Pat

Je pravda, že parfémy nám mohou připomínat krásné chvíle, a pro mě je Lalique Le Parfum nádherným důkazem toho, že je naprosto neopakovatelný!
Sladký, hřejivý a zahalující, ale ne těžký, podle mého názoru se dá nosit i v létě. Bylinný nádech, který ucítíte na začátku, po krátké době zmizí, kořeněná vanilka zůstává v jedinečném vydání.
Jakmile dopiju první lahvičku, určitě si ji koupím znovu. Upřímně řečeno, jsem v pokušení udělat to ještě dříve, protože ji prostě zbožňuji!

LagunaElena

Nesnáším to. Nesnáším, když se chuť vytrácí jako kouř z bílé jabloně. Vždycky to tak bylo u všech: legendární Opium a tak dále mě zanechávají velmi rychle.....
Ale s TOHLE se děje něco neuvěřitelného - proniká do mě, vstupuje a dýchá, žije ve mně, sladce šeptá vanilkou, hořce vavřínem. Intimní, hřejivá, zahalující, ovíjející mě tesknou stopou..... Moře komplimentů, až žárlivost - copak bez něj nejsem já? !!!!!.
P.S. V žádném případě ji nekupujte - vzácný brak).

alice77

Nejluxusnější směs mandlí a vanilky, jakou jsem kdy zažila! Na mé pleti se otevírá takto, v dokonalé kombinaci vanilky a mandlí, pak se objeví blond a dodá jí jiný, ale velmi jemný odstín. Je to čistá sofistikovanost a elegance v lahvičce. Má sladkou (aniž by byla gurmánská), sametovou auru, která je velmi působivá, jako hřejivý závoj, který vás obklopí a nutí mě čichat. Je příliš božská, tohle je od Boha, jak může být tak dobrá?

Edee

Nedávno jsem to zkusil jeden den po práci. První stříknutí mě překvapilo. čekala jsem sladší vůni. Ale dostala jsem něco trochu exotičtějšího. Dobře, řekla jsem, že voní trochu zvláštně, ne nepříjemně, jen ne tak, jak jsem očekávala. No, odpoledne jsem si šla něco zařídit, a když jsem se vrátila domů a vstoupila do ložnice, ucítila jsem tuhle vůni. Nejdřív jsem se rozhlédla, jestli se něco nerozlilo na podlaze. Chci říct, že to vonělo sytě, sladce a elegantně, ale zároveň až svůdně omamně. Byla jsem odhodlaná zjistit, odkud ten zápach pochází. Začala jsem sundávat oblečení z postele a najednou jsem vzala halenku, kterou jsem měla na sobě a kterou jsem si převlékla, než jsem odešla na pochůzku. Zřejmě když jsem si nastříkala trochu parfému na ruku, dostala se část na halenku, kterou jsem v té době měla na sobě. Pak jsem si přičichla k ruce a vůně na ruce byla, ale slabá. Nikdy jsem neviděla, že by se vůně vyvinula v něco tak úžasného. Vůbec jsem tu vůni nepoznala podle toho, co jsem si poprvé nastříkala na ruku. Myslím, že skutečnost, že jsem měla rukavice, maskovala vývoj, zatímco jsem vyřizovala pochůzky. Dnes ráno mé rukavice voněly naprosto nádherně.

Edit: No, dneska jsem si tenhle parfém vzala do práce a všude mi ho chválili. Když jsem procházela kolem, lidé otáčeli hlavu. Hodně z nich se ptalo, jak se jmenuje parfém, který mám na sobě. Řekla jsem jen: "Aha, to je jen taková drobnost, kterou jsem si vzala a o kterou jsem se momentálně nechtěla podělit. Muži se smáli, některé ženy se na mě zle podívaly. Pomyslela jsem si, že se omlouvám, dámy, udělala jsem si domácí úkol a nenechám vás na to koukat, dokud nebudu připravená. JÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ. Miluju Fragranticu! Vládneme.

Ivanete

Každopádně mé hledání je u konce, našla jsem parfém s růžovým pepřem, který není cítit jen růžovým pepřem!!!!.

Dokáže se o svou převládající vůni podělit s mandlemi a vanilkou. S citronem a pačuli.
Heliotrop vnáší do parfému sladký, sametový nádech, lehce exotický nádech nám přináší západoindický vavřín (tento tón miluji), který se připojuje k tonce a santalovému dřevu. Jasmín a citron mě tentokrát neděsily (hurá). Na konci se objevuje pačuli, které završuje uspořádání tónů.

Úžasná kombinace vůní, orientální s květinovým nádechem, lehce sladká (tak akorát, aby nebyla suchá).

Svěží, aniž by byla zelená nebo citrusová.
Sladká, aniž by byla přeplácaná.
Květinová, aniž by připomínala zahradu.
Orientální, aniž byste museli nosit burku.

Parfém, který chce být vnímán pro svůj dobrý vkus, a ne jen pro značku, kterou nese.
Nápadný, jiný, jemný, delikátní a nápadný zároveň.

Pikantní, sametová, květinová, aromatická, svěží, hřejivá a příjemná. Parfém plný nuancí a kontrastů.
Tento parfém jsem si zamilovala, nejlahodnější, nejjemnější a nejklasičtější orientální vůně.

Ještě jednou gratuluji Lalique a návrháři této nádherné vůně, Dominique Ropionovi.

Raquel73

Jak jsem již řekla, objednala jsem si ho znovu a nyní mám v držení velký flakon 100ml.Pro mě je to nejlepší parfém Lalique, velmi teplý, autentický orientální a velmi velmi smyslný.Je to parfém, který miluji, čistý luxus, velmi drahá vůně parfému.Vanilka se prolíná s fazolí tonka a jemným kadidlem, mandle je velmi jemná ve střední fázi, s trochou pepře, určitě nejsem odborník a nedokážu ji dobře popsat, protože jako všechny vůně Lalique je to něco, co jste nikdy v jiném parfému necítili. pro mě je jedinečná, nic agresivního, zanechává velmi krémovou stopu. určitě milovnice orientu ji musí mít ve své sbírce.

olga1780

Šlehačka s vanilkovou příchutí a pepřem = Lalique Le Parfum.
Krásná bohatá a krémová orientální vůně, jemná a hladká, ale zároveň má skvělou projekci a vydrží hodiny, aniž by ztratila své vrchní tóny.

Velmi pěkně provedená vůně, rozhodně vás zaujme!